|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
10.4.2008 14:55:22   
krtekxx
Hormonček, doslej sem imela že kakih 10 anastezij, najdaljša je trajala 1 uro (operacija zlomljene noge), najkrajše pa nekaj minut (abrazije po zamuejnih splavih, ponovne abrazije, histeroskopije...).  In moram reči, da po nobeni nisem imela težav, tisti dan sem prespala, naslednji pa je bil običajen. Sicer se pa strinjam, da dolgoročno gledano noben medikament ni v prid telesu in umu, ampak kaj čmo, če pa živimo v 21 stoletju, želimo imeti popolno postavo, lepe zobe, 2 otroka, vsak svoj avto, hišo, se ukvarjati s športom.... Jaz sem vsekakor bolj pristaš anastezije kot pa tega, da nekatere zaradi tega posega prestajajo bolečinske muke, ki zagotovo ravno tako pustijo nek pečat v našem bivanju.
No, meni zobarca že na daleč pomaha z lokalno, sem jo enkrat kar odrinila, ko me je nekaj fejst zabolelo med vrtanjem.Sem pač bolj pusi, kar se bolečin tiče. Bom jutri še kako pomirjevalo vzela, da ne bo kak od dohtarjev ali sester moral zaradi emne na travmatologijouser posted image .

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 776
10.4.2008 15:05:49   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Hormonček, doslej sem imela že kakih 10 anastezij, najdaljša je trajala 1 uro (operacija zlomljene noge), najkrajše pa nekaj minut (abrazije po zamuejnih splavih, ponovne abrazije, histeroskopije...).  In moram reči, da po nobeni nisem imela težav, tisti dan sem prespala, naslednji pa je bil običajen. Sicer se pa strinjam, da dolgoročno gledano noben medikament ni v prid telesu in umu, ampak kaj čmo, če pa živimo v 21 stoletju, želimo imeti popolno postavo, lepe zobe, 2 otroka, vsak svoj avto, hišo, se ukvarjati s športom.... Jaz sem vsekakor bolj pristaš anastezije kot pa tega, da nekatere zaradi tega posega prestajajo bolečinske muke, ki zagotovo ravno tako pustijo nek pečat v našem bivanju.
No, meni zobarca že na daleč pomaha z lokalno, sem jo enkrat kar odrinila, ko me je nekaj fejst zabolelo med vrtanjem.Sem pač bolj pusi, kar se bolečin tiče. Bom jutri še kako pomirjevalo vzela, da ne bo kak od dohtarjev ali sester moral zaradi emne na travmatologijouser posted image .

krtekxx res si faca user posted image user posted image

si me pa nasmejal zdej  s tem postom da je kaj ... ta fora z zobarjem mi je pa znana, jaz sicer ne odrivam ampak pa že na vratih moledujem za inekcijo pa ni važno kaj bo delala ... je pa verjetno res da kakor se vsaka sama odloči, tako naj ji bo ... včasih tud tega ne upoštevajo ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 777
10.4.2008 15:10:17   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček

Kako se pa zdaj počutiš? A te buši že fajn ovira?

Ko slabosti minejo, se pa kaj drugega pojavi. user posted image user posted image user posted image  Mene križ ful boli. user posted image  Ampak ne tko, da bi me malo špikalo in bilo potem ok. Orng me zagrabi in včasih tud iz kavča ne morem vstat in obležim za cel dan user posted image .
O trebuhu pa sploh ni zgubljat besed. POnoči se obračam kot čezoceanska ladja. user posted image user posted image user posted image . In resnično je iz dneva v dan večji. MAla dva brcata vsak v svojo smeruser posted image user posted image user posted image  - to je sicer fajn čutit user posted image . KAm se bo sve raztegnilo, pa res ne vem user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 778
10.4.2008 15:11:21   
hormoncek
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Krtekxx, absolutno se strinjam s tabo. Vsak zase najboljše ve. Nisem hotela pametovati, samo te malo potolažiti. Veliko sreče jutri. Pa bodi prizanesljiva do osebja.

We do not have problems. Only challenges!

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 779
10.4.2008 15:12:05   
Grethy
o ozone ... pozdravljena

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 780
10.4.2008 15:17:43   
Ozone
Ojla, Grethy,

Sem prav na hitro skočila sem gor, ker nimam veliko časa. Sedaj ob 4 imam spet sestanek. Groza. Vidim, da imaš v soboto UZ. Držim pesti, močno.

Tjeka tebi pa čestitam.

Ostalim z izcedki pa držim pesti, da so samo "lažni".

lp

Where there is a will, there is a way.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 781
10.4.2008 15:22:30   
Ozone
Pa imam vprašanje za vse borke:

Ali je katera izmed vas imela kar močne krvavitve v prvem delu ciklusa, torej pred ovulacijo, nekako od 9 dne naprej?

Res me močno skrbi, ker je tako kot da bi imela M (skoraj), ajde ne prvi dam, potem pa je že blizu. Ne vem, a je primerno, da pokličem mojeg G.?

Upam, da bo katera kaj povedala. Bom pa zvečer skočila pogledat, ker prej ne bom imela časa, kaj ste napisale.

lp

Where there is a will, there is a way.

(odgovor članu Ozone)
Neposredna povezava do sporočila: 782
10.4.2008 15:32:07   
womanpolice
hvala za lepe nasvete punce... zdaj pa se mi že tko mudi v službo... da morm it.. čavči

(odgovor članu Ozone)
Neposredna povezava do sporočila: 783
10.4.2008 15:41:28   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Ozone

Pa imam vprašanje za vse borke:

Ali je katera izmed vas imela kar močne krvavitve v prvem delu ciklusa, torej pred ovulacijo, nekako od 9 dne naprej?

Res me močno skrbi, ker je tako kot da bi imela M (skoraj), ajde ne prvi dam, potem pa je že blizu. Ne vem, a je primerno, da pokličem mojeg G.?

Upam, da bo katera kaj povedala. Bom pa zvečer skočila pogledat, ker prej ne bom imela časa, kaj ste napisale.

lp

jaz imam vsak dan malo izcedka, tako enkrat na dan po malo rožnato, me pa danes tako boli na obeh straneh (jajčniki) ko da bo eksplozija, včeraj me je samo levi, danes pa oba ... kaj drugega ti pa ne znam povedat, premalo izkušenj s tem..

Lp

(odgovor članu Ozone)
Neposredna povezava do sporočila: 784
10.4.2008 16:07:12   
YULIAH
Drage moje,
prišla je v vsej svoji rdeči mogočnosti, misli da za moja dvauser posted image user posted image  ni več upanja...user posted image .
Za vas punce bom pa fejst stiskala pesti da bo!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 785
10.4.2008 16:47:24   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: YULIAH

Drage moje,
prišla je v vsej svoji rdeči mogočnosti, misli da za moja dvauser posted image user posted image  ni več upanja...user posted image .
Za vas punce bom pa fejst stiskala pesti da bo!

YULIAH  user posted image user posted image user posted image tako žal mi je

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 786
10.4.2008 16:52:38   
snežinka7
YULIAH žal mi je user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 787
10.4.2008 17:01:24   
sapi
ROZICA29 meni je zamujala po najdaljšem ciklusu 3 dni drugače povprečno pa 1 teden ...
krtekxx pametno, da si ostala doma ... samo ne mi sedaj pospravljat bo prah že počakal user posted image  ti lepo počivaj pa bo ... držim pesti za čim manj bolečin oz nič bolečin ...
tejka** super za plusek user posted image user posted image user posted image  ... spet ena srečka nosečka kako lepo ... sedaj pa crkljaj sebe in pikici oz naj te drugi crkljajo user posted image  ...
Mijavček to je pa tako lepo slišati, da si že rokice in nogice videla ... ti kar jokcaj saj ne brez razloga user posted image  ... upam, da bo kmalu bolje ...
vijolica30 si pa boga ... samo, da je mimo a ne ... sedaj pa lepo počivaj, da boš čimprej bolje ... sedaj naj pa celice lepo rastejo in se oplodijo ...
womanpolice hormoncek ima prav misli predvsem nase ...
tejek naj bo vse skupaj čimbolj uspešno ...
YULIAH pa tako sem držala pesti zate user posted image user posted image  res mi je hudo ...

sapi

(odgovor članu tejka**)
Neposredna povezava do sporočila: 788
10.4.2008 18:41:47   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Četrtek, 10.04.
pinki2 - ET
Vijolica30 - punkcija

Petek, 11.04.
Mateja.Goljev - UZ
Krtekxx - punkcija

Sobota, 12.04.
Grethy - UZ
Tejek - UZ

Ponedeljek, 14.04.
 Pija76 - UZ
Sonček33 - UZ
Pika74 - UZ

Torek, 15.04.
Vijolica30 - ET

Sreda, 16.04.
womanpolice - UZ

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE

Četrtek, 10.04.
Mijavček - UZ
Sulfinija - UZ

Ponedeljek, 14.04.
Mihi78 - UZ
Špelka12 - UZ
m.rudovič - UZ

Torek, 15.04.
Tejki - UZ

Sreda, 16.04.
Gloria - AC

Ponedeljek, 21.04.
lejla007 - UZ

Torek, 22.04.
Konina - UZ
Mijavček - NS

Petek, 16.05.
   m.rudovic - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image           

user posted image   Tia-na user posted image
user posted image Mandreja user posted image
user posted image Kikaa user posted image
user posted image Yuliah user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Mavrica72 greje user posted image user posted image - TEST 12.04.2008
Tejka** greje user posted image user posted image - TEST 14.04.2008
  Hati greje  user posted image user posted image   - TEST 15.04.2008
  Hormonček grejeuser posted image user posted image - TEST 15.04.2008
 Bambi75 greje user posted image user posted image - TEST 21.04.2008
 Ledenka greje  user posted image - TEST 22.04.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur
  • Zvezdica (18.03. posvet dr. Reš, Menopur in Dipherline)
  • Bambi75 (4IVF/ICSI)
  • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
  • Rubin (3. IVF)
  • Teja* (5. IVF, dr. Reš)
  • Ledenka (ICSI, dr. Reš)
  • Pija76 (špikarka)
  • andreja07 (PO,dr.Reš)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • Grethy (LJ, dr. Požlep, nizek štart 01.04.)
  • Hormonček (dr. Reš)
  • Stijan (dr. Reš, 25.04. špikanje)
  • Sonček33 (LJ, 10.4. nizi štart špike)
  • Zorica (začetek postopka 12.04. MB)
  • Pika74 (33 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Hati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, 02.04. špike)
  • dajamaja, (8.4. pregled)
  • Abra, (10.4. pregled, dr. Reš)
  • Krtekxx (1. IVF)
  • Vijolica30 (2.IVF)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • pinki2 (1.IVF, PO)
  • womanpolice (1. IVF, GK LJ; Superfact in Menopur)
  • Tejek (1. IVF, dr. Reš)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • ušula spomladi v nov boj
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ mesec)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;dr. Vlaisavljević, 14.05.2008 ob 11.20 posvet)
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Dobrovoljčica
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Mandreja (IVF, Lj)
  • Ozone (03.04. razgovor MB dr. Reljič)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala user posted image , *medica* user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka,  MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakec, citrončica, maša74, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pfuser posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26 user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenkauser posted image   , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Guguuser posted image , Mihi78 user posted image , Pajčolanka user posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12 user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123 user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orka user posted image , Sulfinijauser posted image ,

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086

user posted image  NOVE NOSEČKE APRIL user posted image   

user posted image  MIŠEK13

user posted image  Teja* (PO)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 789
10.4.2008 18:45:52   
mismis
Samo toliko na hitro, da vas pozdravim, potem se moram pa lotiti seminarske...

Tejek, dobrodošla med nami...

Yuliah, žal mi je, da ti ni uspelo, naslednjič pa 100% bo user posted image user posted image

Tejka**, ponovno čestitkeuser posted image user posted image

Krtekxx, kar mirno jutri, pa zahtevaj inekcijo ketonala, pri toliko foliklih te zna boleti.

Sulfinija, čestitke za plodek, naslednji teden pa že user posted image

Mijavček, tebi pa sploh čestitke za dva kobacaja, kateri teden pa si že, 9? user posted image user posted image

ekola, zdaj se pa lotim seminarske, pa se tipkamo kasneje...

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 790
10.4.2008 18:55:59   
mismis
še to, a se nam je Pinki2 kaj javila, kako je bilo danes na ET?

Upam, da je bilo vse v redu in je dobila svoje pikice v varstvo user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 791
10.4.2008 20:20:25   
pikovit
Ahoj punce moje,

ste pa ful napisaleuser posted image .Se vidi,da je danes četrtek.Ob četrtkih se vedno dogaja.user posted image .

Krtexx punca zdrži še malo.pa ne se preveč filat z ketonali.Ni ravno najboljše za celice.Joj bom tiščala pesti zate.user posted image
mismis je pa pridna,zato je ne bom motila.Lepo pisanje želim.
Yuliah res mi je žaluser posted image .Pa je res taprava rdečka?
Vijolica ma ti bošček ti.Tud mene so 2x zaklal.Je bil Tomaževič čist krvav.Zdej pa noge prekrižat,če še vedno ful krvaviš in počivat.
Mijavček joj kako lepouser posted image .sem prav vesela.Pa da bi le te slabosti hitro minile.
Tejek DOBRODOŠLA!
Sapi ,kako si ti men punca?

Zdej,pa raj pošljem,preden me ven vrže

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 792
10.4.2008 20:24:51   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

aja, PIKOVIT, MORM TI POVEDAT, DA JE OBLEKA FENOMENALNA... IN TUD TORTA, VABILA, VSE VSE VSE... IMAŠ ZELO DOBR OKUS.

IN ŠE ENKRAT... OBLEKA JE ZELO LEPA IN TKO PRAVLJIČNA (DA BI SE ŠE KR JST POROČILA)...

IZPOSODILA KJE? MOD ART?

LP

O Policajka fuuuuuuuul hvala.Si pr men dobila 100 pikuser posted image user posted image .Sem pa si jo izposodila v Poročnem kotičku.Cena 370€user posted image
Ja pa kar poroči seuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 793
10.4.2008 20:33:59   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

Dobro jutro oz. dobr dan za vas... user posted image

Zame je še jutro, saj sem delala od 14.00 do 2.00 (podaljšala do 2.30), domov prišla ob 3.00... da vse porihtaš in seveda "domačo nalogo" (še vedno par dni lahko.... user posted image ) in zjutraj smo kot "cota"... dans pa spet od 17.00 do 1.00 user posted image user posted image .

Ja ti prav nič ne zavidam.Dobro da najdeš čas za slončkatuser posted image

In vi? Kako ste? vidm nekatere, da so sporočile vesele novičke - čestitke vsem in upam, da bomo tudi ostale kmal na tem.... Nekatere trepetate (sej bo... vso srečo), itd.

Tudi vate se bo zaletela sreča.Samo verjeti moraš v touser posted image

Eno vprašanje... A imate kaj težav v službi zaradi teh posegov? jst sm se včeraj pogovarjala z mojim šefom (morm priznat, da je kr razumljiv) ter mu povedala, da ne morm načrtovat bolniške, ker tu je vse odvisno od UZ-jev, od uspšenosti postopkov, itd. Pri nas je nerodn to, da šef napiše razpored za en teden naprej, in ko sm mu povedala, da če bo drug tedn (v petek) punkcija, da bom na bolniški nekaj dni, je kr problem potem za sodelavce, ki morajo potem namesto mene delat (hudo mi je, ker potem mislijo, da jih je "šef zajebal", v bistvu pa potem morajo delat zarad mene (ne, sodelavci ne vedo, da sva v postopku - samo šefi vedo (zaradi razporeda dela)). Kako se naj izognem temu občutku krivde?

Nič se počutiti krivo.Tako pač je.Sploh pa se ne obremenjuj.In tako kot ti je Hormonček napisala.Se 10000000% strinjam z njo.Ti si tu najbolj pomembna.

p.s. Pikovit in ostale... vidm, da ste me imele "malce v zobeh" medtem ko sm jaz "bla zajebana na cest" user posted image ... ah, dajte dajte... je že res, da veljam za najbolj zajebano policajko na našem območju, ampak tko hudo pa spet ni... user posted image ... Ah, včeraj smo imeli tolk dela, da za kontrolo prometa sploh nism imela časa (tko, da če se je ktera vozila, in kršila CPP, je mal prišparala ojrčke ... HECAM SE.... user posted image )..

Ja nič ne verjamemuser posted image .Saj veš,da znamo bit punce bolj hudobne kot moškiuser posted image .Na katerem koncu pa patruljiraš?user posted image Da vem,kje moram biti pridna in se držat omejitev.user posted image

Sej nismo tko grozni kot pravjo...Ojaaaaaaaaaa

In? kaj boste počele čez vikend?midva greva v shoping za stanovanjsko opremo (manjkajo zavese, lustri,... in podobno)... Pa vi? glede na to, da je napovedano slabo vreme... kaj boste počele?
Midva greva tud v šopinguser posted image
lp

Ti pa želim danes manj dela in da ti mine mirno predvsem pa hitro.user posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 794
10.4.2008 20:35:50   
pikovit
Grethy,so punce ful pohvalile slikeuser posted image .Če sem pa kaj naredila pa ne vem.Upam,da semuser posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 795
10.4.2008 21:02:56   
Sulfinija
Pikovit daj še meni prosim lepo na zs pošlji geslo da viidm tole prelepo oblekico.

lp Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 796
10.4.2008 21:05:38   
pikovit
Punce a bi se v soboto popoldne dobile na kavi?A je katera za to?

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 797
10.4.2008 21:08:32   
Sulfinija
Pikovit hvala za geslo,čudovite slikice,obleke,....Prelepa nevestica boš.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 798
10.4.2008 21:25:13   
blanč
Pikovit jaz sem za, sam bi raje pir pa še tist zraven, kar ne smem naglas rečt tle na RR, ker pol se usuje toča obtožbuser posted image user posted image user posted image .
še 20 min. dežurstva pol pa nizek štart pa domov...

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 799
10.4.2008 21:40:48   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Grethy,so punce ful pohvalile slikeuser posted image .Če sem pa kaj naredila pa ne vem.Upam,da semuser posted image

O pikovit, bejbika, hvala ker mi s tako vnemo delaš reklamo, se ti bom že oddolžila na svoj poseben način user posted image ... baje da ne maraš čokolade in čokoladnih bonbonov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... ŠKODA user posted image user posted image user posted image

thanks

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.