kasso
|
Dobro jutro! Si moram še kavo skuhat, ker spim pokonci ... katina Zanima me, zakaj pa si šla na pregled za krčne žile, če nimaš vidnih? Jih imate v družini? Moje so kar vidne, pa nisem še šla, pa vem, da mi ne uidejo, glede na to, da jih imajo vsi v družini. Se mi zdi, da sem zasledila, da nosečnice prej sprejmejo na pregled... ali mi lahko sporočiš, kje sploh to je (le v LJ?) IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ESTRELLA jst sem sigurna da bo šlo dol takoj, če bova no sej če bova vse tole poleg vozičkanja, pol bova pa že preveč manekenke. a vidve to resno jaz sem hodila v fitnes točno 2 meseca, ko je Gašper imel 6 mesecev in to je edina rekreacija...saj je pomagala, ampak časa ni bilo več. zdaj bom le vozičkala in mogoče jeseni šla kaj na moj legmagic in sončica sandra, kak lep buši, bolj pri majhnih, ampak res lep...l IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Špelina je kej novga v zvezi s tvojo staro mamo? Po tistem, ko jo je njen zdravnik ocenil kot simulantko, je "čudežno" okrevala in smo jo spakirali nazaj v njeno stanovanje. Moja mami hodi k njej vsak dan 2x v kontrolo. Vloga za v dom pa ostaja - s soc. delavko smo se dogovorili, da nas ob možnem prostem mestu obvesti in bomo videli, kakšno bo trenutno stanje. Na srečo se da vlogo "pustiti notri", čeprav vmes odkloniš ponujeno mesto. Oz. daš na "čakanje". Matr, je baba hudobna in izkoriščevalska Moja mami je zdaj spet zadihala in se v svojem domu počuti sproščeno o madonca, kakšna simultanka..... za jo zbrcat. Upam, da je danes roka že boljša mya26... moj prvi porod je bil podoben tvojemu...za drugega pa sem se dogovorila s G kar v P 6 dni pred rokom, da vidi, če sem zrela za porod. ker je vse kazalo, da ni daleč, odprta sem tudi bila, me je poslal rodit. Naredili so mi klistir in v porodni (popadkov nisem imela) mi je moj G predrl mehur, da je voda odtekla in smo čakali popadke (nič umetnih). Bilo je le par švohcenih na 20 minut in kar naenkrat sem se odprla in rodila (skupaj je trajalo od predrtja do poroda 1 uro in 40 min. ... zdaj tudi upam na kaj podobnega, da ne bi rodila doma Ali pa pojdi takoj ob prvih znakih v P! Zdaj pa si grem skuhat eno tistih sandrinih kavic
|