|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
13.4.2008 21:06:14   
*Lana*
grem spat, ker sem zlo utrujena, se javim jutr.

nočko user posted image

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
13.4.2008 21:11:08   
VANILI
Čer!
Evo, novo je to pri meni, da se probam organizirat, ker jutri je veliki dan, namreč začnem delat seminarsko, drugače se lahko obrišem pod nosom za službo in vse ostalo..
moj najmanjši si (priden), Živa pa gleda z atijem A s ti tut not padu. Jaz pa škilim z eim učom tja in z drugim sem...
In odločila sem se, da vas berem samo zvečer, drugač bo moja familija mislila, da sem poročena z računalnikomuser posted image

grem po vrsti od zadnjega obiska:
Metkica1 - vem, kok je grozno, če so otroci bolani. Moja Živa je bila zdrava kot dren do dveh let. Potem pa se je začelo. Pri treh smo prišli z morja, naslednjidan fasala rota virus - bolnišnica (infuzija..). Pri štirih, sum na meningitis - pa je bila le viroza, a spetdan v bolnišnici  ( a veste, da pri štirih ni več mišljeno, da sostarši pri otrocih v bolnišnici?!?! - da bi mi2 najino princesko pustila samo?!?! no vej, je moj čist znoru in je lahko potem bil z njo, celo frajsobo sta mela. Jazbila ravno v zadnjem delu nosečnosti). No, letos pa ima vročno skor vasak mesec, calpol letos sploh ne prime,sva jo morala zadnjič ohlajat - meni se je srce trgalo. Pa ne hodi v vrtec!! Tako da, tebi in vsemamicam z bolanimi otročki - čimprejšnje okrevanje!!!! In ne, nimamo te poln kufer, včasih prav paše pojamrat - in da veš, da te kdo razumeuser posted image

Pandica - glih sem danes razprla ta naš uenny-saj noter je sedel Teo kot na prestolu, imam pa še idejo, kaj bom, ko bo zaspan. Ja v mt ga bom dala,ali v sling!!!user posted image  Zdaj ne bom jamrala, ker sem se ful zaletela  s tem vozičkom - je bil v akciji, pa sva ga vzela. Zdaj  je, kar je.

Drobižek - če misliš it kam, kjer se rabi potni list, se splača, sicer ne. Jaz grem ravno jutripo osebne za moja2. A roko na srce - čebi kdo videl fotko od Žive, ko je imela 2 meseca... nobene podobnosti z zdajšnjo!!! Tko da, kak smisel???

Ditta - joj kake lušt ti delaš tle na forumu z dopustom!!!!!!
Blaaaagor sem, ki greste na morje, mi smo za prvomajske popuser posted image šili, ker smo prepozno rezervirali... Šli naj bi v Žusterno, pa na morju mamo prjatelje... joj semse veselila, pa mam žekopalnkice za Teotka...user posted image user posted image  Poleti pa nameravamo nekam v Istro, sicer pa ponavadi gremo v Dalmacijo z brakico oz. prejšna leta s šotorom. Je žIvaful uživala. Najbolja je bila, ko je zjutraj odpela zadrgo in rekla: "OOO, je že jutro!"user posted image user posted image  Imam pa neskončno veliko željo - it na Sri Lanko.Pred 10 in 9 letisem bila tam pol leta in se zaljubila vanjouser posted image user posted image user posted image . Ko mali zraste in ko naberemo denar za potovanje (a bo to sploh kdaj... je tolk za hišo še vložit...)

Lane31 - moj mož ma pa zlepljene oči... no dans je žeboljš, ampak včeraj je bil čist ko rocky 1,2, 3. In a so vaši možeki tud tooook boooogi ko so bolani?? Moj bi se kar ujškal pa da ga jaz bogi-bogi trepljam..
Ti saj te cvetke so prisrčne, ampak mora minit vsaj nekaj letuser posted image user posted image

Enkrat, smo končali s srednjo šolo, grem s sošolko iz sr.šole po stari Lj. In srečamo sošolca. In moja sošolka mi ga predstaviuser posted image user posted image user posted image  joj ji je blo nerodno,sva morale takoj it

Jaz novih še ne morem pozdravljat, ko vas še stare ne poznam. Itak,vsem ŽIVJO!!!

Skuštrana - a tvoj tud hod na košarko. Moj letos sicer ne, drugač pa. In vsi v družbi imajo zdaj podmladek,  da smo se ženske zmenle, da bodo letos oni z vozički, me pa lepo fitnes, aerobika itd...

Mama06 - joj bom zdej zakomplicirala. Pri kosmičih. A sisvoje mleko načrpaš s črpalko. Jaz mam namreč ful močen izcejalnirefleks in če bi po tej kašici še jest hotel, bi se mojim joškam čist zmešalo. Kako ti to rešuješ. Ko mi je brez veze umetno mleko kupovat.
Zdaj bom to objavila, da se mi ne zbriše, ko sem tok pridna bla, potem pa dalje.
joj ga zrnec in bizovičar serjetauser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
13.4.2008 21:29:09   
Pandica
Jaz pa se zdaj bašem z sladoledom user posted image
Ga bo katera?

Jaz kličem mojo user posted image    največ krat miška, lubica mamina ostalo pa se zdaj ne spomnim user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
13.4.2008 21:31:53   
VANILI
...in nadaljujem:
Mehurčica - kaj se je nam zgodilo v muellerju zadnič!!
Jaz sem pri prvih pamperskah (newborn) ugotovila,da je or priliman en kupon za 1 euro, ki ga lahko vnovčiš pri naslednjem paketuplenic. In, prejšnjo soboto gremo v Muellerja v supernovo, mal prečekirat trgovino, in priložim kupon.In trgovka me pogleda, kot da bi ji dala v roke šmrkelj: kwa pa je to?!?!In jaz ji veselo zdrdram, da bi vnovčila (saj vem, da je le 1 euro, ampak gre za princip no!!) in ona,da to velja le nemši trg. Pol pa pristopi moja gorila (=mož) in jaz že vem, da bo spet zakompliciral in me spravljal v zadrego... Saj v bistvu ma prav. Da bi morali to nekje napisat ali porat dol kupone. Sajmoram priznat, da se kar zaljubim mal bolj vanj, ko tako mirno, prijazno in skulirano razlaga. In samozavestno. Kosem pa pogledala celo vrsto folka, ki sva jo mi2 nardila, mi je bilo pa toook nerodno...
ampak res je nekaj, d če noben nič ne reče, potem se nikoli nič ne popravi. Jaz sem tipični primerek človeka, ki nič ne reče, on pa človek, ki VEDNO reče...

Horton - moja2 sta ga šla gledat v kino,je bil Živi tako všeč, da zdaj čakamo dvd v trgovinah... včeraj sem šla v bano zmalim. Sem nalila do vrha vodo, potem jaz not in še mali. JOj je čofotal in vriskal!! In potem je pritekla še Živa in že naga - smuknila še ona not. Je bla gužva, ampak smo uživali!! Da vam povem, kaj je nardila Živa, ko sva se prvič kopali v bani. Je mela manj kot 2 leti. Se kopava... uživava... in potem grem jaz ven, ona pa še ostane not. In, potem ona zjavi: Jooojmami, kok maš veliko riiit! In sem siprestavljala, onega drobižka noter in potem ji pred očmi leze ven ena taka gmotauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa takrat še nisem mela velike, kaj bi šele zdaj rekla, ko jo mam pa resuser posted image

GH - sem prebrala, da je fajn začeti z zelenjavo?? Jaz sem pa mislila z riževimi kosmičiuser posted image .

janja - pa saj bi preverla, ampak, a mi verjameš, da ne uspem,saj je FUL napisanga!!!user posted image  a kera. ride ta četrtek v kolosej? bi vas rada spoznala, po moje ste v živo še bolj fajn, kot vas tlele berem.

Skuštrana - komot jih pošleš v sredo, saj bom zdržala še malouser posted image . A ti prideš na srečanje v kolosej?

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
13.4.2008 21:37:07   
zala07
OJLA PANDICA;

MB pa je res mali. sedaj sem rabla nekaj časa, da sem malo prebrala stare chate. res je bilo lepo na vroči čokoladi, mi je kr pasala. saj bo jutri mislim, da že en teden kar sva bile v europarku.

Jaz bi malo sladoleda, če ga že ponujašuser posted image user posted image

mam ful gužvo, imam brate na obisku iz tujine in sem ful utrujena, saj žtri dni laufamo na okoli.

pridem pa v sredo v planet tuš, kje se dobite? zgoraj na bowlingu??

pčasi grem spat, sem ful utrujena.

pa,pa

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
13.4.2008 21:38:09   
maja zarja
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Majazarja......še HB da vdsaj do 3-eh let ne rabiva 12h delat.......samo kolikor jih poznam bova ziher tri nedelje do dveh user posted image user posted image

Ja to je pa res,zato bom jaz vrjetno kar oddelala svojih dvakrat dvanajst ur pa imam mir s temi vikendi,user posted image bo pa pri babici,itak,če sem že tam sem pač celi dan....v nočno pa ne bom šla do treh let.

Pa eno user posted image zate in tvojegauser posted image ,da se čimprej pozdravita.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
13.4.2008 21:42:58   
zala07
še enkrat,

GH- glede uvajanja hrane je pri nama tako, da so mi vsi svetovali naj začnem z zelenjavo in sem probala korenček, pa mi je brhala vse v loku in potem teden dni ni želela žlice niti videt. potem pa sem počasi začela z jabolčnim sokom na flaško in sedaj pa že 4 dni je spasirano jabolko. počasi. potem bom probala banano, kasneje pa krompir. pa, pa
aja, zvečer pred spanjem pa ji dam riževo kašico od milupe ali pa lino z 4 vrstami sadja. vse brez glutenA!!!

LP, NOČKO

(odgovor članu zala07)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
13.4.2008 21:50:46   
majoli
nova 10ka; naš je do zdaj papcal tudi krompir, brokoli, bučko.

noa1; Maks je pred uvajanjem GH kakal enkrat na dan vsak dan ali pa na dva dni. Zdaj pa kaka vsak dan, včasih tudi dvakrat. Kakec je bolj kompakten, ampak mehak.

Jenny Anny; saj sploh ne vem kaj naj ti rečem. Vem pa kako se počutiš, ker mene tudi taki 'pametni' komentarji  ful zabolijo ali razpiuser posted image . Drž' se!

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
13.4.2008 21:51:20   
sanwebdra
Zarja in Neli, čestitke za pol leta!user posted image  

Kaj pa moja Julija - DANES STARA 7 MESECEV.user posted image   Najstarejša na forumu. user posted image  Jo pa trenutno kličem ČMRLJ!

IZVIRNO SPOROČILO: teka
btw. sanwebdra, a si na kaj namigovala user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče pa res kaj nardim ...

Ja, sem - priznam!!!

No, Pandica, vidiš, da je šlo!!user posted image  Spackanost - ne vem, se bo treba na moderatorje obrnit!!! Mislim, da jih malo popači program. Problem je v tem, ker osnovna slikica ni kvadratna!!! Pa ne moreš imeti 73x73, OK!!!
Me veseli, da ti je s skupnimi močmi uspelo!!! Bravo, suzanamai.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2584
13.4.2008 21:53:25   
teka
pandica user posted image za avatarček! super, da je ratalo...

noa1, se že veselim babylegs!

jaz svojega user posted image kličem največkrat miškolinček, starejšo sem pa (in jo še vedno) micka user posted image

(odgovor članu zala07)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
13.4.2008 21:55:32   
teka
JULIJA, tebi pa itak vse oh in sploh in naj user posted image

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
13.4.2008 21:57:23   
noa1
sanwebdra:user posted image oprosti.... smo tvojo pupo čisto spregledali. Seveda vse najboljše tudi Juliji za mali 7 RDuser posted image

Jaz pa mojo kličem vse mogoče, največkrat pa biba, pupa....

< Sporočilo je popravil noa1 -- 13.4.2008 21:58:38 >

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
13.4.2008 21:58:45   
Pandica
Pa kaj si ti nor kako sem se nasmejala VANILI ko je opisala kako je zgledalo, ko se je šla z ta malo prvič kopat user posted image Da ima mami veliko rit user posted image
Po tej zgodbi sem se odločila, da se moram absolutno prvič kopati z malo še preden bo govorila user posted image , da mi nebo mogla kaj takega izjavit user posted image

zala07   jaa, super, da prideš na srečanje user posted image
Ja, gori na Bowlingu se dobimo, itak nas ne moreš zgrešiti, če pa nas ne najdeš pa me komot pokliči, velja? user posted image

Sanwebdra   Julija vse naj naj za 7 mesecev  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2588
13.4.2008 21:59:56   
majoli
Draga Julija, čestitke za 7 mesecev user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!

Vanili, saj tale riževa kašica se itak šteje za prvo GH. Torej, najprej riževa kašica potem zelenjava, sadje... tako sem naredila jaz. Pa vedno pozabim reči, da ima Maks tri obroke GH, ker riževo kašico dobi po flaški in meni se to sploh ne zdi GH. No, pa je.
Pridi v Kolosej ta četrtek, nas bo sigurno nekaj tam.

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
13.4.2008 22:00:33   
noa1
Srečanje MB, 16.4., Planet Tuš, 11.00:

- mehurčica

- sanwebdra
- mama06 ?
- neli

- Pandica
- lane31
- majazarja
- Teka  

- Zala07

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
13.4.2008 22:01:27   
mama06
k
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

Mama06 - joj bom zdej zakomplicirala. Pri kosmičih. A sisvoje mleko načrpaš s črpalko. Jaz mam namreč ful močen izcejalnirefleks in če bi po tej kašici še jest hotel, bi se mojim joškam čist zmešalo. Kako ti to rešuješ. Ko mi je brez veze umetno mleko kupovat.

Zjutraj črpam mleko za zvečer in čez dan po vsakem dojenju črpam za sproti ( še cca 20-30 ml, ker že to komaj poje) in mu dajem po brizgalki, ker ga moram SILIT s hrano, ker tako malo je. In posledično po kosmičih moje dojke lepo delajo, saj itam ne poje dosti, jaz pa tudi ne stiskam nič več ven, saj bi sicer res delale s polno paro. Drugače imam pa tudi sama močan izcejalni refleks. Nimam pa adaptiranega mleka, vse delam s svojimuser posted image

Jaz našega kličem Buco, ker je včasih bil pravi buco(se je prvi mesec zredil 1550guser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kje so tisti časiuser posted image ), sedaj pa je malo bolj šlank, samo ime mu je ostalo.

Vanili - glede GH. Riževe kosmiče dam samo zvečer in to ni "prava" GH.Ko bom začela z GH, bom tudi začela z zelenjavo.

Pandica - me veseli, da si taka čveka. Spravljaš not, ker te tako dolgo ni bilo med nami in si se zgubila. Lepo, da si spet našla pot do nas. In ja, SLADOLEDuser posted image user posted image user posted image prihajam, kje si domauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
13.4.2008 22:02:36   
majoli
Maksa pa kličemo maško, piki, mr. sausage, lunca, maksek...

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
13.4.2008 22:03:24   
Klaudia
Joj joj čveke... se mi sploh ne da nazaj brat user posted image

Morm se pohvalit. Že cel dan šivam in ravnokar sem ga končala - mei tai namreč user posted image . Sem z interneta pobrala načrte, kasija hvala za mere in pol sem se sparvila za mašino... prvič v življenju. Matr sem na začetku ježa juser posted image !

Če je slučajno katera sporočala kakšne mere, naj jih lepo prosim sporoči še enkrat. Še dobro da si pišem na kateri strani ostane seznam user posted image

< Sporočilo je popravil Klaudia -- 13.4.2008 22:04:14 >

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
13.4.2008 22:04:19   
mama06
Najstarejši punci čestitke za 7 mesecev in prav tako ostalim za prvo polovičko letauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
13.4.2008 22:04:32   
sanwebdra
Drobižek, kakšna navodila za  fotkanje za osebno izkaznico!!! Lepo prosim!user posted image

Hvala za čestitke! Saj mi je kar nerodno!user posted image

Sem prišla ob 20.00 domov iz gasilskih vaj, porihtala Julijo, tamala spala že ob 20.30. Pol pa jo čujem, in se je revica prvič v nočnem spanju pokakala. Tak da sem ji morala menjat plenico. Noa1, večje Muellerjeve plenice so se krasno izkazale za ponoči.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
13.4.2008 22:05:35   
Pandica
UUuu, kak lep seznamček imamo Mariborčanke za srečanje user posted image
Noa1  bravo user posted image

Kmalu nas bo že več kot Ljubljančank user posted image

Aja, pa, če nimate nič proti še bom jaz poklicala eno prijateljico, ki ima tut oktoberčka user posted image , samo je ni na tem forumu in vprašala, če se nam pridruži.
Tako, da bo spet en fantek več user posted image
Max zdaj pa neboš več edini user posted image user posted image , ampak še vedno si glavni user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
13.4.2008 22:06:49   
majoli
Bravo Klaudia user posted image user posted image user posted image !!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2597
13.4.2008 22:07:02   
Klaudia
Ja seveda čestitke JULIJI za sedmico in ZARJI ter NELI za šestico user posted image

user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
13.4.2008 22:07:23   
teka
klaudia, sporočam mere za Maxa, 6.mesec: 7300 g in 68 cm. hvala! pa čestitke, da si se lotla šivanja ...

mullerjeve plenice: št. 3 še ni prenovljena, tako da... no comment

Neposredna povezava do sporočila: 2599
13.4.2008 22:09:18   
teka
pandica, hvala da si potolažla maxa, ker se je kar začel sekirat, čeprav je do sedaj igral nekega cool frajerčka, ki ga bejbe kao ne zanimajo user posted image user posted image user posted image   se bo moral sedaj bolj potrudit !

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?