|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski škrati 2007 (3.del)
8.4.2008 15:30:57   
januška78
IZVIRNO SPOROČILO: Padme
In kako se Manca počuti v nahrbtniku?

Manca prav uživa v nahrbtniku, s take višine lahko več vidi user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 476
8.4.2008 15:37:05   
januška78
Kakšno grozno vreme, da niti ven na sprehod ne moreva. Manca je danes tako tečna, pa ne vem ali je to zaradi zob, lune, vremena user posted image , prav nič ji ne paše. Na telovadbi je bilo še vse dobro, potem na kavici se je pa začelo. Bova počakali, da pride moj iz službe, da se kam odpravimo. Moramo nabavit nekaj polic za v klet, da bomo potem lahko malo reda naredili.

(odgovor članu januška78)
Neposredna povezava do sporočila: 477
8.4.2008 15:38:33   
januška78
nky user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se hitro pozdraviš, pa seveda držim pesti, da se Kevin kaj ne naleze.

Neposredna povezava do sporočila: 478
8.4.2008 15:48:26   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: januška78

Kakšno grozno vreme, da niti ven na sprehod ne moreva. Manca je danes tako tečna, pa ne vem ali je to zaradi zob, lune, vremena user posted image , prav nič ji ne paše. Na telovadbi je bilo še vse dobro, potem na kavici se je pa začelo. Bova počakali, da pride moj iz službe, da se kam odpravimo. Moramo nabavit nekaj polic za v klet, da bomo potem lahko malo reda naredili.

Pri nas je prav istouser posted image Groza, že cel dan si sploh ni podobenuser posted image Pol me pa še pes nadleguje, češ naj že kaj naredimuser posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

Neposredna povezava do sporočila: 479
8.4.2008 16:07:46   
Anonimen
Mi smo danes tud vsi po vremenu, pa še v nedeljo je bila luna tako da boga mami.

Dež cel dan in prov škifo vreme, da se ne da it nikamor ven. Zjutraj sem šla po recepte za železo,ker mora tamal pit. Čeprav je rekla da je kri O.K pa ne vem zakaj ga mora pit.

Upam da bo naslednje dneve boljš vreme, ker tle v hiši je za p.......user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 480
8.4.2008 17:12:44   
ŠpelaP
 En prehlajen pozdrav!
Meni nos še vedno toči, Sara izkašljuje in nos ji tudi toči, vsi smo sitni, dežuje, skratka pravo aprilsko vzdušje!

Sara je danes imela inhalacije, potem jih pa ima še dvakrat, pa še pogledala jo bo zdravnica v četrtek!

Neposredna povezava do sporočila: 481
8.4.2008 19:07:03   
Bibyka
Hojla..

en pozdravček od mene in Jana...
se nisva javila že dolgooo časa... jah... ta čas se je kar dogajal.. crknu je računalnik... ( sem pozabila geslo od RR)... Jan je prebolel 6 bolezen.. dobil je tri nove zobke in sicer zgornjo levo 2 ( v februarju), zgornjo levo 1 ( v marcu) in par dni nazaj zgornjo desno 1... spimo tako tako... kako noč prespi celo.. sedaj se pa 3 dni že spet full zbuja.. rine zgornja desna 2 ven...
hodimo ob opori in poganjalčku... sam si še ne upa.. se spusti in stoji kake 5 sekund in se usede na tla... ni še siguren..
Drugač pa.. mer nimamo še nič ker imava šele v četrtek posvetovalnico.. je pri 9 mesecih nisva imela ker je imel glih 6 bolezen in naju je prestavila za mesec dni.. drugače pa je Jan totaln aktiven.. non-stop se more dogajat.. če se ne rata tečko... skoz je v gibanju... in itak da je sedaj žur samo hoja in kobacanje.. aja .. pa knjigice listat...

uf.. men je kar slabo ko pomislim da mi porodniška poteče 12.maja... no 26.5. grem pa delat ker bom koristila še star dopust.. mi je pa najhuj k pridem glih na inventure k so od 01.06-15-06... tak da bom mogla po inventurah hodit... pa bom cele dneve odsotna.. upam da bo šefica bolj uvidevna in mi mal čez prste pogledala in da bom mogla na 4 inventure v druge poslovalnice... bom vidla.. moram itak drug teden na varstvo pri delu pa se bom zmenila...

nič.. dost nakladanja.. lep večer...
Pa se bom večkrat probala javt

aja... vidim da ste zelo pridne čvekice... kar lepo naprej čvekajte.. moram pa priznat da nisem uspela prebrat vsega...

tako da za nazaj vsem slavljencem čestitke za mini rojstne dneve

čaw

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 482
8.4.2008 20:48:26   
KT
HOP, da nas malo gor dvignem!

(odgovor članu Bibyka)
Neposredna povezava do sporočila: 483
8.4.2008 20:53:35   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Kva pa ti skačeš? user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 484
8.4.2008 21:07:27   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Kva pa ti skačeš? user posted image

Namesto Aline user posted image  A si vidla kje smo bile user posted image  - na drugi strani user posted image Slabe čvekice smo zadnje čase - tale vreme nas je čist podru, sem nam še tipkat več ne da.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 485
8.4.2008 21:09:22   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: Mikena08

Zjutraj sem šla po recepte za železo,ker mora tamal pit. Čeprav je rekla da je kri O.K pa ne vem zakaj ga mora pit.

Čaki, zakaj so mu potem predpisali železo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 486
8.4.2008 21:12:00   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: ŠpelaP

En prehlajen pozdrav!
Meni nos še vedno toči, Sara izkašljuje in nos ji tudi toči, vsi smo sitni, dežuje, skratka pravo aprilsko vzdušje!

Sara je danes imela inhalacije, potem jih pa ima še dvakrat, pa še pogledala jo bo zdravnica v četrtek!

Špela & Sara user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - upam, da bodo kaj zalegle, ja bogi, hitro, hitro se pozdravita.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 487
8.4.2008 21:12:36   
KT
nky - a si kaj bolje?

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 488
8.4.2008 21:14:13   
KT
Pa kje ste zdaj vse user posted image  Pišuka, ni se prav nič zanimivo sam s sabo pogovarjat - ne vem kaj tisti, ki to celo življenje počnejo vidjo v tem user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 489
8.4.2008 21:15:21   
N _ B

Pa kje ste zdaj vse user posted image  Pišuka, ni se prav nič zanimivo sam s sabo pogovarjat - ne vem kaj tisti, ki to celo življenje počnejo vidjo v tem user posted image

ku ku. sem šla po sladoled v skrino. tistga, k sem ga dopoldan pozabla na mizo dat. user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 490
8.4.2008 21:19:23   
nky 23
ja sem bla pri dr. in sem dobila ospenuser posted image , no samo da se čim hitreje pozdravim

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 491
8.4.2008 21:25:40   
lenkav
jaz pa čakam, ali bo Vidu 6. bolezen izbruhnila. smo imeli 3 dni vročino, danes padec, zdej pa čakamouser posted image ... mogoče pa ne bo nič, pa so zobki, pa prehlad skupi, al pa krneki, da nam pač ni dolgčas, ko je tako bedno vreme user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 492
8.4.2008 21:27:01   
lenkav
KT a se Alini sploh kej da ob tem vremenu? mogoče pa bo navijačica, pa bo mami morala skakat user posted image

(odgovor članu lenkav)
Neposredna povezava do sporočila: 493
8.4.2008 21:31:06   
nky 23
malo utrinkov našega vikenda:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 494
8.4.2008 21:35:41   
KT

ku ku. sem šla po sladoled v skrino. tistga, k sem ga dopoldan pozabla na mizo dat. user posted image  No evo, že dvojni razlog user posted image .

No, o sladoledu pa raje nebi, ta se na lestvici uvršča pred čevape.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 495
8.4.2008 21:36:53   
N _ B

[No, o sladoledu pa raje nebi, ta se na lestvici uvršča pred čevape.

Sam je res dober. Tist, ki ima še lističe čokolade vmes - Vienetta. user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 496
8.4.2008 21:36:59   
nky 23
zdaj pa grem ajat saj sem čisto hin.

lep in čim  bolj miren večer vsem!!!

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 497
8.4.2008 21:40:31   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: lenkav

KT a se Alini sploh kej da ob tem vremenu? mogoče pa bo navijačica, pa bo mami morala skakat user posted image

Nč, vse moram sama, še na obisku se moram sama z igračam zabavat, da gostitelji niso užaljeni user posted image . Vstala je ob 10.00, ob 11.15 je v avtu malo zakinkala, ob 14.00 jo je že spet krivil in je morala zadremat za eno uro, ko pa se je ob 16.00 pošteno najedla, pa spet rabila skoraj eno urni počitek, ob 20.00 je pa spala že na poti iz kopalnice v njeno sobico user posted image

(odgovor članu lenkav)
Neposredna povezava do sporočila: 498
8.4.2008 21:41:21   
KT

[No, o sladoledu pa raje nebi, ta se na lestvici uvršča pred čevape.

Sam je res dober. Tist, ki ima še lističe čokolade vmes - Vienetta. user posted image

Ja, ja tega imam še posebno rada user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 499
8.4.2008 21:41:59   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: nky 23

zdaj pa grem ajat saj sem čisto hin.

lep in čim  bolj miren večer vsem!!!

Nočko in hitro se pozdravi!

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?