Maxica
|
Dobro jutro, spet "krasno" vreme, ampak se ne damo, kajne?! Mi smo šli včeraj gledat dojenčka od moje najboljše prijateljice, joj, ni možno, da so bili moji kdaj tako majhni. Ampak še znam pestovati, moj mož je pa sploh obvladal, otročiček se je v hipu, ko ga je prijel, stisnil k njemu in zaspal. Še so možnosti, torej. Anč, naša dva se tudi skupaj igrata, sam več ali manj je v tej "igri" prepiranje za eno in isto igračo. Oba imata rada lego kocke, Lan je vedno bolj za avtke, vzame kakšnega in ga fura po stanovanju, brum brum. Je pa res čisto drugače, če lahko greš za kakšni dve urci ven, kajne?! Glede hrane pa čist prav delaš, kot ti je že @lina napisala, sam bodi dosledna. Tako se ne sme delati in pika. Pa magari, če bo lačen. Bo že pogruntal, kdo je bolj trmast pri vaši hiši. S slinčkom pa zaenkrat pri nas ni težav. Pikapolona2, razne oblike trmarjenja imamo pri nas, vendar butanja z glavo k sreči (še) ne. Glasno tuljenje, metanje stvari ob tla, to pa ja. Mis, super za denarnico. Ja, kje ste jo pa našli po tolikem času? Upam, da je s Tino vse v redu, da jo le kakšen zobek matra. Frrr, upam na najboljše, naj danes laboratorij pokaže, da je vse ok oz. da ni nič hujšega. Arabela, joj, ste uboščki s temi krči. Naj čimprej minejo.