torcica
|
Pina, čestitke Mii za 5. svečk!!! Smo bile včeraj z Maško na obisku pri tvoji mami, tko da ma končno normalno frizurco. Glede na to, kakšen poprček je, je bla kar pridna . Meti, tale vaš Janez je pa pravi fant. Na sliki izgleda fuuul velik in dolg . Cukrček . Vidim, da vse govorite o torticah, kakšne pa jeste, a čokoladne? Jest se še kar ne upam nič eksperimentirat s hrano, se končno umirjajo krči. Mi pa ful manka čokolada, preden sem rodila, sem je pojedla na tone. Tudi mi se čez dan hranimo kakšenkrat tudi na 1,5-2 uri, ponoči pa na 4-5. Se mi pa zdi, da tudi naš Gašper poje premalo. Sicer izgleda, da kar raste, samo običajno hranjenje traja od 5-10 minut, nič več. Ko potem podremo kupček, ga dam vedno nazaj na joško, ampak se samo še igra. No, v ponedeljek imamo posvetovalnico, upam da lepo napreduje. Glede srečanja v sredo, 16.4. pa tudi jaz verjetno ne bom prišla, če bo slabo vreme . Aja, še nekaj. Sem brala par strani nazaj, da se nekatere zanimate za Brita filter. Sem pravkar videla v reklami od Mercatorja, da je tam v akciji, in sicer okrog 15 EUR s Pika kartico. Ne vem, ali je to ugodna cena ali ne, nimam pojma, koliko stane drugje. Zdej grem pa mal na orbitrek in leg magic razmigat mišice.
|