|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
9.4.2008 20:18:17   
pikovit
Goldy hvala.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 626
9.4.2008 20:20:41   
Pija76
Ojla punce,
no predno se jaz prebijem čez vaše poste že vse pozabim user posted image . Leta???

Lara in Ledenka imata novi oblekici, lepi sta obe! Ledenka kako otroček? A je priden? Lara kdaj je akcija? Si klicala Reškota?

Arnejči pozitivno misli, pa bo a ne? Jaz sem po postu od Pike ugotovila, da imam danes 10 špiko Suprefakta, v pon, imamo pa UZ in kavo user posted image , zdaj pridružila se ne bo zgleda nobena.

Abra veš da bosta juniorja navijala, ta dva bosta tvoja najmlajša fena!!! To bo boljš k green dragonsi. Kako si? Kmalu grem k Karmen.

Mismis a praviš, da si se pivu odpovedala? Ja kaj bomo pa zdaj?

Dajamaja ah ne bom nič tablet, ker jih ne maram preveč, čeprav danes je prišla moja user posted image in mi povzročila pravo migreno, ki je že res dolgo nisem imela, sem v tajništvo sam po tablete hodila, in sem še zmeri čudna, horizontala bo najboljša varianta zdele.

Sapi bomo v mislih skupaj a ne? Te je pa res zafrknilo tole vse skupi!

Pikovit kako si danes?

Pozabila sem uno kokoško z 18 jajčki....hm hm hm, čestitke za pridelek, pa čimmanj bolečo punkcijo ti želim!

Policajka pa valda nisi res na cesti?

Grem še mal prebrat ker me je res spomin zapustu. Aja Alia dobrodošla.
Pozdravček vsem!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 627
9.4.2008 20:23:28   
Pija76
Lara a si res ti na palmi user posted image ? Ti a je una roža cela iz lubenice? Kaj je pa na 3 slikci tko fajn, pir al tip user posted image ?

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 628
9.4.2008 20:25:41   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Madonca mi sedaj lušte delate z Dominikansko. Jaz pa še nisem bila in sem rekla, da če tokrat ne uspe da sigurno nekam greva poleti. Bom tečnarila za tja.

Bambi doma boš, ker ne boš sama user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 629
9.4.2008 20:26:17   
Pija76
Mavrica naj se izcedek umiri!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 630
9.4.2008 20:28:22   
Pija76
Čarno pogrešam!

Drugač pa vidim da imam monologe user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 631
9.4.2008 20:29:55   
mismis
Mavrica72, BRAVO ti naša nova srečka user posted image user posted image , kar se tiče pa izcedkov, ne se preveč živcirat (saj vem, lahko govoriti) pa veliko počivaj. Evo pa še ena user posted image za srečo

Sapi,  žal mi je, da se je tako izteklo, če se pa je moralo tako izteči, je še vedno bolje na tak način, kot kakšna abrazija user posted image

Vijolica30, jutri pa punkcija, JUPI. Držim pestke, da bo veliko jajčk user posted image

Yuliah, kakšno je kaj stanje pri tebi, upam da so se izcedki umirili. Tudi zate ena lepa pikapoka user posted image

Andreja07, kako pa je kaj pri tebi?

Pika74, tale šemalo šemalo je pa meni zelo znan user posted image

Hati in Hormonček, 2H še malo zdržita, tudi vajin dan se približuje, že trka na vrata. Evo pujsa za srečo  user posted image

LaraL. kako pa ti in tvoji postopki, zdaj bi že počasi bil čas, da navijamo tudi zate, ko si tako solidarna z nami

Arneja, koliko dolg pa je tvoj najdaljši cikel, če se prav spomnim je 32. dni, torej če boš jutri zjutraj še imela povišano BT, bi pa mogoče lohka kakšen testek padel, kaj praviš? Drugače pa jaz štartam s postopkom junija, priprave pa nimam bog ve kakšnih, vsako jutro en centramed mami in matični mleček in vsako popoldne sprehod 5-6 km z mojo mrcino. To je vse, kar je mojih priprav

Dajamaja, a so prvi špike že padle?

Kje pa je danes Pija76 fiksarka?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 632
9.4.2008 20:32:22   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Kje pa je danes Pija76 fiksarka?

Med fiksanjem najdem malo malo časa za monologe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 633
9.4.2008 20:33:20   
mismis
Sem ravno odposlala post in vidim, da si že gor, ja sej dokler jaz svoj roman napišem

Kako smo danes? Ok razen migrene

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 634
9.4.2008 20:39:45   
pikovit
Ja končno sta se prikazaliuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 635
9.4.2008 20:42:01   
Pija76
u redu, sam nič se mi ne da ker me tolk pisker buba.......pa slab mi je........ah za 6%6""7/8... skratka

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 636
9.4.2008 20:42:05   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

seveda, saj veš da prej skoraj ne gre, pol službi je treba takoj user posted image ven peljati, da ni kakšen djek v garaži

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 637
9.4.2008 20:42:26   
pikovit
Pija to mi je čist beden,ko te ne vidim gor.Mismis vsaj načekiram in se priklopim na RR.Pa saj v bistvi sem skozuser posted image user posted image user posted image K bi pa z tabo kakšno rekla....user posted image
Danes pa sem bila z našo Mišek13 na kavi.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 638
9.4.2008 20:42:56   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

u redu, sam nič se mi ne da ker me tolk pisker buba.......pa slab mi je........ah za 6%6""7/8... skratka

ja ja tele kletvice so spet ratale popularne, kar se tiče piskra, najbolje, da ga malo odstaviš, da ne bo zavrel

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 639
9.4.2008 20:43:00   
Pija76

seveda, saj veš da prej skoraj ne gre, pol službi je treba takoj user posted image ven peljati, da ni kakšen djek v garaži

Pikovitek saj veš da midve tebe pogrešava in da takoj ko mal zadihava al pa še to se tle gor nalepiva

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 640
9.4.2008 20:44:00   
Pija76

Pija to mi je čist beden,ko te ne vidim gor.Mismis vsaj načekiram in se priklopim na RR.Pa saj v bistvi sem skozuser posted image user posted image user posted image K bi pa z tabo kakšno rekla....user posted image
Danes pa sem bila z našo Mišek13 na kavi.

Pa me pokliči! Kaj je Mišek tle?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 641
9.4.2008 20:44:02   
mismis

Pikovitek saj veš da midve tebe pogrešava in da takoj ko mal zadihava al pa še to se tle gor nalepiva

točno tako!

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 642
9.4.2008 20:44:17   
pikovit

Ta djek sem pa naprej prodalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 643
9.4.2008 20:45:00   
Pija76

točno tako!

Pikovit boš kaj pokomentirala to predanost?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 644
9.4.2008 20:45:49   
Pija76
Mismis al pa če z eno zeljnato zamenjam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 645
9.4.2008 20:47:29   
pikovit

Pa me pokliči! Kaj je Mišek tle?

Ok bom,sam itak ne morš ful govort.Ja Mišek je bila tu,pa žal jutri odide.Ni imela ravno ful časa,tako,da je bilo vse bolj na hitro.A sem vam rekla,da vas vse user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 646
9.4.2008 20:47:30   
mismis

Mismis al pa če z eno zeljnato zamenjam user posted image user posted image user posted image user posted image

ja ampak to je bolj kratkoročna rešitev, ker lahko prideš v težave, ko srečaš kakšnega zajca, pa te napade. In kaj boš potem brez glave. Sej tipkati boš še znala, ampak ali bo gospod G. zadovoljen samo s tvojimi tipkarskimi spretnostmi

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 647
9.4.2008 20:48:49   
pikovit

točno tako!

Pikovit boš kaj pokomentirala to predanost?

Zlati moji punci stauser posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 648
9.4.2008 20:50:01   
mismis
moj moj Pikovitek... user posted image

upam, da to ne bo izpadlo drugače, kot je bilo mišljeno user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 649
9.4.2008 20:51:08   
pikovit
Kdaj se pa kej dobimo?Zdaj bi šle lahko naši Policajki kaj nagajat.Jo mormo zaslišat kaj dela?Mogoče je pa cestarkauser posted image .Una ta zlobna k rada kazni pišeuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.