ČebelicaMaja
|
Marcel in Meta vse najboljše! Jaz našo že sprašujem koliko bo stara, pa pokaže kar vseh 5 prstkov Aja, včeraj sva našo punco kopala, pa jo jaz vprašam, glej Hana kaj ima oči to (na roki ima pač po moško kar nekaj dlak) pa Hana reče :"... laski ..." majčika bravo... to pa je bajtura, super... jaz si pri nas želim samo to, da bi imeli vsaj za igrače dovolj prostora Ksenija in mojčika... vaju čist razumem... tako kot je Zala, je bilo tudi pri nas non stop, zdaj je pa doma in je zdrava...ne vem, a je v vrtcu res toliko virusov. Je pa po bolezni, tudi Hana zelo dolgo rabila, da se ji je povrnila tista njena energija... ksenija tudi jaz že komaj čakam na papirje za hišo, samo se nam nič ne odstira, ker ima sodišče 6 letno zamudo, mi pa čakamo šele 2 leti in ja, Barba, tile projektanti so res eni seratorji...da o majstrih sploh ne govorim... moj pozna enega nemca, ki si je v slo postavil super bajturo, ampak je obupal nad vsemi našimi majstri, je "uvozil" svoje iz Nemčije, pa še precej cenejši so bili... tako da... to marsikaj pove- hiša pa kot iz škatlice. Je rekel da se je z našimi menil in menil pa niso nikamor priššli, nič naredil, tiste je pa pripeljal, so naredili, izmerili samo enkrat, prišlli in postavli, pa je vse štimal... Zvezdica in Barba v kateri porodnišnici sta rodili... jaz sem v Postojni, samo sem bila tkrat iz Vrhnike, sedaj bom pa verjetno v Lj., ker je logistično lažje... pa ti Zvezdica, si že kaj razmišljala? Krista nič te ne bom morila z vprašanji, samo srečno bom rekla.... posebej za jutri, če se ne motim imaš jutri sprejem ali pregled.... Aja, jaz sem imela včeraj morfologijo... z malim vse OK, spola mi ni mogla še enkrat potrdit, tako, da nismo več tako ziher da bo fantek, bomo počakal na naslednji UZ, moram pa počivat in jest Magnesole, ker imam nizko ležečo posteljico. Me je spet kregala, da nočem na bolniško, tko da sem se po razmisleku odločila, da sem v službi še naslednji teden, potem pa grem na bol., pa kar bude bude Za prvomajske imamo mi velike plane, ampak bomo vidli kako bo z mano, ker mi vožnja zmeraj manj paše, sigurno si bomo pa privoščili kaj lepega, upam, da bo lepo vreme....držimo pesti. no, zdaj sem pa že cel roman napisala...bodi dovolj reče barba...