|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
10.4.2008 19:57:40   
orka**
Evo, jaz se spet samo na hitro malo oglasim. Naš Anej je tokrat fasal še bronhitis. Sva bila danes na kontroli, pa ni še nič boljš.

Je pa 7.4. dobil tudi drugi zobek.

suzanamai in oktoberja, hvala za telefonske št.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
10.4.2008 20:00:40   
suzanamai
Eh grem gledat NCIS na TV3.user posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

Neposredna povezava do sporočila: 2102
10.4.2008 20:04:26   
suzanamai
Joj Orka enouser posted image za Aneja. čimprej se pozdravita. Pa seveda čestitke za zobka.

user posted image  kva je zdaj to a Zoji pa nobena ne bo čestitalauser posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
10.4.2008 21:02:01   
Jenny Anny
No ji bom pa jaz: ZOJA ČESTITKE ZA PRVI ZOBEKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kasija in Jasna hvala za inštrukcije s slingom, zdaj mi je jasno, kje sem ga lomilauser posted image user posted image

Zdaj si moram pa lase posušit, sem si jih že dva dni prala, pa ni nikakor na vrsto prišlo

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
10.4.2008 21:08:20   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Če pa je res ... da o očalih na obrazu sploh ne govorim!!! Sem se kar vstrašla. ko sem pogledala v ogledalo.

Misliš rakun pa to...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai
user posted image
Po štajerskem se bodo pa rakunčki z v izrezom sprehajaluser posted image user posted image user posted image . Prav vam je kaj mate pa sonce. To pa samo zato, ker ga pri nas ni blo in pol ves UV k vam sekauser posted image .

No, rakun se je spremenil v živo rdečega Zorro purmana.user posted image  Tak da ne vem, če bom jutri sploh za v javnost. Pa sva ble samo 2 uri zunaj. Si sploh ne morem zamislit kakšna bi bila, če bi ble zunaj dlje. Pa še v vrtec jo greva jutri vpisat!
Upam, da tudi k vam jutri sonce posije ... vendar svetujem kremice z visokim zaščitnim faktorjem. HB, da ima Julija tak senčnik na vozičku, da jo je v celoti zavaroval. Ja, mami ti pa od jutri dalje ŠILD KAPO.

Bravo Liza, skuštrana - pa res ne boš rabla več nič delat. A ima Arsen dve plenici gor???? Ali ima kakšno bombažno zadevo čez Pampersko?? Kakšni cukri so tile naši oktoberčki, kako uživa v čebričku.user posted image

Ja, Zoja bravo za prvi  user posted image . Pa kar na srečanju se je prikazal, kaj? Jaz imam pa občutek da sploh ne bomo opazili, da nekaj  v ustih raste že nekaj časa.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
10.4.2008 21:18:10   
mehurčica
O, kako lepo pomoč imaš skuštrana.user posted image user posted image Prava faca. Arsenu pa ni jasno kdo ga previja, če je pa mama za fotoaparatom.user posted image In vidim, da mu je čebriček zelo všeč.

Zoja, čestitke za 1. zobek!user posted image

Slike iz srečanja - bodo. Grem jih dat zdaj v album. Bom ga zaklenila. So pa tudi mamice slikane s slingom in mei tai-em, tako da so lepe. Edino kvaliteta je porazna, ker nisem vredu nastavila.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
10.4.2008 21:33:11   
skuštrana
sanwebdra-Arsen ima Racmankeuser posted image

Zoja, bravo za zobekuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2107
10.4.2008 21:36:50   
mama06
Zoja čestitke za prvi zobek!

skuštrana - počasi ti bo tamala prevzela porodniškouser posted image user posted image

UZ glavice - ja kaj naj rečem. Dr. je takoj opazila, da je desna stran nesorazmerna z levo polovico in da od tu izhaja hipotonija in neješčost našega pubecauser posted image . Obvezno imava nadaljevanje NFTh, kjer nama morajo pokazati tudi, kako ga moram učiti jesti z žličko, ki mora biti ravna in ne klasična. V septembru pa imava kontrolo. To bi naj bila posledica hipoksije v nosečnosti(upam, da sem si prav zapomnila), kar pomeni, da nista dobili obe polovici možganov enako količino kisika.

hranjenje in teža - ja tu pa pride najhujše. Naš otrok poje v enem obroku reci in piši SAMO 30ML!?!?!?! Sedaj ga moram pitat kot prašiča, ki gre veste kam, saj je to absolutno premalo. Tako, da sedaj moram mleko črpat in mu dajat ali po žlički ali po brizgalki, ker flaške noče. Sem mu danes skuhala oz. razkuhala riž in zmešala s svojim mlekom, pa sem dobila tako faco nazaj, da sem mislila, da bo malega kap ruknila, ker mu ni bilo najbolje za jest. Sem potem zmešala Milupine kosmiče, pa je zmazal kot za šalo, ampak spet samo 40 -50ML, ostalo sem ga že silila

Neposredna povezava do sporočila: 2108
10.4.2008 21:38:19   
mama06
skuštrana - skype????

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
10.4.2008 21:38:53   
*kinnie*
Še jaz hitro pokukam sem gor....
Orka: upam, da se čimprej pozdravite user posted image user posted image user posted image .

Danes sem ves dan urejala za RD od user posted image .  Sem čisto skurjena...sem take sreče, da moram delati vse 2x, ...še dobro da imam čas.

Zdaj vas grem pa hitro mal prebratuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2110
10.4.2008 21:45:33   
*kinnie*
Zoja: user posted image user posted image za zobekuser posted image user posted image
mama06: user posted image za malega! Jaz če po pravici povem, sploh nimam občutka koliko naš mali poje, zvečer ga tudi jaz malo prisilim, samo se ne dauser posted image . Ko se odloči, da je zadosti, ga ne prepričaš. Držim pestke, da vama maksimalno uspe!!

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
10.4.2008 21:47:58   
majoli
Na srečanju je bilo super user posted image . Jasna ful, ful, ful hvala za inštrukcije. Doma sem sling spet uporabila in Maks je v njem zaspal kot angelček.

Zoja, bravo za zobek!

Lahko noč, že zeham...

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
10.4.2008 22:00:09   
tave
No evo sem hotla prilepit sliko kako se Tej kopa v lavorju, pa mi ne rata user posted image . Sem neki probala z nerom pa ne gre in ne gre.

Dons je blo pa prou fletn na srečanju. Se prijavljam že na naslednje srečanje.

Še mal gledat tv pol nahranit Teja in v mižule.

nočko

tave

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
10.4.2008 22:02:56   
mehurčica
Tako, slike so gor. Za geslo mi pošljite zs.

Alina_alin, sem se zdaj spomnila, da si vprašala za solato. David jo je začel jesti pred kakima 2 tednoma, ko sem kupila ledenko. Sem ga pa dobila na finto, češ da so v tej solati sami srčki. Tisti najbolj hrustljavi. In sedaj ful rad je to solato. Druge še noče.

Mama06, tudi jaz pošiljam Jerneju user posted image , da bi čimpej začel boljše jesti.

Vanili, dobrodošla!

2ursae, midve z Eni sva tudi še na sokecih. Je tudi do sedaj probala jabolko in korenček. Danes je spila samo kakšnih 5ml. No, tudi drugače spije 5-10ml, edino včeraj ji je pasalo malenkost več. Mlečne kašice zvečer ji ne dajem, ker po tistem filmčku na youtube ni hotela več. Tako da bomo še malo počakali.  Pregled pri P imava komaj 24.4., tako da se nama ne mudi kaj dosti. Takrat nama bo pediatrinja verjetno dala zeleno luč za kašice itd.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
10.4.2008 22:04:02   
*kinnie*
Tudi jaz se počasi za danes poslavljam, vsem eno dobro prespano nočkouser posted image

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
10.4.2008 22:04:23   
tyna79
ojla, da se še jaz malo javim po dolgem času.
Najprej čestitke vsem slavljencem. In seveda tudi Nini in Zoji za zobka. 
V torek sva imeli s Tijo pregled pri P in Klaudija njene nove mere so 65,3 cm in 7000g.
živa- sem P omenila, da se mi zdi da bi rabila za Tijo napotnico za razvojno, pa jo je pregledala in pravi, da se razvija v redu in ne rabi fizioterapije. čeprav se mi tamala še kar usločuje in tudi, ko pase kravce ji moram rokice popravljat (na pregledu je pa tko lepo kravce pasla).
varčevanje- midva sva si zaenkrat kar denar, ki ga je dobila ob rojstvu od nje sposodila (za dokončanje gradnje-adaptacije stanovanja) ji bova pa z obrestmi vrnila in ji potem tudi vsak mesec nekaj primaknila na račun.
Jasna in Kasija- vsaka čast za mei tai-je. Da ne bosta skuštrani biznisa prevzeleuser posted image

Joj kolk ste pridne tiste, k še študirate zraven. Dejte mi kakšen nasvet kako vam to uspe, ker jaz se že 4 al celo 5 let spravljam napisat diplomo pa mi nekak ne rata.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
10.4.2008 22:06:10   
mehurčica
Štajerke, jaz bom kar za drug teden odprla seznam, da se poštemplamo.

Srečanje MB, 16.4., Planet Tuš:

-mehurčica

Neposredna povezava do sporočila: 2117
10.4.2008 22:19:39   
sanwebdra

-mehurčica
-sanwebdra

a spet ob 11.00???

Neposredna povezava do sporočila: 2118
10.4.2008 22:21:19   
jasna
Čeruser posted image

srečanje danes, ma valda superuser posted image .

oktoberka, sem prej pozabila poudarit, da je za po stopnicah res bolši sling. Če ti ne gre, pa ga še enkrat (2x, 3x...user posted image ) prinesi na srečanje in malo povadišuser posted image

vanili, moja piša spi v zadevcah s stopalci... V sedežu bo obrnjena v obratno smer dokler bo šlo. Prilepim pa fotko s copy/paste, še prej pa jo naložim na shrani.si. Aja pa mei tai bi bil zate super glede na to, da se sprehajate po gozduuser posted image

Miska1,  ko si ravno spraševala kako vem, da je mei-tai dovolj močen... Naš 5 letnik ima 19,5 kg:
user posted image

kinnie, za enkrat za deco ne varčujemo, je kredit preveč ubijalski...

2ursae, ma bravo Borčiuser posted image . In bravo mami, da pišešuser posted image

suzanamai, čestitke Zoji za zobekuser posted image

skuštrana, jaz sem tudi sling odkrila šele pri drugem. Najstarejšega sem nosila v štorklji, pa se pred slingom lahko skrije. Filmčka sta the bestuser posted image ... A kar kregana si bla?user posted image

Kasija, kašice sem delala pri prvem iz zmiksanega in kuhanega sadja. Vrelega naliješ v kozarčke in zapreš (kot kompot). Živa je delala enako. Ampak takrat je bila jesen in polno neškropljenega sadja na vrtu mojih staršev. Hvala za linkuser posted image

mišk, naša tudi tuli v posvetovalnici in je čisto pri miruuser posted image

tave, potrudi se še malo, jaz bi slikceuser posted image

orka, Aneju user posted image

mama06, joj no... Tale izvid je pa res za zjokat. Ampak imej v mislih predvsem to, da se da vse popravit s FTH! A hranit se morata količinsko več, ali bi bilo vredu tudi bolj pogosto? Drži seuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: VANILI
joj sem spet tle.

user posted image user posted image user posted image  Kar navadi seuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
10.4.2008 22:21:36   
mama06

-mehurčica
-sanwebdra
- mama06 ?

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
10.4.2008 22:24:00   
zala07
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

Štajerke in ostale, ki vas zanima, izvolite : http://www.moj-album.com/uredi/spelika-tjaska/11666685/
,

drage oktoberke!!! malo brskam po forumu in šele danes sem se registrirala, ker sem videla, da ste se oktoberke začele dobivat. jaz tudi. ful bi bila vesela, da malo poklepetamo in da vidim vaše sončke.

Malo pa se zanimam glede krsta. Je katera mogoče imela krst v Stolnici? baje, da ful komplicirajo, če nisi poročen.
Lp

naša Zala (15.10.07) je pravi sonček.user posted image

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
10.4.2008 22:28:20   
pingi
Hej!

Javljam, da bom slikce pripopala jutri; ne zamerit, zdajle sem že čist outuser posted image

Samo par zadev:

Plenice - naš nosi štorklje in racmane.
Suzanamai - kako, da nisem videla, da je Zoja dobila zobka??user posted image  To bi bilo treba dokumentirat user posted image

user posted image  in user posted image  za Aneja in Jerneja! Pa user posted image  še k vam, Metkica1! Čimprej ozdravite!

Se tipkamo jutri!

P.S: Tudi tokrat ni zatajila "Kolosejeva kavica"user posted image  Po moje si jo res natakarica privošči... No, saj je prijazna, pa ji častim eno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2122
10.4.2008 22:41:53   
janja
Me en dan ni blo gor, pa sem imela skoraj 10 strani za prebrat. Na srečanju je bilo super, kot ponavadi. Za naslednjega še ne vem, ker imava 17.4. ravno posvetovalnico.

VANILI - pozdravljena med desetke007. Berem, da imamo približno enako razliko v starosti med otroci. Naš Andraž bo septembra 5. Je pa nad bratcem še vedno tako navdušen kot na začetku.

plenice - trenutno uporabljamo DM. So mi super. Drugače pa smo uporabljali tudi Pamperske, vijolične so najboljše.

user posted image Zoja - bravo za zobek user posted image user posted image user posted image . Ne boš verjela, Urban ima tudi nov (drugi) zobek. Zato je bil pa tko sitkan zadnje čase.

GH - no, vidim da ste počasi kar začele uvajati GH. Meni pa Urban kar štrajka. Sadno kašico še poje, da pa bi jedel kaj zelenjavnega, pa ni šans. Takrat me kar grabi po joški. Sploh nimam več idej kaj naj mu ponudim (poskušam že 3 tedne!).

alina_alin - ma ste inovativni. Bravo za medaljo. Mislim, da bo v današnji mestni gneči stvar še kako interesantna.

jasna, kasija - vsa čast vama za mei tai. Res sta pripravni. Jaz pri Urbanu včasih še kosila ne morem skuhati, tako da o čem drugem lahko samo sanjam.

H2O - sem ga danes kupila. Zdaj ga moram samo še sprobat.

Mam pa tud nov monitor. Zdaj vas berem kar iz 22''. Stari (=monitor) je šel včeraj po 10 letih rakom žvižgat.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
10.4.2008 22:47:32   
janja
zala07 - dobrodošla user posted image

Kaj je zdaj invazija rojenih 15.10.2007? Najprej sta bila samo Dona in Urban, zdaj so pa tu še Tija, Eva in Zala. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pingi

P.S: Tudi tokrat ni zatajila "Kolosejeva kavica" 

Pa ne me user posted image

< Sporočilo je popravil janja -- 10.4.2008 22:51:07 >

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
10.4.2008 22:50:58   
mama06
Se poslavljam, saj je za nama prva runda večernega hranjenja in ob pol enih bo druga, tako, da grem sedaj spat.

Nova desetka007 zala07 dobrodošla!

LN in mirno spanje!

Aja, pa čestitike za novi zobek Urbanu!

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?