|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
13.4.2008 20:53:16   
klaja
Večer!

Ta teden mi ni zneslo, da bi se kaj več javljala, je bil ati doma, pa sem imela še več dela kot ponavadi, pa nakupovanje za krst,...

V glavnem krst smo prestali, Hana je bila dokaj pridna, vmes je malo zajokcala, na koncu ko pa nam je župnik rekel, da naj pridemo še v njegovo pisarno, pa se mu je tako hinavsko nasmejala, kot da bi vedela, da je konec.user posted image
Smo pa imeli z enimi skupaj krst, je pa njihov Teo bil ful pridn in je cel čas prespal, Hana pa je samo vrtela glavico in opazovala okolico ter godrnjala.

Potem smo  imeli kosilo na kmečkem turizmu in smo prišli domov komaj ob 18. uri, bilo pa nas je malo manj, kot sma načrtovala, ker mi je teta s familijo odpovedala, tako da nas je bilo 36+4 dojenčki.

Dobila pa je nekaj praktičih daril (plenice, kozmetiko, oblačila, igrače, album) in ogromno denarja. Moja starša sta ji podarila 300 evrov in je bilo dovolj za plačilo na turizmu.

Botrca pa ji je kupla ful lepo verižico z obeskom, torto in denar. Tako da ji boma sedaj kupla en kinderpet, saj ji je v zibelki že malo tesno.user posted image

Sem pa ji v Aladinu kupla ful lepi kompletek in ji je ful pasal. Bom prilepla par slikic, ko mi jih bojo poslali in ko bom imela čas.

Nisem nič brala za nazaj, tako da ne vem kaj dosti, kaj se je te dni dogajalo, bom se jutri potrudla.

Čestitke vsem malim slavljenčkom!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
13.4.2008 22:01:32   
dašabina
Nana35 user posted image user posted image user posted image  za tvojega mucka...
Katja vse naj, naj user posted image user posted image user posted image

Fešta uspela, torte odlične, bili tud na sončku.
Lepo bodite...

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
13.4.2008 22:01:39   
katee
Čestitke Hani in patriku za krst!

Se vidi, da je bila danes dokaj lepa nedelja (beri brez dežja), ker se niste veliko oglašale gor.

Mi smo imeli obisk čez dan. Sta prišla stric in teta. Je teta spletla našemu pikcu tako lepo jopico in copatke. Jopica mu bo ravno za pomlad prav. Sem zelo vesela.

Je pa Žan Luko čez dan spet tako zvijalo. Sem mu dala zjutraj namesto Oleovit d3 AD3, pa je imel po teh kapljicah ful krče. Mu jih ne bom več dajala.

Jutri zjutraj grem pa na CSD, da vprašam, zakaj je prišla takšna razlika pri izplačilu porodniške.

Sedaj grem pa spat. Lepo noč vsem!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
13.4.2008 22:42:35   
nana35
Hvala vsem,res za sočustvovanje,če ne bi bilo Klemna,bi bilo zame toliko huje,zdaj ko user posted image ni več,tako pa imam njega in je bolje.

katee,zgleda da se vsem dopade naslov "sončki"!Si moramo dat ime zaščitit!user posted image

Triš,normalno,da sem važna da imam nov avatar,kaj se ne vidi?Ste ga pa vsaj opazile!!Joj,kopalke!Poletje se približuje(sicer še ne z astronomsko hitrostjo,pa vseeno)jaz pa še imam vedno preveč kg!Ne grem v kopalke!

Midva z mojim user posted image sva se včeraj dogovorila,da bomo imeli krst poleti,ko bo Klemen že malo večji in da bo lepo vreme.Saj nikjer ne piše,da moramo imeti tako hitro krst,kajne?!Samo en problem imava.Ne bi vedela,kdo bo krstni boter ali botrca.Jaz nekih super prijateljic ravno nimam,no vsaj za botro niso,samo ena pride v poštev in to je moja bivša svakinja(od mojega brata nekdanja punca s katero imata sina)a je zelo nerodna situacija,ker sta se z mojim svakom(od mojega user posted image bratom)nekaj zapletla in bila par mesecev skupaj lani,on pa je imel punco,jo zaradi moje svakinje zapustil,potem pa sta spet prišla s to punco skupaj in ne vem kako bi to na krstu izgledalo,ker vsi pa morajo biti povabljeni.Kaj ve menite o tem?Je primerno ali ni? Meni pravijo vsi domači(z moje strani,njegovim-od mojega user posted image  še omenila nisem,kaj imam v mislih), da je to vseeno moja stvar in kaj me briga kaj je bilo,naj se jaz ne obremenjujem s tem,naj se oni.Pa se vseeno obremenjujem,a njo bi najraje imela za botrco mojemu sinku.

klaja,vas pa je bilo veliko na krstu,nas definitivno ne bo toliko.Super pa da sta dobila denar,da sta kar plačala kosilo.

Mi smo bili zvečer tudi še na obisku,pa zunaj sva še bila popoldan,drugače pa smo imeli obisk in obilno kosilo,pa nisem kaj preveč jedla.Hujšam...do poletja mora biti,pa kake obleke bi še rada na sebe spravila,ne mislim si cele garderobe menjati.Je predrago...

Lepo noč vsem želim.

:))

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
   [Brisano sporočilo]
13.4.2008 23:14:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nana35)
  Neposredna povezava do sporočila: 4030
14.4.2008 5:57:45   
Lunca1
No danes pa naš Luka praznuje 3 mesece. user posted image

Vse naj naj pa tudi Katji, Vivien, Jakobu, Jonasu in Ani Karolini.user posted image

No nam je pa spet Pina zbolela. Včeraj je zakuhala na 39,2. user posted image  bomo videli kako bo danes. Upam da bo danes že zdrava, ker  jutri morava z Lukom na pregled kolkov.

Nana bogi mucek. user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
14.4.2008 7:00:54   
klaja
Lunca1 upam da se Pina čim prej pozdravi!

Čestitke Katji, Vivien, Jakobu, Jonasu, Ani Karolini in Lukcu!

Nana35 to je tvoja odločitev, koga boš izbrala za botra, če ti meniš, da bi bila primerna, potem se ne oziraj na druge. Saj veš, zmeraj se bo našel nekdo, ki mu nekaj ne bo prav. Midva sva izbrala Julijino in Hanino sestrično, ki pa za Julijinin krst ni bila še niti polnoletna, ampak se mi je zdela najbolj primerna. Pa je tudi imel mogoče kdo kake pripombe, amapak meni tako paše in konec.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
14.4.2008 8:07:20   
Golobček
Jutro!

Mi smo pa danes ponoči malo protestirali, se je Nina zbudila kar trikrat, mi je bilo full čudno ker že 14 dni spi od 9,30 pa do 5 zjutraj. Se zelo hitro razvadimo me memice pol pa kr jamramouser posted image .
Vam še pozneje kaj napišem, se je Nina zbudila.

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
14.4.2008 8:17:57   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Triš,normalno,da sem važna da imam nov avatar,kaj se ne vidi?Ste ga pa vsaj opazile!!Joj,kopalke!Poletje se približuje(sicer še ne z astronomsko hitrostjo,pa vseeno)jaz pa še imam vedno preveč kg!Ne grem v kopalke!

user posted image pa saj ni važno kako stojijo.Nana važno da so lepe kopalke.user posted image .Čeprav zgoraj pa sem kot Pamela,da bi vsaj to ostalouser posted image .Glede krsta pauser posted image ,se morata odločit samo in edino vidva,kaj je za vajinega sončka najbolj primerno.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
14.4.2008 8:18:17   
TRIŠ
klajauser posted image user posted image user posted image user posted image za krst.Mislim da je prva januarčica
katee upam da sta zrihtala na CSD
Vse naj naj pa tudi Katji, Vivien, Jakobu, Jonasu ,Luku in Ani Karolini.user posted image Joj koliko jih je na današnji dan pokukalo na svet.user posted image
Lunca držim pesti za Pino da je samo virozica in da čimprej ozdravi.user posted image

Tako sedaj pa greva z Žanom v Novo mesto k kolegici.Se pišemo kasneje.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
14.4.2008 8:19:34   
TRIŠ
user posted image user posted image user posted image Dašabina da je fešta uspela,pa še vreme ste imeli super.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
14.4.2008 8:28:21   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Nana35 to je tvoja odločitev, koga boš izbrala za botra, če ti meniš, da bi bila primerna, potem se ne oziraj na druge. Saj veš, zmeraj se bo našel nekdo, ki mu nekaj ne bo prav. Midva sva izbrala Julijino in Hanino sestrično, ki pa za Julijinin krst ni bila še niti polnoletna, ampak se mi je zdela najbolj primerna. Pa je tudi imel mogoče kdo kake pripombe, amapak meni tako paše in konec.

Se popolnoma strinjam to je tvoja stvar in ce bi rada njo za krsno botrco je to tvoja odločitev ki jo bodo morali drugi spoštovati!So pa vedno in povsod ene replike na to in bodi na njih pripravljena!

Lunca upam da se Pina cimprej pozdravi!

Jakob    user posted image

Jonas  user posted image

Lukauser posted image

Vivien
user posted image

Ana Karolina
user posted image

Ne vem pa kaj je bilo nasi pikici vceraj bila je zaspana za znoret jo dam v njeno posteljico in zacne jokat jo tolažim,nosim zaspi na rokah jo položim v posteljico jok!Ja kva je zdaj se nekajkrat ponovim skozi isto jok,potem sem se pa vlegla zraven nje v najino posteljo in mi zaspi kot top tako da je danes spala pri nama sploh ne vem kaj ji je bilo!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
14.4.2008 8:30:00   
klepetka
jutro

no ,pa je spet ponedeljek in imam malo več časa za RRuser posted image .

Še za včeraj čestitke ,MONIA IN ALJAŽ ter današnji slavljenčki VIVIEN,JAKOB,JONAS  ANA KAROLINA IN LUKA VSE LEPO OB MINI ROJSTNIH DNEVIHuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
in vama  PATRIK IN HANA OB PREJEMU KRSTA VČERAJ  ČESTITKE user posted image

Včeraj nisem uspela niti preleteti RR ,ker smo imeli obiske od 14 pa do pol desetih zvečer.So se že dopoldne dvoji najavili ,potem so nas pa še  eni presenetili ,tako da  smo imeli prav pestro nedeljo in posledično je tudi odpadel moj nakup vseh "sestavin"za akvarij in pa tudi nakup Laninega oblačila za krst.

Sem pa včeraj naročila torto za krstuser posted image user posted image

V petek je misija "kitajska restavracija"uspela ,ampak kot da bi Lana -no saj očitno je ,čutila da me ni ,se je 1 uro jokala pred spanjem ,kar se nikoli ne  ,pa jo je user posted image potem nekako uspaval.Sem bila pa vseskozi v nizkem štartu ,in čakala na pozivuser posted image .
Domov smo prišle pa ob pol enih zjutrajuser posted image .Ampak je prav pasalo malo smeha in čveka  samih punc.user posted image Pa še eno RR -jevko sem srečala v kitajskiuser posted image

mala pikica ,joj to pa sploh nisem pomislila ,da b  lahko svakinja zavila sem na RRuser posted image .Ja no,zdaj je kar je ,samo mislim da ne bo.user posted image

nana,user posted image za novo fasado.Nam boš privoščila kakšno slikco ,da vidimo kok ste najlepši v ulici?user posted image

Glede mucke te pa prav razumem ,ampak vedi ,da je  bolje tako, kot pa da bi se mucek matraluser posted image .Je pa dosegel res lepo starost.

Glede krstne botre pa tudi jaz mislim točno isto kot klaja;če ti veš ,da bo taprava ,se ne oziraj na druge ,pa naj si mislijo kar hočejo.Itak da ne bi bil vsak čisto za vsakega dober,tako kot vsepovsod.
Pa upam ,da je Klemen že bolje in da manj pokašljuje .user posted image user posted image

vaney
,jaz imam tudi prenosno posteljico ;sem jo dobila pri Domnu s tem namenom ,da bi bila  po potrebi tud stajica.Samo ne vem kakšna je ,ampak za stajico se meni ne zdi primerna.Tako da sem jo odfurala kar na morje ,da jo imamo tam za prespat-no ,zdaj se Domen niti več ne stlači noter,(zdaj bo  Lana uprabnica) da mi doma ne dela gužve.Sem potem rajši kupila stajico.

suny, cortkane cunjice si kupila .Neja bo prava mačkica v njihuser posted image

Lusa,user posted image user posted image user posted image za Dašo ,da bo kmalu  prenehal tale zoprni kašelj  user posted image

majra ,jaz mislim ,da bo Lana poleti nosila št. 74 .Pa upam ,da ste  zmagali včeraj ,ko ste šli v bitko s flašo(dobro vem ,kako to zgleda)user posted image

klaja,user posted image da  ste lepo preživeli včerajšnji dan,ki vam bo ostal v lepem spominu

katee, upam da je ŽAn LUka že dobro in ga ne zvija več.Jaz sploh ne dajem AD3 ,amapk kar  skoz oleovit.Kako to ,da pa kombiniraš oboje ?Kaj ga tud po oleovitu zvija?

lunca ,user posted image za Pino.Ampak tale vaša božika pa res prav vse pobere ,no.Upam da bo kmalu bolje in da se še Luka kaj ne nalezeuser posted image user posted image

golobček ,imaš prav ja ,ko praviš da se mamice hitro razvadimo.user posted image Tud pri nas je isto.

sani, saj potem nisem šla v Ljublajno ;prvič ko grem-javim,ok?!

ursalara ,tale prijatelj od tvojega  mu je pa dal zelo koristen  nasvetuser posted image .

ja nič ,grem zdaj na obvezno  jutranjo dozo galexovega čaja in pa na kapučino ,da si mal okus popravim po čajuuser posted image

lep dan vam želim (če se ne javim več do zvečer ,ampak dvomim user posted image )

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
14.4.2008 8:33:13   
klepetka
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara 

Ne vem pa kaj je bilo nasi pikici vceraj bila je zaspana za znoret jo dam v njeno posteljico in zacne jokat jo tolažim,nosim zaspi na rokah jo položim v posteljico jok!Ja kva je zdaj se nekajkrat ponovim skozi isto jok,potem sem se pa vlegla zraven nje v najino posteljo in mi zaspi kot top tako da je danes spala pri nama sploh ne vem kaj ji je bilo!

ursalara ,tole je bilo pri nas isto zadnji teden kar 2x.Včeraj pa je zaspala spet po starem.Ne vem ,kaj  jim je  občasno ,tem našim štrukljem

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
14.4.2008 8:50:11   
Lunca1
Klepetka ja tale naša Pina vse pokasira, je bila letos bolana že 5x user posted image user posted image .

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
14.4.2008 9:17:31   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

katee upam da sta zrihtala na CSD

Sem klicala na CSD in so rekli, da je prišlo do pomote in da bodo naredili poračun naslednji mesec. Tako, da se je vse dobro izteklo.

Drugače se je pa naš danes ponoči tudi 2× zbudil. Sva mu z mojim pod jogi dala podstavek moči, na katerem naj bi se bolje spalo, pa ni nič videti.

Triš: prsi so definitivno "like Pamela Anderson" user posted image . Sam jaz imam en problem, ker imam levo za 1 št. večjo in prav smešno izgleda user posted image . Ne vem, kako bo to v kopalkah. Si bom dala samo desno povečat  user posted image .

lunca: upam, da se bo Pina kmalu pozdravila! user posted image

Klepetka: a ne, kako paše, če se malo sprostiš. Jaz si dam tako duška vsak ponedeljek na aerobiki, ampak danes ne bo nič s tem, ker ima dragi en sestanek ob 19h v Ribnici, pa ni varstva za malega. Oz. lahko bi ga pustila pri mojih starših, ampak ga raje ne bom. Bom šla pa jutri migat.

No, lepo se imejte.

Vsem rojstnodnevčkom pa VSE NAJBOLJŠE!!!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
14.4.2008 10:19:15   
mml
Čestitke Katji, Vivien, Jakobu, Jonasu, Ani Karolini in Lukiuser posted image user posted image user posted image user posted image

kaj več pa kasneje...hoče Manca pisatuser posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
14.4.2008 10:20:38   
limma
Dobro jutro,

mi smo tudi včeraj imeli obiske in nisem utegnila še nič prebrat; prijateljica je prišal s Primorske z osem tednov starim sinom.. to ga je Neža gledalain prijemala za ropkico user posted image , on se pa sploh ni menil zanjo.. še žal mu bo user posted image

V četrtek ima dragi neke opravke v Lj, pa bi šli z njim in če ste za, se vam z veseljem pridruživa na kavi. Meni bi najbolj ustrezalo v Emporiumu (ker gre dragi nekam na Poljansko), ste ve že naveličane Galerije Grad? Imajo v Emporiumu previjalnico? Saj podojim jo lahko pa kar tam, a ne? S Koroške je kar dolga pot in Neža je zadnje dni non stop lačna... jeva tudi 8 - 9 krat na dan, kot takrat, ko sva prišli iz P user posted image

Sem pa včeraj spila 3 decl piva in prsi so mi ponoči kipele od mleka user posted image Tako, da Klepetka in Alfabeta, poskusita, je bolj učinkovito (in boljše) kot Galaxov čaj user posted image

Vsi otročičiki, ki praznujete, vse najboljše! user posted image

< Sporočilo je popravil limma -- 14.4.2008 10:21:06 >

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
   [Brisano sporočilo]
14.4.2008 10:55:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu limma)
  Neposredna povezava do sporočila: 4044
14.4.2008 12:08:37   
aurora6
Jonas, Luka, Vivien, Ana Karolina ČESTITKE ZA OBMESEČNICO.
Jaz za voščilo gledam tam tisti seznam kako rastejo naši sončki in voščim po seznamu pol pa kdaj ugotovim, da nisem nekomu voščila, grem gledat seznam in ga ni gor pol mi pa ni nič več jasnoi hehe.....

< Sporočilo je popravil aurora6 -- 14.4.2008 12:11:25 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
14.4.2008 12:14:02   
aurora6
Klepetka Anita tudi kdaj tko pol jo dam zravn sebe in ko trdno zaspi jo samo prestavim v njeno posteljico sploh ne mrdne, ker jaz enostavno ne morem spat ko je ona zraven to pa zato ker mam skoz občutek, da se bom ulegla nanjo......sej vem da se podzavestno ne moreš sam vseen jst spim z enim učkom odprtim, zato jo raje prestavim...

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
14.4.2008 12:16:40   
Lusa
sunny-mala zapravljivkauser posted image

martinca-upam ,da je krst lepo uspel.Pa kakšno fotko daj gor!

nana-s temi očkami in temnimi lasmi bo pa res prav zapeljivka ,bog mi pomagaj...glede prehlada pa je tako ,da kašelj še je tu pa tam prisoten ,ji pa je malo začelo teči iz nosu....sem se pomnila zdaj še na mojega mucka...hudo mi je za tvojo mucouser posted image

obrigit-pozdrav tudi tvojemu nikotu pa brez ljubosumjauser posted image Je bilo res težko ,nam pa je zdaj poplačanouser posted image

klaja-me veseli ,da je krst za vami ,nas pa še čaka.

nalin-meni se tud zgodi ,da kar dostikrat ne voščim ,važno ,da punce voščijo Daši-HAHAuser posted image malo heca...

Vsem slavljencem vse naj ,naj...

...tako ,pa sem mislila ,da bo dlje časa spala in že gleda v luft..user posted image ...pred njenim spanjem pa sem že štrukl spekla ,zdaj pa vmes kosilo kuham ...upam ,da spet kaj ne posmodim....

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
14.4.2008 13:19:03   
katee
Jaz sem bila že 2 uri na sprehodu, sedaj kuham kosilo, potem grem pa še user posted image peljat na zrak. Upam samo, da ne bo deževalo.

Pozdravček

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
14.4.2008 13:30:26   
martinca
dobro jutro!

pri nas je krst lepo uspel. Patrik je pri krstu bil tiho, tak da ne bo pevec. se je pa potem ko je župnik začel z mašo "razgovoril", pol ga je pa vmes zmanjkalo. bom kake slike dala gor ko jih skupaj dobim, ker so dosti drugi slikali, midva sva samo snemala. je pa dobil veliko denarja in malo igrač in oblačil. bilo pa nas je 37 plus 8 otrok. tak da je bilo kar pestro.
Pa hvala za čestitke ob Patrikovem svetem krstu.
tudi tebi Hana čestitke za sveti krst

pa da vas še za nazaj preberem....

sunny, super da si tako naredila svojemu  user posted image , naj malo vidi kako je tebi. samo po moje si po enem dnevu z Nejo kar ni prišel gor, da bi ti tudi kdaj rabla počitek in da bi on pazil na njo. še boš morala večkrat tako narest. ti si pa res dosti nakupila v Supernovi. pa same lepe stvari.

vaney, midva sva tudi dobila prenosno posteljico. in sva jo že tudi sprobala, pa je full dobra. mali je spal noter kot v kinderpetu. sploh ni bilo nobenega problema. tak da se že veselim ko bomo šli na morje. drugače jo pa uporabljava ko greva k meni domov.

nana, ti svetujem, da daš Klemenu na prsi termoforček. sem Patriku tak naredla ko mi je kašlal, pa je blo v enem dnevu takoj bolje. ne razumem kak se ti da tak pozno it na orbitrek? jaz sem ob taki uri še sam za v posteljo. pridna punca.user posted image te pa se jaz sprašujem zakaj mi kilogrami ne grejo doluser posted image , če bi bla tak pridna kot ti bi že šlo a ne da?

nana, user posted image še meni je hudo za Oskarjem. ojoj, kak mi je hudo. je bil taki lepi mucek, ko si mi ga kazala na slikah. bogi revež se je le rešil, če je bila tako bolan.

koala, sva naročila torto iz Pohorske kavarne. je pa bila z okusom maline in banane. so pa vsi pravli kako je user posted image . smo pa vse torte degustirali. smo si jih eno nedeljo nakupili in domov prinesli. jih razrezali na 6 koščkov, tak da je vsak vse poskusil in so dali svoje komentarje. te pa ista ko je dobila največ točk, tista je bila izbrana. user posted image za malino in banano. sta  najboljša okusa.

majra, ne sekerija se glede kg. jaz se tudi ne več. zdaj mi spet lepo je MIlumil in poje na obrok od 120 do 160 ml. mi se po moje imamo bolj za sekirat ker še niti 5 kg nimamouser posted image no saj zdaj pa je kot "uš za robom" pa bomo po moje nekam prišli s totimi kilogrami.

klaja, a vi ste tudi imeli krst ta vikend? te pa sem jaz spregledala da si omenila da ga imate na isti datum kot mi. se opravičujem.

čestitke vsem ki ste praznovali obmesečnice in tisti ki praznujete danes. Katja, Vivien, Jakob, Jonas, Ana Karolina in Luka.user posted image

.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
14.4.2008 13:35:53   
puri
Sem vas po dooolgem času prišla malo pozdravit, da ne boste mislile, da sem čisto pozabila na vas. Velikokrat se spomnim na vas, samo res nimam skoraj nič časa.

Tukaj je slikca Tie, ko je imela dva meseca. Je še vedno zelo pridna. Zvečer zaspi okrog pol 7-ih in spi 7-8 ur, nato se podojiva in spi naprej. Še vedno se samo dojiva. Čez dan gre večkrat spat, se doji in uživa v ležalniku, ko opazuje igračke. Ko se naveliča, se malo pocrkljava, malo jo še nosim v naročju, da opazuje stvari, se previjeva, nato se še podojiva in gre spat. Bratci jo vedno bolj obožujejo. Skos skačejo okrog nje, tako da ji res ne more biti dolgčas.

user posted image

Mi smo imeli tudi včeraj Krstuser posted image Dobila je zapestnico in verižico, ki jo bo nosila malo kasneje.
user posted image

Zdej pa grem,....ko bom imela kaj časa se pa spet malo javim, da ne pozabite nameuser posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?