womanpolice
|
Dobro jutro oz. dobr dan za vas... Zame je še jutro, saj sem delala od 14.00 do 2.00 (podaljšala do 2.30), domov prišla ob 3.00... da vse porihtaš in seveda "domačo nalogo" (še vedno par dni lahko.... ) in zjutraj smo kot "cota"... dans pa spet od 17.00 do 1.00 . In vi? Kako ste? vidm nekatere, da so sporočile vesele novičke - čestitke vsem in upam, da bomo tudi ostale kmal na tem.... Nekatere trepetate (sej bo... vso srečo), itd. Eno vprašanje... A imate kaj težav v službi zaradi teh posegov? jst sm se včeraj pogovarjala z mojim šefom (morm priznat, da je kr razumljiv) ter mu povedala, da ne morm načrtovat bolniške, ker tu je vse odvisno od UZ-jev, od uspšenosti postopkov, itd. Pri nas je nerodn to, da šef napiše razpored za en teden naprej, in ko sm mu povedala, da če bo drug tedn (v petek) punkcija, da bom na bolniški nekaj dni, je kr problem potem za sodelavce, ki morajo potem namesto mene delat (hudo mi je, ker potem mislijo, da jih je "šef zajebal", v bistvu pa potem morajo delat zarad mene (ne, sodelavci ne vedo, da sva v postopku - samo šefi vedo (zaradi razporeda dela)). Kako se naj izognem temu občutku krivde? p.s. Pikovit in ostale... vidm, da ste me imele "malce v zobeh" medtem ko sm jaz "bla zajebana na cest" ... ah, dajte dajte... je že res, da veljam za najbolj zajebano policajko na našem območju, ampak tko hudo pa spet ni... ... Ah, včeraj smo imeli tolk dela, da za kontrolo prometa sploh nism imela časa (tko, da če se je ktera vozila, in kršila CPP, je mal prišparala ojrčke ... HECAM SE.... ).. Sej nismo tko grozni kot pravjo... In? kaj boste počele čez vikend?midva greva v shoping za stanovanjsko opremo (manjkajo zavese, lustri,... in podobno)... Pa vi? glede na to, da je napovedano slabo vreme... kaj boste počele? lp
|