VANILI
|
Dober večer! Joj kok napišete, sploh mi ne znese vsega absorbirat! Vidim, da sem med starejšimi mamicami tu gor, no saj nima veze, je luškan forum, za počvekat, ravno to, kar mi največ manjka v tem obdobju. Moj dan zgleda takole: zjutraj dam Teota k sebi v pojstlo in če mi je sreča naklonjena,podrnjoha še malo. Potem se najavi, ali pa ne, tastarejša, Živa in uleti v pojstlo. Včasih si prižge pravljice in potem naju zbudijo hočem-nočem. Potem grem dol po ad3, vmes malega zadekam na pojstli, Živa zganja z njim norčije- no dokler slišim vriske obeh, sem malo dol na računalniku, da prečekiram mejle in po tanovem še tale forum. Potem se previjemo (a se vaši zakladki tud zvijajo kot čevapčič, jaz našega komaj obdržim na previjalni) in končno gremo dol, na zajtrk. Potem bi že Teo jedel, a bog-ne-daj zaspal. Pokličem taščo , da popazi enga al druzga al oba in jaz zviz v trgovino. No zadnje čase je niti ne rabimo več, e zrihtamo v avto in brez problemov vsi 3. Inpotem ojoj, je ura že12!!!Jaz nimam pojma, kje se tako obiramo, da tako leti čas. No, mali bi potem spet papal, pa kosilo je treb nardit, takrat ga dam kar na armafleks (sem 2 skup zlepla) v kuhinjo in mu plešem z zelenjavo ali maham s priborom, da ga zabavam, čeprav večino te nalogge prevzame sestrica. in potem pride že možek, pa je popoldne tu, no vmes še sprehod, včasih uspe dopoldne mož domov na kavo skočit -takrat Teo sedi v njegoem naročju kot na prestolu, ves zadovolen me bulka . In zvečer kopanje, pa spanje okol devetih potem še Živo spat in ura je pol enajstih, ko mene čaka največja radost zadnjih mesecev... učenje za strokovni izpit in evo, kako se učim- rpebiram ringaraja... kot siv oblak mi slaba vest nabija, a resnično ne spravim skup tolk motivacije, da bi mi ratalo naredit seminarsko in se prijavit za ta k ev strokovc!!!! In hja, zgodba ponoč pri nas doma je podobna selitvi sarih slovanov: ko grem spat, moram tamalo odnest iz najine pojstle v njeno. Potem malega k sebi, ker ga dojim. Potem včasih ponoč gre mož v Živino pojstlo in ona sem, včasih pa ona sem in smo kot sardele v konzervi širine 140cm, no včasih pa ugotovim, da sem sama v pojstli in ooo, takrat izkoristim gužvo in se lepo raztegnem kot maček. In tako tečejo dnevi. No danes sem šla v Lj, Živa je ostala z dedijem doma in sta vandrala po svoje, jazpa z mami in vozičkom peš do Jankoviča, malo pošnjofat poštacunah, kupila si eno aerobično žogo pa "vrata" za pred stopnice (itak fulzapravim preveč ko pridem v Lj.. groza) into je to. Vesela sem če se dobim s kolegicami, trenutno sta dve bliz mene po starosti otrok - tu pa vidim se dobivate, ful dobro! Kaj še.. ja, moja mali veliki še ničesar ne je, sem pa danes kupila od Milupe Riževe kosmiče, začeli pa bomo simbolično s prvim majem. Tam nekje. Mismo meli trip trap za Živo, zdaj pa babideal, sam ga tud 1. maja začnemo uprabljat,pa marelco od ---kva že... quenny, tud maja, sem prepozno ugotovila, da se naslon ne da znižat, no zdaj je kar je, zaenkrat mamo en tak traktoski voziček, super po terenu, po štacunah pa bi rabla skor izpit met, tok je okoren in celonevaren za ostale udeležence trgovin... A podatke kar po mejlu naj pošljem, h? Lepo se mejte oktoberke, jaz grem pogledat še sex v mestu pol pa spat, al pa mogoče še kakšno besedo zaseminarsko natipkam. Lahko noč!! Aha,pa slikco kašno bom probala prilimat, če mi bo ratalo.
|