|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
9.4.2008 15:20:17   
*anč*
helou!

učeri  sm trikrat pisala post,pol pa obupala , mogoče pa dans rata.  dete se igra in redno ukvarja s svojim najljubšim hobijem-razmetavanjem. a so vaši tut taki lumpi? našmu se kr učke svetijo,ko počne nekaj kar ne bi smel in se ubistvu samo takrat sam zamoti. mogoče mu je tut dolgčas zdej,ko ni v vrtcu. kaj se vi kej igrate?
probleme mamo tut s hranjenjem ... zadnje čase se prav za s hrano.  ko se približno naje,začne pluvat,okrog metat,slinčka videt noče,tko da lahk jst perem in ga preoblačim ko kak bedak. ko se začne afnat mu povem,da se to ne dela in hrano vzamem,tko da redko sploh poje do konca. kaj nej nardim?
učeri sm zvedla,da je ena naša prjatlca noseča ,končno,da ne bomo edini z .

maxica  tristan je že skor čist ok,hvala za skrb. 2 dni je že brez vročine,tko da gre jutri v vrtec,smrka pa še vedno malo.

lu  kako kaj tian? luškana sta tvoja lumpka!

remy  za izpit! super ...   aja zadnjič sm te sprašvala(pa najbrž nisi vidla) kako to da naš pes že več kot leto po kastraciji lahko še sexa, celo zatakneta in obrneta se ... od kje mu testosteron?

pikabu, gaya  lušne fotke!  pa kej več se oglasta ...   pikabu a bi me dala pod prjatle,bi kdaj prebrala tvoj blog? nick je anc.

uživite!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
9.4.2008 20:18:46   
*anč*
ja,kje pa ste useuser posted image   moje dete za spremembo že spi ...user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
9.4.2008 21:31:38   
pikapolona2
Hi...jst sm tukaj...spravila spat otroka, pogledala film zdej pa grem še mal delat potem pa pod kouteruser posted image

Povejte a vaši kej butajo ob tla...jst sm vedno bolj v skrbeh...Brina si nekja zapiči v glavo in hoče recimo odpret predal v kuhinji in sevda bi ven stresla moko in krispije ipd ...... jst ji ne dovolim in jo poskušam zamotit, da bi kej drugega počela.....do pred kratkim je še to palilo...zdej se pa vrže na tla in kriči tuli in na koncu buta z glavo ob tla....danes sva imela obisk in je pokazala to svojo veščino v vsej svoji veličiniuser posted image user posted image . Sploh nevem kaj naj naredim...upam da bo minilo.....jst vztrajam...

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
9.4.2008 21:33:39   
mis
No, zdej sem pa pomoje eno hudo bedarijo naredila. Gledam list od plače in mam notri navedeno tudi olajšavo za dohodnino. Ne vem pa kaj je to. Mah, bodo povedal. Danes sem nesla pa da vidmo.

No, se je pa danes našel dobrotnik, ki je našel mojo denarnico. Moj MOŽuser posted image user posted image  Sicer ne vem al sem vesela al žalostna, no, pa jasno sem vesela za tistih 160 evrov, pa pol sem letela na upravno enoto, vozniška še ni v UL da je preklicana, se bo mogoce dal se kaj zrihtat, osebno sem pa novo narocila. Pa nekaj kartic bo še uporabnih, k nism bla tok pridna da bi nove dala narest...user posted image

Sva z malo obe popoldan spali, ona se je spet ful zbujala, tko da sva skupaj drnjohali, 3 ure, potem je pa tulila 1 uro, ker ni bila naspana. Je čist v minusu s spancem zaradi take noči. No, potem sta šla z atijem na Trško goro, pa še dva prijatelja z otročki in so se baje imeli super. Sta prišla ob pol osmih domov, smo pojedli, se skopali, zdaj spita. Obauser posted image  Je pa tina danes lepo zaspala, tako da mogoče bo boljša noč. Sem ji pa afto z daktarinom namazala.

Hvala še enkrat za vse odgovore glede dohodnine, Remy user posted image  za izpit, Gaya in pikabu lušne fotke, pa kaj več se oglasita, vsi bolančki kako ste?

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
9.4.2008 21:58:02   
frrrr
sem vas prebrala... komentirat se mi ne da...
samo mis bom čestitala za najdeno denarnico user posted image

pr nas pa stanje - včeraj zjutraj sem opazila, da mau čudno lula. sem imela v otroštvu porbleme z vnetji mehurja in mogoče tut mau prej opazim te zadevce. danes zjutraj je pa na previjalni prav 10 minut lulal po kapljicah in zraven cmevkal. sem klicala pediatru (že včeraj omenila, ko sem ga na sistematskega naročala, pa bla ena pametna sestra in rekla naj pridemo, če bo vročina user posted image ker je uroinfekt) in so nas naročili takoj. mož in jaša imela avto, sta šla v zd. js pa pametna imela kartico v svoji denarnici, pa brez avta. me je sodelavka zapeljala v zd, da smo skoraj istočasno prispeli. js sm bila pa skoraj enem letu zmenjena s sošolci iz faksa za kosilo. sta mož in jaša dobila napotnico za laboratorij, jima ni uspelo lulat in bomo zjutraj nesli. pa napotnico za urologa dobili. lahko je bakterija, lahko je prehlad, ena od možnosti je pa tut fimoza user posted image jutri bomo več vedeli... upam, da se je samo malce prehladil. v nedeljo je 5 minut na travi pred hišo sedel (sicer v štramplčkih in hlačah, pa vseeno mogoče mau prehitro).
aja, pa domov prišla, ko je že spal in imam levo joško težko 3 kile, desno pa 2 user posted image že skoz moderc je priteklo in imam majico čist mokro user posted image pa pod vročim tušem sem bla, da je že tam vn kapljalo... to bo še mučno odvajanje... skoraj bolj mučno zame kot za tamaučka.

grem na hrbet... pa upam, da se čimprej zbudi in se mau olajšam user posted image
nočko

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
9.4.2008 22:13:10   
mis
Ah, se že zbuja, že drugič. Spet jo nekaj matra. kaj je moji miškiuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
9.4.2008 22:51:16   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: mis

No, zdej sem pa pomoje eno hudo bedarijo naredila. Gledam list od plače in mam notri navedeno tudi olajšavo za dohodnino. Ne vem pa kaj je to. Mah, bodo povedal. Danes sem nesla pa da vidmo.

mis, splošno olajšavo pri dohodnini imamo vsi na plači - mesečno v znesku 246,63 eur, če imaš pa še otroka, potem imaš še dodatno 181,98 eur. Torej, če so ti Tino uveljavljali že pri plači, bi morala imeti na plačilki 428,61 eur olajšave za dohodnino.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
9.4.2008 22:54:38   
@lina
frrrr, še tebi: upajte na najboljše, kar je pač od teh treh stvari lahko najboljše! user posted image
držim pesti, da mogoče pa vseeno ne boste rabili it skozi operacijouser posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
9.4.2008 23:00:58   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

helou!

učeri  sm trikrat pisala post,pol pa obupala , mogoče pa dans rata.  dete se igra in redno ukvarja s svojim najljubšim hobijem-razmetavanjem. a so vaši tut taki lumpi? našmu se kr učke svetijo,ko počne nekaj kar ne bi smel in se ubistvu samo takrat sam zamoti. mogoče mu je tut dolgčas zdej,ko ni v vrtcu. kaj se vi kej igrate?

nam je lažje, ker sta dva...ful se skupaj igrata... sicer pa igrače niso zanimive...vse mogoče, kar se najde po predalih in omaricah v kuhinji, tisto je 100x bolj zanimivo...tako da ja - pri razmetavanju smo pa na istemuser posted image

probleme mamo tut s hranjenjem ... zadnje čase se prav za s hrano.  ko se približno naje,začne pluvat,okrog metat,slinčka videt noče,tko da lahk jst perem in ga preoblačim ko kak bedak. ko se začne afnat mu povem,da se to ne dela in hrano vzamem,tko da redko sploh poje do konca. kaj nej nardim?

če imaš občutek, da se približno naje, potem po moje kar prav ravnaš, da mu vzameš... bo verjetno kmalu skapiral, samo bodi dosledna in vedno vzemi pri afnanju.
slinček - pri nas isto - najprej ga zahteva, naslednjo minuto pa vleče dol s sebeuser posted image  kaj čem, pralni stroj dela kot črna živinauser posted image  

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
10.4.2008 7:46:14   
Arabela
Jutro!

Mala že razmetava, za dobro jutro mi je okvir očal zlomila in mi steklo prinesla...user posted image .... zdaj sedi na kuhinjskem stolu in gleda tv...
Spala je pridno, mali in mami pa sta plesala po dnevni sobi, da so krči minili..

mre hže shtran leče...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
10.4.2008 7:46:27   
piskot
na, vas par dni ne berem, pa mislim kaj sem zamudila, pol pa vidim da nic posebnega.

remy bravo za izpit, verjemi, cez par let te ne bo noben vprasu s koliko si ga naredila.

pikabu lepo za slikce.

pikapolona, a za vikend pa nista vec sami? mi imamo stalno neke oglede.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
10.4.2008 8:34:55   
Maxica
Dobro jutro, spet "krasno" vreme, ampak se ne damo, kajne?! user posted image
Mi smo šli včeraj gledat dojenčka od moje najboljše prijateljice, joj, ni možno, da so bili moji kdaj tako majhni.user posted image  Ampak še znam pestovati, moj mož je pa sploh obvladal, otročiček se je v hipu, ko ga je prijel, stisnil k njemu in zaspal.user posted image  Še so možnosti, torej.user posted image
Anč, naša dva se tudi skupaj igrata, sam več ali manj je v tej "igri" prepiranje za eno in isto igračo.user posted image  Oba imata rada lego kocke, Lan je vedno bolj za avtke, vzame kakšnega in ga fura po stanovanju, brum brum. Je pa res čisto drugače, če lahko greš za kakšni dve urci ven, kajne?!
Glede hrane pa čist prav delaš, kot ti je že @lina napisala, sam bodi dosledna. Tako se ne sme delati in pika. Pa magari, če bo lačen. Bo že pogruntal, kdo je bolj trmast pri vaši hiši.user posted image
S slinčkom pa zaenkrat pri nas ni težav.
Pikapolona2, razne oblike trmarjenja imamo pri nas, vendar butanja z glavo k sreči (še) ne. Glasno tuljenje, metanje stvari ob tla, to pa ja.
Mis, super za denarnico. Ja, kje ste jo pa našli po tolikem času? Upam, da je s Tino vse v redu, da jo le kakšen zobek matra.
Frrr, upam na najboljše, naj danes laboratorij pokaže, da je vse ok oz. da ni nič hujšega.user posted image
Arabela, joj, ste uboščki s temi krči. Naj čimprej minejo.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
10.4.2008 8:36:29   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

na, vas par dni ne berem, pa mislim kaj sem zamudila, pol pa vidim da nic posebnega.

pikapolona, a za vikend pa nista vec sami? mi imamo stalno neke oglede.

kak ni nič posebnega...moj otrok z glavo buta ob steno tla ali omaro????

Za vikend....ahhhhh..komaj čakam sobote....moji bodo pazili Brino...midva pa greva za cel dan v Atlantis...imava bon za razvajanje blatno kopel...savno...masažo, kosilo.....................
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ... sej pravim KOMAJ ČAKAM.

pa dobro jutro!

Arabela...pri nas bi tudi skoz Moja očala....njena (kupila za afnanje) niso sploh ne zanimiva!

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 10.4.2008 18:11:20 >

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
10.4.2008 8:36:51   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

Hi...jst sm tukaj...spravila spat otroka, pogledala film zdej pa grem še mal delat potem pa pod kouteruser posted image

Povejte a vaši kej butajo ob tla...jst sm vedno bolj v skrbeh...Brina si nekja zapiči v glavo in hoče recimo odpret predal v kuhinji in sevda bi ven stresla moko in krispije ipd ...... jst ji ne dovolim in jo poskušam zamotit, da bi kej drugega počela.....do pred kratkim je še to palilo...zdej se pa vrže na tla in kriči tuli in na koncu buta z glavo ob tla....danes sva imela obisk in je pokazala to svojo veščino v vsej svoji veličiniuser posted image user posted image . Sploh nevem kaj naj naredim...upam da bo minilo.....jst vztrajam...

Jaz bi jo pustila na tleh in seveda ignorirala. Ko bo videla, da ni več zanimiva bo nehala. Boš videla.user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
10.4.2008 8:39:39   
pikapolona2
frrrr..upam da ni nič...sploh pa ne ta fimoza...pojma nimam kaj je to...držim pesti

mociiiiiii.......pridi kej na čvek!

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
10.4.2008 8:41:00   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

Jaz bi jo pustila na tleh in seveda ignorirala. Ko bo videla, da ni več zanimiva bo nehala. Boš videla.user posted image

sej vem da moram biti jaz bolj še bolj trmasta...sam kaj ko tako tolče da me je strah da si kej naredi! Včeraj mi je ena razlagala da je imel nejn tamali to obdobje ko je ob asfalt tolkel.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
10.4.2008 8:46:21   
Lu
Pa da še malo pokomentiram.

anč tudi pri nas je ista scena z hrano. Ko je lačen lepo je, potem pa tudi pri nas začne z afnanjem. TAkrat enostavno vzamem krožnik in g. gre od mize. Upam, da mu čimprej kapne, da se tako ne dela user posted image

Frrrr ja pismo rosno pri vas pa tudi skoz nekaj. Držimo pestke za Jaša, da ne bo šel kam naprej.

Maxica tudi pri nas je najbolj zanimiva ena igrača. Mali je pa nor na avte. samo da ga vidi in že gremo. Brr, brrr in potem še Maja seveda. Ja takle mamo bi rekla Kuki user posted image

Mali je danes malo bolje.

Je pa Kin fasal spet alergijo in bom pop****. Je spet tak revček, da je kaj. Remy imaš kaj izkušenj na tem področju?

Pikapolona vama kar zavidam. Tudi midva morava še iti na takole razvajanje. No v bistvu so masaže in savnanje. Vidiš si me spomnila. Mogoče se pa kar naročiva user posted image Meni bi taaaakkkkoooo pasalo.

Je pa včeraj od moža kolega rodil. So malo ponočevali in je prišel domov sploh ne vem kdaj. Zjutraj pa vsi zaspali.

Zdej vas pa malo zapustim. Greva z Tianom v boj za copatom. Le kam se je izgubil...user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
   [Brisano sporočilo]
10.4.2008 9:57:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1418
10.4.2008 11:29:20   
Anonimen
Anč- nimam pojma zakaj tvoj pes naskakuje drugeuser posted image  moram mal v knjige pogledatuser posted image

Lu- opiši kaj mu je, pa sej to imate vi skoz ene alergije s tem psom, če pa mene vprašaš, ker očitno ste imeli čez zimo mir, pa bodo res neke trave krive, cvetni prah... edino, če ste hrano kaj spreminjali! Najboljše, da preštudiraš kdaj (letni čas) se to pojavlja, kako izgleda, a na teste si ga že peljala (tam na veliko trav testirajo), pa če imaš kakšno travo kaj na sumu- sprehodi..., bi jaz nesla pokazat (da vidijo, če testirajo tudi na to), če je hrana ga moraš dat pa na dieto za 3 tedne in če bo potem boljše je kriva hrana- ampak dieta je taka, da lahko je samo stvari, ki jih drugače ne.

Jaz sem bila včeraj čisto koma...sem šla ob 21ih spat in če se Tinkara ne bi zbudila danes zjutraj bi zamudili zobarjauser posted image

Pri nas trma izgleda tako, da pade v isterično neutolažljiv jok- take krokodilje solze, pa čisto rdeča rata- za točno toliko časa, dokler ne doseže svojega, ponavadi jo ignoriram!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1419
10.4.2008 11:31:02   
*anč*
oj!

midva sva doma,ker je mali zvečer/ponoči zakuhal na 38,2user posted image user posted image pa 2 dni je bil brez vročine,še vn nisva šla,da bi se res pozdravu. trenutno ma 36,8 kar zna pri njemu hitro ratat vročina. eh ... da ne govorim o tem,da se mam za učit pa mi primanjkuje in časa in volje...
ste me mal potolažle z razmetavanjem in hranjenjem user posted image .

frrrr  hitro se poštimajte! user posted image

sivkamivka  vi tudi! sploh ne dvomim,glede na to kako blaž hitro opravi z boleznijo user posted image .

pikapolona
  mi mamo tut podobne izpade user posted image ,ampak večinoma kriči in meče stvari okoli sebe ...user posted image

lep dan še naprej!

Neposredna povezava do sporočila: 1420
10.4.2008 13:20:26   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

mis, splošno olajšavo pri dohodnini imamo vsi na plači - mesečno v znesku 246,63 eur, če imaš pa še otroka, potem imaš še dodatno 181,98 eur. Torej, če so ti Tino uveljavljali že pri plači, bi morala imeti na plačilki 428,61 eur olajšave za dohodnino.

user posted image Hvala. Mam 246, tako da mi je niso tam upoštevali, pol je prav, da sem dala ugovor. HVALA!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
10.4.2008 13:30:43   
mis
Jah, danes bi morala bit še popoldan v službi. Pa sva s sodelavko na hitro zamenjali, mož je včeraj pol kar do jutra potegnil spanec in se nisva mogla nič dogovorit. Pa mu zjutraj rečem naj do 14h pride domov, da bo malo prevzel, ker mora tašča na pogreb. Pa je imel sestanek v LJ, pa ni vedu kdaj bo doma. Ah... Dobro za take sodelavkeuser posted image

Noč bila spet razturana, grem mal ležat. Sej pri nas doma se pa vse samo narediuser posted image  Sploh magistrskauser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
   [Brisano sporočilo]
10.4.2008 13:30:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 1423
10.4.2008 13:38:14   
pikapolona2

@lina...zdej pa sm še jst šla gledat od mojga plačilno listo in nikjer ne najdem tega zneska 246,63 kot praviš je to splošna olajšava....našla pa sem postavko Davek zmanjšan za olajšavo 181,98 Zdej mi pa ni več jasno...a je možno da te splošne olajšave nima?

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
10.4.2008 13:45:32   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

user posted image Hvala. Mam 246, tako da mi je niso tam upoštevali, pol je prav, da sem dala ugovor. HVALA!

nič več ne razumem. a pol si jo uveljavljala kot olajšavo ali ne? kam si dala ugovor? na davkarijo?

splošno olajšavo ima, otroka nima v olajšavi

Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?