|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
12.4.2008 18:25:16   
babysolza
joj pupe, ve bi sam jedle. Jst sm mojga tud ravnokar milo prosila, da mi nardi puding. user posted image  Jst rada sam jem, delam pa ne. Mojih kuharskih umetnij za danes je zadosti. user posted image  user posted image

Sicer sem se pa končno lotila pospravlat papirje in literaturo za službo. Sem zatrdno sklenila, da jih eno leto sploh ne mislim pogledat, potli bodo pa itak že zastareli... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 576
12.4.2008 18:26:22   
babysolza
ha, končno sem enkrat jaz obrnila stran! user posted image  user posted image  user posted image

Eko, puding me že čaka. user posted image  user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 577
12.4.2008 18:53:52   
lonapo
kdaj bodo štrajkal? jest mam 17-ga pregled.

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 578
12.4.2008 19:06:52   
*Mojca*
Od 18. naprej

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 579
12.4.2008 19:15:36   
polma
Šit! Jaz imam 18. pregled user posted image ! Na, kaj pa zdaj? Moj G dela 1krat na mesec v Leonišču, Ljubljana. Sploh nisem pomislila na to možnost!

aja! Živjo vsem, imam priženjene nečake in njihove starše na obisku, zdajle so pa me pustili pa za kako uro samo z otroki in šli vsi v šoping in sem malo pokukala k vam.
Za pregled moram pa telefonirat. Sam res, to pomeni da ne bom imela ta mesec pregleda user posted image ? Upam, da ne.....

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 580
12.4.2008 19:16:26   
*Mojca*
polma pokliči in vprašaj. Moja G je skenslala vse preglede 18. user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 581
12.4.2008 19:20:00   
polma
Ja, hvala, *Mojca*, bom. Oziroma moram osebno tja, na telefon jih na leonišču zlepa ne dobiš. Aja, saj imam MŠ na Šlajmerjevi.  Ma, šit, res.
Obseg imam pa jaz 116cm. Ampak imam 180 cm in štartala sem s plusom kil, ker sem imela štalo s hormoni in esem bla napihnjena. Ampak, če bi bla šlank, bi pomoje imela le par cm manj- po moje zaradi višine user posted image ?

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 582
12.4.2008 19:23:32   
*Mojca*
Ne vem če sem že spraševala. Kaj je boljše za dojenčka trdo milo ali tekoče?

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 583
12.4.2008 19:25:06   
Anonimen
Dan punce. user posted image  Kok ste pridne s pisanjem.user posted image

Tole s sladicami naj se čimprej neha.user posted image

Jaz imam ctg 21-ega. Moram poklicat isti dan, če delajo. Tale štrajk nič kaj dobrega ne obeta.user posted image

Jaz sem imela danes ponoči 2x lažne popadke, sem se sprehajala po stanovanju, mojemu pa nič jasno.user posted image  Že preden sva šla spat sem mu rekla, da nekaj bo, ker sem imela skoraj 3 ure čisto trd trebuh.Ni popustilo niti pri ležanju.

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 584
12.4.2008 19:25:50   
alea01
v MŠ so rekli, da trdo milo, ki ga kupiš v lekarni. Tudi vse moje kolegice so uporabljale trdo milo. Problem tekočega je kao, da preveč kaneš gor in to lahko že porusiš pH kože user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 585
12.4.2008 19:27:48   
alea01
didlinaa, daj mal več počivaj. Pomaga sam mirovanje in počivanje- moja kolegica je imela isto in se je že odpirala v 28t in na koncu je z strogim mirovanjem prilezla do 38tuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 586
12.4.2008 19:28:46   
annnna
evo da se še jaz javim od pregleda...
zjutraj pred pregledom se spravim obrit pa si pomagam s špeglom pa vidim neverjetne bulice v vhodu v nožnico pa v šok pa v jok... in seveda h g. pa ona reče številni kondilomi oz. genitalne bradavice???? halo??? in to v dveh tednih pa niso bulice ampak bule... pa pravi da so vrjetno preveč številne da bi jih odstranjevali v nosečnosti in bo potreben mogoče carske rez...o-o šok.
za te bradavice pravijo da se rade pojavijo v nosešnosti in so zaradi hormonov in povečane krvi v telesu tako številne in velike pa da včasih po porodu kr same izginejo... no s tem se tolažim čeprav mislim samo o teh bradavica in imam nočne more da se mi spustijo po celem telesu...grozauser posted image user posted image user posted image user posted image pa kr naenkrat. gin. ni mogla vrjet da so nastale tak hitro... user posted image user posted image user posted image

z bebo je vse ok ima 1800g jaz pa plus tri kile ta mesec torej plus 13 vsega skupaj, sem pridna obseg pa 97 cm.

ojoj sem se vam zaupala čeprav upam da ni kateri neprijetno ali kakorkoli bi to...zaradi ker pač je tak...blek eh... pa z dragim ne user posted image že ne pol leta skoraj mogoče sva 2x vmes...pa vseeno - neverjetno jezna sem

lepo bi prosla tiste, ki imate carski rez, da se malo oglasite pa mi napišete par besed glede tega...hvala vnaprej

ojoj...user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 587
12.4.2008 19:29:21   
alea01
zdaj sem se spomnila. So me pa glih 18.04 naročili na samoplačniški UZ. To bodo pa delal, a ne?user posted image user posted image user posted image  Moram poklicat....

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 588
12.4.2008 19:32:28   
*Mojca*
Didlinaa točno tako. Počivaj!!!

annnauser posted image user posted image jaz ti o temu ne vem kaj dosti povedati. To je pač ista varianta bradavic kot tiste ki nastanejo po rokah in tudi same izginejo. Je pa po drugače virusnega izvora in možno da si si jih kdaj med umivanjem prenesla dol. Ne se sekirat prehitro, na koncu bo vse ok, tudi če bo potreben CR. Pazi nase!

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 589
12.4.2008 19:32:43   
Anonimen
annnna user posted image user posted image user posted image

Jaz imam pa cirkus-brezplačni v trebuhu že 5 minut.user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 590
12.4.2008 19:34:20   
alea01
annnna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Saj bo. To pa res ni tako strašnega..... Sam da je user posted image  zdrava user posted image . Vem, da je šok....

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 591
12.4.2008 19:35:35   
annnna
nikjer bradavic po rokah in nikjer na telesu nikoli mela...
dragij jih je imel tud doli sam so mu jih odstranli z dušikom in zdaj jih nima tud ne pol leta...ampak ok če maš srečo maš srečo... hvala za user posted image user posted image user posted image sam vseeno sem ful jezna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 592
12.4.2008 19:36:13   
Anonimen
Jaz moram na sprehod po stanovanju....prehudo je tole kobacanje.user posted image  Resno mislim.user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 593
12.4.2008 19:36:59   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

annnna user posted image user posted image user posted image

Jaz imam pa cirkus-brezplačni v trebuhu že 5 minut.user posted image

jaz pa že celo popoldne user posted image  pravijo da se s časom intenziteta manjša, ampak pri meni se veča user posted image

annna tudi če so mu jih odstranili z dušikom lahko virus ostane user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 594
12.4.2008 19:37:00   
polma
Alea, to pa tut mene zanima, če bo samoplačniška ambulanta odprta user posted image user posted image user posted image , javi nam!!

Annnna, sploh si nočem mislit, kako se počutiš! Verjamem, da ti je hudo in da si besna, tudi jaz bi bila!!! Ampak najbolje je, da se potolažiš in se ne obtožuješ in sekiraš. žal je v primeru G bradavic res rešitev CR, zato da rešijo dojenčka, da se ne okuži. Boga revca, no! zdaj pa pazi- tudi tvioj mož jih lahko že ima iali pa jih lahko dobi z brisačo. Je možno. Tako da se lahko vsaj on zavaruje. če si že ti fasala celga user posted image ! Naj ti ne bo nič nerodno- meni je prav hudo zate. DRŽI se!!!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 595
12.4.2008 19:38:54   
*Mojca*
samoplačniške ambulante bojo po mojem delale, ker stavka samo javni sektor...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 596
12.4.2008 19:44:57   
alea01
*Mojca*, ta UZ je v poronišnici LJ, le s tem da ga jaz plačam in ne zavarovalnica, ker hočem UZ kontrolo rasti- ki ti kao več ne pripada
*Mojca* kdaj si pa ti dobila 4 zvezdico?user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 12.4.2008 19:45:21 >

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 597
12.4.2008 19:47:12   
alea01
annnna. a si se vsaj malce pomirila? Ne sekiraj se preveč, kajti na koncu se bo vse lepo izteklo. Boš vidla. Narava bo poskrbela svoje....user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 12.4.2008 19:48:02 >

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 598
12.4.2008 19:49:46   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

*Mojca*, ta UZ je v poronišnici LJ, le s tem da ga jaz plačam in ne zavarovalnica, ker hočem UZ kontrolo rasti- ki ti kao več ne pripada
*Mojca* kdaj si pa ti dobila 4 zvezdico?user posted image user posted image user posted image

Ko smo imele maraton in prišle na 3.del user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 599
12.4.2008 20:00:56   
Anonimen
Dober večer

No, da mal pokomentiram

babysolza - ni panike, ti bo pa drugič bolje ratal
mojca - jst bi zdej pralni stroj vzela, če se vama še enkrat ponovi, pa kličeš direkt tja in poveš, da če ti ne vrnejo dnarja, jih boš dala pa v cajtng, pa niti tolk več strojev ne bodo prodal
In bravo za tvojga dragega
nInAzWeRiNa - ful lep kotiček
I.daisy - lep trebušček, moj je rekel, da ne zgleda tko velik
alea - glaven je namen - bo pa drugič preverila, da ne bo spet soli

Jaz sem pa trenutno pojedla pol banjice sladoleda - LJubljanske mlekarne, stracciatela - njami. Zdej pa jem smokite.

Pregled mam pa 21.4. po petih tednih in upam, da bo moj g delal, k me res zanima, če se je naše detece že obrnilo. Vse bolj se mi zdi, da ja, ker sem včeraj pod rebri čutila na vsaki strani eno izboklinco - sva z mojim se smejala, da je detece stegnilo nogice, kot da bi hotlo rečt, mami ti maš tud skoz stegnjene noge.
Sredi noči, ob 4ih sem se zbudila zaradi zgage, pa sem si dvignila vzglavnik in na srečo zaspala nazaj.

A sem še koga pozabila pokomentirat? Dejte me spomnit. Že to je blo velik, glede na mojo nosečniško sklerozo.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?