VANILI
|
Čer! Evo, novo je to pri meni, da se probam organizirat, ker jutri je veliki dan, namreč začnem delat seminarsko, drugače se lahko obrišem pod nosom za službo in vse ostalo.. moj najmanjši si (priden), Živa pa gleda z atijem A s ti tut not padu. Jaz pa škilim z eim učom tja in z drugim sem... In odločila sem se, da vas berem samo zvečer, drugač bo moja familija mislila, da sem poročena z računalnikom grem po vrsti od zadnjega obiska: Metkica1 - vem, kok je grozno, če so otroci bolani. Moja Živa je bila zdrava kot dren do dveh let. Potem pa se je začelo. Pri treh smo prišli z morja, naslednjidan fasala rota virus - bolnišnica (infuzija..). Pri štirih, sum na meningitis - pa je bila le viroza, a spetdan v bolnišnici ( a veste, da pri štirih ni več mišljeno, da sostarši pri otrocih v bolnišnici?!?! - da bi mi2 najino princesko pustila samo?!?! no vej, je moj čist znoru in je lahko potem bil z njo, celo frajsobo sta mela. Jazbila ravno v zadnjem delu nosečnosti). No, letos pa ima vročno skor vasak mesec, calpol letos sploh ne prime,sva jo morala zadnjič ohlajat - meni se je srce trgalo. Pa ne hodi v vrtec!! Tako da, tebi in vsemamicam z bolanimi otročki - čimprejšnje okrevanje!!!! In ne, nimamo te poln kufer, včasih prav paše pojamrat - in da veš, da te kdo razume Pandica - glih sem danes razprla ta naš uenny-saj noter je sedel Teo kot na prestolu, imam pa še idejo, kaj bom, ko bo zaspan. Ja v mt ga bom dala,ali v sling!!! Zdaj ne bom jamrala, ker sem se ful zaletela s tem vozičkom - je bil v akciji, pa sva ga vzela. Zdaj je, kar je. Drobižek - če misliš it kam, kjer se rabi potni list, se splača, sicer ne. Jaz grem ravno jutripo osebne za moja2. A roko na srce - čebi kdo videl fotko od Žive, ko je imela 2 meseca... nobene podobnosti z zdajšnjo!!! Tko da, kak smisel??? Ditta - joj kake lušt ti delaš tle na forumu z dopustom!!!!!! Blaaaagor sem, ki greste na morje, mi smo za prvomajske pop šili, ker smo prepozno rezervirali... Šli naj bi v Žusterno, pa na morju mamo prjatelje... joj semse veselila, pa mam žekopalnkice za Teotka... Poleti pa nameravamo nekam v Istro, sicer pa ponavadi gremo v Dalmacijo z brakico oz. prejšna leta s šotorom. Je žIvaful uživala. Najbolja je bila, ko je zjutraj odpela zadrgo in rekla: "OOO, je že jutro!" Imam pa neskončno veliko željo - it na Sri Lanko.Pred 10 in 9 letisem bila tam pol leta in se zaljubila vanjo . Ko mali zraste in ko naberemo denar za potovanje (a bo to sploh kdaj... je tolk za hišo še vložit...) Lane31 - moj mož ma pa zlepljene oči... no dans je žeboljš, ampak včeraj je bil čist ko rocky 1,2, 3. In a so vaši možeki tud tooook boooogi ko so bolani?? Moj bi se kar ujškal pa da ga jaz bogi-bogi trepljam.. Ti saj te cvetke so prisrčne, ampak mora minit vsaj nekaj let Enkrat, smo končali s srednjo šolo, grem s sošolko iz sr.šole po stari Lj. In srečamo sošolca. In moja sošolka mi ga predstavi joj ji je blo nerodno,sva morale takoj it Jaz novih še ne morem pozdravljat, ko vas še stare ne poznam. Itak,vsem ŽIVJO!!! Skuštrana - a tvoj tud hod na košarko. Moj letos sicer ne, drugač pa. In vsi v družbi imajo zdaj podmladek, da smo se ženske zmenle, da bodo letos oni z vozički, me pa lepo fitnes, aerobika itd... Mama06 - joj bom zdej zakomplicirala. Pri kosmičih. A sisvoje mleko načrpaš s črpalko. Jaz mam namreč ful močen izcejalnirefleks in če bi po tej kašici še jest hotel, bi se mojim joškam čist zmešalo. Kako ti to rešuješ. Ko mi je brez veze umetno mleko kupovat. Zdaj bom to objavila, da se mi ne zbriše, ko sem tok pridna bla, potem pa dalje. joj ga zrnec in bizovičar serjeta
|