|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
9.4.2008 22:42:37   
Alina_alin
Štajerke in ostale, ki vas zanima, izvolite : http://www.moj-album.com/uredi/spelika-tjaska/11666685/

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
9.4.2008 22:46:35   
skuštrana
Pa še Arso
user posted image
user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Neposredna povezava do sporočila: 2002
9.4.2008 22:49:53   
lane31
Suzanamai.........HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!    user posted image
pa čestitke ob tako lepi obletnici
user posted image

Mama06.......pa a si nor.....na vas pa je res neki vrag prišel user posted image , da se ti toliko vsega zgrudi pred vrata....pa še zdravstveno izgubiti ....naj se vam čimprej obrne na lepše

Alina_alin.........čestitke tvojemu možeku za inovacijo user posted image   in tudi tebi ,da si tako pogumno zdržala ves teden sama....je pol medalje tvoje user posted image
Pri tvojem odgovoru Pandici sem dobila vtis da si fotografinja user posted image

Srečanje...........joj kak mi je žal user posted image ....kako lepa fotkica .....pupe dajmo se zmenit ,da dokler ni tako toplo,da bi user posted image  jemale ven iz vozička na dekico, da se dobivamo kar tukaj.....ker je res krasno ,da smo same , pa se otročki počutijo kot doma ....poleti pa najdimo kaki kafič z večjo teraso ,da se lahko user posted image  sončijo na kocikah user posted image

Klavdija.....torej je vredu teža, me je zanimalo da vem koliko se mora zrediti, da je še ok user posted image

Pandica.......vedve pa sta res popotnici pravi....koliko čevljev na mesec znucašuser posted image

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
9.4.2008 22:53:50   
lane31
Klavdija......sem šele zdaj brala to peticijo.......a tak se zdaj grejo -prvo 2 otrok zastonj,pol pa udri po prvemu user posted image user posted image user posted image

Še to.......a upamo napisat kakšno delo kdo opravlja user posted image ....no zame že veste user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
9.4.2008 23:08:48   
Alina_alin
Vanili -dobrodošla!
Misk-mi smo neoprenke kupili na tečaju plavanja dojenčkov pri prvorojenki
Mehurčica, ful lepi filmčki. In kdaj je David začel jesti solato? Špela solate še pogleda ne. Gladko vsem pove: Jaz ne jem solate, veš...
Klaudia, držim pesti, da bo vse ok pri dermatologu.
mei tai- ga nisem sfolgala sprobat. Bi ga pa rada. Kdaj se dobimo spet ?user posted image Pa Mehurčico si bom dovolila fehtat, da bi spet prinesla zraven..
Lane31,ne nisem fotografka. Bi pa bila. Rada fotografiram, koliko čas dopušča. Sicer zadnji čas ful malo. Hja, ta teden je itak hitro minil. Razvoj je trajal 2 leti (od ideje do sedanjega prototipa) - kaj to pomeni: Razvijal je  v prostem času (beri: izven službe, ki itak ni 8 urna, ampak več) - to je tisti zame "težji " del. Ko mi občasno poči film, ko smo ful same.
Noa1-
ko bo v prodaji ti javim. Bo pa še preteklo nekaj vode do takrat. Zato, pripeljite se in: Ajša bo prečekirala Tjašine igračke, ti boš spila kavico, tvoj se bo zapeljal z monociklom.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
9.4.2008 23:11:39   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: lane31
pupe dajmo se zmenit ,da dokler ni tako toplo,da bi user posted image  jemale ven iz vozička na dekico, da se dobivamo kar tukaj.....ker je res krasno ,da smo same , pa se otročki počutijo kot doma ....poleti pa najdimo kaki kafič z večjo teraso ,da se lahko user posted image  sončijo na kocikah user posted image
Jaz sem takoj ZA. Mi je full všeč tu v Tušu, ker je res zakon user posted image
Pa zdaj nas že itak poznajo, ko začnemo prihajati z vozički in user posted image
Sem tut za to, da se mogoče zmenimo, da bi vedno imele načeloma srečanja ob sredah ob 11h? Je tak fajn ravno sredi tedna, pa ura je tut ravno prava. Kaj pravite punce? Saj, če kdaj katera nebo mogla itak ni problema, ji bomo opravičle user posted image

Pandica.......vedve pa sta res popotnici pravi....koliko čevljev na mesec znucašuser posted image
Joj, si me nasmejala Lane31 user posted image user posted image user posted image Kje je on smajli, ko se smeji in kota po tleh? Čevlji....hmmm user posted image   moja šibka točka, ker sem "bolana" na njih user posted image user posted image
Imam jih full preveč, ker kupim skoraj "vse", ki jih vidim in so mi všeč in bi mi po možnosti pasali h kakšnemu kosu oblačila in torbici user posted image user posted image

Alina_alin    full lepe slikice, kak so zlati vsi naši oktoberčki  user posted image
Ampak vedi, da nebom pozabila kaj si mi danes obljubila, te držim za besedo   user posted image     user posted image  

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
9.4.2008 23:17:37   
Alina_alin
Pandica sem mož beseda.
Aja, če katera želi katero fotko iz srečanja za razvit, pošljem nepomanjšano po meilu, samo naj javi na zs.

Grem zdaj ajat, ker sicer mi bo Tjaša jutri morala:
user posted image
Nočko!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
9.4.2008 23:20:54   
VANILI
Dober večer!
Joj kok napišete, sploh mi ne znese vsega absorbirat!
Vidim, da sem med starejšimi mamicami tu gor, no saj nima veze, je luškan forum, za počvekat, ravno to, kar mi največ manjka v tem obdobju.
Moj dan zgleda takole:
zjutraj dam Teota k sebi v pojstlo in če mi je sreča naklonjena,podrnjoha še malo. Potem se najavi, ali pa ne, tastarejša, Živa in uleti v pojstlo. Včasih si prižge pravljice in potem naju zbudijo hočem-nočem. user posted image
Potem grem dol po ad3, vmes malega zadekam na pojstli, Živa zganja z njim norčije- no dokler slišim vriske obeh, sem malo dol na računalniku, da prečekiram mejle in po tanovem še tale forum. Potem se previjemo (a se vaši zakladki tud zvijajo kot čevapčič, jaz našega komaj obdržim na previjalni) in končno gremo dol, na zajtrk. Potem bi že Teo jedel, a bog-ne-daj zaspal. Pokličem taščouser posted image , da popazi enga al druzga al oba in jaz zviz v trgovino. No zadnje čase je niti ne rabimo več, e zrihtamo v avto in brez problemov vsi 3. Inpotem ojoj, je ura že12!!!Jaz nimam pojma, kje se tako obiramo, da tako leti čas. No, mali bi potem spet papal, pa kosilo je treb nardit, takrat ga dam kar na armafleks (sem 2 skup zlepla) v kuhinjo in mu plešem z zelenjavo ali maham s priborom, da ga zabavam, čeprav večino te nalogge prevzame sestrica. in potem pride že možek, pa je popoldne tu, no vmes še sprehod, včasih uspe dopoldne mož domov na kavo skočit -takrat Teo sedi v njegoem naročju kot na prestolu, ves zadovolen me bulkauser posted image .

In zvečer kopanje, pa spanje okol devetih potem še Živo spat in ura je pol enajstih, ko mene čaka največja radost zadnjih mesecev...
učenje za strokovni izpituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
in evo, kako se učim- rpebiram ringaraja...
kot siv oblak mi slaba vest nabija, a resnično ne spravim skup tolk motivacije, da bi mi ratalo naredit seminarsko in se prijavit za ta kuser posted image ev strokovc!!!!
In hja, zgodba ponoč pri nas doma je podobna selitvi sarih slovanov: ko grem spat, moram tamalo odnest iz najine pojstle v njeno. Potem malega k sebi, ker ga dojim. Potem včasih ponoč gre mož v Živino pojstlo in ona sem, včasih pa ona sem in smo kot sardele v konzervi širine 140cm, no včasih pa ugotovim, da sem sama v pojstli in ooo, takrat izkoristim gužvo in se lepo raztegnem kot maček.
In tako tečejo dnevi.
No danes sem šla v Lj, Živa je ostala z dedijem doma in sta vandrala po svoje, jazpa z mami in vozičkom peš do Jankoviča, malo pošnjofat poštacunah, kupila si eno aerobično žogo pa "vrata" za pred stopnice (itak fulzapravim preveč ko pridem v Lj.. groza)
into je to.
Vesela sem če se dobim s kolegicami, trenutno sta dve bliz mene po starosti otrok - tu pa vidim se dobivate, ful dobro!
Kaj še.. ja, moja mali veliki še ničesar ne je, sem pa danes kupila od Milupe Riževe kosmiče, začeli pa bomo simbolično s prvim majem. Tam nekje.
Mismo meli trip trap za Živo, zdaj pa babideal, sam ga tud 1. maja začnemo uprabljat,pa marelco od ---kva že... quenny, tud maja, sem prepozno ugotovila, da se naslon ne da znižat, no zdaj je kar je, zaenkrat mamo en tak traktoski voziček, super po terenu, po štacunah pa bi rabla skor izpit met, tok je okoren in celonevaren za ostale udeležence trgovin...

A podatke kar po mejlu naj pošljem, h?

Lepo se mejte oktoberke, jaz grem pogledat še sex v mestu pol pa spat,
al pa mogoče še kakšno besedo zaseminarsko natipkam.
Lahko noč!!
Aha,pa slikco kašno bom probala prilimat, če mi bo ratalo.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
9.4.2008 23:21:12   
mama06
Vidim, da še samo štajerke strašimo tu gor.

Lepo spite, jutri upam, da se kaj javim, saj imam spet pregled s tamalim, ostali čas pa bom itak porabial za slačenje, oblačenje in tehtanje malega pred in po hrani. Upam, da se bo začel normalno redit oz. da ni nič narobe.

Alina_alin lepe slikice

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
9.4.2008 23:22:44   
*kinnie*
Lane31: Jaz sem pa zdaj na tisto kavico od zjutraj prišlauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2010
9.4.2008 23:24:31   
Pandica
Alina_alin    nočko. In predvsem mirno in sladke sanje user posted image

Skuštrana   a si malo "nesramna" do nas, ko nas tako "rajcaš" z temi tvojimi slingi, Mei Tai-ji in kaj še vem vsem user posted image user posted image user posted image
A se da še kaj "handlat" pri ceni?  user posted image zraven poštnine mislim user posted image

Mehurčica   jaz bi slikice, prossiiimmm. Hvala ti, zlata si. Sem pa ti še moj mail poslala na ZS, če si ga že slučajno pozabila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2011
9.4.2008 23:26:32   
Alina_alin
http://24ur.com/bin/poptv/
Evo, tukaj je še filmček od pop ina, kar je blo danes. Pa sem se razkrila, zdaj. user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
9.4.2008 23:29:23   
*kinnie*
Vanili, tole je bilo pa pravi balzam za prebratuser posted image user posted image
Je pri nas precej podobno....le da so vikendi še hujši, takrat imam namesto 2 naenkrat 3 otrokeuser posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
9.4.2008 23:31:51   
Pandica
Mama06     držimo pesti za ju3 na pregledu za  user posted image    Itak, da bo vse ok  user posted image

Lane31  kako pa to, da si še ti online? A ne hodiš ti spat ob 22h? user posted image
Je "padlo" danes spet kaj šnopsa?  user posted image user posted image
Smo se danes na srečanju spomnile na tebe, ko smo videle tam na polički za nami za šankom naložene tiste žganice user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
9.4.2008 23:48:41   
*kinnie*
Alina_alin: Sem s takim užitkom hotela pogledat, pa se mi je ob kliku na link vsul računalnik...mamo tako fajno mašino, ki vedno zataji, ko ni treba.

Bo počasi čas za spanje, nočko

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
9.4.2008 23:50:53   
skuštrana
Mi smo danes izgubili edino dudouser posted image Sicer ni neki velik odvisnik, ampak za zaspat je pa prev prišla..zdej pa vsi že spijo, mi2 pa tule strašiva..ni mi jasno kako bo zaspal danes..je pa prav fletne volje tale naš nočni ptičuser posted image jutri pa štala..se vidi da sva danes spala do 10.30...pa še sami smo jutri cel dan, in liza ostane doma...

Nič, bom probala ga v meževo deželo spravit če mi pa ne uspe pa prideva nazaj..bova pa danes zadnjauser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
10.4.2008 0:00:04   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Mi smo danes izgubili edino dudo

A ti posodim oz. dam kakšno user posted image   Imamo doma kakšne hočeš, od Aventa, Tommee Tippiee-ja, Nukove,...ampak za našo pupo ni nobena dovolj dobra. Mamina ziza je le mamina ziza user posted image in je ni dudice njej enake user posted image
Tako, da še lahko "firmo" izbiraš....  user posted image
Hitro povej katero, pošljem po hitri pošti, da vam bo pomagala pri uspavanju  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2017
10.4.2008 0:01:24   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

bova pa danes zadnjauser posted image

To pa še bomo videli    user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2018
10.4.2008 0:02:10   
sanwebdra
Bom spet med zadnjimi ...

Skuštrana, nehaj nas rajcat ...user posted image

Nočko user posted image , pa sanjajte o lepih stvareh ...

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
10.4.2008 0:02:21   
skuštrana
pandica, hvala, hvala..trenutno še ni panike..se ti javim ob kakih treh ponoči, ko panuka mogoče bo..pa bom kar en mei tai dala za eno dudouser posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
10.4.2008 0:04:18   
skuštrana
Skuštrana, nehaj nas rajcat ...

Saj vas ne.user posted image user posted image .samo mei tai je meni res zakonuser posted image   Se mi zdi da bi se rajši vozeku odpovedala kot pa mei tai-uuser posted image user posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
10.4.2008 0:05:16   
skuštrana
Zdej pa res grem, še cote vzamem iz sušilca, pa ajatutaja..

lahko noč punceuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2022
10.4.2008 0:47:18   
Pandica
 user posted image    

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2023
10.4.2008 0:47:23   
2ursae
evo mene, bom jaz danes zaključila, čeprav bi knjiga še rada videla, da ji delam družbo user posted image , sem danes pod svojo normo user posted image

Upam, da vse že lepo spite user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 2024
10.4.2008 2:09:30   
jasna
Kdo je zadnjiuser posted image  user posted image

Se moram pohvalit, sem končala projekt mei tai. Zdej bi pa najraje malo zbudila, da sprobamuser posted image   Slikice z uporabnico sledijo jutri.

user posted image

suzanamai, si bla lepa nevestauser posted image . Zojo si pa kar predstavljam, kako je bila važna v vozuuser posted image

Alina, uau čestitke vašemu atiju, pa vam trem tudiuser posted image . To zadevico bi pa jaz tudi imela za v službo "hodit"

mama06, dobro opravite jutri.

Vanili, sem se ti nasmejalauser posted image . Neli pa tudi lovim po previjalniuser posted image

Zdej pa res nočko!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?