|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
10.4.2008 22:51:13   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: pingi
zdajle sem že čist outuser posted image

Kak si upašuser posted image

Tyna, sem se že spraševala kje se skrivašuser posted image

Zala 07, dobrodošlauser posted image

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
10.4.2008 22:54:20   
maja zarja
IZVIRNO SPOROČILO: mama06

Srečanje MB, 16.4., Planet Tuš:

-mehurčica
-sanwebdra
- mama06 ?
-maja zarja

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
10.4.2008 22:59:16   
2ursae
jasna, ful luštna slikica, Alen ti je zelo podoben user posted image .

H2O: men je ok, ni pa "all that" user posted image . najbolj me moti to, da so tla potem mokra in ko se posušijo, temu ustrezno lisasta user posted image . Pa mi je una po telefonu rekla: "jaaaa, gospa, tla so popolnoma suha". Aha, malo morgen. Sicer mi pa ni žal za nakup, zdaj dejansko tla pucam večkrat kot prej, ker ga mam en dva tri v akciji, pa tud na horuk pospravljenega. Da ne govorim, kolk je fajn, ker mi ni treba uporabljat čistil user posted image .

varčevanje za deco: oba imava sklenjeni življ. zavarovanji, ki se sprostita ravno tam nekje ob starosti 18 let. Drgač ima pa Anže šparovčka, kamor daje kovance pod 1€.

plenice: Moltex.

motivacija za študij: na začetku je kar user posted image , pol se pa ulaufaš. Pa pomaga, da se grem mal zbrihtat na RR, ko začnem kinkat user posted image .

zala, pozdravljena user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
10.4.2008 23:01:25   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: mama06

Se poslavljam, saj je za nama prva runda večernega hranjenja in ob pol enih bo druga, tako, da grem sedaj spat.

Mama06, vidim da sta najina imela enak timing. Eni se že ene 3 dni več doji podnevi in ponoči. Bi jo verjetno mogla it spet stehtat k prijateljici. Čeprav se mi zdi, da je zadnje čase dobila kar bedrce.

Zala07, dobrodošla!user posted image

Jaz sem pa lačna, ampak mi čisto nič ne paše.user posted image Kakšna špinačna ali brokolijeva juhica bi mogoče pasala, ampak nimam nič od tega doma.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
10.4.2008 23:02:17   
noa1
Še jaz se malo javim. Moja pupa je končno zaspala, jaz pa na RR.

Zala: dobrodošla. Se nam lahko kar v sredo pridružiš

Jasna: zelo lep slinguser posted image user posted image user posted image . Sem kar lušte dobila, da bi ga tudi jaz poskusila sama narediti. Se priporočam za kake nasvete, kroj, napotke (lepo prosim)user posted image

Čestitke vsem  za nove zobke user posted image

Srečanje MB, 16.4., Planet Tuš, 11.00:

- mehurčica

- sanwebdra
- mama06 ?

- neli

dosti je bilo za danes.....grem tudi jaz spatuser posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
10.4.2008 23:02:50   
maja zarja
Dober večeruser posted image čvekice

Zala 07-dobrodošlauser posted image
Urban in Zoja user posted image za zobka

Tako to sem prvo mogla napisati,da slučajno ne pozabim.
Mi tudi imamo krstuser posted image user posted image user posted image 27.4.-upam,da bo lepo vreme.Pa naš župnik sploh ni kompliciral,kar en dan prej moramo priti,da nam pove neke formalnosti in to je to.user posted image

Lane31-kaj bomo morali interpol poslati pa Noa1 je tudi že med pogrešanimiuser posted image user posted image user posted image .

Nič grem ajatutaja

Lahko noč babike

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
10.4.2008 23:07:08   
noa1
majazarja: sem tako dolgo brala in pisala, da si me prehitelauser posted image user posted image user posted image

zala07: midva otrok ne bova krstila, tako da ti glede informacij ne bi znala pomagat. Sem pa že slišala, da se vse da zmenit, če je le župnik za stvar.

- mehurčica

- sanwebdra
- mama06 ?

- majazarja
- neli

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
10.4.2008 23:07:48   
maja zarja
Srečanje ŠTAJERK Mb. 16.4.2007,PLANET TUŠ:

-SANWEBDRA
-MEHURČICA
-MAMA06?
-NELI
-MAJA ZARJA

Neposredna povezava do sporočila: 2133
10.4.2008 23:11:37   
maja zarja
Aha noa vidiš zdaj pa si ti mene prehitelauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2134
10.4.2008 23:16:56   
Pandica
Madona, ste nakloftale user posted image   saj ne vem kje naj začnem...

Suzanamai
   vse najboljše Zoji  user posted image aja in čestitke za prvi zobek. A kr na srečanju je pogledal ven? user posted image

Sanwebdra   praviš, da te je sonce opeklo. Kaj bo šele potem poleti? No, do srede imaš čas, da si opomoreš, ko imamo spet srečanje.
Kaj pa je z Ireno? Daj jo malo pocukaj za rokav, da nam pošlje slikice. Jaz jih že tako nestrpno pričakujem user posted image

Mehurčica   full lepe slikice  user posted image    
Kak so luštne te naše punčke. Do srede ne smem pozabit nabavit novih baterij za polnit, da bom lahko spet jaz slikala te naše zakladke.

Skuštrana   joj, Liza pa tak smešna, ko res tako na hitrco vse dol vleče iz bratca, mali pa samo gleda začudeno. Luštna sta oba  user posted image

Mama06   pa daj ne se hecat? Ne morem verjet, da res poje samo 30 ml? Moja pri 30 ml pride komaj na "žmah" . No, saj v bistvu jaz tut ne vem koliko mi poje, ko se samo dojima.
Ampak zate in za tvojega user posted image pa močno stiskam pesti, da se vama vse porihta  user posted image

Jasna  tut vi2 z ta velikim fantom sta luškana na slikici user posted image

zala07   oooo, dobrodošla  user posted image
Mi2 pa že že itak poznama  user posted image    samo zdaj ziher ne veš kdo sem....a te firbec matra, kaj?
No, saj nebom hudobna in ti povem kdo sem...  user posted image
Imam tut Zalo in prejšnji teden sma bili v Europarku skupaj na kavici oz. vroči čokoladi   user posted image
Zdaj pa ti je tak vse jasno, ne? Kako je MB mali, kajne?
Glede krsta v Stolnici pa nimam pojma kako je s tem. Ti bodo morda druge Mariborčanke kaj več povedale o tem, če slučajno vedo.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
10.4.2008 23:18:45   
Pandica
Dokler sem napisala post že spet ena stran več za prebrat user posted image  

Joj, joj punce user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
10.4.2008 23:19:04   
noa1

- mehurčica

- sanwebdra
- mama06 ?

- majazarja
- neli
- pandica

jaz sem te kar dopisala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
10.4.2008 23:21:01   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: noa1

- mehurčica

- sanwebdra
- mama06 ?

- neli
-Pandica

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
10.4.2008 23:26:06   
skuštrana
Mama06, sori, prej sem morala šibnatuser posted image user posted image

Mi smo tudi do daljnega prenehali z uvajanjem...jutri bo sicer star 6m, ampak kaj mu naj ko pa vse ven pljune oz. potisne z jezičkom...bo že...

Zdej pa grem spat..

Jasna - superca za mei tai..se moramo dobit in se skupaj folirat po Lublan

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
10.4.2008 23:26:21   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: noa1

jaz sem te kar dopisala

Noa1   Saj prav tak  user posted image

Mehurčica   jaz sem tut spet lačna user posted image
Pa ne vem kaj bi jedla. Prej sem že pojedla sirov burek, pol še gibanico, zdaj pa bi že spet nekaj jedla. Bom mogla odkorakat do hladilnika user posted image , da vidim kaj mi ponuja user posted image   Madona, pa jaz jem veliko več zdaj kot pa sem v nosečnosti, pa saj to ni res   user posted image
Kdo bo pa šel poleti v kopalke?  user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
10.4.2008 23:28:12   
Alina_alin
Čeer punce,
vsako jutro in vsak večer, ko grem spat rečem: jutri grem prej spat! Pa se ta zgodba ponavlja iz dneva v dan, pa je vseeno spet vsak dan enako - evo, spet bom šla ob polnoči. Potem pa nočna bujenja in ob 7h auf.user posted image  

Torej, končno sem nas spakirala za Čatež. Ne vem, kak bo zgledalo to zvečer - 4 v eni sobi na zakonski postelji user posted image user posted image , no Tjašo že prestavim v prenosno posteljo ali pa kar košaro od vozeka. Ampak ponoči, ko se doji včasih tako pogosto (predvsem zadnje dni), itak zraven zaspim. Tak, da mislim da bomo pravi sendvič, kot pravi ati, ko skup ležimo. Kdo pa je kaj (kruh/basa/kumarce/sir) - pa zmerom določi prvorojenka. user posted image
Prej nikoli nisva hodila v toplice. Prvič v življenju sem bila v toplicah lani - zaradi prvorojenke, ki se v morju ni hotela kopat (premrzla voda), v bazenu pa tak tak. Tisto obdobje sploh ne. Pridemo tja in ta mala je prvi dan bila ful v bazenu, 2. dan se je vozila že po velikih toboganih z atijem, pozneje že sama, 3. dan je z vode več nismo dobili, mi pa bi morali domov. In jeseni smo šli še enkrat in je spet ful uživala. Sicer jaz nisem blih najbolj segreta za bazene in toplice. Samo da je ta mali všeč. Kako bo pa Tjaši pa bomo videli.

Čestitke za prve biserčke: Zoja, Uraban.
Zala07,
dobrodošla user posted image

mama06, upam, da bo Jernej začel kmalu lepo jest in se porihtate.
Srečanje - pridem, če ne pride kaj vmes.

Punce, lepo bodite, jaz grem zdaj v horizontalo. Jutri zjutraj pa popokamo še zadnje kufre v avto in se odpeljemo. Ati pa pride za nami, ker še mora jutri v službo. Hja sem se zdaj spomnila, valči ,kje si, skuhaj mi kavico, se bom peljala mimo vas. user posted image

mirno nočko!

Neposredna povezava do sporočila: 2141
10.4.2008 23:29:29   
mehurčica
Ej Jasna, ta mei tai si pa res fajn naredila!user posted image Kakšen je pa občutek ko so bolj tanki trakovi? Ker sem na youtube tudi videl takšne in sem se spraševala, če je velika razlika od teh, ki imajo zelo široke.
Jaz sem pa še mojo teto prosila za en popravek na mojem. Eni sem zdaj 2 dni imela kar dosti v mei tai-u in resnično UŽIVA. In ko zaspi, da glavo ponavadi nazaj in malo nastran. Pa sem študirala, kako ji bo visela nazaj, če jo bom nosila na hrbtu. Ker na trebuhu sem ji pač malo podpirala glavico. In sem rekla teti, naj mi prišije haklčke, da malo zategnem. Mi je pa že zašila in grem jutri ali čez vikend iskat in poročam kako je. Sem se pa zmotila in rekla naj mi prišije na notranji strani, tako da ko bo zavihek dol, se bo haklček videl. Tako da, če se bo fejst videlo, bova premestili na zunanjo stran.

Aja, je pa verjetno bolj ohlapen zadnji del pri meni zato, ker sem bolj ozka zgoraj. Če bi jo nosil moj, ki ima širša ramena, ne bi bil problem.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
10.4.2008 23:33:00   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

ko grem spat rečem: jutri grem prej spat! Pa se ta zgodba ponavlja iz dneva v dan, pa je vseeno spet vsak dan enako

Čist isto je pri meni
Jaz pa si še grem zdaj nekaj za jest vzet, mi je Mehurčica take lušte naredla...

Uživajte v toplicah in spomni se kaj na nas  user posted image

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
10.4.2008 23:38:37   
Alina_alin
Pandica, se bom spomnila na vas. ve pa mi pripravite povzetek za vaš čvek od vključno petka do vključno ponedeljka. Pa dober tek vsem, ki imate kaj v ustih.user posted image
Aja,še nekaj sem se ti mislila zadnjič považit: sem plavala z delfini, in so tako tako sladki in gladki. Bom enkrat sliko poskenirala in ti jo pokazala, kak mi lupčka daje en. Ja, to so tisti natrenirani...
SEdaj pa res, nočka

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
10.4.2008 23:51:55   
Pandica
Mehurčica   jaz se že bašem user posted image   Sem si naredla taki fajni sendvič z klobaso in sirom, pa paradajz zraven, hhhmmm kak je dobro user posted image  user posted image

Alina_alin   iiii, važička. Plavala si z delfini user posted image   jaz bi tut, to mi je full želja.
Prinesi na srečanju slikice pokazat  user posted image   proossimmm

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
11.4.2008 1:34:03   
Margareta
Vanili in Zala07 pozdravljeni,

Vanili, jaz sem delala strokovca noseča (3 mesece), oz. strokovni izpit za imenovanje v naziv, in mi je nekako šlo. Še diplomirala sem noseča (3 dni pred porodom).

mišk, in mama 06 jaz sem mojo Evo danes tehtala in ima 6.280 g, bo pa drugi teden stara 6 mesecev. Ampak ona je v tisti kategoriji.- Peresni. V pediatrični kliniki so mi rekli, da bo za Evo super napredovanje, če bo 7 kg dosegla pri 7 mesecih. Se pa borimo vsak obrok. Včasih se mi zdi, da premišljujem samo še v ml. Kar pa tudi ni dobro. Danes mi je en obrok popila samo 50 ml in sem se že sekirala.

Aja, rojena sem pa 21.10.1972 - ker vem, da vodite seznam.

Plenice - pampers
Poročena - ja, od 23.08.2003 Kakšen vroč dan je bil. Make up mi je po eni uri dobesedno stekel z obraza.
Krst - otroka še nista krščena. Jaz nimam nič proti, čeprav smo doma neverniki, se pa zadnje čase glede krsta ohlaja mož, ker sorodstvo vrši tak pritisk nad njim.

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
11.4.2008 7:22:14   
drobižek
Dobro jutro vsem!

Eno veliko
user posted image vam pošiljam. Bi katera še kaj?

user posted image Čez prvomajske gremo na počitnice. Danes gremo rezervirat. Kakšna voda je bolj primerna za naše 5,5 mesecev stare user posted image ? Slana ali sladka? In kakšna temperatura?
Za hitre odgovore vam bom zelo hvaležna.

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
11.4.2008 7:48:34   
oktoberka
Jutro!

Dosm sm pa tok dobr spala. Bi kar še, pa mi Zarja ne pusti..user posted image
Mam pa tak musklfibr od Leg magica, da hodm tko kt ena raca. Pa sam notranja stran stegn me boli. Upam da bo tud ritka pa trebuh kej preoblikovan, tko kot obljubljajo na reklamiuser posted image

Pa dej kr vsem eni zobki rastejo.... Js bom sam to rekla. Kaj so že to zobki?user posted image
Pr nas ni še čist nč vidt. Ah, bojo pa zato tok bolj kvalitetni.user posted image

Zdej grem pa kavico spit, aja, a bo še katera?user posted image
Pa pod tuš letim.

Lep  sončen dan vam želim. Upam da nam bo dons sonček kej bolj naklonjen.

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
11.4.2008 7:54:04   
suzanamai
Dobro jutro, toliko da se pofočkam

Mama06 upam da čimprej vse uredita, upam da ni tako grozno, kot se slišiuser posted image

Zala07 dobrodošla

Urban bravouser posted image , Zoja je tudi danes zelo slabo spala, verjetno zobkiuser posted image

Margareta dober letnik user posted image , pa oktoberka siuser posted image user posted image user posted image .

Zdaj grem pa kavico pit, hvala Oktoberka, dobro diši

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
11.4.2008 7:55:27   
sanwebdra
zala07 dobrodošla!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica
Jaz sem pa lačna, ampak mi čisto nič ne paše.user posted image Kakšna špinačna ali brokolijeva juhica bi mogoče pasala, ampak nimam nič od tega doma.

Ob 23.01???

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica
Kaj pa je z Ireno? Daj jo malo pocukaj za rokav, da nam pošlje slikice. Jaz jih že tako nestrpno pričakujem user posted image

Se je baje včeraj registrirala ... bo treba počakat še kak dan, da se malo navadi na naše sisteme. Saj veš kak je, ko si nova RR.

mama06 - pridi na srečanje, da vaju napolnimo s pozitivno energijo.user posted image  Od blizu bo definitivno bolj pomagalo.

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica
Mehurčica   jaz sem tut spet lačna user posted image  
Madona, pa jaz jem veliko več zdaj kot pa sem v nosečnosti, pa saj to ni res   user posted image Kdo bo pa šel poleti v kopalke?  user posted image

Mislim, da s tem ne boš imela težav ... user posted image  Sem pa pogruntala, da vedno ješ samo ponoči! To je ziher zato, ker se drugače z Zalo cel dan potepata!user posted image

Joj, sem se pozabla pohvalit - Julija je spala celo noč od 20.00 do 06.45, jaz pa tudi od polnoči dalje, tako da sva obe spočiti in veseli. Sem se seveda zopet najprej ustrašila, ko sem videla, koliko je ura in še nič glasu od naše user posted image . Izgleda, da je pomagalo to, da sem jo manj oblekla pod odejo ... user posted image

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 11.4.2008 8:01:18 >

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?