Alina_alin
|
Čeer punce, vsako jutro in vsak večer, ko grem spat rečem: jutri grem prej spat! Pa se ta zgodba ponavlja iz dneva v dan, pa je vseeno spet vsak dan enako - evo, spet bom šla ob polnoči. Potem pa nočna bujenja in ob 7h auf. Torej, končno sem nas spakirala za Čatež. Ne vem, kak bo zgledalo to zvečer - 4 v eni sobi na zakonski postelji , no Tjašo že prestavim v prenosno posteljo ali pa kar košaro od vozeka. Ampak ponoči, ko se doji včasih tako pogosto (predvsem zadnje dni), itak zraven zaspim. Tak, da mislim da bomo pravi sendvič, kot pravi ati, ko skup ležimo. Kdo pa je kaj (kruh/basa/kumarce/sir) - pa zmerom določi prvorojenka. Prej nikoli nisva hodila v toplice. Prvič v življenju sem bila v toplicah lani - zaradi prvorojenke, ki se v morju ni hotela kopat (premrzla voda), v bazenu pa tak tak. Tisto obdobje sploh ne. Pridemo tja in ta mala je prvi dan bila ful v bazenu, 2. dan se je vozila že po velikih toboganih z atijem, pozneje že sama, 3. dan je z vode več nismo dobili, mi pa bi morali domov. In jeseni smo šli še enkrat in je spet ful uživala. Sicer jaz nisem blih najbolj segreta za bazene in toplice. Samo da je ta mali všeč. Kako bo pa Tjaši pa bomo videli. Čestitke za prve biserčke: Zoja, Uraban. Zala07, dobrodošla mama06, upam, da bo Jernej začel kmalu lepo jest in se porihtate. Srečanje - pridem, če ne pride kaj vmes. Punce, lepo bodite, jaz grem zdaj v horizontalo. Jutri zjutraj pa popokamo še zadnje kufre v avto in se odpeljemo. Ati pa pride za nami, ker še mora jutri v službo. Hja sem se zdaj spomnila, valči ,kje si, skuhaj mi kavico, se bom peljala mimo vas. mirno nočko!
|