Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 8.4.2008 21:42:05
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT Nč, vse moram sama, še na obisku se moram sama z igračam zabavat, da gostitelji niso užaljeni . Nč se ven vlečt. Kar priznej, da se rada igraš, Alina pa uživa že ko te gleda.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 8.4.2008 21:43:06
|
|
|
|
lenkav
|
ja, tudi jaz se poslavljam. nimam pojma, kakšna noč je pred nami, ampak s tako zamašenim noskom Vid verjetno ne bo dobro spal; sej tud drgač ne lepo nočko vsem pa jutri vsaj nekaj močnih sončnih žarkov
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 8.4.2008 21:43:46
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenkav jaz pa čakam, ali bo Vidu 6. bolezen izbruhnila. smo imeli 3 dni vročino, danes padec, zdej pa čakamo ... mogoče pa ne bo nič, pa so zobki, pa prehlad skupi, al pa krneki, da nam pač ni dolgčas, ko je tako bedno vreme jao bogi Vid - še tebi en kamion
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 8.4.2008 21:45:30
|
|
|
|
N _ B
|
lenka: ko vročina pade, je najhuje mimo. pikice ne srbijo in našemu jaku so izginile po dveh dneh.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 9.4.2008 7:38:06
|
|
|
|
N _ B
|
Dobro jutro. Kava je kuhana. Dost, da vsaka spije dvojno dozo, ker nas očitno čaka še en turoben deževen dan.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 9.4.2008 7:40:39
|
|
|
|
Padme
|
Dobro jutro, dober dan .... N & B hvala za kavico .... Pri nas je oblačno, ampak trenutno še vedro ... Bi blo fino če tako tudi ostane ....
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 9.4.2008 7:42:45
|
|
|
|
nky 23
|
jutro!!!!!!!!!! jaz sem vsak dan slabš , kako pogrešam da bi iela nekoga, ki bi mi malo na Kevina popazil, da se bi lahko jaz dol ulegla, da se saj malo spočijem saj nisem skor nič spala, tamali je pa poln energije, jaz pa sedim komaj
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 9.4.2008 9:00:55
|
|
|
|
Padme
|
NKY en traktor , da bo šla tvoja bolezen čimprej stran ...
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 9.4.2008 9:02:51
|
|
|
|
ŠpelaP
|
dobro jutro! Pri nas je bila tudi bolj klaverna noč - smo spali na take drobne obroke. Če bi človek takole kak potrošniški kredit odplačeval, ga ne bi nikoli odplačal - bi bilo občutno preveč obrokov! Sara se je zbujala, potem še ob 3.30 kakala na kahlico , ker tako najlažje kaka in je najmanj umazano. Tim se je nekaj zbujal in tresel od strahu - se v zadnjem času boji teme. Ampak najboljša uvertura današnje noči se je pa začela že včeraj zvečer. Živemu človeku se lahko marsikaj zgodi. Se je Timu pri večerji zgleda košček kruha zataknil v grlu. Jaz sem se ravno tuširala, ko mi je prišel jamrat o tem - zraven je ful hrkal in pokašljeval. Pa sem jaz tako počepnila zraven njega (na mojo srečo sem bila še v tušu) in ga tolažila, ko je začel BRUHATI. Bruhal je po sebi, po tušu in po meni NAGI. Sem bila od vratu do pet pobruhana. Še sreča, da se je to zgodilo v tušu, da je bila kar voda pri roki. Saj sem rekla, da sem že marsikaj doživela, samo da pa bi bila naga pobruhana, tega si pa nisem mislila, da bom kdaj dočakala. Je pa tudi to res, da sem (ponovno) ugotovila, da imamo mame večji prag tolerance, ko se gre za naše otroke. Če jaz vidim, da kdo bruha, me od šuba vzdiguje, pri lastnem otroku sem pa celo to stoično prenesla, da sem bila cela naga (poudarek na naga) pobruhana. Ampak važno je to, da je Timu potem bilo bolje.
< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 9.4.2008 9:04:24 >
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 9.4.2008 15:55:44
|
|
|
|
lenkav
|
Vidim, da se vse potepate. Ja, vreme je kar zdržalo. No mi2 sva pa doma in čakava, ali se bodo kake pikice pojavile. Pa vam prav zavidava, da ste lahko zunaj. Pa še nobena nič ne napiše. Pa nama je malo dolgčas.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 9.4.2008 18:30:39
|
|
|
|
Anya22
|
No, da se tudi jaz malo pofočkam. v glavnem danes mo bili pri alergologu in nas je spraševal veliko stvari in si vse zapisal ter na dokncu dodal, da je možno, da je res na kaj alergičen Na koncu so mu vzeli kri iz žilce in bogi je sam zajokal, ko mu je vzela ven iglo. Se mi je prav smilil. In v roku 1 meseca bi mogli dobit izvide. Ma halo????? Ma kaj je s tem zdravstvom ter kaj počnejo 1 mesec z krvjo??? Jaz bi rabila izvid, ker če je na kaj alergičen bi dala noter za podaljšat, ampak tako zgleda da ne bo nič.
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 9.4.2008 21:05:24
|
|
|
|
Petraa
|
Večer Da se še jaz malo oglasim,ni me speti blo ,čist pozabim svratit k vam lenkav,pa mu daj pred spanjem operil P.Mi smo zaenkrat vsi zdravi,no jaz sem imela migrene zdaj speti grr No,evo speti en nekaj rabi .Nočko
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 9.4.2008 21:19:18
|
|
|
|
*ANA*
|
Čer še od mene Škrata spita, tako da mam malo časa Anya ne sekiraj se- ko dobiš izvide pojdi na CSD in tam ti dajo papirje za izpolnit in zraven izvide priložiš in to je to- imaš pa čas vse do otrokovega 18 MESECA STAROSTI- tako da ni panike tudi če greš delat vmes greš potem lahko spet na dopust za nego in varstvo otroka . Z izvidi so pa res too much dolgi, če pa jih po 3 tednih ne bo kar dol pokliči in malo positnari, tako jih boš še prej dobila- ker ponavadi čakajo na kupu da jih napišejo, če pa malo zatežiš te ven vzamejo in napišejo
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 9.4.2008 21:38:19
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: *ANA* Anya ne sekiraj se- ko dobiš izvide pojdi na CSD in tam ti dajo papirje za izpolnit in zraven izvide priložiš in to je to- imaš pa čas vse do otrokovega 18 MESECA STAROSTI- tako da ni panike tudi če greš delat vmes greš potem lahko spet na dopust za nego in varstvo otroka . *ANA* ti imaš pa tole naštudirano - koliko časa pa meljejo potem predno ti izdajo odločbo o podaljšanju?
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 9.4.2008 21:52:50
|
|
|
|
lenkav
|
Petraa: Operila P nimamo doma; sem pa šla gledat na net in piše, da ni za otroke do prvega leta starosti. A ti si ga že dala? Pa mogoče katera druga? Sej do zvečer se mu je nosek že malo spraznil (vsaj malo), tako da upam, da bo noč boljše prestal.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 9.4.2008 21:52:55
|
|
|
|
*ANA*
|
Jaz sem že pri Pii to delala in dobila odobreno . V pondelk pa sem nesla vlogo za Svita in zdaj je potrebno 2-3 tedne čakat da sporočijo kako so se odločli
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 9.4.2008 21:56:51
|
|
|
|
lenkav
|
Ljubljančanke, pa tudi druge mamice (saj morda bo sledila tudi vaša občina) na spodnji spletni strani lahko protestiramo proti povišanju cen vrtcev http://www.solza.info/ 25% podražitev vrtcev? NE! Župan je nerazumno povišal cene vrtcev, zato bodo starši otrok v ljubljanskih vrtcih v aprilu prejeli tudi do 25% višje položnice. Prizadeti starši smo se odločili temu upreti in izraziti svoj protest. Pozivamo vse, ki nas podpirajo, da oddajo svoj glas v akciji Solzica podpore staršem. Solzice bomo zbirali do 15. aprila, ko bomo peticijo predali županu.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 9.4.2008 22:00:06
|
|
|
|
lenkav
|
Ko sem to poslala, pa se mi je postavilo eno vprašanje. A je morda vseeno kak očka med nami? A se ja že kak pofočkal? Od začetka jaz namreč nisem prisostovala in tudi za nazaj nisem mogla vsega brat. A je kak le pod psevdonimom? Bi blo to res fajn. Sam verjetno bi se itak ponosno predstavil kot očka. Ja, sem si že sama teorijo vrgla v vodo, sam jo vseeno delim z vami.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 9.4.2008 22:02:56
|
|
|
|
lenkav
|
zdaj pa tud jaz razumem, kako je to, ko se pogovarjaš sam s sabo. bom raje počasi odplavala v mižule mirno nočko vsem
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 10.4.2008 7:18:46
|
|
|
|
KT
|
Dobro jutro! Kavica kuhana, rogljički v pečici (za vse jih bo dovolj), časopis v nabiralniku a se mi ga ne da iskat - torej vse imamo, kje ste?
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 10.4.2008 7:51:14
|
|
|
|
Padme
|
Jutro! Evo mene .. KT se ti pridružim pri kavici ...
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 10.4.2008 7:51:50
|
|
|
|
Padme
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT ... rogljički v pečici (za vse jih bo dovolj), .... Z marmelado al s čokolado?
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 10.4.2008 8:07:24
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: Padme IZVIRNO SPOROČILO: KT ... rogljički v pečici (za vse jih bo dovolj), .... Z marmelado al s čokolado? Pojma nimam - vsak bo presenečenje, ker imam vse pomešane
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 10.4.2008 8:20:07
|
|
|
|
Padme
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: Padme IZVIRNO SPOROČILO: KT ... rogljički v pečici (za vse jih bo dovolj), .... Z marmelado al s čokolado? Pojma nimam - vsak bo presenečenje, ker imam vse pomešane No sej glavno, da je kakšna fila , da niso "prazni" .... A so že pečeni?
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 10.4.2008 8:20:56
|
|
|
|
nky 23
|
jutro!!! meni se pa tako vrti, da komaj stojim
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?