|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
14.4.2008 9:12:22   
corfu
Julija vse najboljšeuser posted image , mamiuser posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
14.4.2008 9:15:18   
Ajvy
Julija...vse najboljše user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
14.4.2008 9:22:01   
Freycha
Julija čestitke tudi od mene user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
14.4.2008 9:23:06   
tinispela
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Julija...vse najboljše user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
14.4.2008 9:35:19   
rumba
Ooooooo, hvala za čestitke.user posted image user posted image user posted image  Še dobro, da ste se ve spomnile, jaz se nisem.user posted image user posted image user posted image  Meni pa cajt tako hitro beži, ne vem kateri dan je, še manj za datum....user posted image user posted image
Nič, midve šibava na sonček.user posted image

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
14.4.2008 10:56:49   
madejka
Jutro babike!

Kak ste?
Sem zamudla jutranjo kavouser posted image Sanekova bi bla tako dobra in mi jo skuhala zdajuser posted image user posted image user posted image user posted image
Sem pa že zložla posodo iz stroja, pa perilo iz stroja (ne istega, da ne bo pomote), pobrala včerajšnjo žehto in obesila novo. user posted image Mali mi je pa na nogah visel cel časuser posted image Pikec mali, kak je že fajn ko ga dam na tla pa naj leze... bauci skrijte se!user posted image Zdaj pa tolče po stajici s copatom v eni roki in plastenko od sole v drugiuser posted image Ko da nima 500 igrač še notuser posted image

No pa Juliji čestitke!user posted image

Corfu jaz mam načeloma tud vredi taščico!user posted image Tu pa tam ma kake finte, drugač je pa full vredi! Pa ni bla taka včasih... al sem bla pa jaz drugačnauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
14.4.2008 12:13:47   
Afnica
Na Lana in Lano ste že pa drugi mesec zapored pozable. user posted image user posted image user posted image

Če se to zgodi drug mesec user posted image , se ne menim več z vami. user posted image user posted image

Julija user posted image

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
14.4.2008 13:14:44   
corfu
user posted image user posted image Lan in Lana z zamudo, ampak iskreno in iz srca vse najboljše in najlepše, mamici pa veliko moči in dobre volje še naprejuser posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
14.4.2008 14:02:50   
poldy
Jaz bi pa rada malo večkrat imela seznam objavljen...... ampak samo na kratko, rojstni dnevi otročkov in mamic in nič več (da ne bomo pozabljale ena na drugouser posted image , ker je fajn če ti nekdo čestita kajne?user posted image ), tistega ta dolgega pa recimo na vsaki 20 strani, da bomo vedle približno kje ga iskat

Vse najboljše vsem obmesečnikom!!! Ter mamicam!! Drug mesec pa bodo že prvi ta pravi rojstni dneviuser posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
14.4.2008 15:56:04   
madejka
Poldy če se še druge strinjajo, naredim tak seznamček ja...user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
14.4.2008 16:01:05   
madejka
Jaz pijem popoldansko user posted image Malo je še ostalo... se mi katera pridruži?user posted image

A se še kateri dpgaja, da ji popoldanska kava v miru več pomeni od popoldanskega spanca?user posted image Mojadva spita namrečuser posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
14.4.2008 16:11:53   
bojana2
Madejka jaz se ti pridružujem pri kavi...no jaz obožujem čokoladni kapučinček...njami...user posted image

Dobra ideja glede seznama...user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
14.4.2008 16:19:19   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

user posted image user posted image Lan in Lana z zamudo, ampak iskreno in iz srca vse najboljše in najlepše, mamici pa veliko moči in dobre volje še naprejuser posted image user posted image

ne bi mogla lepš napisatuser posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
14.4.2008 16:22:04   
Ajvy
Madejka jst se tudi strinjam glede seznama...je ful dobro ko si lahko za obmesečnice čestitamo...meni je to tak lepo....

Pridružujem se pitju kave....men se tolk spi, da jeto za znoret.....za nikamor nisem.....

Poldy...kako je z Uršo??

Ulla, Ronči, Pupi,Siskamiska, ......in ostale pogrešane....kje ste???

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
14.4.2008 16:22:04   
Freycha
Lana in Lan iskrene čestitke tudi iz moje strani user posted image user posted image user posted image

mamica, daj mi prosim na ZS napiši tvoj naslov, da ti pošljem tisto igračko od Tolota!

Jst si bom tut eno kavo privoščila, potem naredim tamali za jest, potem pa greva še malo ven, ker je ta sonček enostavno treba izkoristiti user posted image user posted image user posted image  kaki dan.... kot bi bila sredina maja že user posted image user posted image user posted image user posted image

upam pa, da me v.d. možek zvečer, ko pride iz službe preseneti s kako tortico, ko je glih OH dan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
14.4.2008 16:24:26   
Freycha
jaz pa kapico pogrešam user posted image  pa seveda tudi ta naštete in ostale babike user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
14.4.2008 16:36:12   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

jaz pa kapico pogrešam user posted image  pa seveda tudi ta naštete in ostale babike user posted image

sej res pa Kapica...pa Julij, Jelenche...pa še ogromno drugih....sej veste kere steuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
14.4.2008 16:42:41   
Freycha
tini, julij in pupi sploh niste povedale, če so bili cd-ji ok, če je bilo sploh gor posneto kaj itd....user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
14.4.2008 17:07:47   
Češnca
rumba, ajvy a lahko v petek ob 13h v BTC-ju (bo še Anžejev očka svoje roke posodil in kakšno ta brihtno povedal user posted image ; resno punce, njega gre vse na pol resno jemat!). Ta teden je mal nor, ker je v soboto že poroka. Kje točno pa, imata kakšen predlog?

Lana in Lan vse najlepše za že skoraj eno leto! user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa sorči za zamudo. user posted image user posted image

Julija vse najslajše tudi tebi! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
14.4.2008 17:10:00   
Češnca
Še to: na Pediped sva včeraj ponovno pisala (zraven dodala skenirane papirje). Upam, da bodo tokrat odgovorili, vljudna naslednjič vsekakor ne bom več!!! Zdej sem jim še vse lepo v celofan zavila, ampak izgovorov ne morjo met. Sem pa ful jezna, ker sploh odgovoril niso in mam po svoje bl mal upanja, da sploh bojo. user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
14.4.2008 18:16:48   
mateya24
hey, mi smo kar ok...

sem samo na hitro skočla sem, če mi lahko kera prosim pove naslov tiste strani kjer ste ponavadi gledle kakšna je vremenska napoved za naprej...

prosiimmmuser posted image

hvala

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
14.4.2008 19:45:13   
siskamiska
http://www.vreme-si.com/

http://uk.weather.com/weather/local/SIXX0002

http://www.weatheronline.co.uk/Slovenia/Ljubljana.htm

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
14.4.2008 19:50:29   
siskamiska
Mi imamo pa 2 trip trapa user posted image user posted image user posted image , matr smo važni user posted image .

Punce jst pa Bajo pogrešam. Le kje hodi ta puncauser posted image . Verjetn vse veste kje je, razn mene ker ne dohajam več.

Vsem čestitke za obmesečnice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
14.4.2008 20:02:20   
Ajvy
Češnca...kar se mene tiče lahko....Rumba naj pove plac..ona je večja kofetkaricauser posted image user posted image

Siskamiska....čestitke za trip trap---a sta carja not, a???? Res, Baje že ni bilo dolg....pa Bačko.....

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
14.4.2008 20:10:06   
julij
Oj, saj ne morem verjet! Mene je nekdo pogrešal!user posted image  Zlate ste!

Jaz tudi velikokrat mislim na punce, ki se po par dni ne javijo, sama pa sem ista. Mi dnevi kar bežijo, pa nimam kaj pametnega za povedat, te pa rajši nič ne pišem...user posted image

Smo pa imeli zadnje dni kar gužvo. Ravnokar smo se privlekli domov. Smo bili na pogrebu od starega strica. No, Ana in ati sta malo šetala po britofu, ker je mene bilo strah, da bo mala preveč glasna. user posted image   Varstva pa danes nikakor nisma mogla dobit, ker je moja žlahta bila vsa na pokopališču. Tast in tašča pa sta še bila v službi.user posted image  Te pa sma jo pač vlekla zraven.

Mateya, za vas pa sem tak močno držala pestke, da so me skoraj že prsti boleli. Mislim na vas... user posted image

Pa seveda tudi na vse ostale, ki rabite srečo, zdravje, spanec, močne živce, prijazne tašče, kul sosede, super zdravnikeuser posted image ...

Freycha, tebi  pa vse pohvale in zahvale za posnet CD!user posted image  Super sta zrihtala to s tvojim v.d. možekom. Njemu in tebi se lahko zahvalim, da bo Ana imela kaki spomin na čofotanje. Hvala še enkrat!user posted image

Seveda pa ne smem pozabit na vse korenjake, ki danes praznujejo. torej vse najlepše vsem!

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

sindarin

Kdo določi najvišjo vsoto za nakup igrače?

oče (10%)

mati (16%)

skupaj (38%)

omejeni dohodki (22%)

ne gledamo na znesek (8%)

drugo (6%)

Število vseh glasov: 290

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!