|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski škrati 2007 (3.del)
10.4.2008 8:30:56   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: Padme

IZVIRNO SPOROČILO: KT

... rogljički v pečici (za vse jih bo dovolj), ....

Z marmelado al s čokolado?

Pojma nimam user posted image  - vsak bo presenečenje, ker imam vse pomešane user posted image

No sej glavno, da je kakšna fila , da niso "prazni" ....user posted image A so že pečeni?

Pečeni! Ampak vraga jest že v drugo jem z marmelado user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 526
10.4.2008 8:38:20   
nky 23
v tretje gre rado tako da bo verjetno notri marmeladauser posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 527
10.4.2008 8:39:57   
*ANA*
Dobro jutro

N&B hvala za kavico in rogljičke user posted image .

Pia je že v vrtecu, Svit pa nogavice iz košare ven meče user posted image .

Spet nas čaka en turoben dan- dež že pada user posted image , pa spet ne bomo mogli ven user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 528
10.4.2008 8:42:47   
nky 23
pri nas je pa sončekuser posted image , sam kaj ko sem bolana in ne morem venuser posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 529
10.4.2008 8:45:59   
Padme

... rogljički v pečici (za vse jih bo dovolj), ....

Z marmelado al s čokolado?

Pojma nimam user posted image  - vsak bo presenečenje, ker imam vse pomešane user posted image

No sej glavno, da je kakšna fila , da niso "prazni" ....user posted image A so že pečeni?

Pečeni! Ampak vraga jest že v drugo jem z marmelado user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz pa jem takega s čokolado user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 530
10.4.2008 8:47:19   
Padme
Pri nas ne pada dež, oblaki pa se nekaj poskušajo narazen vleči, da bi lahko sonček pokukal ...

Tako, da jo bova midva, ko se zbudi in naje, kar ven mahnila ...

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 531
10.4.2008 8:50:36   
N _ B
Dobro jutro.

Jaz enostavno ne morem več tipkat, ker mi ta mali hudiček zraven s celo roko taca po tipkovnici ali pa mi kabel od miške vleče. 2x me je že ven zabrisal.

IZVIRNO SPOROČILO: *ANA*
N&B hvala za kavico in rogljičke user posted image .

Hvala, hvala, ampak vsak dan pa tud ne morem bit prva. Dons je bila kar KT. user posted image

< Sporočilo je popravil N & B -- 10.4.2008 8:59:32 >

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 532
10.4.2008 8:53:29   
*ANA*
Joj se opravičujem user posted image -sem prehitro brala .

Torej KT hvala za kavico in rogljičke user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 533
10.4.2008 9:02:53   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: *ANA*

Joj se opravičujem user posted image -sem prehitro brala .

Torej KT hvala za kavico in rogljičke user posted image

Ja sej, jest sred noči ustajam, mesim, hajam testo, valjam, marmelado kuham, pol pa pride N & B in vse lovorike požanje - ja, sej tako je to v življenju user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 534
10.4.2008 9:18:43   
N _ B

Ja sej, jest sred noči ustajam, mesim, hajam testo, valjam, marmelado kuham, pol pa pride N & B in vse lovorike požanje - ja, sej tako je to v življenju user posted image

Saj, zame je pa to le dokaz, da je mogoče zadnji cajt, da se spokam v službo, da ne bom več inventar tukaj gor. user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 535
10.4.2008 9:50:32   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Saj, zame je pa to le dokaz, da je mogoče zadnji cajt, da se spokam v službo, da ne bom več inventar tukaj gor. user posted image

Ne, ne, ne it user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 536
10.4.2008 10:24:00   
mentos
KT: domača naloga 9m. 8125g, 75 cm og:43 cm,
drugi zobek 11.03.2008
tretji zobek zgoraj:26.03.2008
četrti zobek zgoraj:27.03.2008

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 537
10.4.2008 11:05:24   
Anya22
Dober dan tudi od naju.
b
Naša noč je bil dobra, čeprav je vsako toliko zajokal, ampak pol je poiskal dudico in spal naprej. Zbudil se je ob 7h, spil mleko in zaspal nazaj do 8.30.

Sedaj pa razgraja po hiši in odpira predale,....

Ana, hvala za informacijo, bom počakala do cca 3 ednov in če izvida še  ne bo bom poklicala v Šempeter in jim malo zatežila. Nisem pa vedela, da se lahko da naknadno vlogo noter oz. tudi kadar že delaš.user posted image

KT, podatki za seznam pri 10. mesecih.
teža 10200 g
višina 75,5 cm

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 538
10.4.2008 12:19:03   
ŠpelaP
pozdrav!
Mi še vedno šnofamo! user posted image Danes je Sara dobila antibiotične kapljice za nahod - se ji kar vali "žnoder" iz nosa - ji kar naprej čistim in ven vlačim sluz.
Potem je pa danes zdravnica še Tima pogledala, ker je tudi začel pohrkavati. Je tudi prehlajen.

Jaz sem pa itak taka kot tovarna "žnodra". Smo naredili promet tovarni celuloze. user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 539
10.4.2008 12:30:02   
Drnula
Ojla, pozdravljene !
Sem se malo priklopla, sem ravno doma na obisku.
Smo lepo vseljeni ... zadovoljni,  hiška počasi dobiva obliko doma. Nimamo še pohištva v dnevni sobi, tudi drugje ga skoraj ni, ampak ker je hiška vsa lesena in topla je občutek vseeno zelo prijeten. V dnevni smo si pri zasteklenitvi pogrnili po tleh preproge in je prav fajn. Neca ima fuuul placa za igranje in tekanje. Zdaj je že orng spretna, res že teka, rada se igra da zbeži v kot, vrti se, rita, leze po stopnicah .... še najraje pa v škatle user posted image
Če bo kaj sreče nas drug teden Telekomovci priklopijo user posted image  
N&B - greš že v službo? Joj, mene prav nič ne vleče. Bomo pa zgleda uspeli dobiti vrtec z majem. Ja, meni bo kar težko it v službo in oddati Neco v  varstvo user posted image

Aja, me zanima če so vaši pikci zelo navezani na vas ... Neca bi bila zadnje čase ves čas pri meni, takoj je jok če oddidem.

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 540
10.4.2008 12:48:32   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula
N&B - greš že v službo?
Čez en mesec.

Joj, mene prav nič ne vleče.
Jaz pa po eni strani komaj čakam, da grem v novo službo, ampak, ko pogledam mojega škratka me pa stisne in bi bila še kar z njim.  Pri Niki sem bila doma 20 mesecev in sem spremljala njen razvoj in sedaj imam kar slab imam kar občutek, koliko bom zamudila.

Aja, me zanima če so vaši pikci zelo navezani na vas ... Neca bi bila zadnje čase ves čas pri meni, takoj je jok če oddidem.
Pri nas se mi smeji in maha pa pa. user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 541
10.4.2008 13:48:16   
Bibyka
Hojla

evo.. midva z Janom sva od P

KT domača naloga:
10.4.2008 - 10 mesecev 8dni (72cm,9200g)
3 zob zgoraj(L dvojka): 17.3.2008
4 zob zgoraj(D enka): 31.3.2008
5 zob zgoraj(L enka): 3.4.2008

Aja.. pa jaz sem po horoskopu strelka.

Drugače pa.. naslednji pregled ne vem kdaj imam, ker moram poklicat ko bo imel Jan eno leto in povedat če bo šel v vrtec in naju bo potem naročila. Kr' neki.. sem mislila da bom že dons dubla datum... grozaaa.
Sem kr mal razočarana ker nimava tako pregledov kot je predpisano... Mah bo že..

Nič letim...
se še javim

pa lep dan

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 542
10.4.2008 15:00:30   
Petraa
lenkav operil P se uporablja lahko tudi že od pri novorojenčkihuser posted image ,tako da kar daj pred spanjem.samo ne več kot 5 noči zapored,potem je treba premor naredit.
Aja KT,mi smo 2 zobka naenkrat dobili pri 6  mesecih.zdaj čakamo še druge.
danes je tako prekrasen dan,gremo zdaj še malo ven
Uživajte na sončku,dokler ga je še

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 543
10.4.2008 15:50:08   
mentos
ojla,

ne vem kje vi vidite sonček, kajti pri nas je oblačno. Hana mi trenutno spi popoldansku spanec, jaz pa vsa smrkova se vlečem po hiši. No, grem en lekadol vzet in spat k Hani.
Mi bomo pa v četrto cepljeni pod nadzorom pri enem letu in sicer moram na Jesenicah se dogovort za datum, kdaj lahko prideva. Ja 4. cepivo vsebuje jajce.

lp

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 544
10.4.2008 20:31:14   
nky 23
Kevin že eno urco aja, jaz sem pa po hujšem pospravila po stanovanju, sedaj pa spat, čeprav mi je kar muka, saj vedno, ko se uležem kašljam kot zmešana, s tem seveda pol še Kevina zbudim in sama sebi grem na živce, no upam da bo kmalu boljš.

Želim vam lep večer in čim mirnejšo nočko!!!

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 545
10.4.2008 20:44:38   
Anya22
Svit iskrene čestitke za 10. mesecev ti želi Žan.

user posted image

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 546
10.4.2008 21:17:44   
*ANA*
Hvala za čestitke Anya user posted image

No zdaj sta oba omagala user posted image tako da imam čas za pospravit user posted image - namesto da bi kaj druzga delala- tle visela user posted image

Pa jaz ne vem od kod Svitu toliko energije- ponoči spi po obroki, čez da 2 krat po 15-20 minut in ostali čas ga je vsepovsod polno user posted image

Danes pa je cel dan dež padal, tako da nismo mogli it nič ven -sem mislila da se mo bo user posted image , potem sem ju pa šla že ob sedmi uri kopat in spravit spat- ja ko sem sama je tako rabim celi dve uri da oba spokam spat user posted image - ampak jutri pride okrepitev(beri tatko domov) in bo šlo spet v normalne tire user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 547
10.4.2008 21:41:13   
KT
Nikolaja & Svit

user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 548
10.4.2008 21:57:33   
KT
Čvekice moje slabo nam gre tole čvekanje kot, da so nam naši škrati skrili tipkovnice oz čarunalnike.

Midve sva danes en hitr šprint okoli bloka udarle, pa je začelo rositi in sva seveda morali hitro na kavico, potem pa še en šprint med kapljami. Drugače sva se zadrževali med 4 stenami. Proti koncu dneva me je bila Alina že kar malo naveličana po moje, ker sem ji skoz neki težila, pa krogljice sem ji skrila user posted image
Zgrešila sem vreme - kako pa kaj kaže za jutri?

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 549
10.4.2008 22:01:27   
Petraa
Večer

Mi smo pa cel dan imeli sončka,zato smo se tudi potepali user posted image   Smo šli še v lov za kapico,ker so Timu že premajhne,potem pa na dolg sprehod,zvečer pa še na eno hitro kavico.
Zdaj oba spita,mami je pomila posodo,pometla,posesala,dala prat perilo in eno rundo sušit.Samo še atija čakamo  da pride.

Ana res,ja sem cele dneve sama,pa se hitro spedenamo user posted image ,ker drugače bi hodili spat ob polnoči hehe.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?