|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
10.4.2008 22:32:25   
hati
A taka čakalna vrsta je za te teste? Mah so pa res učinkoviti. Zgleda pa da jih dajo v Ljubljani in Mariboru že pred prvim postopkom skozi. Reš malo špara. No mene je vsaj Čedo opozoril na transferju na to. Ker nisem niti pomislila na kako genetsko napako. On mi je reku, da je vzrok al to, da je jajčni ovoj tako trd ali pa genetika, drugo skoraj ne more bit. Tako da sem takoj rekla, da dva postopka probamo, če ne bo, gremo pa na te teste. 

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 826
10.4.2008 22:33:15   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: andreja 07

Haha a če prdiš pol pomen da siuser posted image  kok st eme zdele nasmejale -kaka povezava haha no pa še to ziher st edoktoriral iz testo keri pa najhitrej pokaže BC frst Sign al Cb?

CB je bolj zanesljiv.Ja pa res nosečke prdijouser posted image

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 827
10.4.2008 22:35:30   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: hati

A taka čakalna vrsta je za te teste? Mah so pa res učinkoviti. Zgleda pa da jih dajo v Ljubljani in Mariboru že pred prvim postopkom skozi. Reš malo špara. No mene je vsaj Čedo opozoril na transferju na to. Ker nisem niti pomislila na kako genetsko napako. On mi je reku, da je vzrok al to, da je jajčni ovoj tako trd ali pa genetika, drugo skoraj ne more bit. Tako da sem takoj rekla, da dva postopka probamo, če ne bo, gremo pa na te teste. 

Hati jaz ti predlagam,da greš kar delat genetiko.Itak čakaš 3 mesece,da prideš na vrsto,pol pa še 3mesece za izvide.Itak ne plačaš.Saj če vmes rata pokličeš in rečeš user posted image  sem

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 828
10.4.2008 22:35:59   
andreja 07
No pa d avam še eno štorijo povem . Moj 8 letni sin,k ne ve za enekcije ne za dr.  kam sem šla skratka ne ve da sem v postopku mi že 2 tedna nabija" mami zakj nebi mi imel še enga dojenčak ,jaz b tko bratca še mel tamaladva sta tok lušna jaz b še enga." Pol ga pa jaz prašam in kaj če b s ezgodilo da dobiš sestrico ? Mli pa "ja tud prav sam da bi bila zdrava".Pol pa prašam zakaj pa bi mel bratca on pa ja zato ker ga ma Jožko tudi-to je njegoiv sošolec.

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

Neposredna povezava do sporočila: 829
10.4.2008 22:37:12   
pikovit

No pa d avam še eno štorijo povem . Moj 8 letni sin,k ne ve za enekcije ne za dr.  kam sem šla skratka ne ve da sem v postopku mi že 2 tedna nabija" mami zakj nebi mi imel še enga dojenčak ,jaz b tko bratca še mel tamaladva sta tok lušna jaz b še enga." Pol ga pa jaz prašam in kaj če b s ezgodilo da dobiš sestrico ? Mli pa "ja tud prav sam da bi bila zdrava".Pol pa prašam zakaj pa bi mel bratca on pa ja zato ker ga ma Jožko tudi-to je njegoiv sošolec.

O kako lepo

Neposredna povezava do sporočila: 830
10.4.2008 22:38:19   
hati

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Hati jaz ti predlagam,da greš kar delat genetiko.Itak čakaš 3 mesece,da prideš na vrsto,pol pa še 3mesece za izvide.Itak ne plačaš.Saj če vmes rata pokličeš in rečeš user posted image  sem

A moram imeti kakšno napotnico? Mi jo da moj ginekolog? In kam se moram to naročit? AJa a moj možek tudi rabi svojo napotnico?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 831
10.4.2008 22:38:29   
andreja 07
Aha slovnične napake spreglejte,dejstvo ej da mali hoče brata,ker je sošolec dobil bratca,pa ne vem da sem jaz v postopku tko d amogoč mu bom pa celo ustregla

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

Neposredna povezava do sporočila: 832
10.4.2008 22:40:21   
pikovit
Hati,ja rabita napotnici.Ti od svoje G on pa od osebnega zdravnika.Jaz sem se naročila v Medgen v Lj.Vem pa da je tudi v Postojni

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 833
10.4.2008 22:40:57   
pikovit

Aha slovnične napake spreglejte,dejstvo ej da mali hoče brata,ker je sošolec dobil bratca,pa ne vem da sem jaz v postopku tko d amogoč mu bom pa celo ustregla

Ja bi bilo zelo lepouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 834
10.4.2008 22:41:14   
hati

JA lušne otročke imaš. Prave cukre, vse tri. Mislim, da se bo želja uresničila.

Neposredna povezava do sporočila: 835
10.4.2008 22:42:16   
pikovit
No punce kaj pravite za soboto-srečanje?Tudi nosečke ste lepo vabljene!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 836
10.4.2008 22:43:26   
pikovit
Andreja zakaj pa imaš v albumu voziček,notri pa ničuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 837
10.4.2008 22:44:50   
bambi75
Yuliah user posted image

Tejek dobrodošla.

Andreja črtica je črtica.user posted image  Jaz najbolj verjamem CB,tako da jaz bi cez dan, dva test ponovila. Do ponedeljka je še 4 dni, ti pa si imela et kmalu in verjamem da bo črtica vsak dan močnejša.
Sem pa tudi jaz imela zdajle 2 dni probleme s prebavo sem spila liter Donata na dan.

Hati ti pa le probaj testek in upam da zagledaš user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 838
10.4.2008 22:45:59   
pikovit
Nč babnice zdej grem pa tudi jaz.Uživajte in se beremo jutri.
Nočka

Mismis a ti še kar pišeš?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 839
10.4.2008 22:49:51   
hati
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Hati ti pa le probaj testek in upam da zagledaš user posted image .

Ah, saj jaz bi ga zelo rada, pa moj možek še rajši. Če nama je tokrat namenjeno ga bom zagledala in če nama ni, bova šla v nove boje. V štirih letih da človek kar nekaj neuspehov skozi. In koža je debelejša. Kar nas ne ubije nas krepi. user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 840
10.4.2008 22:51:08   
andreja 07
Voziček? Kje pa sej nimam albuma. Ni mi jasno. Čaki Hati tebe pa itak ne razumem kje s pa vidla moje navihance? al od torte? alme celo poznaš?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 841
10.4.2008 22:52:29   
hati
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Nč babnice zdej grem pa tudi jaz.Uživajte in se beremo jutri.
Nočka

Mismis a ti še kar pišeš?

Ja tudi jaz bom odpeketala, ker bo prav takoj jutro. Punce mirno noč in lepe sanje želim.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 842
10.4.2008 22:53:48   
hati

Voziček? Kje pa sej nimam albuma. Ni mi jasno. Čaki Hati tebe pa itak ne razumem kje s pa vidla moje navihance? al od torte? alme celo poznaš?
[/qu

JA ravno tam. Pri torti. user posted image Ne poznam te pa ne.

Neposredna povezava do sporočila: 843
10.4.2008 23:00:30   
paddy
ojla punce po enem mesecu se vam spet oglašam,upam da vse dobro napredujete in držim pesti za vse vas ki ste v kakršnemkoli postopku,mene pa zdaj samo neki zanima ali mi lahko katera odgovori na to,prejšni mesec sem imela transfer in mi je na žalost ušlo zdaj pa pričakujemuser posted image 'pa se mi noče uliti,zanima me samo to ali je to normalno ker mi že malo načenja živce pa ne vem kaj storiti,upam da mi lahko katera kaj pove o tem ker sem bila prvič v tem postopku pa zdaj še ne vem kako to vse skupaj poteka,hvala.Lpuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 844
11.4.2008 0:05:20   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: paddy

ojla punce po enem mesecu se vam spet oglašam,upam da vse dobro napredujete in držim pesti za vse vas ki ste v kakršnemkoli postopku,mene pa zdaj samo neki zanima ali mi lahko katera odgovori na to,prejšni mesec sem imela transfer in mi je na žalost ušlo zdaj pa pričakujemuser posted image 'pa se mi noče uliti,zanima me samo to ali je to normalno ker mi že malo načenja živce pa ne vem kaj storiti,upam da mi lahko katera kaj pove o tem ker sem bila prvič v tem postopku pa zdaj še ne vem kako to vse skupaj poteka,hvala.Lpuser posted image

Naredi testuser posted image

(odgovor članu paddy)
Neposredna povezava do sporočila: 845
11.4.2008 1:58:11   
womanpolice
Dobro jutro punce... Ura je 2.00 in jst sm prišla iz službe. Vidm, da ste dolg klepetale... Pridne

Pikovit, zelo rade volje bi prišla na pijačko v soboto, vendar greva z mojim v šoping in naju cel dan ne bo (šele zvečer prideva)

Kdo je RR (tam imam namreč menda vezeuser posted image )

Ja, nč, grem ajčat, saj sm full zaspana...

aja, dolgujem odgovor kje delam (območje)? Tkole rečmo... ožja okolica Ljubljane user posted image ...

Nočko vsem... oz. kr dobro jutro, saj boste zihr to brale šele zjutraj, ko bom jst še sladko spala...

čavči... pa se tipkamo...user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 846
11.4.2008 6:47:12   
arneja
Dobro jutro user posted image ,

pri nas žal iz te moke ta mesec žal ne bo kruha user posted image . Me je že v sredo migrena udarila, kar je pri meni precej očiten znak, da se M najavlja. Včeraj mi je pa še BT padla. Sicer gospa v vsej svoji veličini še ni prišla, ampak jo samo moja ogromna želja zadržuje. Bo pa naslednjič. Saj smo že navajene, ne?

Čestitke za pluske user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 847
11.4.2008 8:10:48   
hati
Tudi nama tokrat ni bilo namenjeno. Ni mi dalo miru in sem danes naredila test, ki je pokazal en velik minus. Drage moje trepetalke naj bo za vas bolj uspešno. Mi pa gremo v nove boje. Upam, da že avgusta. Mogoče pa bomo do takrat doma kaj naredili user posted image  

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 848
11.4.2008 8:29:44   
mismis

Tudi nama tokrat ni bilo namenjeno. Ni mi dalo miru in sem danes naredila test, ki je pokazal en velik minus. Drage moje trepetalke naj bo za vas bolj uspešno. Mi pa gremo v nove boje. Upam, da že avgusta. Mogoče pa bomo do takrat doma kaj naredili user posted image  

Hati, ali nisi ti danes 11. dan po ET-ju? Malo še počakaj, mogoče imaš premalo hormona oz. dokler se ne vlije je pe vedno upanje....

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 849
11.4.2008 8:32:39   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

aja, dolgujem odgovor kje delam (območje)? Tkole rečmo... ožja okolica Ljubljane user posted image ...

Pikovit, kaj pa če je na najinem koncu  user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.