|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
9.4.2008 15:55:28   
lane31
In štajerke.......kje je poročilo iz srečanja user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
9.4.2008 16:07:40   
suzanamai
mislim da imam tudi murnčke, bom takoj pogledala

a ima katera osel in kukavica?

Po novem je mogoče vlogo za otroški dodatke oddati elektronskouser posted image user posted image user posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
9.4.2008 16:11:00   
skuštrana
Suzanamai, ravno iščem kabel da dam slike iz fotiča in ti jih pošljemuser posted image mei tai, kamp bo v sobotouser posted image
Ti pošljem slike na mail pa ti izberi kateri ti je ok, da ga ne dam na net..ti ga bom šparalauser posted image

Miška, si dobila mei tai?zdej pa še mene skrbiuser posted image

Mei tai je uporaben dokler se otrok hoče nosit oz. dokler ga oseba lahko nosiuser posted image Je ena vprašala, pa ne vem katerauser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
9.4.2008 16:20:20   
pingi
Živjo čveke!

No, danes sva tudi midva šla lulat v vrečko k zdravniku user posted image
In očitno imajo punčke s tem bolj težave. Tam je bila tudi ena 10-mesečna punčka, ki jo je mami morala nalivat s čajem, pa vseeno ni bilo ničuser posted image . Jaka je pridelal svoj deci v 5 minutahuser posted image  

Klaudia, upam, da bo vse v reduuser posted image

Vanili, dobrodošla!

Aja, pa še da se považim z novo pridobitvijo. Mala igračka za mamicouser posted image

Sem ga danes nabavila v Leclercu, ker je res ugoden. Bom jutri verjetno že z njim strašila na srečanju user posted image

user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
9.4.2008 16:22:14   
suzanamai
Lane31 evo našla murnčke, poslala zdaj grem pa jestuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1955
9.4.2008 16:22:52   
skuštrana
Nič od slik, kabla ni nikjeruser posted image user posted image moram čakat da m pride domovuser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

Neposredna povezava do sporočila: 1956
9.4.2008 16:29:02   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai

Lane31 evo našla murnčke, poslala zdaj grem pa jestuser posted image

jupiiiiiiiiiiiiiiiiii........hvala v Anetinem imenu...to bo vesela user posted image user posted image
lane@email.si user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1957
9.4.2008 16:32:39   
lane31
Še nič ni prišlo user posted image ....si bo spet email vzel čas

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
9.4.2008 16:46:16   
lane31

*Moski so kot..... mini krila.*

Ce nisi previdna, ti zlezejo po nogah navzgor.

*Moski so kot..... cokolada.*

Sladki - in radi se obesijo na tvoje boke.

*Moski so kot..... navijalke za lase.*

Vedno so vroci in kar naprej v tvojih laseh.

*Moski so kot..... kosilnice.*

Ce jih ne porivas naokrog, sedis na njih.*

*Moski so kot ..... reklame.*

Tezko je verjeti vsaj besedico tega, kar obljubljajo.

*Moski so kot..... racunalniki.*

Tezko jih je razumeti in nikoli nimajo dovolj spomina.

*Moski so kot..... hladilne torbe.*

Napolni jih s pivom in lahko jih odvleces kamorkoli.

*Moski so kot..... fotokopirni stroji.*

Potrebujes jih za reprodukcijo - in to je to.

*Moski so kot..... banane.*

Starejsi so, manj cvrsti so.

*Moski so kot..... sneg.*

Nikoli ne ves, kdaj pride, koliko cm in kako dolgo bo trajal.

*Moski so kot..... rabljeni avtomobili.*

Oboje je lahko dobiti, so poceni in nezanesljivi.

*Moski so kot..... dobre pocitnice.*

Dolzina v vecini primerov ni taka, kot bi si jo zelele.

*Moski so kot..... horoskop.*

Vedno ti pravijo, kaj naredi in cesa ne in ponavadi nimajo prav.

*Moski so kot..... vreme.*

Nic ne more spremeniti ne enega ne drugega.

Moski so kot..... maskara za oci.*

Ponavadi izginejo ob prvih znakih custev.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
9.4.2008 17:18:06   
tave
Suzanamai no evo danes se bom pa že drugič pofočkala. Tej glih spi moja2 pa sta si šla oba kupit kolo, da bomo letos lahko mal več kolesarili kot lani. Mi je bilo tok hudo ker nisem mogla ker sem bilauser posted image  in nonstop imela kake probleme. Zato mi je dr. odsvetovala vožnjo s kolesom.

Zdejle pa pride moja prjatlca in me bo pobarvala, da bomuser posted image . Pol pa jutri še na pramene. Se bo treba počasi pripravit za poroko, ki jo imamo 3.5. in še eno 10.5..
U zdej bi se prilegel enuser posted image . Ma bom počakala prjatlco.

lp, tave

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
9.4.2008 17:21:06   
tave
Joj tale je pa glih zameuser posted image

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
9.4.2008 17:34:35   
Klaudia
Končno sem dobila lončke od tupperware-a. Tako da tiste, ki ste rekle za po pošti, jih pošljem jutri. Ostale pa na srečanju.

lane - za težo je rekla, da je zelo lepo. Da je vse vredu.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
9.4.2008 17:48:00   
suzanamai
Nič od slik, kabla ni nikjer moram čakat da m pride domov

user posted image user posted image user posted image

Skuštrana saj bom počakalauser posted image , ne sekiraj se.

Tave lepo da si se še enkrat pofočkala, jaz tudi rabim frizerja na dom, a katera pozna? Slikca je pa super a veš da sem mogla prav računat kolk bom letos stara?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1963
9.4.2008 18:36:32   
mišk
Tave, a se ti tud letos poročiš?user posted image

Solarij: A katera ve, če je v nosečnosti ful narobe, če greš ene dvakrat v solarij? Vem, da že tko ni dobro, sploh za mene, ki imam težave z otekanjem nog in ožiljem, a barvo pa ja moram met na poroki, da ne bom kot Frankenštajnova nevesta, haha!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1964
9.4.2008 18:38:58   
mišk
Aja, da ne bo katera mislila, da sem noseča!! Čist tko sprašujem!user posted image

Zdej se moram pa počas psihično pripravljat na jutrišnji sistematski pregled. Sej veste, ker se Dona vedno takoooo zeeelooo dere!user posted image  Da se ne bom spet preveč oblekla, ker tako in tako v ordinaciji zašvicam!user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
9.4.2008 19:23:44   
Klaudia
SREČANJE V CELJU ;
21.4.2008 ob 11h, planet Tuš

prijavljenih 20
user posted image    janja
user posted image     zivepo
user posted image    skuštrana
user posted image     noa1
user posted image    teka

user posted image    mišk

user posted image     metkica1
user posted image    Kasija
user posted image    suzanamai
user posted image    Alina_alin 
user posted image     jasna
user posted image    Pandica
user posted image    Klaudia
user posted image    drobižek
user posted image    tave

user posted image    mehurčica
user posted image    živa
user posted image    *Lana*
user posted image    2ursae?
user posted image    pingi

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
9.4.2008 19:30:51   
sanwebdra
Evo, Lane31 prvi del poročila s srečanja. Super fajn v Tušu, kjer po novem dopoldne tisti najbljižji šank ne dela, tako da smo ble večina časa same in brez glasne muzike in smo se lahko pogovarjale vse hkrati, brez da bi morale kričati. Sem pripeljala še Neo-ta in Ireno, ki se nam bo kmalu pridružila tudi tukaj. Tak da je spet 3,5 ure minilo ko šus.

Mei tai - kaki zakon, skuštrana, ne bi ti dala štajerkam kakega količinskega popusta ... user posted image  jaz imeti, samo ne vem kako zdaj kupiti, ko pa gremo še na morje in oh, ostali stroški. user posted image  Daj razmisli o popustu!!! user posted image

Tak, zdaj pa grem našo čebelo zrihtat, ker drugače ...

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
9.4.2008 19:48:16   
lane31
Suzanamai.........hvala........a mi ne dela user posted image user posted image user posted image .....bom vidla če mi bo možek kaj zrihtal - je zunaj s tamalo- jaz pa sem spala

Sanwebdra.......kar 3 in pol h user posted image user posted image user posted image  ....ma meni se vse bolj zdi ,da bi se ne glede na vreme vedno tam dobivale, ker tam user posted image  full lepo zdržijo,medtem ko zunaj se vedno prav hitro raziidemo - že po 1h user posted image

Zdaj sem še sračko zraven dobila user posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
9.4.2008 20:08:41   
sanwebdra
Uboga Lane. Ja v Tušu je res zakon!user posted image

Alina_alin, a sem te pravkar v POP-IN ujela in je bil ati zaradi Ženeve odsoten???user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
9.4.2008 20:09:10   
mama06
Pozdravljene,

pogreb je za nami.

Zdravje - le kaj je to? Sedaj je sva z dragim oba bolana, on malo bolj in ko ima user posted image mlade, jih ima dosti, saj je zbolel še tamali in smo bili danes pri P. Sva dobila kapljice za nos, mazilo za oči in tehtnico za kontroliranje teže, saj sva se v enem tednu zredila za samo 55guser posted image . Sedaj ga moram tehtat pred in po hranjenju en teden. Kriza na vseh področjih.

Da pa je vse še popolnejše, pa grest in moj oče in oče mojega dragega drugi teden na operacijo. Moj oče ima operacijo srca, v.d. tast pa operacijo kolena in to verjetno isti dan.user posted image

mišk - solarij nič ne škodi. Jaz sem med nosečnostjo hodila z dovoljenjem G

lane31 - te popolnoma razumem kako se počutiš. Drži se!

Vsem slavljencem za nazaj iskrene čestitke!

Nova desetka007 dobrodošla.

Če sem kaj pozabila, mi oprostite, saj sedaj nimam ravno časa in volje za veselo debatiranje. Saj bo bolje.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
9.4.2008 20:17:48   
suzanamai
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Tave, a se ti tud letos poročiš?user posted image

Solarij: A katera ve, če je v nosečnosti ful narobe, če greš ene dvakrat v solarij? Vem, da že tko ni dobro, sploh za mene, ki imam težave z otekanjem nog in ožiljem, a barvo pa ja moram met na poroki, da ne bom kot Frankenštajnova nevesta, haha!user posted image

Mišk dobr si me.user posted image Veš da sem bila prepričana da s noseča. Jaz sem bila z Maiem noseča, sicer čist na začetku 2 mes, ko sva se poročila, pa sem šla parkrat v solarij. Takrat je blo kao ok, za danes pa ne vem, itak je vse drugač.

Pingi super pridobitev, kolk si pa dala?

Lane31  sem ti poslala še enkrat, sem ga skonvertirala v mp3, je pa mal več kot 5mb. user posted image

Ko smo ravno pri porokah, sem imela ravno pri roki album, pa sem vam eno fotko skenirala. Joj kolk sva bla lepa pa mladauser posted image . Imava točno čez 1 mesec 10 let.
user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
9.4.2008 20:18:33   
Pandica
Oj punce!

Ja, na srečanju je bilo supeeerrr user posted image user posted image
Tuš je res zakon in res je, da se v mestu vedno prej razidemo, ker ne moremo bit tako komot user posted image user posted image
A lahko prosim, da mi tiste, ki imate mojo miško na slikicah, da mi jih pošljete?

Joj, sem jezna, če pa mi ni uspelo danes nič pofotografirat, ker so mi crknile baterije. Moram nujno nove nabavit, da se bomo lahko spet slikale user posted image

Vam povem kdaj sma mi2 z Zalo prišli danes domov user posted image Ob 19.30h user posted image
Po srečanju sma se še dobili z ono prijateljico za katero sem vam govorila, da ima tut oktoberčka fantka in se nam bo naslednjič pridružila, pol pa sva še šli na obisk k moji teti in dan je spet minil.... mi2 pa se tako kot ponavadi potepali.

Ojoj, zdaj pa se mi je pokakala, morama se it previjat user posted image

Še pol nadaljujem  user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
9.4.2008 20:33:32   
miska1
skuštrana - sem prejela mei tai, hvala. Ga ze ves dan preizkusam, se moj dragi si ga je nadel. Martin pa ves navdusen. Ne upam si ga imeti predolgo notri, ker je komaj zacel sedet malo bolj zares. Kmalu bo zelo uporaben. Nisem utegnila prej priti gor, sem imela obiske dons. Sporoci na ZS st. racuna.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
9.4.2008 20:47:03   
mama06
Ja, še nekaj sem pozabila omeniti.

Ko sem bila danes pri P sem dala sestri kartico zdravstvenega zavarovanja in se je kartica čudežno izgubila, tako da sva sedaj še brez karticeuser posted image

Saj sem že rekla, da bo bolje, ane?

Tudi jaz bi rada videla kakšno slikico s srečanja danes, če je možno?

suzanamai - lepa slikica, lepi parčekuser posted image

(odgovor članu miska1)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
9.4.2008 20:48:48   
skuštrana
Miska1, nič batuser posted image Mu ne more škodit, ker je v ok položaju. Jaz imam Arsena včasih notri po 3, 4 ure v komadu.
Hvalabogu, da si ga dobilauser posted image

Tista ki je spraševala koliko stari otroci so lahko noter - danes smo imeli foto sesion in ker Arsen ni hotel več sodelovati smo uporabili našo triletno dondo Lizouser posted image user posted image Fotke boste lahko videli v albumu.. Se mi zdi da kakae pol ure bi jo še komot nosila, se mi sploh ni zdela tako zelo težka.Na hrbtu seveda...

(odgovor članu miska1)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?