|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
10.4.2008 21:43:18   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Pikovit jaz sem za, sam bi raje pir pa še tist zraven, kar ne smem naglas rečt tle na RR, ker pol se usuje toča obtožbuser posted image user posted image user posted image .
še 20 min. dežurstva pol pa nizek štart pa domov...

O blanč a ti pa kr dežuraš? Sej je ura že skor 100, pejdi domov user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 801
10.4.2008 21:49:51   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Pikovit jaz sem za, sam bi raje pir pa še tist zraven, kar ne smem naglas rečt tle na RR, ker pol se usuje toča obtožbuser posted image user posted image user posted image .
še 20 min. dežurstva pol pa nizek štart pa domov...

Blanč a še nisi nehala tistega selat?O ti,tiuser posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 802
10.4.2008 21:51:53   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Grethy,so punce ful pohvalile slikeuser posted image .Če sem pa kaj naredila pa ne vem.Upam,da semuser posted image

O pikovit, bejbika, hvala ker mi s tako vnemo delaš reklamo, se ti bom že oddolžila na svoj poseben način user posted image ... baje da ne maraš čokolade in čokoladnih bonbonov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... ŠKODA user posted image user posted image user posted image

thanks

Ja sovražim čokolado in bonboneuser posted image user posted image user posted image Joj,kaj bi dala da bi zdej lahko tole jedlauser posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 803
10.4.2008 22:03:42   
teja*
Živjo punce!

YULIAH, žal mi je.

Kar se pa tiče mene, pa imam UZ šele 24.4. Nisem vedla, da tolk pozn naročijo. Kok pa bom takrat noseča, če sem imela punkcijo 17.3., ET pa 22.3. Upam, da ne sprašujem preveč. Al se tud šteje od zadnje menstruacije?

Me pa še zanima, ker nisem zadovoljna z mojim ginekologom, kako je s tem, če bi želela, da mi kar moj ginekolog iz GK vodi nosečnost, tako da bi potem imela njega kot osebnega ginekologa.

Hvala vam in lahko noč.

Teja

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 804
10.4.2008 22:07:13   
Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Grethy,so punce ful pohvalile slikeuser posted image .Če sem pa kaj naredila pa ne vem.Upam,da semuser posted image

O pikovit, bejbika, hvala ker mi s tako vnemo delaš reklamo, se ti bom že oddolžila na svoj poseben način user posted image ... baje da ne maraš čokolade in čokoladnih bonbonov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... ŠKODA user posted image user posted image user posted image

thanks

Ja sovražim čokolado in bonboneuser posted image user posted image user posted image Joj,kaj bi dala da bi zdej lahko tole jedlauser posted image

Hvala,Hvala ... sam to sem hotla vedet user posted image user posted image user posted image ... kolkor porok dobim za poslikat, tolkokrat +1 se ti bom zahvalila važn da je potrjeno da ne ješ čokolade ... na keri temi (foruma) si me hvalila???

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 805
10.4.2008 22:10:02   
Grethy

grem mižat ... še prej bo pa mal user posted image user posted image ... bodite v user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 806
10.4.2008 22:12:24   
hati
Dober večer deklice. user posted image Vidim, da ste sredi debate. No najprej moram pozdravit novo borko.

Tejek dobrodošla in naj gre vse kor po maslu.

Yuliah, user posted image user posted image zelo mi je žal.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 807
10.4.2008 22:14:17   
pikovit
Grethy na forumu poroka.sam sem puncam pošiljala zs,tako kot si mi naročila.
Teja na našem seznamu imaš tudi izračun.Pa tja pokukaj.Kar se pa tiče manjave G pa ne vem,če bo šlo tako zlahkauser posted image Boš mogla kar poklicat in se zmenit.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 808
10.4.2008 22:15:09   
pikovit
O Hati kako kaj?Stanje je.....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 809
10.4.2008 22:15:47   
pikovit
Andreja kakšno je pa pri tebi stanje?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 810
10.4.2008 22:16:45   
Pija76
Čer,

Yuliah žal je tudi meni, pogumno naprej.

Tejek dobrodošla!

Tista, zdaj ne vem ali Teja ali Teja z zvezdico, ki je danes zagledala user posted image user posted image user posted image user posted image še od mene!

Policajka ima pa veze na RR, ji je ratal 2x zajebano napisati user posted image user posted image user posted image

Pikovit a je kej prijav?

Mismis a bosta z Blanč pir pile?

Pika in Sonček imam rahlo plavo nogico user posted image

Letim.............

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 811
10.4.2008 22:16:56   
andreja 07
čer yuliah user posted image razumem da ti je težko pa vendar dane sje eni mamici  umrl otroček rojen 4.4.,ker je imel napako na srčku . Jaz osebno bom raj prenesla poraz na testu kot pa tako reč.

hati hormonček kdaj pade test?

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 812
10.4.2008 22:18:37   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Policajka ima pa veze na RR, ji je ratal 2x zajebano napisati user posted image user posted image user posted image

O zgleda da jaz tud user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 813
10.4.2008 22:19:10   
andreja 07
Pikovit rabm inštrukcije kdaj lahk pade test? drgač nisem čist nč več napihnena  sem pa utruejna in skoz me šraufa in prdim ko......

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 814
10.4.2008 22:20:02   
Pija76
Andreja tam ene 12 dan. Kateri pa si zdaj? 

Neposredna povezava do sporočila: 815
10.4.2008 22:24:47   
andreja 07
Pija 74 a to 12 od et? al punkcije?Namreč dan szjutri je bla rahl a,rahla.rahla amak res rahla črtica,sem neska kolegici,pa jo je vidla zdej pa ne vem kaj naj si mislim.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 816
10.4.2008 22:25:37   
andreja 07
Uradni dan za test je pondeljek

Neposredna povezava do sporočila: 817
10.4.2008 22:25:55   
pikovit

O zgleda da jaz tud user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja pa res.Se vidi,da je Policajka.Kaj si pa ti?A ja revizorkauser posted image Saj to je tle nekje.Strah in trepetuser posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 818
10.4.2008 22:26:23   
hati
Pikovit stanje pri meni je....čakam da se ulije.... sedaj je še edini znak izginil...prsi so uplahnile... Test sem kupila in sem ga nameravala zjutraj narediti. Sedaj se mi zdi da je škoda tistih 4€. Ne vem...  Kako si ti? Kdaj imaš genetiko?

Andreja, po mojem ti lahko jutri že ponoviš test. Tiste ki so srečke jim že pokaže. No vsaj tako tukaj zgleda.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 819
10.4.2008 22:26:48   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: andreja 07

Pija 74 a to 12 od et? al punkcije?Namreč dan szjutri je bla rahl a,rahla.rahla amak res rahla črtica,sem neska kolegici,pa jo je vidla zdej pa ne vem kaj naj si mislim.

Ja itak,da je to to.Sploh pa če prdiš ko...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 820
10.4.2008 22:27:19   
andreja 07
A zdej ste pa vse ušle?
No pa grem še jaz počivat,k ste vse pobegnile.

Neposredna povezava do sporočila: 821
10.4.2008 22:28:50   
hati
IZVIRNO SPOROČILO: andreja 07

Andreja, črtica je črtica. Tudi če je rahla. Po mojem si nosečka. A ti lahko čestitamo?

Neposredna povezava do sporočila: 822
10.4.2008 22:28:52   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: hati

Pikovit stanje pri meni je....čakam da se ulije.... sedaj je še edini znak izginil...prsi so uplahnile... Test sem kupila in sem ga nameravala zjutraj narediti. Sedaj se mi zdi da je škoda tistih 4€. Ne vem...  Kako si ti? Kdaj imaš genetiko?

Andreja, po mojem ti lahko jutri že ponoviš test. Tiste ki so srečke jim že pokaže. No vsaj tako tukaj zgleda.

Hati saj veš.Brez pesimizma.Tega nisem zdaj prebrala.Pa boš videla,da 4€ nisi stran vrgla.
Genetiko pa imam šele 7 majauser posted image

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 823
10.4.2008 22:29:52   
andreja 07
Haha a če prdiš pol pomen da siuser posted image  kok st eme zdele nasmejale -kaka povezava haha no pa še to ziher st edoktoriral iz testo keri pa najhitrej pokaže BC frst Sign al Cb?

Neposredna povezava do sporočila: 824
10.4.2008 22:32:11   
andreja 07
Punce jaz sem sicer hvaležna za čestitke sma dejmo počakat še mal ok? ker me je mal strah sem hotl aslikat pa s ena aparatu nič ne pozna,torej je res rahla sam kolegica jo je pa tud vidla,pa je prvič sploh test vidla tko d ajaz upam da je  in si tud neizmerno želim kakor tudi moj možiček,k je ves nestrpen.

Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.