bamby
|
meti, koliko je luštkan tvoj Janez . Pravi cuker, res! IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ne boste verjele, ampak naša ima že najljubšo igračo - žirafo RES! Mwe en preseneča . Čist po mamici in očiju ! maruša, kje si dobila to "varno prihodnost" in ta kupon?? Daj malo več povej! Sem ji že pripravla in dala sladkano vodo, pa da zdaj vidimo, če bo kaj . Čez koliko časa pa to deluje? Je pa naša sicer kakala včeraj, vendar im aob vsaki jedi ful krče. Včeraj ko se je pa enkrat konkretno posračkala, pa kot da bi odrezal do večera. Potem je bilo spet jovo na novo . o vrtnica, doborodošla spet na našem forumu. Nič te ni zadnje času tu gor . Smo te že pogrešali veš! Super datum za krst boste imeli! Moram jaz malo našega našuntat, da gre malo k dekanu ga podrozat za krst v maju. Jaz imam namreč tudi že oblekco, pa se bojim, da ji bo kasneje lahko že premajhna in bo treba it novo kupit . S tem hranjenjem bom jaz ziher diplomirala. Jaz imam podobne težave kot ti. Moja zdaj poje okrog 90-100, včasih nekaj ml več, včasih tudi manj. Če ima pa krče, pa tudi je kakih 50-60, morda 70. Pol ji jaz dam za nekaj časa mir, pa čez kako uro ali uro in pol spet probam. Ponavadi potegne. Hranim jo pa na 3-3in pol ure, da imava 6 obrokov dnevno. Včasih pa nama tudi ne uspe . Kakšne 2-3x do sedaj . buči, hvala Bogu za take župnike, ki ga imate pri vas. Mi imamo enega zagrizenega (dekan). Je včasih kakor kdaj . Da ne govorim, kako je bilo, ko sem šla k njemu po papir za botro . Je bilo čutiti, da ga še dobila ne bom. Sem že mislila, da ga bom šla kar v svojo faro iskat, kjer sem vse zakramente naredila. suzi. mi smo imeli pa za Timov krst vsaj 4x srečanje pred krstom, za pripravo. In baje je tako za vsakega otroka. Ne vem, komu na čast je treba vsakič eno in isto poslušat . No, jaz grem tudi za ta velke praznike v cerkev, ampak moj gre pa vsako nedeljo, tast pa celo obhaja. Njegovi so kuhani in pečeni tam. No, pa kakor komu paše, meni je vseeno. Sam komplicirat znajo ti župniki, da je kaj! Se mi včasih zdi, da imajo res vse večjo besedo in od ljudi vse več zahtevajo. Pa še v današnjih časih, ko so družine res tako malo skupaj . ella, cerkveno se lahko poročiš, če imaš že krst, lahko ga pa sploh nimaš. Samo ponavadi je tako, da tisti, ki ima vse zakramente je cerkveno poročen, tisti ki pa nima, pa ne. Mora pa imeti vsaj eden vse zakramente. Obred je pa čisto isti, samo obhajan tisti ni, ki nima obhajila. To, da ti jo pa nočejo krstiti, je pa samo od župnika odvisno. Koliko otrok so že krstili, katerih starši niso bili poročeni. Konec koncev, kaj je pa otrok kriv, kako starši živijo . To je spet ena kaprica župnikov!!! Janey, pri nas tudi rosi . pina, ČESTITKE MII ZA 5. ROJSTNI DAN!!! Pa lepo praznovanje želim mladi družinici in slavljenki prav psoebno!!! februarka, tebi pa tudi iskrene čestitke za RD , pa za Lariso , ki je tolk pridna, da je tako pridno papcala! Pri nas je še vedno problem bruhanje . Je bruhala zjutraj, pa še pri naslednjem obroku tudi, poleg vsega so pa še krči. Sem šla mal prejle kupit Aptamil Comfort, ki je namenjen prav za prebavne težave. Milumil mi je bil čisto mimo . Na škatli je pisalo, da je je za dojenčke, da dobijo občutek sitosti. Če bi naši to dala, pol še tolk ne bi jedla, ker bi se preveč sito počutila se mi zdi. Bomo zdaj to probali. Zdaj imam pa še jaz ? . Tiste, ki hranite otroke s prilagojenim mlekom, kje imate vodo shranjeno? Za srečanje še nič ne obljubim. Morda pridem po plenice v Müllerja, samo na kavico in čvek ne vem če bi hodila . Še sporočim!
|