|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
11.4.2008 9:32:39   
ČebelicaMaja
Marcel in Meta vse najboljše! user posted image user posted image user posted image

Jaz našo že sprašujem koliko bo stara, pa pokaže kar vseh 5 prstkovuser posted image  

Aja, včeraj sva našo punco kopala, pa jo jaz vprašam, glej Hana kaj ima oči to (na roki ima pač po moško kar nekaj dlak) pa Hana reče :"... laskiuser posted image ..."

majčika bravo... to pa je bajtura, super... jaz si pri nas želim samo to, da bi imeli vsaj za igrače dovolj prostorauser posted image

Ksenija in mojčika... vaju čist razumem... tako kot je Zala, je bilo tudi pri nas non stop, zdaj je pa doma in je zdrava...ne vem, a je v vrtcu res toliko virusov.
Je pa po bolezni, tudi Hana zelo dolgo rabila, da se ji je povrnila tista njena energija...

ksenija tudi jaz že komaj čakam na papirje za hišo, samo se nam nič ne odstira, ker ima sodišče 6 letno zamudo, mi pa čakamo šele 2 letiuser posted image user posted image
in ja, Barba, tile projektanti so res eni seratorji...da o majstrih sploh ne govorim... moj pozna enega nemca, ki si je v slo postavil super bajturo, ampak je obupal nad vsemi našimi majstri, je "uvozil" svoje iz Nemčije, pa še precej cenejši so bili... tako da... to marsikaj pove- hiša pa kot iz škatlice. Je rekel da se je z našimi menil in menil pa niso nikamor priššli, nič naredil, tiste je pa pripeljal, so naredili, izmerili samo enkrat, prišlli in postavli, pa je vse štimal...

Zvezdica in Barba v kateri porodnišnici sta rodili... jaz sem v Postojni, samo sem bila tkrat iz Vrhnike, sedaj bom pa verjetno v Lj., ker je logistično lažje... pa ti Zvezdica, si že kaj razmišljala?

Krista nič te ne bom morila z vprašanji, samo srečno bom rekla.... posebej za jutri, če se ne motim imaš jutri sprejem ali pregled....user posted image user posted image

Aja, jaz sem imela včeraj morfologijo... z malim vse OK, spola mi ni mogla še enkrat potrdit, tako, da nismo več tako ziher da bo fantek, bomo počakal na naslednji UZ, moram pa počivat in jest Magnesole, ker imam nizko ležečo posteljico. Me je spet kregala, da nočem na bolniško, tko da sem se po razmisleku odločila, da sem v službi še naslednji teden, potem pa grem na bol., pa kar bude budeuser posted image

Za prvomajske imamo mi velike plane, ampak bomo vidli kako bo z mano, ker mi vožnja zmeraj manj paše, sigurno si bomo pa privoščili kaj lepega, upam, da bo lepo vreme....držimo pesti.

no, zdaj sem pa že cel roman napisala...bodi dovolj reče barba...user posted image

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
11.4.2008 9:58:45   
Krista28

Krista, kako gre tebi? Verjetno te že vsi sprašujejom, če si še v enem kosu
user posted image user posted image Če se prej samo od sebe ne začne, grem v torek na CR. Tko da bo Nadja na plačilni dan. Fora pa bo, da se izkaže da je fantekuser posted image user posted image Jst mam pa čist vse roza za domov oblečt naštiman.user posted image Dons čakam pa voziček da pride. Sem prav neučakana....Spucala sem balkonska vrata, pa par piskrov pa sem že utrujenauser posted image . Me kar trebuh boli in to ni majhen del telesa...user posted image user posted image

Čbelca, kdaj imaš pa ti rok - sem pozabla...

< Sporočilo je popravil Krista28 -- 11.4.2008 10:01:08 >

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
11.4.2008 12:13:34   
alička
Jaz moram pa naše majstre prav pohvalit. Vse štima tipi topi, ni jih bilo treba preganjat za nič user posted image , prav pridni so bili. Čez vikend položijo še parket, potem pa smo več ali manj zaključili in čakamo pohištvo.

ČebelicaMaja, tudi ziva je en cas govorila da bo star pet ina kazala celo rokico, no zdaj se je pa navadila in rece lepo dva in pokaže dva prstka.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
11.4.2008 12:34:01   
*zvezdica*
Hej hej, a dons pa noben ne praznuje? Priznam, nisem na tekočem z našo "listo rojstnodnevnikov" zato vseeno voščim vse naj naj vsem rojenim 11.4. user posted image

ČebelicaMaja jaz sem Marcela rodila v Kranju..ja pa Barba je bila moja cimra. Reva uboga je mogla prenašat dretje našega škorca...pa priznej barba, da je kar znal pokazat svojo pljučno kapacitetouser posted image . Tudi drugega bom rodila v Kranju. Imam tu svojega ginekologa, pa mi je zato fino. Punce iz našega konca drugače hodijo večinoma na Jesenice...men je pa Kranj kar mal bolj domač, pa še ful sem bila zadovoljna.
Od kod pa si sedaj ČM?

Ja Krista a ti še vedno okrog postopašuser posted image . Mal se spočij...saj nimaš več velik časa.
Saj vam so pa več kot 1x napovedali punčko, a ne? Uf, bi pa bil štos da bi fantek privekal. Tud za take primere sem slišala. Tud jaz razmišljam o punčki...obakrat je rekel, da se mu zdi da je, ampak reč pa ne more nič...tako da bog si ga vedi kaj nas bo presenetilo.

Alička to maš pa svetle izjeme od majstrov. Bravo da ste našli take. Saj se tud jaz ne smem pritožvat...predlani ko smo delali je šlo tud vse ful hitro. Se pa pozna, da je tast gradbeni ing. in je same "svoje" majstre zrihtal k itak niso "upal" rečt, da ne pridejouser posted image .
Matr jaz sem pa najbl besna zadar našega parketa. Tako me jezi, da sploh nimam veselja tal čistit. Zdi se mi, da je nekaj z njim narobe ker se sploh ne da dobro spucat. Ves čas se poznajo lise in vsaka najmanjša tacka. Vse pomijem..pa drgnem tko da mi dol teče...pa je še isti trenutek tako flekasto kot da sploh ne bi pomila. Moram kakšne strokovnjake poklicat da pogledajo kaj bi to blo. Mogoče pa kakšna glazura al pa kaj manjka...ker tole je res total podn.He he...do sedaj sem možu vse čas govorila da nekaj ne štima pa je govoril da to le jaz ne znam. prejšni teden se je pa on lotil tal...3x je šel vse spucat....potem je pa total ponorel in končno doumel da je res nekaj narobe. Moški....za vse smo prej me krive, a!

Marcel in Zarja

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
11.4.2008 16:35:25   
maychika
IZVIRNO SPOROČILO: *zvezdica*

Tud jaz razmišljam o punčki...obakrat je rekel, da se mu zdi da je, ampak reč pa ne more nič...tako da bog si ga vedi kaj nas bo presenetilo.

pri meni je pri obeh rekla..."joj ne vem...kaže bolj na puinčko samo ne bom rekla, da je to 100%..."se ni dobro videlo. No, pa imamo dve lepotički...

alička...če so mojstri tolk fajni, a bi mi jih zaupala...lahko na ZS, ker mi jih bomo letos rabili. kolk so pa kej koštal ipd... če ti ni odveč pa mi na ZS malo napiši prosim.

zvezdica...predlog kako se ne bojo packe na parketu poznale...položi tepih čez  user posted image  malo šale...a namazala si ga kej?
lp...

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
11.4.2008 20:36:38   
maychika
zdejle sem lih šaltala tv pa so se pri big brotherju ful neki smejal...komi so govoril...a kera ve kaj je blo/kaj so rekli tazga. zdej me pa ful firbec matra kaj je blo toooolk smešnega????user posted image

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
11.4.2008 21:37:26   
Marelica
Uf, zdaj imam pa za nazaj za voščit:
ANŽETU, ŽIVI, NELI, METI, RENEJU, MARCELU in AJDI - VSEM VSE NAJBOLJŠE!!! user posted image A bo spet kaj novih slikic tortic pa malih pihalčkov?user posted image user posted image

Jaz sem z malima podaljšala bivanje pri mami za en dan. Danes smo bili še ekstra dolgo zunaj, po kopanju sta oba malčka kar padla v spanje.user posted image  Bomo videli, kaj bo noč prinesla.

Nimam sploh kaj pametnega za pisat. Pa še spet me čaka polno perila, ki se je te dni lepo uspelo posušit  in me pridno počakalo zmečkano.user posted image

Maychika, lepo za hišo!! Držim pesti, da boste zadovoljni.

Lahko noč!

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
12.4.2008 9:38:51   
ČebelicaMaja
Dobro jutro!
Mene je dež uspešno zbudil, sem že obesla, se skopala, umila glavo...moja dva pa še vedno spitauser posted image   potem sem si pa rekla, ne smem ropotat in šla na RR.

Krista rok imam 26. avgusta.
Zvezdica jaz sem sedaj iz Ljubljane, kar percej blizu porodnišniceuser posted image  , samo se mi je zaradi dr. Blejec tolk zamerila, da kar nočem tja rodituser posted image  sem imela ful slabo izkušnjo z njo, zdaj, ko sem bila spet v triažni ambulanti, je bila spet ona dežurna, je bilo sicer mal boljš, ampak se me spet ni niti dotaknila, niti kisika mi ni zmerila, niti UZ naredila, niti bezgalk prijela in žrelapogledala...se je še moja G. čudila... mah no, bomo vidli ...

nič, zdaj sta se pa zbudila... lepo bodite...

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
12.4.2008 14:08:25   
Marelica
Evo, še sreča za copy-paste, ker me je spet ven fliknilo.

IZVIRNO SPOROČILO: ČebelicaMaja
Krista rok imam 26. avgusta.

In jaz navijam, da ti uspe na rok rodit. Bosta z našim Dominikom lahko skupaj praznovala!user posted image

Kako bedno vreme... No, za ene par stvari danes je bilo pa celo dobro.user posted image user posted image

Sem prišla pokukat, če ste se kaj razpisale, pa vse uživate v krogu svojih domačih, predvidevam. Saj prav tak.

Jaz grem pa ravnokar še eno tortico spečt. Jutri imamo praznovanje št. 2. čeprav bo zelo okrnjeno.user posted image Bolezni in druge obveze so zdesetkale naše goste. Tudi prav. Bo pa več torte za nas ostalo. user posted image  Kasneje pa res nima več smisla RD praznovat. Bodo že drugi na vrsti in smo spet za par vikendov zasedeni. Pa še ena ohcet nas čaka, jupiii.

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
12.4.2008 16:21:47   
barba
Ojla,
meni je končno uspelo celo bajto spucat in napečt za jutrišnje paznovanje Metinega RD. Letos vsaj nisem pretiravala. user posted image

Krista - men se zdi, da si ravnokar povedala, da si noseča, zdej boš pa že rodila. user posted image  Res gre hitr cajt.

Čebelicamaja - jst bom naslednjega tud v KR rodila. Sej tle tud vse dobiš od epiduralne do ultive, sam jst ne bom nobene. Tud pri Meti nisem nč druzga imela kot mal umetnih popadkov. Je pa tud res, da me poroda ni blo nikol strah.

Zvezdica - user posted image user posted image user posted image  Marcel je v porodnišnici res preskušal glasilke, Meta je pa zraven spala. user posted image user posted image  Zgleda, da je že takrat imela selektiven sluh.user posted image user posted image user posted image  Tud zdej, sploh če je treba ubogat, kar presliši.

Maychika - super za hišo user posted image user posted image user posted image

Grem k mi mož neki pametuje user posted image

< Sporočilo je popravil barba -- 12.4.2008 16:22:45 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
12.4.2008 17:10:54   
Krista28
Barba, v drugo gre res vse hitreje mimo. Tud men se zdi da je tik tak čeprav ful težje prenašam, beri bolj sem utrujena.

Dons je pa tak čudn dan, ampak pri nas se kar dogaja....imamo skoz ene obiske....

Grem k mi mož neki pametuje
IZVIRNO SPOROČILO: barba

Kolk se hitr zbunijo, če nas kej frej vidjo, a ne?

< Sporočilo je popravil Krista28 -- 12.4.2008 17:12:26 >

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
13.4.2008 21:30:25   
eya
Čestitke Ajdi in Hani Eli za pihanje druge svečkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Maychika, baje so se pri BB tolk smejal zaradi nekih brkov...sama nisem gledala, sem pa brala na čvekanju, da so nekaj govorili o Sandijevih brkih, potem je pa oče od nekoga prišel v studio, pa da je imel ful smešne brke...nekaj takega.

Pubce, prilepte kako slikco dvoletnikov s torticouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
14.4.2008 8:04:03   
Krista28
Ojla, jst še kar lepo doma. Imam še ful za zlikat......to vedno odlašam......

Včeraj je bil en obupen dan, še dobr da smo danes lepo spali. Včeraj je K. nekaj metal  in je bil čista katastrofa.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
14.4.2008 8:43:37   
alička
O Krista, še kar se nič ne dogaja? To se pravi da danes še zlikaš, jutri pa v porodnišnico pa bo user posted image user posted image .

Čestitke vsem novim slavljencem user posted image user posted image user posted image user posted image , sem izgubila nit, kje sem ostala user posted image , sory.

Nekaj naših slikic s torticami je v albumu, žal nimam časa, da bi jih pomanjšala in nalepila sem. Čakam, da dobim še slike iz drugih fotoaparatov, tele moje niso nič posebnega.
Eno je bilo "poizskusno" slavje, drugo pa včeraj, ko smo skupaj praznovali še moj rd. Tudi torte nisva naročila, kot sva načrtovala, ker imamo ves čas norišnico.  Je bila pa zato moja mami pridna in je spekla obe torti.

Toliko za zdaj, moram it delat.

lp, A.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
14.4.2008 9:02:31   
barba
Čestitke vsem slavljencem!user posted image user posted image user posted image

Mi smo tudi včeraj praznovali. Slikce pridejo ... upam, da kmalu uspem to naredit.

Mam ful gužvo v službi, tko da šibam .....

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
14.4.2008 10:11:33   
*zvezdica*
Čestitke vsem rojstnodnevnikom...in tebi Alička!!!

Mene so tale praznovanja čist uničla. Bi rabla par dni, da pridem k sebi. Mali pa itak ves prenavdušen. Se mu je kar mešalo od daril...men pa tudi, ker sploh ne vem kaj bomo s tolk robe. Slikce prilepim ob priliki...trenutno žal ni časa.

Krista ja a ti pa še vedno kolovratiš naokoli. Dobra si! Že kaj težko čakaš jutriuser posted image . Držim pesti, da gre vse hitro in brez zapletov. Kristjanu pa želim eno zdravo lepo sestrico! Pa glej da nam tvoj dragi takoj sporoči veselo novico!

< Sporočilo je popravil *zvezdica* -- 14.4.2008 10:12:00 >

Marcel in Zarja

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
14.4.2008 13:54:48   
Marelica
Oj, punce!

In seveda VSE NAJ NAJ VSEM SLAVLJENCEM!!! Priznam, tudi jaz več ne sledim, zato pa toliko bolj nestrpno čakam na slikice. Sem si Živine pogledala, tudi punčka in pol!user posted image  Alička, tebi pa tudi vse najboljše za nazaj!

Jaz sem pa trenutno v velikem šoku. Včeraj sem se končno intenzivno spravila podatke iskat o potencialnih vrtcih in je vse polno za I. starostno skupino. Tam blizu nas (no, relativno, ker nam je precej iz poti), pa ni šans, da pravi čas prideva do otroka, pa če vse rdeče v mestu prevozimo.user posted image  In to ravno zdaj, ko se mi obeta služba. GROZA!!!!! Sploh ne vem, kaj naredit. In zdaj končno vem, zakaj ste tako jamrale. Jaz sem bila pa v utopiji, da je na štajerskem večja verjetnost da prideš v vrtec. Pa še poročena sva - smotkota a ne.user posted image  Madona sem jezna na našo državo, s kakimi nesmisli se moramo ubadat!!!!user posted image  Grem rajši dol, da ne bom svoje slabe volje tu sejala.user posted image

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
14.4.2008 19:20:59   
Pokora
Vse najboljše vsem slavljencem!user posted image

Marelica te čisto razumem! Jaz se tudi že nekaj časa jezim na tele vrtce. Matr tolk majo politiki polna usta kako bi povečali rodnost, ko pa hočeš dat otroka v vrtec, pa nobenga ne zanima kam ga boš dal, ko ne dobiš vrtca!user posted image user posted image

Dones ni ravno moj dan! Sem bila pri zobarju in mi je uničil živc v zobu. Me zdaj ta zob boli kot strela! Po mojem zaradi tega ker mi ga je z vsemi tsitimi pilami in iglami čisto zdrmal. Sem hodila že tri tedne non stop h njemu in trdila da me boli sedmica. Pa mi je vse živo delal in trdil da je sedmica ok. No pol sem mu pa končno dotajčila da mene res sedmica boli in ko ga je odprl je ugotovil da je zob pod plombo počen. Ker mi ga ni uspel zrihtat (čas se mi zaradi potovanja izteka), mi je dones tako moral uničiti živc...

Jaz sem gledala BB. Smejali so se zato ker so nekaj komentirali o sandijevih brkih, potem je bil pa v studiju Dadin oče ki je imel iste take smešne brke. Se Nina in Gačanovič sploh nista mogla nehat smejat...

ČebelicaMaja mene je pa Blejčeva odrešila vseh muk. Sem bila že 9 dni čez rok in me je za naslednji dan naročila za rodit. Na pregledu je bila sicer tako groba, da bi jo najraje kar brcnila, samo meni je bilo takrat pomembno samo to da grem končno rodit. Pa se je potem izkazalo da je bil res že kar čas. Imam pa drugače pozitivne izkušnje z Lj. porodnišnico.

Alička Živa je pa res že ornk "baba"! Mi zgelda že ful velika punčka! No sej proti Niku je verjetno res. Mi namreč še vedno nosimo obleke št. 86. Kakšne velikosti nosijo vaši malčki?

Če se do odhoda ne oglasim več, vam želim da si lepo spočijete čez prvomajske, mi bomo pa uživali še namesto vas!

Krista drži se jutri!!!!!

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
14.4.2008 21:03:32   
Marelica
Ja, Krista, če še bereš, tudi jaz ti želim čim manj bolečin in srečen porod!!! Ali te je že danes med likanjem kaj prijelo in si že odšibala?user posted image  Res srečno!user posted image

Pokora, uživajte, saj si zaslužite!!! Pa bolečine naj hitro izginejo iz zoba.

Jaz sem pa danes tečna ko 100user posted image . Mislim, da je to od menstre. Sem se že čisto odvadila zoprnih vložkov. user posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
14.4.2008 21:25:33   
eya
Hej...

Krista tudi od mene...vso srečo jutri. Možek naj pa le javi, ko bo utegnil.

Pokora, Žiga nosi cifre 86 in 92, je tudi bolj pri povprečnih.

Joj, Marelica ti nič ne zavidam situacijo z vrtcem. Sem prav vesela, da je Žiga tako po naključju dobil vrtec. Problem je samo v tem, ker je zasebni vrtec in je samo prva stopnja koncesionirana s strani občine, od 3. leta dalje pa ne več in pride vrtec od 300-400 €. Ful drago!

Alička, vse najboljše za rojstni danuser posted image

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
14.4.2008 21:59:38   
alička
Hvala vsem za čestitke!

Živa nosi v glavnem 92, če ne bi imela tako dolgih rokic in nog, bi brez problema imela še 86, ker je tako dolga in suhcena.

Pravzaprav vam nimam kaj pametnega za povedati user posted image .

Krista vso srečo jutri!

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
14.4.2008 22:03:09   
alička
IZVIRNO SPOROČILO: eya

ker je zasebni vrtec in je samo prva stopnja koncesionirana s strani občine, od 3. leta dalje pa ne več in pride vrtec od 300-400 €. Ful drago!

To pa res ni poceni user posted image .  Koliko bi pa prišel vrtec drugače.
Moja sodelavka, ki ima približno iste dohodke kot jaz, mož pa še malo nižje od nje plačuje 200 €. Si sploh ne upam pomislit, koliko bi prišlo nas. Kreditov itak ne upoštevajo več... Tako da se mi tole naše privat varstvo 250 na mesec sploh ne zdi veliko... Ampak najkasneje drugo jesen bo morala it v vrtec (oz.že naslednjo pomlad, če bodo sprejemali).

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
14.4.2008 22:04:06   
maychika
Krista SREČNO, SREČNO, SREČNO

JS PA ŠE VEDNO PRAVIM, DA JE PORODNIŠNICA jESENICE ZAKON...!!!ups spet velike črke...res sama prijaznpst jih je...vsak dan izbereš vse tri obroke med tremi možnostmi, pomagajo...oh in sploh...sami presežki... (čeprav ja...ginekolog...grob za pop....user posted image user posted image user posted image . mi je s pregledom sprožil porod, bolelo me je pa takooo, ko mi je zaril celo roko not ko torpedo, da sem začela vpit in lezt po stolu gor...sem se mu kar odmikala. pa je reku, da si ga bom vsaj zapomnila. kreten

ja živa je res prava punca že...pa kake fine torte je imela..men se takoj sline pocedijo...mmmmnjam

alička...vse naj naj

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
14.4.2008 22:17:43   
Marjana77
Čestitke vsem ki praznujejo. Seveda pa tudi tebi Alčika user posted image    user posted image   user posted image  Jaz imam vse manj časa za net.
Kar naprej je nekaj. Tele priprave za birmo pa so tudi zahtevne. Danes sem hodla naročat torto. In sem izbrala tako, da bo na torti Tomaževa slika. Samo mu ne bom nič povedala prej. Upam, da bo lepo presenečenje.
Pa s taščo sma hodli zdraven še malo po nakupih. Je rekla, da grema v KIK v Ljutomeru. In ne moreš verjeti. Majo tako nizke cene da sem kar debelo gledala. Sem si kupla ene kavbojke in je bila stara cena 27 € - nova pa je 5. 45€. Pa Sari hlače za 3€. Res poceni.
 Naša Sara je ok.Danes  je tako uživala zunaj na sončku, kar se seveda pozna tudi pri našem otroku. Je danes spet naredila veliko km., in je prej zaspala v petih minutah
Jutri pa spet pestro. Dopoldan frizer, pa še kerkev smo mislile čistit, samo ne vem kako bo s tem ker je popoldn pogreb ene punce. Tako, da se še bomo zmenle kako in kaj.
 KRISTA tebi pa srečno jutri.  

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
14.4.2008 22:57:28   
Krista28
Ha,ha....dons sem aktivna kot prej dva meseca ne, ampak mene še nič ne grabi. Gremo kar lepo jutri zjutrajuser posted image . Hvala za vzpodbudo. Moj pa jasno da sporoči tukaj....

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?