|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
10.4.2008 12:44:22   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: vijolica30

mismis alergična sem

držte pesti pliiiiiiiiiiiis, ker nazadnje nisem dočakala transferja...

lp, v

Ja srotka boga, kolk so te pa namučli ... seveda bomo stisnle pesti, to je pa ja najmanj kar lahko naredimo zate ...

go vijolica30 go user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu vijolica30)
Neposredna povezava do sporočila: 751
10.4.2008 12:45:29   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: vijolica30

mismis alergična sem

držte pesti pliiiiiiiiiiiis, ker nazadnje nisem dočakala transferja...

lp, v

oh ti bošček, držim pesti za torkov ET. 100 % bo vse v redu in boš dobila na čuvanje vsaj dva user posted image .
Po takšnem mučenju, sploh ne bi bilo fer, da bi se karkoli izjalovilo user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu vijolica30)
Neposredna povezava do sporočila: 752
10.4.2008 12:47:55   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček

Ojla,

bom šla potem brat še druge strani, zdajle bom samo čestitala tejki user posted image user posted image user posted image , bravo in lepihuser posted image  ti želim.

Pa raport z mojga pregleda:

Sem bila v porodnišnici Lj v ambulanti za patološko nosečnost (ful se grozno slišuser posted image ), ampak ni blo nič grozno, razen dr. sta bla še dva študenta, fant pa punca in smo se prav fajn pogovorli mal (sem ugotovila, da vem skor več kot onadvauser posted image ). Uglavnem moja dva fižola sta ratala....., hmmm, s čem bi jih primerjala...ja nč, ratala sta dva mala človečka, oba po 3 cm. Sem kar mal zajokcala, ko sem vidla nogice in rokice in kako se prekopicujeta in plavata. Evo, se že spet cmerim.user posted image  Dr. je rekla, da sta prav fletna, da je vse kot mora bit, samo to ni uredu, ker hujšam user posted image , jutri dobim izvide od krvi in če ne bodo uredu, bom mogla it mal u bolnico ležkat pa infuzijo papatuser posted image . No jaz vseen upam, da ne bo treba, sicer mi je še vedno slabo in vsak dan najmanj 2x bruham, ampak... v bolnico pa ne bi šla če ni lih nujno.
Na nuhalno sem naročena 22.04. - mismis lahko me daš na seznam

Zdej grem pa brat kaj je novga. papauser posted image

Mijavček, če ti kej odleže pa mal tud pojokcej, saj verjetno nisi edina ... bravo za tvoja dva fižoučka- človečka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... ja sej če bruhaš skoz, se prav pretirano tud ne moreš redit ... ko boš nehal bo pa ok ...

sej ti ne bo treba v bolnico ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 753
10.4.2008 13:04:01   
Mijavček
O Grethy kok s ti prjazna user posted image .

Vijolica, če ti lahk mal spodbude dam... jaz sem tud jokala na punkciji (1., 2. 3.), pa sem mela ketonalčke in vse kar paše zraven na GK LJ. Nazadnje so mogli tud brisat tla in mi komi zaustavli krvavitev, pa dve sestri sta me podpirali nazaj do pojstle... hja, sej sem verjetn tud prestrašla druge, ampak če je tko, je pač tko...  evo, pa nisem jokcala in krvavela zaman. (ja pa tud jaz sem 1. brez ET ostala), tako da, le pogumno. Zdaj lepo počivej, pa naj te mal crklajo, pol bo pa že bolš! 

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 754
10.4.2008 13:20:36   
womanpolice
Dobro jutro oz. dobr dan za vas... user posted image

Zame je še jutro, saj sem delala od 14.00 do 2.00 (podaljšala do 2.30), domov prišla ob 3.00... da vse porihtaš in seveda "domačo nalogo" (še vedno par dni lahko.... user posted image ) in zjutraj smo kot "cota"... dans pa spet od 17.00 do 1.00 user posted image user posted image .

In vi? Kako ste? vidm nekatere, da so sporočile vesele novičke - čestitke vsem in upam, da bomo tudi ostale kmal na tem.... Nekatere trepetate (sej bo... vso srečo), itd.

Eno vprašanje... A imate kaj težav v službi zaradi teh posegov? jst sm se včeraj pogovarjala z mojim šefom (morm priznat, da je kr razumljiv) ter mu povedala, da ne morm načrtovat bolniške, ker tu je vse odvisno od UZ-jev, od uspšenosti postopkov, itd. Pri nas je nerodn to, da šef napiše razpored za en teden naprej, in ko sm mu povedala, da če bo drug tedn (v petek) punkcija, da bom na bolniški nekaj dni, je kr problem potem za sodelavce, ki morajo potem namesto mene delat (hudo mi je, ker potem mislijo, da jih je "šef zajebal", v bistvu pa potem morajo delat zarad mene (ne, sodelavci ne vedo, da sva v postopku - samo šefi vedo (zaradi razporeda dela)). Kako se naj izognem temu občutku krivde?

p.s. Pikovit in ostale... vidm, da ste me imele "malce v zobeh" medtem ko sm jaz "bla zajebana na cest" user posted image ... ah, dajte dajte... je že res, da veljam za najbolj zajebano policajko na našem območju, ampak tko hudo pa spet ni... user posted image ... Ah, včeraj smo imeli tolk dela, da za kontrolo prometa sploh nism imela časa (tko, da če se je ktera vozila, in kršila CPP, je mal prišparala ojrčke ... HECAM SE.... user posted image )..

Sej nismo tko grozni kot pravjo...

In? kaj boste počele čez vikend?midva greva v shoping za stanovanjsko opremo (manjkajo zavese, lustri,... in podobno)... Pa vi? glede na to, da je napovedano slabo vreme... kaj boste počele?

lp

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 755
10.4.2008 13:26:45   
womanpolice
aja, PIKOVIT, MORM TI POVEDAT, DA JE OBLEKA FENOMENALNA... IN TUD TORTA, VABILA, VSE VSE VSE... IMAŠ ZELO DOBR OKUS.

IN ŠE ENKRAT... OBLEKA JE ZELO LEPA IN TKO PRAVLJIČNA (DA BI SE ŠE KR JST POROČILA)...

IZPOSODILA KJE? MOD ART?

LP

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 756
10.4.2008 13:33:53   
womanpolice
Ja, nč, grem kuhat kosilo... želim vam lep dan, pa se kaj jutr slišimo...

lp vsemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 757
10.4.2008 13:34:23   
Grethy
Jutro, jutro user posted image womanpolice,

si se odpočila kaj, al bolj po zajčje na brzino ??? user posted image user posted image

Jz recimo za vikend planiram it v soboto na UZ, pa mogoče do mojih na Gorenjsko če bodo doma, odvisno od počutja ...

danes me kr dobro zvija tam spodaj user posted image , pa napihnla sem se ko žaba user posted image , upam, da bo to prehodnega značaja in bo popoldan že vse ok user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 758
10.4.2008 13:38:19   
womanpolice
ahm, sm se kr odpočila... ampak te pol dnevne pol nočne ubijajo... rajši imam celo nočno, kot tkole deljeno...

Nč, morm it kuhat, potem pa bo že počas čas, da se spet "zrihtam" in grem v službo... Upam le, da dans ne bo taka "norišnica" kot je bila včeraj...

lep dan ti želim, v soboto pa velik sreče (1. UZ imaš ali kateri? )

lp

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 759
10.4.2008 13:40:07   
Grethy
Ja prvi UZ ... v kratkem postopku ... držmo pestke user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 760
10.4.2008 13:48:26   
Sulfinija
Punce mojo poročilo iz pregleda je pod decemberkami2008.

LP mojcauser posted image 6t

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 761
10.4.2008 13:51:25   
konina
sulfinija, čestitam, da vse lepo kaže. Naslednji teden naj pa še srček utripa.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 762
10.4.2008 13:59:55   
ledenka
sulfinija, a zdaj moram pa it pod decemberke pogledat user posted image  cestitam!

tejka, tudi tebi cestitke! user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 763
10.4.2008 14:11:08   
hormoncek
Mjavček - drži se punca. Sigurno bo vse v redu. Če bo treba v bolnico pa bo treba. Vse za user posted image user posted image . Močno stiskam pesti, da ne bo treba.

Vijolica30 - dobro vem kako se počutiš. Pri Reškotu je to ustaljeni postopek. Najhujše je za tabo. Ti počivaj, tvoje celice pa naj se kar veselo delijo.  

Womapolice - jaz sem se tudi zelo dolgo ukvarjala s slabo vestjo zaradi službe. Pa sem se nehala. Veš zakaj? Zato, ker sem pogrešljiva. Ne bo ni policija, ni država razpadli zaradi tebe. Okrog sodelavcev pa - saj si tudi ti najbrž delala namesto drugih. Moj nasvet: poskrbi zase punca. Saj ne delaš nobenemu nobene škode. In to je tudi najpomembnejše.

Sulfinija - čestitke za uspešen pregled.

Ostalim pa lepe pozdrave iz temačne Ljubljane.

We do not have problems. Only challenges!

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 764
10.4.2008 14:14:07   
ledenka
hormoncek, si dala lep nasvet womanpolice user posted image  to sem si tudi jaz rekla, ko je bilo treba v postopek - moj cas je zdaj in za user posted image  si moram vzet cas! boljse, da energijo usmerjam v to kot pa v sluzbo, ki bo pocakala user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu hormoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 765
10.4.2008 14:19:35   
krtekxx
Mijavček, ja taka dva velikana že imaš? Čestitam!

Vijolica, tega jaz z mojim 18-imi jajčki in že današnjim basanjem s ketonali, ker me boli ko h...., pred jutrijšnjo punkcijo ne bi smela brati. Po moje bi morale organizirati en shod ali protest, da nam omogočijo človeku dostojno punkcijo brez bolečin. Tako kot v Mb!!!

Neposredna povezava do sporočila: 766
10.4.2008 14:25:18   
sayuri
Mijavček čestitke za lep pregled. Tole bruhanje in slabosti sicer minejo, vem pa, kako se počutiš, saj sem bila sama na istem do 16. tedna user posted image . Sem tudi hujšala in so mi redno kri in vodo spremljali. Oboje je bilo sicer kolikor toliko ok. Sem pa v 16. tednu dobila infuzijo in od takrat - kot bi odrezal.
Drži se in naj ti bo v tolažbo, da slabost res mine ter da tvoja dva  user posted image user posted image  sedaj kljub hujšanju dobita dovolj hrane.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 767
10.4.2008 14:28:09   
tejek
Živjo vsem.
Sem še ena za na seznam. Imam prvič IVF (dr. Reš). Dans imela 1. UZ - pridelali nekaj zelo lepih foliklovuser posted image user posted image user posted image . V soboto ponovno UZ, mogoče v pondeljek že punkcija. Sicer še to nič ne pomeni, ampak ....
Čestitke vsem, ki vam je že uspelo. Za ostale pa držim pesti.
Lp, T.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 768
10.4.2008 14:29:30   
hormoncek
Krtekxx - vem, da te je strah pred pukcijo. To je najbolj normalna stvar na svetu. Ne vem, če je katera od nas to pričakovala z veseljem. Vendar draga moja - splošna anestezija ni najbolj prijazna stvar za tvoje zdravje. Bolečine so prisotne tudi po njej. Iz mojih izkušenj: punkcija je neprijetna in relativno boleča stvar. Pozitivna stvar je ta, da je hitro mimo. In da se potem lahko crkljaš. Najboljša stvar pa je opazovanje majhnih drobnih črnih pik na monitorju v katerih se skriva tvoj genski materijal. In so začetek nekaj zares čudovitega. Če povzamem: korajžno naprej pa čimprej nam piši kako si opravila. Zmenjeno? Mi pa bomo tako silno držale pesti, da bo kar hudo.

We do not have problems. Only challenges!

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 769
10.4.2008 14:42:55   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: tejek

Živjo vsem.
Sem še ena za na seznam. Imam prvič IVF (dr. Reš). Dans imela 1. UZ - pridelali nekaj zelo lepih foliklovuser posted image user posted image user posted image . V soboto ponovno UZ, mogoče v pondeljek že punkcija. Sicer še to nič ne pomeni, ampak ....
Čestitke vsem, ki vam je že uspelo. Za ostale pa držim pesti.
Lp, T.

user posted image user posted image user posted image user posted image bravo tejek ... kar najmanjbolečo punkcijo ti želi  in uspešen ET user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejek)
Neposredna povezava do sporočila: 770
10.4.2008 14:46:00   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: hormoncek

Krtekxx - vem, da te je strah pred pukcijo. To je najbolj normalna stvar na svetu. Ne vem, če je katera od nas to pričakovala z veseljem. Vendar draga moja - splošna anestezija ni najbolj prijazna stvar za tvoje zdravje. Bolečine so prisotne tudi po njej. Iz mojih izkušenj: punkcija je neprijetna in relativno boleča stvar. Pozitivna stvar je ta, da je hitro mimo. In da se potem lahko crkljaš. Najboljša stvar pa je opazovanje majhnih drobnih črnih pik na monitorju v katerih se skriva tvoj genski materijal. In so začetek nekaj zares čudovitega. Če povzamem: korajžno naprej pa čimprej nam piši kako si opravila. Zmenjeno? Mi pa bomo tako silno držale pesti, da bo kar hudo.

se strinjam s tabo hormonček, čeprav me tud že malček strah črviči, ampak če samo pogledam te borke, ki so vse to dale že kar nekajkrat pa kljub temu vztrajajo ... mislim da zelo zelo dobro vemo zakaj ... ne vem sicer kolko časa traja ... ampak bomo zdržale ane krtekxx user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 771
10.4.2008 14:46:02   
Mijavček
joooj krtek, a smo te prestrašle. Neeee, lej, ene pač bolj boli, pa tud če je sam par celic, ene pa nič, pa imajo lahko veliiik celic.to je čist odvisno. Jaz sem pač bolj občutljiva zgleda. Sej mene je blo tud strah pred punkcijo, tud pred tretjo, sam lej... blo je hudo, ne rečem, ampak to traja nekaj minut in pol si rešen!

Z anestezijo je pa tko, saj ti je že hormonček napisala; moraš dat vse preiskave skoz, zato moraš bit ful prej tam, potem zaspiš, se zbudiš, po možnosti bruhaš od narkoze, moraš še ležat tam nekaj ur, da k seb prideš.... kaj pa vem, jaz bi vseeno šla " na živo", če bi morala it še enkrat... s solzam in z vsem vred! Tko, da nč bat, a prou?

Hvala punce za čestitke. Sazuri, se spomnim, ko si mogla it na infuzijo, saj si mi k en vodič skozi tegobe user posted image . Se spomnim tud, ko si rekla, da ti pol ni blo več tok slabo in zato bom pač šla not, če bo treba, sej ni panike. Teb je blo najbrž bolj grozn, k maš enga paglavčka doma.
Kako se pa zdaj počutiš? A te buši že fajn ovira?

Neposredna povezava do sporočila: 772
10.4.2008 14:48:35   
Mijavček
Aja, Tejek živjo. Držim pesti!

ja womanpolice, jest se tud kar podpišem pod hormončkov post. Ne se zdaj še s tem obremenjevat, itak boš nosečkauser posted image  in bodo pol sodelavci vedli zakaj te ni blo in bodo veseli zate.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 773
10.4.2008 14:50:26   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček

Aja, Tejek živjo. Držim pesti!

ja womanpolice, jest se tud kar podpišem pod hormončkov post. Ne se zdaj še s tem obremenjevat, itak boš nosečkauser posted image  in bodo pol sodelavci vedli zakaj te ni blo in bodo veseli zate.

ahm ... se strinjam ... jaz sem jim kar povedala da nobena služba ni tolk pomembna kot moja želja ... sem požela aplavz med sodelavci user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 774
10.4.2008 14:53:35   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: hormoncek

se strinjam s tabo hormonček, čeprav me tud že malček strah črviči, ampak če samo pogledam te borke, ki so vse to dale že kar nekajkrat pa kljub temu vztrajajo ... mislim da zelo zelo dobro vemo zakaj ... ne vem sicer kolko časa traja ... ampak bomo zdržale ane krtekxx user posted image

punkcija sicer ni najbolj fajn zadeva, se pa da prezivet user posted image  sam trebuh moras fejst dol tiscat, pa manj cutis. naj te ne bo strah!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.