|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
14.4.2008 21:14:24   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Pija in Grethy pa Pika - jaz sem sedela v 1. vrsti. Belo-rdeč puloverček s  kapuco.

Sonček druga od Blanke proti nam a ne? Pa črni laski? Krajši?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
14.4.2008 21:22:00   
Grethy
ti duš ##$%&### ... sem poslala policajki z.s. namesto piji76

res sem čikin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
14.4.2008 21:23:21   
sonček33
Ja Pija! Zadetek v polno. Pa ti? Kratki ali dolgi lasje?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
14.4.2008 21:24:31   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Pija in Grethy pa Pika - jaz sem sedela v 1. vrsti. Belo-rdeč puloverček s  kapuco.

Sonček druga od Blanke proti nam a ne? Pa črni laski? Krajši?

aha, aha, midve  s sončkom sva tudi klepetale user posted image user posted image user posted image user posted image , sam nisva vedle da sva midve ... ooooooooo sej me bo ruknlo ... sem se presedla z druge vrste k njej ......

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
14.4.2008 21:31:34   
pinki2
juhu mal sem bla odsotna
vsem novim nosečkam bravo za srčke

eno vprašanje trepetalkam
a vas tud po et ful še po jajčnikah spika?

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
14.4.2008 21:50:02   
Pija76
Sonček mam foto spomin kaj? Vem katera si. JAz sem imela krajše lase, pa proti tebi sem gledala.
Grety ti mi kar pošlji zs, čeprav sem tolk ropotala, da nisem porajtala katera bi bila pomoje. no ne vem!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
14.4.2008 21:54:01   
sonček33
Ja, res maš dober spomin. Pa luštna si ful. Kratkolaska.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
14.4.2008 21:56:55   
lara light
Lepotičke, da vas samo pozdravim...kratkolaske in dolgolaske, nosečke in trepetalke in bodoče mamice...polno optimizma voščim!!user posted image
Pija, sonček, mismis,....mislim na vas...user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
14.4.2008 21:57:24   
Grethy

Sonček mam foto spomin kaj? Vem katera si. JAz sem imela krajše lase, pa proti tebi sem gledala.
Grety ti mi kar pošlji zs, čeprav sem tolk ropotala, da nisem porajtala katera bi bila pomoje. no ne vem!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mene je težko spregledat ... sicer sem se ti pa zelo vljudno kar nekajkrat nasmehnila user posted image user posted image user posted image user posted image ko sem prišla ven z UZ-ja sem šla sedet v zadnjo vrsto in ti si pršla pred dvojko stat, pa sva se spet mal nasmihali ena drugi ... malo daljši rdečkasti lasje, pa (moj pravi) širša kot daljša user posted image user posted image user posted image user posted image , in sva se pri sestrah spet srečale, ko si šla po zalogo droge

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
14.4.2008 22:00:05   
sonček33
Lara hvala. kako si ti?

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
14.4.2008 22:05:31   
Pija76
Sonček imam fanta pa dva ljubimca user posted image user posted image user posted image , tko da je gužva user posted image user posted image user posted image , ne sej se hecam, ljubimca imata 10 mesecev, dobita več ljubčkov od mene kot moj dragi, jaz pa sline od njiju, pa božalic....

Grety a si bla s prijateljico? Pol mislim da vem katera si. Si rekla pr sestrah da sta skupaj z eno punco, jaz sem pa na drugem stolu sedela?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
14.4.2008 22:06:00   
Pija76
Lara naša, hvala da misliš na nas. Kako si ti?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
14.4.2008 22:06:04   
lara light
Sonček, hvala ti, dobro sem. Povej mi ti? Kako gre? Se dobro počutiš?

Coelho

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
14.4.2008 22:09:14   
lara light
Pija, sorry ker nimam nič časa, sem ok, full delam... povej mi ti, kako gre postopek, sem vidla,da imaš uz? Kako si?

Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
14.4.2008 22:11:48   
Grethy

Sonček imam fanta pa dva ljubimca user posted image user posted image user posted image , tko da je gužva user posted image user posted image user posted image , ne sej se hecam, ljubimca imata 10 mesecev, dobita več ljubčkov od mene kot moj dragi, jaz pa sline od njiju, pa božalic....

Grety a si bla s prijateljico? Pol mislim da vem katera si. Si rekla pr sestrah da sta skupaj z eno punco, jaz sem pa na drugem stolu sedela?

Ja tam pred vrati pri sestrah sva z eno klepetale ... ona je mogla pol še čakat na izvid ... drugač sem bla pa sama ... je bla pa debata s sestro na hodniku o tem kako moram vsak dan prit v LJ ... ampak da kao ni panike, da bom hodila do konca mesca vsak dan sam da mi rata ... pa en kup smeha je blo pol ... takrat si ti sedela levo od mene (na hodniku ) kjer smo čakale na "rcnije"

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
14.4.2008 22:12:33   
Abra
Pija, v mojem čaju so koščki ingverja, ne vem kako bi si čaj z mletim delala? Tisteg pol ne moreš precedit. Mogoče pa lahko samo not streseš, si ga začiniš user posted image user posted image prodajajo pa tudi cimeove čaje, al pa če si cimet mal naribaš .... ma poskus kej, pa poročaj. Mogoče bomo pa toplo vodo odkrile user posted image

Policajka, tale slikca je pa super user posted image ti prav paše! Si pa sploh ne morem predstavljat, kako ti je inekcija iz igle odletela - a si za iglo držala??

Lara, kako si? Si uredila z G? Boš kmalu tudi ti na top listi, kajne? user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
14.4.2008 22:13:33   
Pija76
Lara pa kdaj se bo tvoja gužva umirila? Kaj pa delaš?
Danes sem imela UZ, imam dolgi postopek kot prejšnjič, do sedaj suprefakt, od danes naprej pa še gonal, tako da sem zdaj dvojna fiksarca. Drugače se dobr počutim, mal si moram odpočit, ker je težko obdobje za mano, zgledam čist zdelana user posted image , pa mal me hoče dons glava bolet, upam, da ne od gonala, ker če me bo skoz menjam za zeljnato, sam upam da me kak zajc ne naskoči user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
14.4.2008 22:14:27   
sonček33
Pija -nisem čist razumela zadnjega posta namenjenega meni. Četudi nisem blond :)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
14.4.2008 22:15:52   
sonček33
Lara jaz sem ok. V pričakovanju dobrih rezultatov.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
14.4.2008 22:16:05   
lara light
Hej, Abra, sem prav vesela, da si ok, veš?! Res!user posted image
Nisem še bila, v petek grem h G in potem še ne vem...dela imam veliko in težko si predstavljam postopek v maju..ne vem, kaj bom naredila...nameravam poskusit 3 mesce terapijo z alojo in potem če ne bo uspeha na ivf, ampak to le razmišljam...se bom še odločla, glede na stanje endometrioze.
Na top listiuser posted image ...vsaj nekje da bom na vrhuuser posted image
Bodi fajn, lahko nočko vsem!user posted image

Coelho

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
14.4.2008 22:16:19   
Pija76
Grety ja vem katera si, sestri Janji si mal pristisk pognala, ko si tako navdušeno povedala da moraš jutr spet priti user posted image . Iz kje se pa voziš če ni skrivnost? Sej si zihr že napisala, jaz pa sfalila.

Abra OK bom testirala, upam, da testni zajc preživi. Madoniš kombinacija kure nesnice in testnega zajca bom user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
14.4.2008 22:17:39   
Pija76
Sonček replika na pohvalo o videzu. Zdaj gre? Nimam pa res ljubimca, da ne bo narobe razumeti, samo dva mala crkljančka, skoraj ves moj trenutni svet

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
14.4.2008 22:19:01   
sonček33
Pija, aha. Zdaj pa bo. joj, sem bolj kratka. Ljubimca - tudi tega ne razumem. Nečaka?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
14.4.2008 22:20:21   
Pija76
Nečaka ja.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
14.4.2008 22:21:28   
sonček33
Joj, še dobro, da jih imamo.Tudi midva izkoriščava proste trenutke za nečaka. Jih je enostavno luštno imet ob sebi. mal razvajat. 

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.