Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 14.4.2008 9:12:22
|
|
|
|
corfu
|
Julija vse najboljše , mami
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 14.4.2008 9:15:18
|
|
|
|
Ajvy
|
Julija...vse najboljše
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 14.4.2008 9:22:01
|
|
|
|
Freycha
|
Julija čestitke tudi od mene
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 14.4.2008 9:23:06
|
|
|
|
tinispela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Julija...vse najboljše
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 14.4.2008 9:35:19
|
|
|
|
rumba
|
Ooooooo, hvala za čestitke. Še dobro, da ste se ve spomnile, jaz se nisem. Meni pa cajt tako hitro beži, ne vem kateri dan je, še manj za datum.... Nič, midve šibava na sonček.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 14.4.2008 10:56:49
|
|
|
|
madejka
|
Jutro babike! Kak ste? Sem zamudla jutranjo kavo Sanekova bi bla tako dobra in mi jo skuhala zdaj Sem pa že zložla posodo iz stroja, pa perilo iz stroja (ne istega, da ne bo pomote), pobrala včerajšnjo žehto in obesila novo. Mali mi je pa na nogah visel cel čas Pikec mali, kak je že fajn ko ga dam na tla pa naj leze... bauci skrijte se! Zdaj pa tolče po stajici s copatom v eni roki in plastenko od sole v drugi Ko da nima 500 igrač še not No pa Juliji čestitke! Corfu jaz mam načeloma tud vredi taščico! Tu pa tam ma kake finte, drugač je pa full vredi! Pa ni bla taka včasih... al sem bla pa jaz drugačna
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 14.4.2008 12:13:47
|
|
|
|
Afnica
|
Na Lana in Lano ste že pa drugi mesec zapored pozable. Če se to zgodi drug mesec , se ne menim več z vami. Julija
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 14.4.2008 13:14:44
|
|
|
|
corfu
|
Lan in Lana z zamudo, ampak iskreno in iz srca vse najboljše in najlepše, mamici pa veliko moči in dobre volje še naprej
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 14.4.2008 14:02:50
|
|
|
|
poldy
|
Jaz bi pa rada malo večkrat imela seznam objavljen...... ampak samo na kratko, rojstni dnevi otročkov in mamic in nič več (da ne bomo pozabljale ena na drugo , ker je fajn če ti nekdo čestita kajne? ), tistega ta dolgega pa recimo na vsaki 20 strani, da bomo vedle približno kje ga iskat Vse najboljše vsem obmesečnikom!!! Ter mamicam!! Drug mesec pa bodo že prvi ta pravi rojstni dnevi
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 14.4.2008 15:56:04
|
|
|
|
madejka
|
Poldy če se še druge strinjajo, naredim tak seznamček ja...
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 14.4.2008 16:01:05
|
|
|
|
madejka
|
Jaz pijem popoldansko Malo je še ostalo... se mi katera pridruži? A se še kateri dpgaja, da ji popoldanska kava v miru več pomeni od popoldanskega spanca? Mojadva spita namreč
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 14.4.2008 16:11:53
|
|
|
|
bojana2
|
Madejka jaz se ti pridružujem pri kavi...no jaz obožujem čokoladni kapučinček...njami... Dobra ideja glede seznama...
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 14.4.2008 16:19:19
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: corfu Lan in Lana z zamudo, ampak iskreno in iz srca vse najboljše in najlepše, mamici pa veliko moči in dobre volje še naprej ne bi mogla lepš napisat
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 14.4.2008 16:22:04
|
|
|
|
Ajvy
|
Madejka jst se tudi strinjam glede seznama...je ful dobro ko si lahko za obmesečnice čestitamo...meni je to tak lepo.... Pridružujem se pitju kave....men se tolk spi, da jeto za znoret.....za nikamor nisem..... Poldy...kako je z Uršo?? Ulla, Ronči, Pupi,Siskamiska, ......in ostale pogrešane....kje ste???
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 14.4.2008 16:22:04
|
|
|
|
Freycha
|
Lana in Lan iskrene čestitke tudi iz moje strani mamica, daj mi prosim na ZS napiši tvoj naslov, da ti pošljem tisto igračko od Tolota! Jst si bom tut eno kavo privoščila, potem naredim tamali za jest, potem pa greva še malo ven, ker je ta sonček enostavno treba izkoristiti kaki dan.... kot bi bila sredina maja že upam pa, da me v.d. možek zvečer, ko pride iz službe preseneti s kako tortico, ko je glih OH dan
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 14.4.2008 16:24:26
|
|
|
|
Freycha
|
jaz pa kapico pogrešam pa seveda tudi ta naštete in ostale babike
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 14.4.2008 16:36:12
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha jaz pa kapico pogrešam pa seveda tudi ta naštete in ostale babike sej res pa Kapica...pa Julij, Jelenche...pa še ogromno drugih....sej veste kere ste
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 14.4.2008 16:42:41
|
|
|
|
Freycha
|
tini, julij in pupi sploh niste povedale, če so bili cd-ji ok, če je bilo sploh gor posneto kaj itd....
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 14.4.2008 17:07:47
|
|
|
|
Češnca
|
rumba, ajvy a lahko v petek ob 13h v BTC-ju (bo še Anžejev očka svoje roke posodil in kakšno ta brihtno povedal ; resno punce, njega gre vse na pol resno jemat!). Ta teden je mal nor, ker je v soboto že poroka. Kje točno pa, imata kakšen predlog? Lana in Lan vse najlepše za že skoraj eno leto! Pa sorči za zamudo. Julija vse najslajše tudi tebi!
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 14.4.2008 17:10:00
|
|
|
|
Češnca
|
Še to: na Pediped sva včeraj ponovno pisala (zraven dodala skenirane papirje). Upam, da bodo tokrat odgovorili, vljudna naslednjič vsekakor ne bom več!!! Zdej sem jim še vse lepo v celofan zavila, ampak izgovorov ne morjo met. Sem pa ful jezna, ker sploh odgovoril niso in mam po svoje bl mal upanja, da sploh bojo.
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 14.4.2008 18:16:48
|
|
|
|
mateya24
|
hey, mi smo kar ok... sem samo na hitro skočla sem, če mi lahko kera prosim pove naslov tiste strani kjer ste ponavadi gledle kakšna je vremenska napoved za naprej... prosiimmm hvala
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 14.4.2008 19:50:29
|
|
|
|
siskamiska
|
Mi imamo pa 2 trip trapa , matr smo važni . Punce jst pa Bajo pogrešam. Le kje hodi ta punca . Verjetn vse veste kje je, razn mene ker ne dohajam več. Vsem čestitke za obmesečnice
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 14.4.2008 20:02:20
|
|
|
|
Ajvy
|
Češnca...kar se mene tiče lahko....Rumba naj pove plac..ona je večja kofetkarica Siskamiska....čestitke za trip trap---a sta carja not, a???? Res, Baje že ni bilo dolg....pa Bačko.....
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 14.4.2008 20:10:06
|
|
|
|
julij
|
Oj, saj ne morem verjet! Mene je nekdo pogrešal! Zlate ste! Jaz tudi velikokrat mislim na punce, ki se po par dni ne javijo, sama pa sem ista. Mi dnevi kar bežijo, pa nimam kaj pametnega za povedat, te pa rajši nič ne pišem... Smo pa imeli zadnje dni kar gužvo. Ravnokar smo se privlekli domov. Smo bili na pogrebu od starega strica. No, Ana in ati sta malo šetala po britofu, ker je mene bilo strah, da bo mala preveč glasna. Varstva pa danes nikakor nisma mogla dobit, ker je moja žlahta bila vsa na pokopališču. Tast in tašča pa sta še bila v službi. Te pa sma jo pač vlekla zraven. Mateya, za vas pa sem tak močno držala pestke, da so me skoraj že prsti boleli. Mislim na vas... Pa seveda tudi na vse ostale, ki rabite srečo, zdravje, spanec, močne živce, prijazne tašče, kul sosede, super zdravnike ... Freycha, tebi pa vse pohvale in zahvale za posnet CD! Super sta zrihtala to s tvojim v.d. možekom. Njemu in tebi se lahko zahvalim, da bo Ana imela kaki spomin na čofotanje. Hvala še enkrat! Seveda pa ne smem pozabit na vse korenjake, ki danes praznujejo. torej vse najlepše vsem!
|
|
|
sindarinKdo določi najvišjo vsoto za nakup igrače?oče (
10%)
mati (
16%)
skupaj (
38%)
omejeni dohodki (
22%)
ne gledamo na znesek (
8%)
drugo (
6%)
Število vseh glasov: 290Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!