|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
9.4.2008 14:52:18   
lex
tims a veš zdaj zakaj midva hišo gradivauser posted image .
jaz sem ji hitro dala vedet, da ko kregam svoje otroke je zato ker jih vzgajam, če sliši da se kregamo se rajš kar obrneuser posted image user posted image .
njabolj me je pa to razp.... ko je mali brkljal po pralnem prašku pa sem rekla, da bom huda, da tega ne sme, pol je pa rekla ne mami bo žalostna ker boš.... in evo je zamešal čustva, še zdaj reče da sem žalostna ne pa hudauser posted image , pa sem takrat ji glasno in jasno povedala, da nisem žalostna ampak huda. Kot da ni bla učiteljicauser posted image  jao v vato naj svoje zavije, moje naj pusti pri miru.

Boga moja snahauser posted image , upam, da bojo vsaj 10km vstran od nasuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
9.4.2008 14:54:24   
Anonimen
Hojla punce.user posted image

Se pomenkujete o plenicah. Jaz mu bom verjetno kupovala bio plenice, kis e kupijo v DM ali Mullerju. baje da so otroku in naravi prijaznejše. Navadne se baje 100 let razkrajajo.

V materinsko šolo tudi z mojim pridno hodiva.

Sem bila pa danes na pregledu in sem pridobila čist preveč kg v enem mesecu. Sem bila kar malo kregana. Ampak kaj ko so me pa čist napsihiral, da sem se premalo zredila in da bo kaj narobe in naj se potrudim jesti itd. itd., zdaj pa je rezultat.  4kg več kot na zadnjem pregledu sem imela. In sem jih malo slišalauser posted image  

Jah kaj čmo. Bom zdaj malo pazila, da ne bo preveč slaščic;-)

Sicer pa je mali v medenični vstavi - lepo sedi na ritki in meditira.user posted image  Saj ima še čas, če se bo obrnil, sicer pa ...še vsak je ven prišel.user posted image

Nič, letim zdaj v šolo.
Pozdravček vsemuser posted image

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3002
   [Brisano sporočilo]
9.4.2008 14:56:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3003
9.4.2008 15:16:37   
lex
zimska sorry, sem mislila Hruško debeluškouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
9.4.2008 15:22:11   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

še vprašanje - jutri imam kontrolo pri svojem G. ali mu nesem pokazat izvide iz 3D UZ? (sprintano itak nisem dobila, imam pa razpredelnico na CDju). ste ve nosile svoje izvide 3Dja?

Jaz imam v petek 3D in v ponedeljek pregled.
Vsekakor ji bom pogakazala izvid.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3005
9.4.2008 15:59:10   
papir
mene pa zanima kako kaj spite? jaz tako slabo spim ,se že kar lepi čas nisem dobro nspala.še najbolj mi paše na hrbtu ampak pravijo da ni priporočljivo-potem se pa celo noč prekladam.kako pa ve spite? alahko na boku? jaz mam na boku občutek da vse stiskam in da bom mojo piko čist speštalauser posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
   [Brisano sporočilo]
9.4.2008 15:59:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3007
9.4.2008 16:16:07   
Inigo
flower- če vaš Lan (fuuuuuuuul lepo ime, čisto btw) še ni na glavo obrnjen, ni nič narobe. ima še velikooooooo časa. če pa se ne bo obrnil (ne vem do kdaj točno ima čas - kupte mu koledar in uro user posted image ), pa poskusijo z zunanjim obratom. če še vedno ne gre, pa pol CR. ampak za to je še čisto prezgodaj govorit. 

Neposredna povezava do sporočila: 3008
   [Brisano sporočilo]
9.4.2008 16:20:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3009
   [Brisano sporočilo]
9.4.2008 16:25:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3010
9.4.2008 16:28:15   
Inigo
če je v medenični vstavi, ti zihr ne bodo delali naravnega poroda... tako je rekla G Završnikova na predavanju v Štorklji. omenila pa je te obrate, zato sem ti tudi napisala... mogoče pa dobiš napotnico za LJ ali KR.

sam teh položajev je kar nekaj... lahko sedi in ma nogice prekrižane - to je menda najslabš. ena možnost je, da je na riti ampak ma nogice čisto ob sebi (stopalca proti glavi), to še menda včasih gre po naravni poti... lahko je počez obrnjen - glava na levem boku, nogice na desnem boku - pri tej varianti pa je baje samo CR.

jst ti priporočam, da greš enkrat na to predavanje v Štorkljo, ko ma Završnikova. ful fajn razloži in vse odgovori. enkrat na mesec je ponavadi.

< Sporočilo je popravil Inigo -- 9.4.2008 16:30:29 >

Neposredna povezava do sporočila: 3011
   [Brisano sporočilo]
9.4.2008 16:28:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3012
9.4.2008 16:29:46   
Inigo
valda, da se bo! teh medeničnih vstav sploh ni tako dosti kolkor se o njih pravi... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3013
9.4.2008 18:03:25   
lex
Moja kolegica je imela 2 od 3 v medenični vstavi. Prvo je rodila po naravni poti, ker je lepo z ritko prišla naprej, drugi se ji je pa tako vsedel, da niti zunanji obrat ni pomagal (v SG) in je potem rodila s CR. No ta srednji je bil pa na glaviuser posted image .

Saj imajo še čas tile naši črvički se obrnit. Naša je bila sicer na glavi, pe ne vem če se ni danes ponoči obrnila, ker me samo spodaj brca, zgoraj pa ničuser posted image . spim pa jaz glih kak mi paše - na trebuh se itak nisem obrnila že sto let.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
9.4.2008 18:07:50   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Blacky se je kaj videlo user posted image user posted image user posted image  na UZ-ju????

Ne, nič se ni videlo. Res pa je, da niti ni kaj dosti gledal tja, ker ga jaz nisem nič vprašala, pa ker on itak že od zadnjič ve, kaj bomo imeli. Tak da zdaj je samo preletel nogice.user posted image user posted image  

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
9.4.2008 18:16:56   
ilatic
čao bejbike!

Kako ste? Vidim, da smo že prešle v težjo stpnjo. Vsaj jaz Imam probleme z nočnim spanjem, z polnim mehurjem in z bolečim trebuhom. skrtaka sem tudi že na bolniški in sedaj se začne neučakanost, kdaj bo končno prišel ta julij.
Lepo vas pozdravljam.

LP

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
9.4.2008 18:39:03   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

.cujte, tiste ki mate starejse otroke...okrog 7 let..a ze imajo GSM??? ker tole zadnje case opazam da majo vedno mlajsi otroci GSM....pa me mal zanima kak je pri vas in kaj ve opazate,.,,

Ja, od kolegice hčera ga je dobila za 7. rd. Predvsem zato, ker hodi v šolo in ga potrebuje. Večkrat pokliče starše, ko konča s poukom, zamudi avtobus ali pa ima popoldanske obšolske dejavnosti in se vmes zmenijo, če počaka tam ali pride mama vmes po njo. Ga pa ima med poukom striktno izklopljenega, ker jim ga takoj zasežejo, v kolikor bi ga uporabljali, tak da glede tega ni panike. Jaz bi ji ga kupila, bi se pa posvetovala s starši prej.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3017
9.4.2008 19:21:46   
sasula
Danes moram pa jaz pojamrat.Zjutraj sem že hotela v službo in je moj čist ven padu, da naj prosim vsaj še en dan doma ostanem. No in sem. ŽE gnijem tri dni doma:( Čez dve uri pa zvoni telefon in to zdravnik, da je kri tako povečana sedimentacija, da moram nunjo na antibiotike. Da te kap. Jaz sem pa mislila, da je pač samo hujši prehlad, ki ga odležiš.

Zmešal se mi bo doma. RAje bi bila lepo še v službi teč 14 dni in potem 1,maj pa dopust in nato še samo 10 dni in gremmmmmmmmmmm:)user posted image PRvo dopust in nato porodniška.

Kupljeno nimam nič, ker sem hotla ta teden mal po trgovinah ... no pa sem obležala
Vprašanje in upam, da vsaj kak odgovor dobim, ker ponavadi so v večini spregledani, četudi odebelim prebarvam itd... komunicirate v večini le isti med sebojuser posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
9.4.2008 19:22:46   
sasula
VPRAŠANJE PA JE:

ali je hiconcil antibiotik
nevaren????????????????????????????

HVala vsem, če dobim odgovoruser posted image

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
9.4.2008 19:25:01   
Blacky30
Koš za plenice - tudi jaz uporabljam navadni koš, ki je zelo majhen, tako da gre noter ravno 5 plenic. Tako smo ga prisiljeni menjavat vsak dan, ker sicer to začne konkretno smrdet, pa če je pokrov gor ali ne. In se obnese, tak da bom ostala pri tem.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
9.4.2008 19:26:21   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: sasula

VPRAŠANJE PA JE:

ali je hiconcil antibiotik
nevaren????????????????????????????

HVala vsem, če dobim odgovoruser posted image

Neeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!! user posted image user posted image  Jaz sem ga jedla v 6. in 7. tednu. Mi ga je predpisala splošna zdravnica, ker je to sam penicilin in ni nič nevaren, poleg tega pa mi je kasneje tudi g. potrdil, da je to popolnoma nenevarno in da lahko to jem. Čimprej se pozdravi!user posted image

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
9.4.2008 19:33:59   
sasula
hvala:) TO je bilo pa hitro!

Netki: jaz bom zase rekla, da se tudi midva spričkava in se tudi kujava in egotripava:) AMpak... to je nekaj povsem normalnega in čist vsakdanjega. ČE sem iskrena, saj si ne predstavljaš, da ne bi bilo nikdar nesoglasij ipd??? Dolgčas, pa stalno ista mnenja, da padeš dol. Ne poznam niti enega para, ki se ne bi nikdar skregal. Poznam pa pare , ki se niso in so se ta prvič tako zelo, da so šli samo še narazenuser posted image

Hormoni pa tudi meni nagajajo, zanč, ko sem prebrala en članek v časopisu...sem začela jokat. Pa lepo prosim tema dneva, nič žalostnega, da ne bo pomote. Ali pa gledam TV, na TV reklama in meni se ulijejo solze:)HVala bogu, da ni full pogosto, ker mi je čudno, heheh

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
9.4.2008 19:55:20   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: sasula

Hormoni pa tudi meni nagajajo, zanč, ko sem prebrala en članek v časopisu...sem začela jokat. Pa lepo prosim tema dneva, nič žalostnega, da ne bo pomote. Ali pa gledam TV, na TV reklama in meni se ulijejo solze:)HVala bogu, da ni full pogosto, ker mi je čudno, heheh

jaz sem se v stanju zraven Aleksovih risank zjokatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hiconcil - jaz sem ga tud imela med prehladom v začetku nosečnosti (pri obeh puncah)

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
9.4.2008 20:07:56   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Inigo zunanjega obrata ne delajo v Mariboru, ampak samo v Kranju in Ljubljani, pa še to imaš možnost, da se odločiš, če greš ali ne. Mene je bolj zanimalo, če se potem izvaja porod po naravni poti. Pol verjetno ne.. 

Če je otrok na ritki in nogice zgoraj, poskušajo po naravni poti. Če pa so nogice spodaj in bi šle prve ven, pa je avtomatski CR. Kolegica je rodila v MB z ritko naprej in mi je tako povedala. Da so rekli, da bodo najprej poskusili, če bo šlo, potem so pa kar vztrajali do konca in je šlo, samo ne ravno enostavno. Pa saj noben porod ni. Nič se sekirat, meni je g. rekel, da se otroček zdaj še postavlja notri v vse mogoče položaje in še ima ful prostora.

Neposredna povezava do sporočila: 3024
9.4.2008 20:38:53   
sasula
LEX. potem mi gre pa še dobro:)

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?