nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka za krst za Lano za obleči grem kupit ,ker uradno ji je tista pocukrana oblekca malo premajhna .(da ne bo od svakinje kakšne zamere ,ker je ne bom oblekla) ,dober izgovor,si ga je vredno zapomniti!Sem znala prebrat tvoj post,ni panike!Malo heca pa mora bit! Normalno,da imam nov avatar,(Klemen že pase kravice),ko pa me mala pikica tako lepo oskrbi s slikicami,ker jaz ne znam manjšat oz.niti nimam tistega programa na računalniku.Imam še nekaj slikic na zalogi . Mala pikica-hvala za pomanjšane slikice!! Mi pa smo že novi!!Fasada je gotova!Samo male finese še,joj,kak smo nobel zdaj,naša hiška je naaaajlepšaaa v ulici. Les je tudi pobarvan,le rolete še pridejo nove . urssyy,ne se preveč sekirat,saj bo.Upam,da ima mml kak osvežilen in pozitiven odgovor zate. Z Vivien bo vse vredu. Aha,zdaj sem prebrala odgovor od mml. Monia,Lana in Aljaž,vse najboljše!! vaney,jaz imam prenosno posteljico,sem jo dobila,preizkusila pa je še nisem.Upam,da bo prišla prav. Jaz sem dobila porodniške enako kot prejšnji mesec. Lunca,vse najboljše tudi tvojemu očiju! (jaz mojega tudi kličem oči ). Lusa,jaz sem videla Dašine očke,saj veš in ima tako svetlo modre s temnejšim robom,tako da je moje mnenje,da bodo očke kar take ostale.Bo mala zapeljivka.Upam,da bo kmalu bolje.Klemen je tudi smrkav in pokašljuje že 4 dni,apetit pa ima normalen in tudi dobre volje je.Vročine pa nima,sem mu danes merila. sunny m.res si bila pridna z nakupovanjem ,jaz bi tudi šla v Supernovo...samo gledat,ker stvari imam za poletje že polno,ker vedno kaj kupim in se samo kopiči.Raje ne bi o tem... dašabina,lepo se imejte jutri na zabavi! martinca,lepo opravite jutri sveti krst in lepo se imejte,Patriku pa čestitke ob krstu! Jutri dobimo tudi mi obisk,popoldan pa grem na frizuro k mami in jaz bom jo delala njej,Klemna pa bodo imeli domači,ati,babica,dedi,obisk... Zdaj že pančka kar lep čas.Včeraj pa je zaspal ob 19.30 in spal do 3.30,potem po še do poznega jutra.Priden.Jedel pa ni ko se je zjutraj zbudil,mi je na 5 ur in poje več kot prej.Tudi priden! Zdaj pa grem na orbitrek in pod tuš.Lahko noč.
< Sporočilo je popravil nana35 -- 12.4.2008 22:21:21 >