mismis
|
Mavrica72, BRAVO ti naša nova srečka , kar se tiče pa izcedkov, ne se preveč živcirat (saj vem, lahko govoriti) pa veliko počivaj. Evo pa še ena za srečo Sapi, žal mi je, da se je tako izteklo, če se pa je moralo tako izteči, je še vedno bolje na tak način, kot kakšna abrazija Vijolica30, jutri pa punkcija, JUPI. Držim pestke, da bo veliko jajčk Yuliah, kakšno je kaj stanje pri tebi, upam da so se izcedki umirili. Tudi zate ena lepa pikapoka Andreja07, kako pa je kaj pri tebi? Pika74, tale šemalo šemalo je pa meni zelo znan Hati in Hormonček, 2H še malo zdržita, tudi vajin dan se približuje, že trka na vrata. Evo pujsa za srečo LaraL. kako pa ti in tvoji postopki, zdaj bi že počasi bil čas, da navijamo tudi zate, ko si tako solidarna z nami Arneja, koliko dolg pa je tvoj najdaljši cikel, če se prav spomnim je 32. dni, torej če boš jutri zjutraj še imela povišano BT, bi pa mogoče lohka kakšen testek padel, kaj praviš? Drugače pa jaz štartam s postopkom junija, priprave pa nimam bog ve kakšnih, vsako jutro en centramed mami in matični mleček in vsako popoldne sprehod 5-6 km z mojo mrcino. To je vse, kar je mojih priprav Dajamaja, a so prvi špike že padle? Kje pa je danes Pija76 fiksarka?