Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.4.2008 21:21:01
|
|
|
|
SANEK1
|
Afnica, to je tam ko je Zlata lisica oz. malo pod snežnim stadionom oz. pod hotelpm Arena, skorajda ne moreš zgrešit.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.4.2008 21:21:28
|
|
|
|
Afnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1 Afnica, iz katere strani pa pridete? Kar se pa rok tiče, jaz mam 2 močni Pridem iz celjske smeri. Dve močni mi koristita le, če bo tvoja pupa super pridna, da ji lahko mamico malo ukrademo.
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.4.2008 21:25:46
|
|
|
|
Afnica
|
Jaz vem kje je bolnica, pa ene par faksov, štuk, trust, pa trgovine, pa železniška, park, pa avtobusna...pa vem, da je to čisto na drugem koncu. Ja, to se mi zdi da vem kje se zavije levo- je tudi znak, če se ne motim...ampak potem naprej pa ne vem.
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.4.2008 21:46:49
|
|
|
|
madejka
|
Afnica saj naprej so tud table. Tam ko se zavije na papeško greš, pol pa ko prideš na konc papeške desno in samo ravno dok ne prideš že skor čist pod Pohorje. pa so table naprej... Nič ne skrbi, kak bo keri spal bomo tvoje cartali
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.4.2008 21:51:26
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Afnica IZVIRNO SPOROČILO: Freycha Bom še za svaki slučaj obvestila Afnico, če se ne bo javila na RR, da ne bo šla slučajno v Europark Si že obvestila Afnico? smotana si... na sms pa ne odgovoriš lej, najboljše je, da te počakam na avtobusni postaji kar v avtu, pa se za mano pelješ, ane? Jaz sem iz Hoč in boš šla itak mimo mojega kraja....... ok?
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.4.2008 21:55:56
|
|
|
|
madejka
|
No kaj zdaj, kolko obrokov morm zravn vzet?
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.4.2008 21:58:37
|
|
|
|
tinispela
|
Špela bo doma pomalcala, pol pa bom s sabo vzela neko kosilo ( še ne vem kaj), pa še kaj za pop malico. Pa kakšne piškote seveda tud s sabo!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.4.2008 21:59:44
|
|
|
|
Afnica
|
[/quote] smotana si... na sms pa ne odgovoriš lej, najboljše je, da te počakam na avtobusni postaji kar v avtu, pa se za mano pelješ, ane? Jaz sem iz Hoč in boš šla itak mimo mojega kraja....... ok? [/quote] Sorry, no...moj tel. sta imela v delu mala dva in ne dela tipkovnica. Lahko le kličem tiste št., ki jih imam v telefonu. Boš videla jutri kako čudo je to. Kje pa je avtobusna v Hočah?
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.4.2008 22:03:34
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: poldy Drugače pa ne kupovat od pikolo ker imajo ful reklamacij, mi je sama trgovka v Ljubljani v BC svetovala, je pa na isto foro narejen kot od quinija mislim, samo zanič kvaliteta. Zdaj pa ne vem kdo je nor tu al prodajlke al me mame, ko se damo vse nasrat. Moji kolegici je v našem BC v MB rekla, da češ kak so fajni toti Pikoloti (trikolesciki) in da še ni blo nobene reklamacije. Tote prodajalke bi se mogle malo uskladit, al pa pri naš druge vozičke prodajajo in v LJ druge No jaz mam totega Pikolota pa kaj bo!! Kupla pa sem ga v Pikapolonici in ne v BC
< Sporočilo je popravil pupi -- 9.4.2008 22:11:33 >
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.4.2008 22:06:15
|
|
|
|
madejka
|
Pupi tud mi bomo meli trikolesnika Piklootovega Kake barve pa mata?
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.4.2008 22:09:48
|
|
|
|
pupi
|
Mi lušte delate za jutri. Kaj če midve z Najo pri drugi mizi sedima lahko pridema . No naša princes ni mela več vročine danes, pa kašlja tudi ne več tak fejst, ji pa z nosa lije. Julij, očitno je res bla to enodnevna bolezen .
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.4.2008 22:11:22
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Pupi tud mi bomo meli trikolesnika Piklootovega Kake barve pa mata? Oranžnega, pa saj sem ti oblubla, da jo bom slikala pa sem podabo !!. Meni je svetovni, pa fajn se zloži, ni pretežki, Naja uživa, več pa ni treba
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.4.2008 22:11:53
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Afnica Sorry, no...moj tel. sta imela v delu mala dva in ne dela tipkovnica. Lahko le kličem tiste št., ki jih imam v telefonu. Boš videla jutri kako čudo je to. Kje pa je avtobusna v Hočah? sem se hecala nooo a veš kje se zavija levo za Hoče? No če greš na tem krišišču (levo bi šla za Hoče) naravnost, je pa takoj za križiščem na desni strani avtobusna postaja. Torej, kar ostaneš na glavni cesti proti MB, samo takoj za križiščem je avtobusna postaja in tam te bom čakala. Srebrni Seat s prtljažniki za smučke na strehi....... Bo šlo? a mojo cifro imaš spravljeno še v telefonu?
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.4.2008 22:16:23
|
|
|
|
madejka
|
Pupi, mi se navdušujemo za zelenega, ker imamo ta voz oranžen, čeprav je vseeno lep! Jaz sem se čisto zalubla vanj ko smo ga vozli po Pikapolonici zadnjič. Samo jezi me, ker nima prednjega varovala, Maj pa rad tolče po njem
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.4.2008 22:30:57
|
|
|
|
kapica
|
O kak se lepo menite o srecanju, ste se meni luste naredile, bi kr prisla . Sploh nisem vedela da ima stroj tud program za rocno pranje ,se vidi da nisem nikol rabla in nisem niti pogledala. Bom jutri preverila . Dino je zaspal prej, jaz sem tud cist crknjena in sam se sibam spat. Upam, upam, da bo kaj lepse spanje danes.
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.4.2008 22:32:45
|
|
|
|
madejka
|
Kapica jaz tud upam, da se naspiš! No, naš stroj nima ročnega pranja, tak da se bom mogla kar na roke pomatrat
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.4.2008 22:48:00
|
|
|
|
tinispela
|
no se vidimo jutri, lahko noč
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.4.2008 7:00:49
|
|
|
|
SANEK1
|
Dobro jutro babe... Jaz že pijem svojo dozo , sem bla danes spet zgodnja, ker še mam tolko za postorit, preden odpeketama proti Pohorju Jaz pa še kar bluzim in se mi nikam ne mudi, pol bo pa spet panika
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.4.2008 7:12:06
|
|
|
|
Afnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha a veš kje se zavija levo za Hoče? No če greš na tem krišišču (levo bi šla za Hoče) naravnost, je pa takoj za križiščem na desni strani avtobusna postaja. Torej, kar ostaneš na glavni cesti proti MB, samo takoj za križiščem je avtobusna postaja in tam te bom čakala. Srebrni Seat s prtljažniki za smučke na strehi....... Bo šlo? a mojo cifro imaš spravljeno še v telefonu? Torej, ko pridem z avtoceste bo tabla v enem izmed semaforjev levo za Hoče, za tem križiščem bo pa avtobusna? Upam, da se ne odpeljem mimo, ko sem bolj leva. Jaz bom v črnem scenicu- brez prtljažnika za smučke. Ja, tvojo št. še imam v telefonu. A ti pozvonim, ko bom v Slov. Bistrici?
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.4.2008 7:14:07
|
|
|
|
mateya24
|
jutro tud od mene mi pa mamo že eno maxi igralno urico za sabo, pa še kar nori še dobro da sem prišla še malo tu gor pokukat dans, ker vidim da ste spremenile lokacijo....c c c ...jaz bi pa vas na koncu še ki po celem europarku iskala
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.4.2008 7:31:24
|
|
|
|
SANEK1
|
No vidiš Mateya, včasih se tudi kaj pametnega na RR zve
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.4.2008 7:32:46
|
|
|
|
SANEK1
|
Štajerke, kaj grete vse z avti do Draša? Se ne bi kera raje malo sprehodla Tako lepo vreme je, pa taka lepa okolica, da o družbi sploh ne govorim...
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.4.2008 7:41:53
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Afnica Torej, ko pridem z avtoceste bo tabla v enem izmed semaforjev levo za Hoče, za tem križiščem bo pa avtobusna? Upam, da se ne odpeljem mimo, ko sem bolj leva. Jaz bom v črnem scenicu- brez prtljažnika za smučke. Ja, tvojo št. še imam v telefonu. A ti pozvonim, ko bom v Slov. Bistrici? Ja, ti greš na MB jug dol iz avtoceste na hitro cesto proti MB. Po tistem dolgem ovinku imaš najprej na desni strani Petrol pumpo. Potem semafor, pa greš naravnost, pa prideš do drugega semaforja, takoj za drugim semaforjem je pa avtobusna postaja. Ja, ko greš mimo Slov. Bistrice oz. ko štartaš iz Slov. Bistrice me pokliči, da napokam tamalo in greva. Sanekova sorry, saj veš da bi..... pa sem se že javila za vodiča, tak da.... boš mogla očitno sama Sicer si pa itak rekla, da se ne smem pogovarjati s tabo
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.4.2008 7:43:48
|
|
|
|
SANEK1
|
Freycha, lepo si se vun zmazala
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.4.2008 8:20:07
|
|
|
|
Freycha
|
no no no... kot da ne grem nikoli s tabo na tvoje maratone a si poklicala S?? in če ne, zakaj ne?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?