Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 12.4.2008 21:58:23
|
|
|
|
gruška
|
Tintin - pri takih prehladih so meni pediatri vedno svetovali "zlivat" fiziološko kolikor pogosto je mogoče ... pa tko kot sem že rekla: mi je rekel P., da če bi otroc znal tamastnga pljunt, ne bi bli tko prehlajeni ... ta sluz pač mora ven in je najboljš fiziološka + aspirator ... upam, da bosta čimprej bolje ... Aja za ven - ja če nima vročine, pa če ne piha ful, pol pomoje loh .... mal zraka pa mora dobit, a ne?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 12.4.2008 22:01:00
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: tintin Mi gremo najbrž za 1.maj v Gradec (na dvodnevne počitnice, ne samo izlet ), pa mogoče lahko tudi jaz prinesem to zadvščno proti bradavicam. A boste v Ikei prespal? Mi gremo pa za 1.maj na Dunaj v živalski vrt, pa ne bomo tam prespal ....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 12.4.2008 22:05:47
|
|
|
|
tintin
|
Gruška, najboljš da res - nič se ne bi pritoževala . V resnici: gremo en dan mal v Ikeo itn, drug dan pa še mal mesto Graz pogledat in pa še malo okoli... ...pa spet mal Vasjo potrenirat na "spanje drugje".
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 12.4.2008 22:08:18
|
|
|
|
manca
|
A je že kdaj katera videla čakalno vrsto pred previjalnico? ...Ne? . O, pa to tut obstaja. Smo bili sedmi v čakalni vrsti pred vrati City Arkadna v Celovcu...pa se potem vrata odprejo in vidm notr dve ki dojita in eno, ki preoblači tamalega. Me je minilo pa sem rekla možu da kar gremo stran...je reku, da nisem normalna, da bo potem čakalna vrsta še večja . Sem nas spravla v taspodnji štuk, se usedla zraven igralnice in tamalo podojila ter kar tam preoblekla...se je tamala tako zvijala zraven (itak, firbec, če je pa gledala otroke kako se za njenim hrbtom igrajo). In mož je bil tko happy ko sem to rešila tako na hitro . Spala je za naprej in za nazaj, ampak je bilo vseeno premalo. Je malo pred sedmo šla danes spat, sem imela pa že 4 intervencije pri njej zaradi praskanja...zdaj je končno nekaj miru in upam, da bo trajalo malo dlje kot zadnje noči. Debeluška: tistega modela ni bilo nikjer razstavljenega...sem ga videla samo v katalogu, v živo pa ne
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 12.4.2008 22:15:09
|
|
|
|
barika
|
Dober večer in lahko noč gledam klunija pa pitta, pa nimam časa se "vidimo" v ponedeljek
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 12.4.2008 23:10:17
|
|
|
|
Dajica
|
Lahko noc se od moje malenkosti!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 12.4.2008 23:33:54
|
|
|
|
scubadiver
|
Lana se je pa zdele zbudila s čist zabasanim noskom . Rijina pumpica je bla takoj aktivirana, pa upam da se tole ne bo razvilo v prehlad . A je še kakšen preventiven ukrep? Sicer pa itak verjetno vse spite.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 13.4.2008 0:21:21
|
|
|
|
scubadiver
|
A ste vse utonile v tem dežju da me nobena ne zabava? Grem pa spat, zanalašč
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 13.4.2008 1:12:41
|
|
|
|
kanarka
|
Ma vsak dan sem bolj pozna. Kam to vodi? V nočno življenje...sicer je to tukaj nevarno, ker je polno night clubov okol . Aja, sam eno,... no 2 vprašanja. Eno še čaka od včeraj: Kako lahk slikco direkt prilepim? In novo: vse pišete o ful nekih žaubah (materina dušica, pa slezov sirup, pa Potepinka...ti si neki naštevala). A mi razložite bolj po domače, za kaj se kaj uporablja in kje se kaj dobi. Bom tut js naročila, samo da vem, zakaj je dobro. Hruška...tvoja torta se že hladi. Jaz je ne bom probala, da bi pokomentirala, jo bodo pa drugi juter zato morali hvalit. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 13.4.2008 8:27:39
|
|
|
|
tintin
|
Kanarka - slezov sirup se uporablja v boju proti kašlju, lahko tudi že pri dojenčkih ml. od 1 leta.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 13.4.2008 8:46:34
|
|
|
|
BrinaS
|
Dobro jutro punce, Tintin, Scubadiver, cimprejsnje okrevanje Vasje in Lane. Tako kot je ze Gruska rekla - pri takih prehladih so meni pediatri vedno svetovali "zlivat" fiziološko kolikor pogosto je mogoče ... pa tko kot sem že rekla: mi je rekel P., da če bi otroc znal tamastnga pljunt, ne bi bli tko prehlajeni ... ta sluz pač mora ven in je najboljš fiziološka + aspirator (cistit pa zato, da ne gre naprej vnetje na grlo ali usesa) + meni je se P rekla, da tako majhnim otrokom ne smemo dajati sirupa ne proti iskaslevanju ne za izkasljevanje, ker se se ne znajo odkasljat , ven pa lahko grejo, je priporoceno ce ni vrocine, ker lazje dihajo na svezem zraku.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 13.4.2008 8:47:58
|
|
|
|
scubadiver
|
Dobro jutro, no danes sem pa tud jaz v totalni komi. Tko da vse tiste ki ste mi ble fouš za Lanino spanje ste zdej prišle na svoj račun Ker se ji je filal nosek se je kar naprej zbujala. Ko sem že hotla zalaufat pumpico pa je s pomočjo fiziološke v nosu in dude v ustih spihala ven in zaspala nazaj. sam kaj k je mami komaj zaspala ko se je zbudila že naslednjič Ob sedmih se je odločila da ima spanja dovolj in začela klepetat. Ker sem jo ignorirala se je odločil moj da bo celo vstal z lano da bom lahko zaspala, pa čeprav ni vedel, da sem prebedela skoraj celo noč. Sam kaj k nisem mogla zaspat nazaj, tko da sem ob osmiih vstala in poslala njega nazaj spat. Brezveze da sva oba pokonc. kava kje je kavaaaaaaaa??? O sem dala refresh in videla da jo je skuhala Brina. Hvala
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 13.4.2008 8:51:50
|
|
|
|
BrinaS
|
...aja, pa se mazala sem z Justovo kremo materina dusica po prsih in podplatkih...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 13.4.2008 9:27:58
|
|
|
|
Tanayya29
|
Tannaya, ja, sem ti naročila kreme... ti sporočim v pon. kdaj jih dobim.... lonček dobim pa v torek .... Masažne banje tud midva nisva kupila ravno zato, ker sva hvala gruška . Dobro jutro ostalim!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 13.4.2008 9:30:09
|
|
|
|
Tanayya29
|
NL seveda,jutri ti grem iskat kremo,ti bom poslala Z,S.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 13.4.2008 9:33:45
|
|
|
|
Tanayya29
|
Naš tudi full kašlja,doma imam slezov sirup a lahko dam?jazs em ga mela med nosečnostjo??? Pomoč???
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 13.4.2008 9:34:47
|
|
|
|
Tanayya29
|
aha sem prebrala navodila,hvala
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 13.4.2008 9:36:02
|
|
|
|
Tanayya29
|
Scuba kava
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 13.4.2008 20:13:07 >
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 13.4.2008 9:52:30
|
|
|
|
Tanayya29
|
martita bom vprašala
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 13.4.2008 9:58:41
|
|
|
|
nicolina
|
Mi smo tud slabo spali, se je skos zbujal, ima tud mal zabasan nosek.... Tanayya, hvala za kavico. grem mal pospravit, po kosilu gremo na en obisk, ma je tako vreme... Lepo nedeljo...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 13.4.2008 10:50:43
|
|
|
|
potepinka
|
Dan IZVIRNO SPOROČILO: tintin No, moj Vasja je pa kar precej prehlajen. Sesamo sluz ven, dajemo fiziološko, občasno mu dam kake pol žličke slezovga sirupa, pa mažem za z Narhinelom Bambino....kaj še lahko naredim?? Mamice z več otročki, pomoč Nima vročine. Samo smrkelj mu teče in posledično kašlja zaradi tega. Kaj pa kopanje? A ven greva lahko? (danes sva šla za 30 min, verjetno ni nič narobe ne?) ko je bil Mark tako prehlajen sva dobila kapljice za nos Operil,P je pa rekla da ne ven ker se tako bacili do njega še bolj prenašajo in ko je prehlajen ni odporen.Upam da se čimprej porihtata
Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi. -------------------------------------------------------------------------------- Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 13.4.2008 11:19:34
|
|
|
|
tintin
|
Hvala vsem za odgovore. Vasja je danes malo zakuhal...ima 38 vročine, zdajle spi. Noč je bila do 2,15 ok, nato pa katastrofa...zabasan nosek, pa je skoz jokcal po malem. Upam, da bo kmalu mimo... Operil P šparam za hude čase prav tako Calpol (če bo vročina narastla). Zanekrat lavfa fiziološka in baby vac, saj ima ful tekočo sluz iz nosu, pa valda kašlja prav nemarno... manca, ti si dobila Operil P za Majo že v porodnišnici ne? kako si ga dozirala? Ker na operilu piše da je za otroke po 1.letu...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 13.4.2008 11:20:03
|
|
|
|
tintin
|
Držim pesti za vse bolančke!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 13.4.2008 11:48:44
|
|
|
|
rozika12
|
Manca, nič hudega. Poskusila sem te priklicat , a očitno neuspešno Mi lahko še enkrat napišeš ime kreme, ker me bo morda zaneslo v ikeo. Gruška, tole z živalskim vrtom je pa super zamisel. Če nas ne bo odplaknilo na toplo, bomo verjetno tudi mi imeli take špricture. Tanaya. Z veseljem izkoristim priložnost. Jaz imam njihovo celo kolekcijo. Sem čisto zasvojena. Scubadiver, BrinaS 2x + lahko tudi zavreš malo kamilice in tisto paro z roko malo dovajaš k obrazu. Pa masaža z olji za dojenčke: prsni koš in hrbet. Ful močno pogrejem z dlanmi (drgnem dlan ob dlan in čutim vročino) in NEŽNO božam. To ful paše dojenčkom. To jaz kat tako brez da je prehlajena počnem. Zdaj pa če mi rata še kaj prebrati, sicer pa čakam na kosilo. Danes se je moj javil. Debeluška. Na ZS sem ti poslala naslov. Slikice .
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 13.4.2008 12:03:16
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Dobro jutro, no danes sem pa tud jaz v totalni komi. Tko da vse tiste ki ste mi ble fouš za Lanino spanje ste zdej prišle na svoj račun Pa jaz nisem vama želela slabšega spanja, ampak nama boljše
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......