mehurčica
|
Vedra, vidim da ima tvoj enake spremembe, kot Eni. Že za prvo hranjenje se hitreje zbudi. Je tudi prespala že po 6h skupaj, sedaj pa po 3 urah prvo dojenje. No, včeraj zvečer ji je ratalo 3,5h skupaj spravit. Pol pa še od 23h - 6h 4x dojenje. Pa čez dan se več doji že 4 dni. Verjetno spet poskok v rasti - a to hkrati pomeni, da bi naj že začeli malo bolj uvajati GH? Ampak Eni itak ne spravi v sebe več kot 20ml sokeca dopoldan. Pa bova verjetno en teden še na sokecih, ko bo pa točno 6m, bova pa probali s kašicami. Naj se zdaj postopno na žličko navadi. Zdaj ji je že 2 ali 3x zelo lepo šlo. Ko ji je dovolj, se pa kar lepo stran obrne in ne odpre več ust. Jasna in Janja, a vajini večji pa se tako radi doma igrajo? David pa glih obratno. On bi bil nonstop nekje. V vrtec rad gre, po vrtcu pa sprašuje kam še gremo in da še ne bi šel domov. Čez vikend že zgodaj zjutraj sprašuje, če bomo šli kmalu ven. Tudi tečt bi že šel z mano, če bi lahko tako dolgo zdržal(nasplošno zelo rad teče in je tudi zelooo hiter), na Pohorje smo že lani poleti hodili(do trikotne jase) in je itak prehodil pol poti več kot mi, ker je hodil malo gor, malo dol. Joj, čez vikend se mi nič ne ljubi delat, ampak morem it posesat, ker je David včeraj kiflček jedel sredi dnevne sobe in je grozno. Bo še Eni malo glutena dobila predčasno. Ne, sej se hecam.. Skuštrana, meni res ni jasno, kje so se izgubile slike za na page. Ker sva res vse pregledala in teh, ki si mi jih sedaj naknadno poslala, ni bilo med drugimi. Edino tista od Bora je bila. No, še malo pa bodo se še druge oktoberke poslikale z nosilkami in bo kar nekaj slikic(če bodo/boste za, seveda).