|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
10.4.2008 16:09:43   
VANILI
Drobižek, ja od kod pa si?? Strokovc pa delam iz področja svetovalnega dela v šolstvu. Torej - slovenščina, olska zakonodaja in ustava. Moram pa nardit, ker potem mogoče dobim službo, icer pa pojma nimam, kaj bom.

Zdaj si grem pa še enx pgledat fptke od mei tai in kokr se poznam.. bi mela tudi jaz to..user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
10.4.2008 16:12:48   
VANILI
Jaz varčujem tako, da mečemo drobiž (vse pod 1 euro) v šparovc in to na račune otrok. Pa za atarejšo sem mela mladinsko varčevanje po 10 evrov na mesec, pa je poteklo, zdaj pa nisem še uredila. Sem si rekla,da bi dala oroške doklade na račune otrok, torej bi vdak okol 25 evrov na mesec dobil. Pol pa razmišljava, da bi res neko varčevalno shemo za tamala dva, za štipendije pa to, ampak ko dobim službo.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
10.4.2008 16:29:10   
VANILI
sam še tole bi vas prašala, pol se paodklopim, drugač skos hitim kukat gor
Teo še ne sedi samostojno, samo v naročju npr.  Sam pa se ne zna vsest. Pa mi povejte, a so v vozičku vaši - če še ne sedijo sami, v vodoravnem položaju ali jih že date sedet? Teo bi ful rad sedel in protestira, če more ležat, ampak ne vem, če je dobro, da ga že dam sedet...

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
10.4.2008 16:33:35   
suzanamai
user posted image  skuštrana sem brala malo o izkušnjah s trakovi, slingi ipd. in glej ga zlomka, kaj sem prebrala "Pri naslednjem otroku (ko bo, če bo...?) pa nameravam uporabljati sling..."
to si napisala lani 27.01.2007, verjetno je bil takrat Arsen že spočetuser posted image

Vanili lahko mu dvigneš naslon, ampak ne čisto, tako napol, da bo pikec videl dogajanje okoli sebe.

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
10.4.2008 16:38:22   
skuštrana
Danes pa res ne bom viedla svežega zraka..zdej je vreme ok, pa otroci spijouser posted image

Sanwebdra - sem ravno moji šivilji naročila 5 novih mt, 2 od njih takšna siva z rožicami, ampak je eden že oddan Metkici1user posted image user posted image Za drugega se pa hitro zagrebi, če hočešuser posted image user posted image Skrivnosti pri šivanju pa ni - moraš znat šivat, kroj je pa Jasna pripopala user posted image user posted image Pa dokler od Mehurčice dragi še ni dal strani gor še velja popust, pol bo pa treba dizajnerju skeširatuser posted image user posted image ..pa ne bo več din din za popustuser posted image user posted image user posted image

Vanili, jaz ga ne dam v sedeči položaj..ga samo malo dvignem pa drugače že čisto sedi, ampak v vozičku se mi pa zdi da tako ruka in ga malo piga sem in tja

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
10.4.2008 16:42:38   
skuštrana
skuštrana sem brala malo o izkušnjah s trakovi, slingi ipd. in glej ga zlomka, kaj sem prebrala "Pri naslednjem otroku (ko bo, če bo...?) pa nameravam uporabljati sling..."
to si napisala lani 27.01.2007, verjetno je bil takrat Arsen že spočet

Špijoniraš, hauser posted image user posted image Ja verjetno je res bil...mi je bilo ful žal, ker sem za Lizo sling prepozno odkrilauser posted image user posted image Pa tam lahko kako lepo besedo o mei tai napišeš, ko ga sprobašuser posted image user posted image Pa vse ostale tudi, ofkors...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
10.4.2008 17:07:02   
metkica1
Lane a si že probala te nove milerjeve pelnice. Jaz sem uporabljala prejšnje pa so mi bile fajn, sedaj bo pa treba spet v nabavo teh, pa so baje neke nove, ki kao niso fajn. Tak sem prebrala na forumu.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2082
10.4.2008 17:15:33   
Kasija
srečanje ljubljana itak user posted image

hvala za pohvale za meitai. Pingi bo pa dala fotke gor - hvala pingi.

jasna in živa evo da boste imeli še kaj dela link za copatke http://www.poopockets.com/free/footies/footies.htm

Skuštrana mogoče bi bilo to zgoraj tudi zate, copatki v istem materialu kot sling ali mt Mmmmm...user posted image  Pa 27.1. si bila že ziher user posted image , koda bi vedela - dobro te je našla suzanamai user posted image  Kje lahko vidim te mt z rožicami, ko se vse tako grebejo, še mene zanima.

vanili jaz ga ne upam še zelo dvigovat. če hoče biti pokonci ga nosim v slingu. Zakaj imaš nick vanili?

plenice uporabljam leclercove in mullerjeve. zadnjič sem pa vzela od dm in so mi tudi dobre.

varčevanje je elian dobil knjižico s pologom od prababice za darilo ob rojstvu, zdaj pa še vsake toliko kaj položiva gor. Bova mu redno nakazovala, ko bo denar - zdaj gre vse za hišo.

user posted image  A katera sama dela kašice, ki bi bile obstojne več dni, morda tednov? Ali pa ima link do receptov? /pa ne zmrznjene/  Živa, ti si enkrat pisala o tem, a lahko ponoviš prosim?

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
10.4.2008 17:25:25   
VANILI
joj sem spet tle.
skuštrana-jaz bi tut mela meitaj. kako ga lohk naročim??
vanili pa čist tko ko se mi rima na ime (mili-vanili). podpisujem se pa tud mili-cviliuser posted image .
pa kaj je to z mojo bebo, da nič ne spi.

saj jaz bi ga tud vpolsedečpoložaj, a še vseen trebušnjake dela in pol drži tisto bučko pokonc in ni šans da jo položi

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
10.4.2008 17:27:01   
VANILI
skuštrana,a veš da se je Arsen rodil na moj rd??

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
10.4.2008 17:37:30   
mišk
Tako. Medve sva bile dans na sistematskem pregledu za 6 mesecev. Nove mere so 66,5cm in 7010g. Višine ji ni glih najbolj natančno zmerla, ker je bla mala čisto pokrčena, za težo je pa pediatrinja rekla, da je čisto na spodnji krivulji. Da ni panike, ampak da je res lahka. Pa tak veselo mi folk govori kolk je "močna"!!user posted image  Res ma bolj okroglo glavco in lička, debela se mi pa absolutno ni nikol zdela!
Ja, pa ko sem ji povedala, da se še ne obrača mi je dala napotnico za razvojno ambulanto in sva že jutri naročeni. Sva imeli srečo, ker je ravno ena odpovedala in je potem sestra naju napisala.user posted image
Pa še ta moj user posted image  mali mi jo vedno zagode! Ko jo je dala pediatrinja na trebušček, da bi pasla kravice, je dala rokice narazen in nazaj, glavico je zarinla dol v mizo in začela taaakooo tulit!!user posted image user posted image  In to je ene trikrat ponovila, pa se je vedno tako trmarila! Tak da je zgledalo, kot da mala sploh ne zna kravic past! Do sedaj pa jo je pediatrinja vedno pohvalila, kako neverjetno rada pase kravice!user posted image
KO je dobila injekcijo se je seveda spet drla... V glavnem-nič novega.user posted image

Varčevanje: Zaenkrat sva ji dajajla na račun tisto, kar je dobila od sorodnikov, enkrat po poroki pa ji nameravava urediti varčevanje, da bi ji vsak mesec položila ene 20 evrov. Mislila sva tudi najprej na kako varčevanje v skladih, a sem po tej krizi na borzi postala kar malo "posrana". Že to je dost, da sem sama v dobre pol leta izgubila skoraj dva milijona starih tolarjev!!!user posted image  Ampak nisem nič vzela ven. Kaj čem zdej. Sej zdej se počas spet stabilizira... Upam....

Plenice: Uporabljamo v glavnem Pamperske, občasno pa preizkusim tudi kakšne druge (Muller, Lidl, DM,...) Nobene mi še nikoli niso prepustile, a Pamperske so mi zato najbolj všeč, ker so tako tanke, no ja, pa še lepe so.user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
10.4.2008 17:39:34   
skuštrana
skuštrana,a veš da se je Arsen rodil na moj rd??

Ma, jauser posted image user posted image Pa Elian od Kasije tudi...Jao, jutri bojo že pol leta stari, kako čas beži...user posted image user posted image

Ti pošljem link za mei tai na zasebno sporočilo, da me naša Jančika RR ne bo brisalauser posted image user posted image Me je kregala včerajuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
10.4.2008 17:40:45   
metkica1
Sma sedajle s tavečjo gledale mei tai na you tube. Pa pravi mami a boš tudi ti Luno takle nosla? Sam veš moraš najprej ta sedež kupit.user posted image user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
10.4.2008 17:45:15   
skuštrana
Sam veš moraš najprej ta sedež kupit.

user posted image user posted image user posted image Tole me je pa nasmejalo...sem skor z žoge padlauser posted image user posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
10.4.2008 18:04:24   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: oktoberka

IZVIRNO SPOROČILO: lane31
Saj ne morem verjet........pri nas je vsaj 20 st na soncu....res poletje
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra
Ja, je mene kar opeklo po dekolteju, tak da imam zdaj lepi rjavi V ovratnik. Si predstavljate, kako bo to izgledalo v kopalkah.

A dej kok si nesramna....user posted image

Če pa je res ... da o očalih na obrazu sploh ne govorim!!!  Sem se kar vstrašla. ko sem pogledala v ogledalo.user posted image

skuštrana, ti javim, sklad se bolj počasi polniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2090
10.4.2008 18:07:07   
mišk
Če pa je res ... da o očalih na obrazu sploh ne govorim!!! Sem se kar vstrašla. ko sem pogledala v ogledalo.

Misliš rakun pa to...user posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
10.4.2008 18:15:27   
skuštrana
skuštrana, ti javim, sklad se bolj počasi polni

Pohiti, pohitiuser posted image Vse zaloge bojo pošleuser posted image Ma, saj se zezam veš...HB jih imam dovolj...

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
10.4.2008 18:17:50   
skuštrana
Pa 27.1. si bila že ziher , koda bi vedela - dobro te je našla suzanamai Kje lahko vidim te mt z rožicami, ko se vse tako grebejo, še mene zanima.

Ti že veš, smo jih na isti dan packaluser posted image user posted image Otroke, namrečuser posted image Ti pošljem link na ZS

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
10.4.2008 18:39:03   
suzanamai
Ej Skuštrana zdej pa dost, rožce so zame. Ja kaj, a zdaj bodo pa vse oktobrke v rožcah al kaj? Pa daj jim čebelce, metuljčke al pa kaj druzga gor napopajuser posted image user posted image user posted image .

Nisem te špijonirala, nimam te navade, sam čekirala sam mnenja, pa sem slučajno nate naletela in veš da mi je v oči padlo. Ja drugače te pa itak pohvalim tam goruser posted image .

user posted image
Po štajerskem se bodo pa rakunčki z v izrezom sprehajaluser posted image user posted image user posted image . Prav vam je kaj mate pa sonce. To pa samo zato, ker ga pri nas ni blo in pol ves UV k vam sekauser posted image .

Sploh ne vem kaj me mede danes. Evo mala je zgleda zaspala, grem pospravit po kopanju, pa se še kasneje oglasim.

Neposredna povezava do sporočila: 2094
10.4.2008 18:41:18   
skuštrana
En filmček naše Lize in Arsena
http://www.youtube.com/watch?v=Pso_Bq-wALw

Še malo pa mi ne bo treba nič več delatuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2095
10.4.2008 19:02:33   
skuštrana
Pa še en...

http://www.youtube.com/watch?v=BqNocTJTqAY

Neposredna povezava do sporočila: 2096
10.4.2008 19:28:52   
suzanamai
Bravo Lizauser posted image . Arsen se pa obnaša, kot da se nič ne dogaja, prava faca.
Cvetlični lonček je pa user posted image .

Skuštrana dons pa samo midve tukaj visiva.

Neposredna povezava do sporočila: 2097
10.4.2008 19:32:11   
mišk
Hahaha! user posted image  Bravo Liza!user posted image user posted image  Ka je smešna s temi sunkovitimi potegi, haha!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2098
10.4.2008 19:41:21   
suzanamai
Kasija a si mislila http://www.srcek.si/si ? Sem ji že poslala mail, pa bomo videliuser posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
10.4.2008 19:41:41   
skuštrana
Skuštrana dons pa samo midve tukaj visiva.

Saj bojo zdejle navalile, ko naju več ne bouser posted image user posted image Ja dons je moj RR dan..očitno, neuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?