|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
12.4.2008 20:06:01   
polly80
hej!

sem obupna,sem na praznovanju,pa sem morala na RR prebrat kaj ste napisaleuser posted image  ne gre več brez vas...user posted image

alea-saj mer nisem napisala,zato nisi nič zasledila..pač glavica je za 2 tedna manjša kot bi morala biti za 32.teden..me pa kar skrbi,če rečejo za kakšna odstopanja v meritvah...user posted image

babysolza-saj to me tolaži,da se dosti zmotijo na UZ,tako da sem že boljša,se bom probala ne več sekirat,bo že še zrastel ta naš user posted image ...ma še časuser posted image

nina-hvala,verjetno mam res 4.5.,amapk sem bila zmedena ravno zato,ker so mi iz komisije poslali,da mi bol.poteče5.5.,to pa verjetno zato,ker je pač 4.nedelja..user posted image ok,hvala!

aja,glede kolcanja..meni se ful velikokrat pojavijo ti enakomerni gibi,ki so kot utrip in kar nekaj časa trajajo,pa sem mislila,da je to kolcanje..potem sem pa v torek na pregledu vprašala ginekologa,pa je rekel,da kolcanja se ne more čutit..da so to pač enakomerni gibi user posted image  in ne kolcanje..da tudi dihanja user posted image  ne čutimo,da je to pač preblago..tako da ne vem no...user posted image user posted image user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 601
12.4.2008 20:10:14   
polly80
l.daisy-sem kumaj zdaj videla,da si me pokumentirala..upam,da nisi več sama,čeprav včasih prav paše bit..meni še posebej takrat,ko po 2 uri visim tu na RR..user posted image   pa tudi tebi hvala za tolažbouser posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 602
12.4.2008 21:17:38   
Anonimen
Evo, konec cirkusa, zdaj pa mlečen rižek kuhat. Njami.

Pridno spančkajte.user posted image

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 603
12.4.2008 23:21:57   
nInAzWeRiNa
l.daisy ful lep buši,men se pa zdi kr velikuser posted image
ne morem vrjet da bo jutri že 33t oz.34.v teku vau kok gre hitr ni dolg nazaj k smo čvekale o nuhalnih zdej pa sam še mal pa bodo štručke že tukej...
no lepo pančkajte in se naspančkajte ker bodo to kmalu samo še sanjeuser posted image

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 604
13.4.2008 8:20:00   
alea01
Dobro jutro zvezdice zaspankeuser posted image

Spet sem slabo spala. Moj možek mi krade blazino. Kar pod sabo si podloži. Kdo je zdej tu noseč?user posted image user posted image user posted image

Me je včeraj kolegica klicala in rekla, da pride na obisk in da greva v logarsko. Sem rekla kul. Pol je pa rekla, da bova šli samo do slapauser posted image . Ej, jaz sem noseča....in to v osmem mesecu.... In reče, kaj norim saj sem sam noseča in ne bolana....user posted image user posted image user posted image user posted image . Ne vem, ali bi mogla lezt v hrib, ko pa komaj po stopnicah prisopiham... Pol mi je pa začela kako kompliciram, da tolk pazim, pa nič si ne upam, pa tolk počivam, pa.... Ja, marička.... To ti izjavi kao najboljša kolegicauser posted image user posted image , ki še ni bila noseča. V glavnem, na koncu se je skregala z manouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 605
13.4.2008 9:17:05   
*Mojca*
Jutro bejbe!!

Jaz sem pa danes spet upalila en 12-urni maraton. sicer sem šla 3x na wc, ampak sem takoj nazaj zaspala user posted image

alea: meni tudi moj krade poušter, pa ga kar s komlcem butnem in mu ga izpulim nazaj. Red mora bit user posted image
Kar pa se tiče prijateljic. Moja najboljš prijateljica tudi še ni  bila noseča in ima take izjave: zakaj nočeš it smučat z mano? Lepo prosim s tem trebuhom niti bunde več ne zapnem user posted image Ko sem bila na njenem roj.dnevu in ob 00.30 rekla da bi šla ker sem zmatrana je rekla: joooj kako si bedna, še 2 mesca in bo konec tvojega lajfa, lahko bi malo blj izkoristla. Nikoli več ne boš žurala....jaz komaj čakam da bo junij in teh bednih žurk res ne rabim. Pa enkrat je hotela da greva za cel dan v shopping pa jaz valda ne morem cel dan stat in skakat okrog pa je bila spet užaljena. Da novega leta sploh ne komentiram, kako moram izkoristit da sem še sama blablabla...glej meni gre to skozi eno uho noter, skozi drugo ven. Bo tudi ona prišla enkrat v tako situacijo. Tako da...jaz se samo smejem in mislim...whatever user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 606
13.4.2008 9:22:18   
lunca14
Dobro jutro,oz.pri meni je že lep čas dober dan,kave mi pa še ni ratalo spit,jo bom ,samo da malčka oddam babici za pol urce,starejši pa je danes prespal pri babi,prvič,ni še nič kical,kar pomeni,da je vse ok.
Alea....ja ti si pa tud hecna,zakaj pa nisi šla mal hodit???????????user posted image user posted image user posted image ,saj si samo noseča,malo te ravnotežje daje,mal težje dihaš,drugače pa gre,a ne?Ti ji samo daj svoji frendici eno pet kilsko utež,na trebuh pa naj gre....se pa nima smisla zaradi tega skregat,ti ji samo vrni,ko bo ona noseča,pa ji predlagaj en sprehod na Mangrt.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 607
13.4.2008 11:08:58   
l.daisy
jutro....
še ena katastrofalna noč, ampak ne bom spet o tem...

polly, odvisnica... ne moreš zdržat brez RR ane... user posted image

ninazwerina,
čas kar leti... meni se sicer vsak dan posebej vleče, ampak ko pogledam nazaj, je pa hitro minilo...

alea, mene cel čas napadajo, zakaj ne grem sem, zakaj ne grem tja, zakaj ne grem v soboto zvečer ven, zakaj grem že po eni ali dveh urah domov... bojo probale, ko bojo noseče, pa jim bomo mi solile pamet... meni je tudi cel podvig, da pridem po stopnicah v drugo nadstropje, zadnje čase so me začele bolet tudi noge... se približujemo cilju in se vse težave samo še stopnjujejo....
sem že stokrat rekla mojemu, ki ga kolega vabi, da gremo ven... ko bo njegova noseča, ji na kilometer blizu ne bomo smeli pridt... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 608
13.4.2008 13:35:02   
alea01
ola punce! Tolk ste zlateuser posted image user posted image user posted image . Sem se sekirala, damogoče pa res pretiravam, zdaj pa res vidim da ne,.....

So se vam kaj zmanjšali gibi otročka? Jaz jih včeraj in danes zeeeeelo malo čutim. Ko že pomislim, da grem v porodnišnico- me pa lump brcne. Drgač je pa čist pri miru. Le tu pa tam kaka bunka na trebuhu,..... Je čas za paniko? Ni ne?user posted image

skrbi me pa bolj ko ne zato, ker sem ga res čutila vsako uro in to orenk ali pa še večkrat....

< Sporočilo je popravil alea01 -- 13.4.2008 13:36:26 >

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 609
13.4.2008 15:24:57   
*Mojca*
Kje ste vse danes? Sej ni sončka zuni? user posted image

No,midva sva bila prej v Cityju na kosilu, na sladici v Rustiki, zdaj pa na 2 urnem spanju. Pa ša kar bi spala...

alea ja normalno je da ga vedno manj čutiš, čeprav je pri meni obratno, vedno hujše je user posted image

mislim da moraš naštet 10 gibov v celem dnevu, potem pa panika. Kaj pa če ga probaš malo požgečkat? Se obrnit na bok al kaj podobnega?
Punce kje pa je Kaja08? Na 3.delu je sploh še ni bilo...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 610
13.4.2008 15:56:18   
manko
jst sm pa ze cist obupala...mi nobena ni povedla da smo ze na tretjem delu...pogresala pa tud neuser posted image nimas kej...upam da ste vse dobro..lep pozdravcek ,pa se lepši dan vsem skupaj...

Najin prvi angelček je na poti..presrečna Robi in Manca

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 611
13.4.2008 16:08:51   
lunca14
So se vam kaj zmanjšali gibi otročka?

Mene prav nagreba,tako močno,da že prav boli,in seveda razmišljam o tem,da bi bilo dobro,če bi šla v porodnišnico,kaj pa če se že odpiram,skratka nikoli nam ni prav,preveč,premaluser posted image ,po 32 tednu se baje brce umirijo in jih čutimo drugače,se tolažim,da bo res tako.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 612
13.4.2008 16:24:15   
tweetek
Mene brca naš ko noruser posted image Me že kar malo moti včasih. PŠa zdi se mi da se je malo drugače obrnu kot prej, bomo videli na UZ čez dva tedna (men ga kar vsakič naredi)...

Ja, moje noči so tudi ratala BV ozr no comment.  Na hrbtu mi je slabo, na boku me rebra tako bolijo da se zbudim ali pa mi začne diha zmanjkovat, ostane samo še : na trebuhuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ..... Sem malo polistala po "new pregnancy and birth" od Miriam Stoppard pa ma ene par položjev za spat opisanih in sem enga danes ponoč malo sprobavala, pa ni bil čist optimalen (sicer sem porabla ene 5 pouštrov...), pol sem se pa dala kar v pol-sede in tko uspela predremat še ene par urc... Ja pa kar fajn knjiga tole, vedno ko sem bla v dilemi sem not pogledala in vse kar sem izvedla je še kar delovalo.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 613
13.4.2008 16:25:31   
tweetek
aja, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem za že same veste za kaj. Sem poskusla za nazaj brat pa se nič več ne spomnimuser posted image user posted image ... Tale nosečniška skleroza je že malo user posted image ....

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 614
13.4.2008 16:44:46   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: manko

jst sm pa ze cist obupala...mi nobena ni povedla da smo ze na tretjem delu...pogresala pa tud neuser posted image nimas kej...upam da ste vse dobro..lep pozdravcek ,pa se lepši dan vsem skupaj...

manko saj ni nobena nobeni povedala da smo na tretjem delu. Te pač tisti dan ni bilo tukaj, nič hudega. Vsake smo veseli in vsako pogrešamo če je ni, pa tudi če tega ne omenimo. Ne bit tečka nosečka pa pridi kaj bolj pogosto čvekat user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu manko)
Neposredna povezava do sporočila: 615
13.4.2008 16:57:40   
tweetek
user posted image zate manko, da se boš bolje počutla...

aja, alea glede une tvoje kolegice - nikar se ne sekiraj - eni pač ne razumejo česar sami niso dali skoz.  Včasih ta oznaka "najboljša kolegica" ne zdrži spremembe v življenjski situaciji. Meni se je to zgodilo, ko sem se poročila - naj bi bla moja priča in je odpovedala na celi črti... Saj zdaj sva še prijateljici, ampak sem se pa iz tega naučila, da samo oznaka najboljši prijatelj ne pomeni da gre za najbolj zanesljivega človeka med tvojimi prijatelji ozr da te zna ta človek sprejet skozi vse spremembe ki se zgodijo. Ko bo ona noseča ozr imela otroka bosta pa imele spet več skupnega in bo mogoče zastopla. Pa nič ne pretiravaš. Če se ti je skoz nekaj vrtelo in se še zdaj ne počutiš v redu nimaš kaj hodit po spolzkih in mokrih potkah navkreber! Kdo te bo pa dol nesu, če skupaj padeš?

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 616
13.4.2008 16:59:19   
Anonimen
Manko nismo me nobeni govorile, da smo na tretjem delu, samo mislim, da piše na koncu 2. dela da se vidimo na tretjem. Drugače pa lepo, da si se oglasila.
Jaz imam zadnja dva dni malo bolj delovna malo pospravljam, pa celo malo cunjic za user posted image sem dala prat zaenkrat 56- bom kar po številkah malo prala. Prevleko za avtosedež sem dobila v petek tako, da jaz tudi počasi začenjamuser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 617
13.4.2008 17:00:56   
Anonimen
Kaja08 se pa res ni dolgo oglasila.Pa beyba, Eva2008, Kleopatrauser posted image . Upam, da je vse v redu z njimi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 618
13.4.2008 17:11:24   
tweetek
uuuu, ninnny maš prav! Teh pa že res dolg ni blo..... Saj pol začne človeka kar skrbet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 619
13.4.2008 17:21:41   
Anonimen
Ja, sem šla malo nazaj gledat kdaj so se nazadnje oglasile, pa je že kar dolgo. Beyba je nazadnje nekaj jamrala, da jo boli križ... potem pa se ni več oglasila.

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 620
13.4.2008 17:24:30   
*Mojca*
Mene pa najbolj skrbi za Evo2008, ona ima dvojčka pa bi se dejansko lahko že kaj dogajalo...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 621
13.4.2008 17:25:22   
Anonimen
Ja, upam da se bodo vse kmalu kaj oglasileuser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 622
13.4.2008 17:26:35   
*Mojca*
jaz tudi user posted image

Mene pa tako svin.... peče koža pod desnim joškom da sploh ne morem več zdržat user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 623
13.4.2008 17:29:04   
Anonimen
mene pa danes okrog popka peče

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 624
13.4.2008 17:35:39   
alea01
No, bejbe, verjetno bo res držalo, da se gibi umirijo po 32t, kjer sem trenutno jazuser posted image . Zadnji teden so se gibi močno okrepili, zdaj pa zelo umirili. Ga pa čutim, ampak bolj nežno in kakšno nogico, pa ritko ali glavico,..... V glavnem, not je še in upam, da je OK!user posted image user posted image

Sem glih kar pojedla sladico in zdej sem čist preveč sitauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?