Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 9.4.2008 15:21:11
|
|
|
|
itata
|
moj fotr se skoz heca: dvakrat bomo šli spat pa bo star 18 let tašča pa pravi naj se ne obremenjujem(-o) preveč glede tega kolk so scrkljani, ker čez kako leto dve itak ne bodo več hotli tko pri nas se pestvat
|
|
RE: februarski sončki 2008 9.4.2008 15:56:44
|
|
|
|
itata
|
moj jakob ima take praske po obrazu kot bi se stepel v peskovniku ponoč k ga zvija tolk maha z rokicami, da se cel popraska... pol ga zjutraj na luči pogledam me pa skor kap. 2 praske ima prav do krvi božček. pa k sva se v avtu vozila je tud neki krilil... pa sem mu zjutraj nohtke postrigla pa očitno ni blo dost...
|
|
RE: februarski sončki 2008 9.4.2008 15:58:37
|
|
|
|
ELMA
|
itata jaz svoji dam rokavičke čez noć . Tko da se manj praska , drugače ji nohte obrežem če mi pusti .
< Sporočilo je popravil ELMA -- 9.4.2008 15:59:27 >
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 9.4.2008 16:11:13
|
|
|
|
Suzi*
|
Itata, naša je tud čist popraskana po obrazu. Tud striženje zaleže sam za kakšen dan, se mi zdi, da ji nohti nenormalno hitro rastejo.
|
|
RE: februarski sončki 2008 9.4.2008 16:14:24
|
|
|
|
buči
|
bamby, pri nas je sicer g. župnik malo tečen, ampak tokrat je bil ok. Naju sicer ne vidi pogosto pri maši, ker sva bolj lena ... Je pa bolj zahteven kar se botrov tiče. Tako da imam srečo, da bo botrica moja prijateljica, ki ima oba otroka pri verouku in se zadnje čase zelo angažira v cerkvi. Je bil potem pomirjen in sem še rekla, da bom berilo brala, pa se je totalno pomiril ... je pa fajn, ker imamo krst po maši, da ni gužve in je v 30 minutah konec. Janey, pridna si! Občudujem to tvojo vstrajnost - in od vseh ostalih, ki šrudirate. Jaz sem zadnje izpite s tako muko delala, ker sem imela že vsega poln k... Dobro opravi, potem me pa pokliči, pa pridem vsaj sama, če ne bo šlo drugače, ker ima moj rekreacijo, pa ob 19ih že gre od doma.
|
|
RE: februarski sončki 2008 9.4.2008 16:22:34
|
|
|
|
dolenjka
|
Dan Midve s carico sva se pa danes 1. sami potepali Ob 11h sva šli od doma v LJ in tam pobrali mojo sister in smo šle za njo omaro naročit in plačat (sem ji jo vzela na obroke), pol pa v City park po ene kuverte, ker bom nekaj njenih slikic poslala v Bruselj, pol si pa nisem mogla pomagat in sem še v Bušija zavila in se mal pasla Kupila pa nič, bom rajš takrat ko bo moj zraven, da kaj primakne No, pa sva prišli domov ob 15h, carica se je pa vmes 2x zbudila za 5 minut Ko bi vsaj tako ostalo za nadaljnja potepanja Drugače pa sem bila včeraj pri G in mi je vzel bris, zdaj pa ne vem al je res tko nežen, al sem jaz tko raztegnjena Zdaj pa čakam rezultat (izvem po 1. maju) in potem nadaljnja navodila. Med nosečnosjo so mi odkrili spremembe in naj bi šla sedaj na operacijo, pa je vseeno še varianta, da je šlo med nosečnostjo tudi nazaj, čeprav septembra biopsija ni bila ravno spodbudna No, sej zdej me ni več strah, bolj se obremenjujem kako bom to s tamalo speljala in vse ostalo...morje in bazeni..
|
|
RE: februarski sončki 2008 9.4.2008 16:23:35
|
|
|
|
itata
|
buči: a tko hitr boš dala malega krstit že? to mi je blo zmeri zanimivo kako mahjne se da otročke krstit...
|
|
RE: februarski sončki 2008 9.4.2008 16:26:18
|
|
|
|
itata
|
suzi, elma: men tko smešn tist z rokavičkami zgleda, ampak pomaga pa ful. jaz sem mu jih dala v porodnišnici, pol pa nič več. pa neki časa je blo kar ok, zdej se pa spet ful praska... sej bo spet bolš. ga tele obiski res zmatrajo očitno, ker še zmer spi (že 3 ure pa pol)
|
|
RE: februarski sončki 2008 9.4.2008 16:27:58
|
|
|
|
ella79
|
naša se je tudi očitno nekje tepla ma eno praskico prav notr v ušesu in eno v lasišču sem ji pa zjutraj vse nohtke pregledala, pa ni noben predolg aja, mi je pa zanimivo k na nogicah ji pa nohtkov sploh še ni bilo potrebno rezat
|
|
RE: februarski sončki 2008 9.4.2008 17:48:06
|
|
|
|
MetiLu
|
Midva sva danes tudi malo vozičkala, ker mulček nikakor ni hotel zaspat No, zdej ga imam pa na balkonu v lupinci, pa spi že 2 uri in pol Lillchy, tud nam se je enako zgodilo z zaprtostjo, do zdej je kakal parkrat na dan, zdej pa na tri dni bom tud jest malo sladkarije skenslala, da vidim, če je od tega zaprt Nohtki pa tudi nam noro rastejo, je tud mali kar naprej popraskan, jaz pa tud mu jih na dva dni strižem. Dolenjka, jest blondinka te sploh nisem štekala, da ti men razlagaš, da sta ble s tamalo skupaj na potepanju superca Jaz tudi že o krstu razmišljam, bi ga tudi imeli naslednji mesec, samo se more it tašča z župnikom zmenit. Sem jo prosila, ker se poznajo. Gre za istega župnika, ki naju je poročil. Problem je samo v tem, če lahko krstiš v drgi fari, kot pa imaš stalno bivališče? Punce, men grejo kile noro dol zdej mi pa hlače izpred nosečnosti že tko čudn z riti visijo Drgač smo pa dones tud super spali ... od polnoči naprej zvečer nikakor neče zaspat, pol smo pa spali od 00.00 do 5.30 pa potem še do 8.30 Janey, res si pridna, jaz se še vedno pripravljam, da bom dokončno popravila diplomo, jo sprintala in odnesla v referat, pa kar ne najdem ... volje
|
|
RE: februarski sončki 2008 9.4.2008 17:51:32
|
|
|
|
Februarka08
|
No evo, jaz sem od frizerja, sem spet človeku podobna s frišno barvo na glavi. Naši frajli se spet kolca... Pa sem mislila da bo to počasi izginilo, je pa spet parkrat na dan, groza. A ma še katera ful lepe nohte odkar ste rodile? Jaz med nisem imela nikol tako lepih in dolgih. Kot bi mela umetne gor. Jih moram prav strižt, kar mi jih prej ni blo nikol treba k so se vsi polomil... Je mela pa dons mala ponoč 12 ur plenico gor od Pampers in ni nič premočila , od Milerja tiste kaj so Baby love al kaj so že, mi pa kuj premočjo . Tako da sem zdaj na Pamperskah in bom pomoje tud kar ostala... Se mi pa zdi, da se tamala dostkrat mal napenja in ne more kakat. Zdaj mi kaka kar na par dni. Ali ji lahko dam mal sladkane vode al kaj že pomaga, da bi lažje kakala??
|
|
RE: februarski sončki 2008 9.4.2008 18:11:10
|
|
|
|
dolenjka
|
Februarka, jaz sem ji zadnjič dala malo sladkane vode in res pomaga. Je bila pa samo 1 dan zaprta. Za dojene je baje normalo če tudi po 3 ali 4 dni ne kakajo (tako so meni v posvetovalnici rekli). Blagor tebi za novo barvo, jaz sem dobila termin pri frizerju šele 19.4., ker to soboto frizira na miss universe Čez teden pa nimam volje popoldan hodit, ker bi samo na malčico mislila, ker običjano popoldan ne pančka, dopoldan je pa moj na šihtu. Bom že potrpela Ja Meti blondinka, skupaj sva se potepali in je bila noro pridna. Pa sej sem ti rekla da sem hotla it v BC previt in preverit ta novo previjalnico, pa se mi pol ni dal
|
|
RE: februarski sončki 2008 9.4.2008 18:11:37
|
|
|
|
tuna
|
Bamby, samo da je z Anajo vse ok Mi imamo krst že naslednjo nedeljo. Naš župnik ni nič kompliciral, se je moj možek šel zmenit za datum. Tud taveliko smo krstili po dveh mesecih, ker se mi zdi bolj fino, če ti otrok tiste pol ure spi v naročju; kot pa da ga iščeš naokrog, kot se je zgodilo na prejšnjem našem krstu, ko so krstili še enoletnika. No, mogoče se bo pa naša letos drla, nikoli ne veš... MetiLu - Moj brat je krstil v drugi fari, pa ni bilo problemov.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 9.4.2008 18:14:09
|
|
|
|
Suzi*
|
Februarka, prekuhana sladkana voda pomaga pri zaprtju. To ji komot daš, če se ti zdi, da ne more kakat, pa se trudi da bi. Moji nohti niso nič posebnega. Sem imela nohte in lase med nosečnostjo mnogo lepše. Dolenjka, za potepanje in pridno Taro. meti, mi tud o krstu razmišljamo, upam, da nam rata pred poletjem to zrihtat. Ga pa lahko komot v drugi fari krstiš, edino zdi se mi, da rabiš eno "dovoljenje" od župnika v tvoji fari. A ti dam jaz kakšno kilo? Sicer sem na kilah izpred , ampak bi blo dobro, da bi šle še kakšne 3-4 dol.
|
|
RE: februarski sončki 2008 9.4.2008 18:21:48
|
|
|
|
MetiLu
|
Dolenči sorči, sem res mal blond Pa sem te slišala da se ti ni dalo po torbo, samo mi še kar ni potegnil BLONDINKA Suzi, ne kil mi ne rabiš dajat, se mi zdi, da jih bom po končanem dojenju kaj hitro nazaj pridelala Še dobr, da mam kosti še razširjene, da so mi hlače v pasu prav
|
|
RE: februarski sončki 2008 9.4.2008 19:31:20
|
|
|
|
bamby
|
tuna, ali sta mogla vidva še kaj kaj verouku za krst hodit? Meni se zdi, da pri nas to še vedno zahtevajo za vse otroke . Mi je čisto mimo vse še enkrat poslušat. Boste pa hitro opravili s krstom . Koliko pa sladkate to vodo za odvajanje za ????
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 9.4.2008 19:34:26
|
|
|
|
buči
|
itata, tako kot je rekla tuna, čim prej krst, ker potem se jim dogaja, pa jokajo, pa s hrano so težave, zdaj ga pa malo po flaški dofilaš, pa je. Saj v glavne spijo. MetiLu, kolikor je meni znano, moraš k prijavi za krst prinesti družinsko knjižico, pa je vseeno, kje se krsti otroka. Včasih je bilo ful moderno na Brezjah, pa so tja hodili iz cele Slovenije. Naš fant se je pa odločil, da bo težil ... Se slišimo jutri! Lahko nočko!
|
|
RE: februarski sončki 2008 9.4.2008 19:35:41
|
|
|
|
buči
|
Bamby, o kakšnem verouku govoriš? A to za starše? Pri nas je tako, da mamicam še k maši ni treba, ker imajo "delo" z otroki.
|
|
RE: februarski sončki 2008 9.4.2008 20:54:48
|
|
|
|
bamby
|
Ja buči, za starše sem mislila za pripravo na krst. Blagor vam, da vam ni treba. Po moje samo tle pri nas ful težijo za ta verouk . Nimajo drugega dela. Zdaj se možev nečak pripravlja na birmo, ki bo naslednjo nedeljo na Slapu pri Vipavi in morajo botri kar naprej v cerkvi z birmanci stat . Še dobro, da ni našega vprašal za botra. Da se ti zrola, tolk vse več zahtevajo !
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 9.4.2008 21:25:58
|
|
|
|
Janey
|
Čer Mi pa nebomo pikeca krstili. Sma oba čista ateista. Sem pa jaz botra od najboljše prijateljice pupi, pa mam samo krst in sem lahko bla botra. Nikoli me ćupnik prej ni videl in ni nić kompliciral. Pa mala je tut krščena v čisto drugem kraju. Pomoje je malo od župnika odvisno. Mi smo pa zadnje dni kar ok, ampak zvečer ga pa navije...vsak dan od 7 do 22 ga zvija tak da je za pop***. Pa ga eno uro obračam tak in tak, in dam kaplice na dudo in telovadima, in ga razvijem in kar joka...sem tako nervozna že po 2 urah, da bi ga najraje pojedla. Sej res ne...mi je pol hudo ko na to pomislim, da sem taka grda samo ko bi mu rada pomagala pa me tako jezi ta nemoč. Zdaj ga je malo ati prevzel. In ravnokar ga je pustil samega na previjalni...bom živčni zlom še dobila, kolkokrat sem mu rekla naj mi reče. Mali se bo kr naenkrat a trebušček prvič obrnil...nikoli ne veš al bo danes al jutri al čez en tede al čez dva, pa lahko da ravno za te 2 sekundi ko ga pusti samega...in si ne da dopovedat. Vedno skoči po nekaj. bom morala zarohet...ker očitno če lepo rečem ne pomaga. Al ne vem kaj...bo mogel jakec takrat dol past(bognedaj) da bo nekaj poslušal. Zdaj se gremo pa sčofa čofa pol pa nina nana...sem jaz tako crkjena od učenja, da komaj še gledam. lahko noč čav bav
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 9.4.2008 21:35:00
|
|
|
|
Februarka08
|
Bohved kdaj bomo šli spat. Mala se dere, sva jo dala kar mal v zibko, samo nosila bi se o pajade... bom kmal rabla kosmodisk tako me križ boli. Naj se malo zdere, da bo lažje zaspala. Jest sem crknena kot . Jutri pa še zgodaj vstat pa k pediatru... Vsem želim mirno nočko, naša ne bo glih ne vem kaj...
|
|
RE: februarski sončki 2008 9.4.2008 21:43:36
|
|
|
|
MetiLu
|
Joj, nas so danes tud hudi krčki spet napadli, sva spet oba skoraj dve ure... Zdej mu je uspelo zaspančkat. Zdele bom pa še kakšno frišno fotkico dala gor, pol grem pa tud jest v mižule.
|
|
RE: februarski sončki 2008 9.4.2008 22:03:09
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Danes je pa tut našo neki navijal in je zaspala "šele" ob 20.50 No, sam da se je umirilo, ker se mi je že srce paralo Pa revčka v bistvu sploh ne joka ampak tko čudn jamra, da je še hujš kot da bi jokala Ne boste verjele, ampak naša ima že najljubšo igračo - žirafo RES! Na previjalni jo imamo in tudi če vso jokavo in nerazpoloženo gor postavim, makar sredi noči, se ji ona tako nasmehne, da se men kar mislo stori Joj kok je sladka, bi jo kar pojedla No, sej ko mi bo naslednjič "ponagajala" verjetno ne bom tko dobr razpoložena Grem mal k atiju v naročje, pol bo pa čas za nina nana! Se beremo jutri, ko bo, upam, kaj vremena za vozičkanje
|
|
RE: februarski sončki 2008 9.4.2008 22:05:36
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 marusah, kaj pa je to za en paket? od koga? Od "varne prihodnosti". Tisto reklamno dopisnico sem poslala, pa sem dobila paket.
|
|
RE: februarski sončki 2008 9.4.2008 22:10:01
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby Koliko pa sladkate to vodo za odvajanje za ???? Bamby v kak deci prekuhane vode daš 3 zvrhane čajne žličke sladkorja. pa daš potem 2-3 žličke te sladkane vode. In res deluje. Jaz sem že sprobala Se je Lovro pokakal ko velki
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?