jasna
|
Čer srečanje danes, ma valda super . oktoberka, sem prej pozabila poudarit, da je za po stopnicah res bolši sling. Če ti ne gre, pa ga še enkrat (2x, 3x... ) prinesi na srečanje in malo povadiš vanili, moja piša spi v zadevcah s stopalci... V sedežu bo obrnjena v obratno smer dokler bo šlo. Prilepim pa fotko s copy/paste, še prej pa jo naložim na shrani.si. Aja pa mei tai bi bil zate super glede na to, da se sprehajate po gozdu Miska1, ko si ravno spraševala kako vem, da je mei-tai dovolj močen... Naš 5 letnik ima 19,5 kg: kinnie, za enkrat za deco ne varčujemo, je kredit preveč ubijalski... 2ursae, ma bravo Borči . In bravo mami, da pišeš suzanamai, čestitke Zoji za zobek skuštrana, jaz sem tudi sling odkrila šele pri drugem. Najstarejšega sem nosila v štorklji, pa se pred slingom lahko skrije. Filmčka sta the best ... A kar kregana si bla? Kasija, kašice sem delala pri prvem iz zmiksanega in kuhanega sadja. Vrelega naliješ v kozarčke in zapreš (kot kompot). Živa je delala enako. Ampak takrat je bila jesen in polno neškropljenega sadja na vrtu mojih staršev. Hvala za link mišk, naša tudi tuli v posvetovalnici in je čisto pri miru tave, potrudi se še malo, jaz bi slikce orka, Aneju mama06, joj no... Tale izvid je pa res za zjokat. Ampak imej v mislih predvsem to, da se da vse popravit s FTH! A hranit se morata količinsko več, ali bi bilo vredu tudi bolj pogosto? Drži se IZVIRNO SPOROČILO: VANILI joj sem spet tle. Kar navadi se
|