|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
9.4.2008 20:54:39   
*kinnie*
Suzanamai: tole je pa več kot potešilo mojo radovednostuser posted image . Ne bit huda.

(odgovor članu miska1)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
9.4.2008 21:07:55   
Klaudia
Za vse iz LJ. Lahko pa se podpišete tudi druge

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2651645

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
9.4.2008 21:14:47   
mišk
Vau Suzanamai, deset let!!user posted image user posted image  Slikca mi deluje čisto iz "današnjih" časov! Zelo lepa nevesta in ženin sta bila! Kje pa sta to slikana?

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
9.4.2008 21:16:12   
mama06
lane31 ti si spraševala za UZglavice. Tako sem bila zmešana, da sem še datume pomešala. UZ imava jutri in ne danes.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
9.4.2008 21:26:37   
skuštrana
Evo naša Liza v mei tai -u user posted image

http://picasaweb.google.com/altermama/MeiTai/photo#5187322809751604306

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 9.4.2008 21:33:11 >

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
9.4.2008 21:26:58   
Alina_alin
sanwebdra -ja, ati bil v Ženevi, dobil zlato medaljo. UUUU, si me dobila. Kaj si po poklicu? Paparac? Sreačanje sva s Tjašo predčasno zapustile, za kar mi je fuuul žal: ampak sva imele cepljenje. Dobili pikeca, spila še 1.dozo za rotavirus. Potem pa šibale po Špelo in zaradi gužve v mestu pripujsale domov, ko so že bili pop-tv-jevci pri nas. Nismo mogle sparkirati v garaži - na moje mesto sparkirali kar oni, da je bil na dvorišču plac za snemanje. In ko sem se tihotapila v hiško, so me ujeli, Špelo pa je itak ati pobasal in zapeljal z monociklom. user posted image
Torej zdaj veste, zakaj sem tak bizi  zadnje tedne. Cel čas sama z obema, pa še atiju porihtat - spakirat za v Ženevo itd ...

No, po snemanju je pa ati ostal doma (ura je bila 16.00) - ne morem verjet, zato je mami izkoristila in hitro predlagala, da smo šli na pico . Sem bila na pici po pol leta - je pasalo. Pa klinc in kg.

Pandica, nič kaj nisva danes mogle čvekati, ker sva se glih "križale". Škoda, pa drugič. Žal tvoje pupe nimam na fotkah , iz tega razloga.
Fotke s srečanja hočem dat na moj -album, pa user posted image ne dela. Jaz bom dala kar vse, da ne zgubljam časa s sortiranjem. Moram spet pakirat - tokrat za Čatež. user posted image Gremo za čez vikend + ponedeljek.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
9.4.2008 21:43:13   
sanwebdra
PAPARAC, no to glih ne. Se mi je pa zdela znana lupinica in obris mamice ... No, pol pa sem 2 in 2 seštela ... ja, ja glavca.

IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra
Mei tai - kaki zakon, skuštrana, ne bi ti dala štajerkam kakega količinskega popusta ... user posted image  jaz imeti, samo ne vem kako zdaj kupiti, ko pa gremo še na morje in oh, ostali stroški. user posted image  Daj razmisli o popustu!!! user posted image  

Vprašanje še vedno velja ...

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
9.4.2008 21:47:53   
Pandica
Alina_alin   ja  res škoda, da sma se danes "križali" . Mi2 žal nisva mogli prej prit, ker sem imela nek opravek, vi2 pa sta zarad posvetovalnice morali prej it. Eh, pa nič zato veš koliko krat se bomo še dobile, da bomo lahko čvekale user posted image  user posted image  user posted image
Zakaj pa je vaš ati dobil zlato medaljo? Ja, super, čestitke user posted image user posted image
Uuu, uživajte v Čatežkih in se fajn imejte user posted image

Skuštrana  joj, kak imaš lepe Mei Tai-je. Sem jih pogledala, vsak je po svoje lep.
Še najbolj pa mi je kjut on z delfinčki, ker so mi delfini full lepe živalce user posted image
Jaz bi ga kar imela, če bi lahko  ( delfina mislim ) user posted image user posted image user posted image
No, pa saj ga imam...ampak samo tetoviranega... user posted image

Tako, zdaj pa letim hitro pod tuš

Neposredna povezava do sporočila: 1983
9.4.2008 21:49:53   
noa1
Hojla...se samo na hitrco javim. Komaj sem uspavala našo malo...zadnje čase je to spet postala cela umetnost. Pa ne vem, če so to lih zobkiuser posted image .

Alina_alin: ja čestitke za medaljouser posted image user posted image user posted image

Na srečanju mi je bilo spet full fajn...saj je tako vedno. Smo prav lepa druščina. Pa pogrešali smo seveda Lane31, Majazarjo, mamo06 in ostale.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
9.4.2008 21:50:22   
Pandica

Mei tai - kaki zakon, skuštrana, ne bi ti dala štajerkam kakega količinskega popusta ... user posted image  jaz imeti, samo ne vem kako zdaj kupiti, ko pa gremo še na morje in oh, ostali stroški. user posted image  Daj razmisli o popustu!!! user posted image  

Vprašanje še vedno velja ...

Se podpišem pod to... user posted image   Me je sling danes tako navdušil, da je bilo joj user posted image
Sicer sem ga sprobala res za kratek čas, ampak vseeno.

Neposredna povezava do sporočila: 1985
9.4.2008 21:50:31   
noa1

Tudi jaz sem zelooo zainteresirana za mei tai. Ta od Mehurčice je prelep in ko sem ga probala mi je malecka kar zaspala not. So morale ostale čakat, da se moja princeska zbudi.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil noa1 -- 9.4.2008 21:51:49 >

Neposredna povezava do sporočila: 1986
9.4.2008 21:51:26   
Alina_alin
Tukaj ena skupinska, žal Zale od Pandice ni gor, ker sta prišli pozneje.
Od leve: Max, Noe, Ajša, Tjaša, Eni. Zgoraj aja Julija.

user posted image

Suzanamai- Bravo. sva nekje v istih okvirih. midva sva točno na 10-to obletnico, kar sva skup (ne poroke) dobila Tjašo. Naključje ali usoda?

Neposredna povezava do sporočila: 1987
9.4.2008 21:55:25   
Alina_alin
UPs, pomota: Neo - ne Noe.

Neposredna povezava do sporočila: 1988
9.4.2008 21:58:06   
Alina_alin
Moj se zahvaljuje za čestitke. Gre za monocikel. Šel je v Ženevo na sejem inovacij - največji sejem na svetu inovacij. Dobil tam zlato medaljo. Kak zgleda in več: http://www.enicycle.com/ 
Pa ne me kregat - ni reklama, ker še ni v prodaji.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1989
9.4.2008 21:59:13   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

Tukaj ena skupinska, žal Zale od Pandice ni gor, ker sta prišli pozneje.

user posted image

user posted image      user posted image       user posted image     Jaz pa sem Zalo tako lepo zrihtala, ko sem vedla, da bomo user posted image spet slikale    user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1990
9.4.2008 22:00:02   
Alina_alin
http://www.enicycle.com

ups, ker prej sem se zatipkala. ta bi naj delal.

Neposredna povezava do sporočila: 1991
9.4.2008 22:01:22   
Pandica
Alina_alin    meni ne odpre strani    user posted image

Sanwebdra  imaš ZS  user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
9.4.2008 22:03:32   
Alina_alin
pandica, zdaj gre- ta zadnji link?
Pa nič jokat za slikce, obljubim, da nasl. tvojo lepotičko poslikam še posebej večx. Bom vzela zraven kar cel fotorukzak z objektivi. Samo platna - ozadja ne bom.user posted image Naj bodo bovling steze v ozadju.user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
9.4.2008 22:05:12   
*kinnie*
Da se še jaz malo javim...
Pri nas sem edina  še budna, so šli že vsi ajatutaja...

Suzanamai: a ste kaj hokej dons gledal user posted image .
Na slikci pa super izgledaš, ma ni čudno, da si ga speljala iz naših krajevuser posted image

Joj kolk so luštni malčki na slikci user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *kinnie* -- 9.4.2008 22:07:17 >

Neposredna povezava do sporočila: 1994
9.4.2008 22:10:50   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

pandica, zdaj gre- ta zadnji link?   Ja  user posted image
Pa nič jokat za slikce, obljubim, da nasl. tvojo lepotičko poslikam še posebej večx. Bom vzela zraven kar cel fotorukzak z objektivi. Samo platna - ozadja ne bom.user posted image Naj bodo bovling steze v ozadju.user posted image      Jeeee user posted image

Pa kaj si ti nor  user posted image    ne morem verjet kakšen frajer je vaš ati   user posted image       user posted image      user posted image  
Še enkrat iskrene čestitke, res si jih zasluži user posted image
Zdaj pa se lahko važim, da poznam od njega drago in otročke  user posted image    in, da hodimo skupaj na kavice    user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1995
9.4.2008 22:13:33   
*kinnie*
Skuštrana: sem pogledala v albumček-super izgleda. Mi lahko samo okvirno poveš koliko stane?

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
9.4.2008 22:15:09   
maja zarja
Dober  večeruser posted image !
Štajerke vidim da je srečanje uspelo user posted image user posted image user posted image -zdaj pa hitro fotke...
evo mi smo tudi s posvetovalnice danes Klaudija nove mere pri 6-ih mesecih:7490g in 68 cm.Bila je tudi cepljena in zaenkrat še ni stranskih učinkovuser posted image .....kar tak naj ostane.Teste je dobro opravila celo pohvaljeni sva bile,da kar malo prehiteva v razvoju je rekla,da lahko pričakujemo vsak čas pa bo "bavcala"user posted image .
.....ko prideva skozi vrata ZD je tak pridna ,da to ni res....HB da nimamo s tem težavuser posted image .

Je pa nama P danes rekla,da moram zraven sadja in zelenjave ji dati tudi že kakšne probiotične jogurte in dvakrat tedensko meseka...pa sem ji ga danes dala in je bilo njammmmi.user posted image

VANILI dobrodošlauser posted image .
Sanwebdra in Suzanamai- lepa avatarčkauser posted image

Tave vi pa ste že velikiuser posted image

Metkica 1-HB da je le virozica user posted image ,da se čimprej porihtate

Mehurčica -lepi filmčki.

Joj zdaj pa sem vidla še fotko z današnjega srečanja kak so kjutuser posted image user posted image user posted image

Alina_alin -user posted image za user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1997
9.4.2008 22:28:20   
noa1
Alina_alin: uaaauuuuu...sem pokazala še mojemu in je najprej vprašal....kolko pa stane? Tako da potencialni kupci se že v vrsto postavljajo...ko bo na tržišču seveda.
Jaz pa bi še naše slikice s srečanja.user posted image

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
9.4.2008 22:36:12   
skuštrana
Kinnie ,cena je drugače med 55 in 60 e(odvisno od dezena), za Desetke pa 50e ( ta promocijski popust za desetke si je že pred časom izborila mama06user posted image )

Mariborčanke - vam pa poštnino častimuser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
9.4.2008 22:38:09   
skuštrana
user posted image Še malo za lušteuser posted image

Liza
user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?