Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 12.4.2008 12:05:00
|
|
|
|
Tanayya29
|
rozika naročila sem parfum,če bi katera rada kakšn parfum ima mož kolegico in dela v millerju,pa dobimo parfumčke glih mejhn bolj poceni. gruška dobim kremice ane? a mi boš še un taperver lonček se zame prosm,mami danes pride,pol pa ne vem kdaj spet...pa sm pozabla naročt.... sedaj pa grem kuhat korenčkovo juhco za mojga lubčka Tajčija
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 12.4.2008 12:21:28
|
|
|
|
Nana Liza
|
Tanaya - glede kreme aderma exomega je nimajo na zalogi v nobeni lekarni. Povsod je isto "trenutno je nimamo". Tako da bomo kar Mustelo porabili do konca.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 12.4.2008 12:29:19
|
|
|
|
Tanayya29
|
NL,pri nas jo imajo,jaz ti jo lahko grem iskat,če želiš....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 12.4.2008 13:09:21
|
|
|
|
levčica
|
Ojla! Ajtak za seznamček! Dajica teb pa HVALA k si bla tko prijazna pa poiskala najine podatke
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 12.4.2008 13:09:48
|
|
|
|
levčica
|
ups, napačen knof, ni še konc
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 12.4.2008 13:16:24
|
|
|
|
levčica
|
No Dajica res lepa hvala k si se tko potrudila!!! Debeluška glede tiste banje z masažnimi šobami (sej si to misnla a ne?!?), js sm že večkrat slišala, da so ljudje mal nezadovoljni z njimi , lih zanč je ena k se z mano sprehaja rekal da bi jo najraj ven vrgla: razlog je ta da je treba tiste šobe kr naprej neki pucat, njo pa še mot da zvečer, k bi ona šla v bano na relaksacijo pa masažo, tega ne more narest k je skupi v hiši s taščo pa to menda kr precej ropota (mata pa staro ene 4 leta). Ne vem, sam po moje se je dobr mal pozanimat! Zgleda sicer mamljivo, kok je pa uporabno pa ne vem. Se pa tko vsak sam zase odloč a ne! Midva sva se dons že mal po dežju sprehajala, zdej k pa v pojstli spi (kar je pr nas čez dan zeeeeeeelo redko), je pa nehal dežvat . No sej dneva še ni konc! Uživejte!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 12.4.2008 14:13:00
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: levčica Debeluška glede tiste banje z masažnimi šobami (sej si to misnla a ne?!?), js sm že večkrat slišala, da so ljudje mal nezadovoljni z njimi , lih zanč je ena k se z mano sprehaja rekal da bi jo najraj ven vrgla: razlog je ta da je treba tiste šobe kr naprej neki pucat, njo pa še mot da zvečer, k bi ona šla v bano na relaksacijo pa masažo, tega ne more narest k je skupi v hiši s taščo pa to menda kr precej ropota (mata pa staro ene 4 leta). Ne vem, sam po moje se je dobr mal pozanimat! Zgleda sicer mamljivo, kok je pa uporabno pa ne vem. Se pa tko vsak sam zase odloč a ne! Hvala za tele informacije!! A ima mogoče še kakšno podobno izkušnjo s temi masažnimi zadevami? Imava pa namen kupit tuš z masažnim blokom, al pa tuš banjo masažno, še ne veva Jaz pa čakam, da se moja pupika zbudi, pa da gremo v Kranj!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 12.4.2008 14:28:50
|
|
|
|
Dajica
|
IZVIRNO SPOROČILO: levčica No Dajica res lepa hvala k si se tko potrudila!!! Ni za kej levčica. Vse za sosede, a ne? Pri nas je delovna sobota, pranje cunj, susenje, pucanje, sesanje, pomivanje... Sem ze kar zmatrana. Najbolje, da se ulezem h Kaji in skupaj malo podremava. Je pa tudi zaspala kot top zdej, saj je bila kar dolgo pokonci. Je pa k fantek oblecena, sicer oranzen pajacek, pa modra majcka, moder body, pa modri copatki. Imam veliko cunjic od sestre, ki ima dva fanta. Eh, pa kaj pol. Ce se Kaja nic ne pritozuje...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 12.4.2008 14:32:23
|
|
|
|
Dajica
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 A ima mogoče še kakšno podobno izkušnjo s temi masažnimi zadevami? Joj, ravno vceraj smo sli v Bauhaus nekaj gledat in jaz sem vidla tko fajn masazno banjo, sej samo skor 2tisoc € (pa svasta enih funkcij, pa lucke na stropu, lucke na strani....ze za pogledat tko njami). Jaz sem full mahnjena na kopalniske zadeve. Pol sem vidla se eno ogledalo, ki ima tudi lucke pri strani, take micene, pa tko lepo zgleda..... Bols da jaz ne hodim po takih trgovinah, ker pol mi je pa hudo, ker ne morem vsega tega imeti. Sam sem pa tud jaz slisala, da se na sobah hitro kamen nabira in moras non stop pucat.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 12.4.2008 14:40:14
|
|
|
|
potepinka
|
Dan Just-zelo super zadeva redno uporabljam teetre,materina dušica,olje 31,krema za noge,sol za noge in čistilo.To poznam in so stvari res super.Res so drage ampak imaš ful dol časa. Gruška-Zanimam se za ta Tupperwer lonček,kak pa zgleda?Ali je možno da bi mi kakšen katalog poslala.Od tapperwera imam samo scheker in je super Tanayya-super da je roka malo boljše. No se še kasneje kaj javim
Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi. -------------------------------------------------------------------------------- Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 12.4.2008 14:40:48
|
|
|
|
Nana Liza
|
Tannaya, ja prosim. Danes je že prepozno, a lahko v ponedeljek. Plissssssss.. Sicer pa ne vem, če bom šla v ponedeljek sploh na plavanje, ker mi je Tevž še včeraj kar nekajkrat kašljal, no ponoči in danes je pa spet ok. Cepljenje imava pa čez 10 dni, razmišljam, da bi plavanje kar preskočili. Moja P me skoz straši glede plavanja, da raje ne, ker je 2 meseca nazaj prebolel bronhiolitis. Da je nevarno, da se mu ponovi. Zdele pa oba moja sončka spita kot No, zdej grem pa še jest mal v vodoraven položaj.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 12.4.2008 14:44:01
|
|
|
|
Nana Liza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica Je pa k fantek oblecena, sicer oranzen pajacek, pa modra majcka, moder body, pa modri copatki. Imam veliko cunjic od sestre, ki ima dva fanta. Eh, pa kaj pol. Ce se Kaja nic ne pritozuje... Še vedno boljš k naš Tevž, k je včasih kar v kakšni roza majčki za punčke. Če ima pa starejšo sestrico, njegove majčke pa vse v pranju...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 12.4.2008 15:20:50
|
|
|
|
martita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 rozika naročila sem parfum,če bi katera rada kakšn parfum ima mož kolegico in dela v millerju,pa dobimo parfumčke glih mejhn bolj poceni. Tanayya, a maš to možnost sam za parfumčke al tud za kako drugo kozmetiko? Nana Liza, a si že probala čudežno Brito? Tu mamo tako vreme, da bomo najbrž danes kar doma. Pa tud ne počutim se najbolje....kot da se me nekaj loteva.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 12.4.2008 16:16:44
|
|
|
|
nicolina
|
Ojla, jaz sem tud zdejle mal podremala s Tinom, on še spi, jaz pa pijem kavico, a bo katera? Teatree krema je zakon, jaz imam še ognjičevo, no pa še tole od materine dušice si moram nabavt. Debeluška, jaz imam masažno banjo in sicer kombinirano ( vodno in zračno). Ni tak problem čistit tiste šobe, niti ni tolk spet glasna. Je pa res, da sem bla jaz od začetka ful navdušena in sem se vsaj 1x tedensko ulegla in masirala, zdej pa je to bolj poredko. Imamo jo že 5 let, takrat smo jo naročili pri Kolpa-sanu. Tanayya, a res lahk zrihtaš? Jaz bi ti naročila malce kasneje, ker sem ravno zdej dobila enga Hugo XX, jih imam pa tolk, bi me moj samo debelo pogledal, a spet nov? Men je najboljši D&G Light Blue, sploh za poletje, ko je tak osvežujoč, pa bi si kasneje tega naročila. Katere pa kaj ve uporabljate? Super za roko, sm da je bolje...
< Sporočilo je popravil nicolina -- 12.4.2008 16:17:20 >
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 12.4.2008 19:30:48
|
|
|
|
Dajica
|
Kam ste pa vse pobegnile
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 12.4.2008 20:25:19
|
|
|
|
scubadiver
|
Ojla MI smo se cel dan potepali. Si je moj dragi sposodil spet en super avto: Jaguar XF In sva napokala Lano in smo šli na potep. Smo šli v Šenčur pri kranju v gostilno pri Ančki. Tam smo se dobili še z mojim bratom, njegovo ženo in mojim nečakcem. Je blo res luštno. Jutri se gremo pa mal hvalit k sorodnikom od mojega, torej spet malo na Gorenjsko. Avto je res super tko da sem jaz itak spet čist očarana . Lana je bila pridna, se je pa revčka tko pokakala in polulala da ji je vse prišlo skozi. Sem imela rezerven body in majčko, hlačk al pa žabic pa ne . Na srečo mi jih je posodila svakinja. Je bla Lana spet kot en klovn, ker so ji ble žabice od dvoletnega nečaka seveda čist prevelike
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 12.4.2008 21:03:20 >
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 12.4.2008 21:13:17
|
|
|
|
jooly
|
Oj še od nas. Se mi ne da prov dost, v bistvu sem preveč utrujena za kšno bolj konstruktivno debato. Mala se mi namreč že dve noči zapored zbuja okrog 2h in ne zaspi do 4, pol petih Ne lačna, ne žejna, ne vroče, ne mraz, ne polulana, ne pokakana, ne crklat, ne božat, ne nosit, NIIIČ ne pomaga Ker ji nič ne fali, jo pač pustim v postelci in se dere, dere, kriči, ... Dokler ne omaga. Tko da je dons zjutraj potem spala do pol desetih, čez dan pa od 12.30 - 13.00 in od 17.00-17.30 - vse skup nič. Oči mam ko buhtelne, zato grem kr spat, se bom vsaj do 2h mal spočila
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 12.4.2008 21:40:13
|
|
|
|
scubadiver
|
Kje pa ste danes vse Jooly upam da se spočiješ
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 12.4.2008 21:41:24
|
|
|
|
gruška
|
Čeeeeeeer, nas pa tud tale vreme ni zadržal doma... smo v najhuj nalivu letal okol... v Merkur, pa Obi, pa Baumax (iščeva eno garnituro za na teraso), pa do tašče in tasta (ki na žalost le še vegetira), pa v Domžale (ja, Jooly ), pa v Spar ... sva spet kupila pomelo in sem dva kosa pojedla... upam, da ne bo tamale kaj šraufal, zdaj pa mislm, da je dost stara ... Potepinka, pošlji mi tvoj naslov na ZS, da ti pošljem katalog... Tannaya, ja, sem ti naročila kreme... ti sporočim v pon. kdaj jih dobim.... lonček dobim pa v torek .... Masažne banje tud midva nisva kupila ravno zato, ker sva tolk kritik od prjatlov slišala... tud tuša za v otroško kopalnico ne misliva dat masažnega.... IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Men je najboljši D&G Light Blue, sploh za poletje, ko je tak osvežujoč, pa bi si kasneje tega naročila. Katere pa kaj ve uporabljate? Men je tud ta fuuul dobr ..... Imam pa trenutno čist in samo en parfum , pa še tega ne uporabljam (zarad Taje)... imam pa Amor Amor od Cacharela... Scuba - pleh piiii ... (sej men tud ful paše, če kakšen dobr avto pripelje na probo ....) Jooly - upam, da vam Kim dons pusti spat ...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 12.4.2008 21:52:08
|
|
|
|
tintin
|
No, moj Vasja je pa kar precej prehlajen. Sesamo sluz ven, dajemo fiziološko, občasno mu dam kake pol žličke slezovga sirupa, pa mažem za z Narhinelom Bambino....kaj še lahko naredim?? Mamice z več otročki, pomoč Nima vročine. Samo smrkelj mu teče in posledično kašlja zaradi tega. Kaj pa kopanje? A ven greva lahko? (danes sva šla za 30 min, verjetno ni nič narobe ne?)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 12.4.2008 21:52:39
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
No mi imamo kopalnico v "rasturu", hvala Bogu da so zdaj cevi zamenjane, tko da srčno upam, da dobiva v Merkurju še iste ploščice, v nasprotnem primeru pa morava vse stolči do stropa ! Sva se kar odločila, da bova vzela navadno tuš banjo ! Gruška, hvala za vinčka iz Bele Krajine ; Modra frankinja od Svete Ane, sem se že ustarašila, da je od Svete Nicoline iz Bele Krajine ! Popoldne smo šle me tri v Kranj, Erno sem spet dala teti v varstvo (ki je doma takoj zraven Qlandije), midve z Emmo pa sva imeli dvo urni "šoping", matr mi je pasal !!! Zdaj grem pa spat
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 12.4.2008 21:52:51
|
|
|
|
tintin
|
Aja, tudi jaz sem prehlajena. Ampak po stadiju prehlada, en dan za tamalim. Njega matra že od četrtka, mene pa od včeraj.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 12.4.2008 21:53:26
|
|
|
|
manca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rozika12 KU KU MANCA MANCA SI ŠE TU??????? Bentiš, verjetno ne več. Če pa imaš kakšne nadnaravne sposobnosti: KUPI TISTO PROTI BRADAVICAM. HVALA Zdaj pa naprej berem. Joj , me pa ni bilo več gor da bi tole še prebrala. Škoda ker nisi kakšne od punc prosila, naj ti na ZS posredujejo mojo telefonsko (npr.Tintin, Gruška,..). Naslednjič bomo šli gor enkrat v prvi polovici maja.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 12.4.2008 21:55:12
|
|
|
|
tintin
|
Mi gremo najbrž za 1.maj v Gradec (na dvodnevne počitnice, ne samo izlet ), pa mogoče lahko tudi jaz prinesem to zadvščno proti bradavicam.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 12.4.2008 21:55:24
|
|
|
|
manca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 rozika naročila sem parfum,če bi katera rada kakšn parfum ima mož kolegico in dela v millerju,pa dobimo parfumčke glih mejhn bolj poceni. Kolikor jaz vem, imajo zaposleni v Muellerju kartico, s katero imajo popust na vse...kajne? Samo na žalost pa nobene/ga ne poznam, ki bi delal tam
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......