klepetka
|
jutro no ,pa je spet ponedeljek in imam malo več časa za RR . Še za včeraj čestitke ,MONIA IN ALJAŽ ter današnji slavljenčki VIVIEN,JAKOB,JONAS ANA KAROLINA IN LUKA VSE LEPO OB MINI ROJSTNIH DNEVIH in vama PATRIK IN HANA OB PREJEMU KRSTA VČERAJ ČESTITKE Včeraj nisem uspela niti preleteti RR ,ker smo imeli obiske od 14 pa do pol desetih zvečer.So se že dopoldne dvoji najavili ,potem so nas pa še eni presenetili ,tako da smo imeli prav pestro nedeljo in posledično je tudi odpadel moj nakup vseh "sestavin"za akvarij in pa tudi nakup Laninega oblačila za krst. Sem pa včeraj naročila torto za krst V petek je misija "kitajska restavracija"uspela ,ampak kot da bi Lana -no saj očitno je ,čutila da me ni ,se je 1 uro jokala pred spanjem ,kar se nikoli ne ,pa jo je potem nekako uspaval.Sem bila pa vseskozi v nizkem štartu ,in čakala na poziv . Domov smo prišle pa ob pol enih zjutraj .Ampak je prav pasalo malo smeha in čveka samih punc. Pa še eno RR -jevko sem srečala v kitajski mala pikica ,joj to pa sploh nisem pomislila ,da b lahko svakinja zavila sem na RR .Ja no,zdaj je kar je ,samo mislim da ne bo. nana, za novo fasado.Nam boš privoščila kakšno slikco ,da vidimo kok ste najlepši v ulici? Glede mucke te pa prav razumem ,ampak vedi ,da je bolje tako, kot pa da bi se mucek matral .Je pa dosegel res lepo starost. Glede krstne botre pa tudi jaz mislim točno isto kot klaja;če ti veš ,da bo taprava ,se ne oziraj na druge ,pa naj si mislijo kar hočejo.Itak da ne bi bil vsak čisto za vsakega dober,tako kot vsepovsod. Pa upam ,da je Klemen že bolje in da manj pokašljuje . vaney,jaz imam tudi prenosno posteljico ;sem jo dobila pri Domnu s tem namenom ,da bi bila po potrebi tud stajica.Samo ne vem kakšna je ,ampak za stajico se meni ne zdi primerna.Tako da sem jo odfurala kar na morje ,da jo imamo tam za prespat-no ,zdaj se Domen niti več ne stlači noter,(zdaj bo Lana uprabnica) da mi doma ne dela gužve.Sem potem rajši kupila stajico. suny, cortkane cunjice si kupila .Neja bo prava mačkica v njih Lusa, za Dašo ,da bo kmalu prenehal tale zoprni kašelj majra ,jaz mislim ,da bo Lana poleti nosila št. 74 .Pa upam ,da ste zmagali včeraj ,ko ste šli v bitko s flašo(dobro vem ,kako to zgleda) klaja, da ste lepo preživeli včerajšnji dan,ki vam bo ostal v lepem spominu katee, upam da je ŽAn LUka že dobro in ga ne zvija več.Jaz sploh ne dajem AD3 ,amapk kar skoz oleovit.Kako to ,da pa kombiniraš oboje ?Kaj ga tud po oleovitu zvija? lunca , za Pino.Ampak tale vaša božika pa res prav vse pobere ,no.Upam da bo kmalu bolje in da se še Luka kaj ne naleze golobček ,imaš prav ja ,ko praviš da se mamice hitro razvadimo. Tud pri nas je isto. sani, saj potem nisem šla v Ljublajno ;prvič ko grem-javim,ok?! ursalara ,tale prijatelj od tvojega mu je pa dal zelo koristen nasvet . ja nič ,grem zdaj na obvezno jutranjo dozo galexovega čaja in pa na kapučino ,da si mal okus popravim po čaju lep dan vam želim (če se ne javim več do zvečer ,ampak dvomim )