|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
9.4.2008 14:59:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

tianna, NaILa, lemavrica, škorpion (ki ste online) kaj boste povedale??? user posted image

Evo eno matematično, pretvori mi grame v ml. user posted image  200g = 200 ml user posted image  user posted image  

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 176
9.4.2008 15:00:50   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tianna
A Sandra torej si mu le dala goveje meso. Mogoče pa mu ni všeč, kaj veš. Ma ti g in ml. Joj, pretvarjanje mi nikoli ni šlo. user posted image  Koliko g je npr. 200 ml?

200 user posted image
ja sem mu dala-ampak res čisto malo...ma ne, saj mesa se skoraj čutilo ni....sam neki štrajka z zelenjavo-sam sadje bi spet jedu

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 177
9.4.2008 15:02:03   
sandra85

tianna, NaILa, lemavrica, škorpion (ki ste online) kaj boste povedale??? user posted image

Evo eno matematično, pretvori mi grame v ml. user posted image  200g = 200 ml user posted image  user posted image  

user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 178
9.4.2008 15:04:24   
NalLa

Kot jest vem 200ml ni nuno enako 200g (lahko pa je)

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 179
9.4.2008 15:04:45   
helenav
Mi imamo krst 20.4., samo v krogu najožjih (starši, bratje/sestre, nečaki). Je moj enkrat zadnjič ujel 6kg zobatca (ful lovi velike ribe) in nam ga bodo v eni gostilni lepo spekli za

mi tudiuser posted image user posted image user posted image

ej....kje lovi tvoj dragi? Moj je nor za zubatca..ampak do sedaj mu ga je enkrat uspelo ulovit..lovi pa pod vodo v apneji.,..pa tvoj?

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 180
9.4.2008 15:06:22   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Kot jest vem 200ml ni nuno enako 200g (lahko pa je)

user posted image zdaj pa nevem večuser posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 181
9.4.2008 15:07:10   
lemavrica
taček sem šla slike gledat, kolk je luškan, pa kake učke user posted image

Sandra ma nimam danes kej dosti povedat. Mogoče to da se je končno začel obračat okoli svoje osi, samo to vsi ostali že počnejo in itak ni zanimivo za na forum. No meni je pa to skoraj tako kot bi shodil, ker se nam ful pozna un mesec ko je imel tako grozno vnete gubice pod vratom in pod pazduhami.
PA na puzzlih mu gre ful bolje kot na blazini, sem šla danes še po en paket, kar Lumpi-ja vzamem ker je res ugoden.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 182
9.4.2008 15:09:03   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Sandra ma nimam danes kej dosti povedat. Mogoče to da se je končno začel obračat okoli svoje osi, samo to vsi ostali že počnejo in itak ni zanimivo za na forum. No meni je pa to skoraj tako kot bi shodil, ker se nam ful pozna un mesec ko je imel tako grozno vnete gubice pod vratom in pod pazduhami.
PA na puzzlih mu gre ful bolje kot na blazini, sem šla danes še po en paket, kar Lumpi-ja vzamem ker je res ugoden.

seveda je zanimivo za ta forum.....in user posted image user posted image user posted image Jaka!!!!!! kako pa je zdaj to vnetje? a je vredu? kdaj imate ponovno dermatologa?

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 183
9.4.2008 15:10:32   
NalLa
ja 200 ml gostega soka in 200ml vode nima enako gramov

Neposredna povezava do sporočila: 184
9.4.2008 15:11:29   
sandra85

aja user posted image ej js imam še izpit iz matematike za naredit-tako da mi je oproščenouser posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 185
9.4.2008 15:11:44   
NalLa
jest sem si enkrat tehtala 100 ml mojega načrpanega mleka in če se prov spomnim, je prišlo okrog 110 g.

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 186
9.4.2008 15:12:55   
NalLa

aja user posted image ej js imam še izpit iz matematike za naredit-tako da mi je oproščenouser posted image

Sandra tebi je vse oproščeno (vsaj pri meni)user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 187
9.4.2008 15:13:30   
sandra85
tianna, bo treba it nazaj v šolouser posted image (za obe pravim)

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 188
9.4.2008 15:14:52   
NalLa
pustmo te grame

Lan je začel spet mal bolje jest. Mi je prej pojedu 140ml (ne vem kolk guser posted image  je to) polente z mlekom, pa še ponoči je začel samo enkrat jest (upam, da se ne hvalim prezgodaj)

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 189
9.4.2008 15:15:24   
sandra85

Sandra tebi je vse oproščeno (vsaj pri meni)user posted image

hvala user posted image user posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 190
9.4.2008 15:16:20   
sandra85

pustmo te grame

Lan je začel spet mal bolje jest. Mi je prej pojedu 140ml (ne vem kolk guser posted image  je to) polente z mlekom, pa še ponoči je začel samo enkrat jest (upam, da se ne hvalim prezgodaj)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa mene grami zanimajo!!!!!

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 191
9.4.2008 15:16:35   
lemavrica
Sandra trenutno ni nič vneto, alergologa imamo pa ko bodo kvni testi prišli. 

Ja ml in g niso isto. To sem se na sosednjem forumu naučila user posted image , tudi jaz imam še matematiko za narest.user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 192
9.4.2008 15:16:56   
Anonimen

tianna, bo treba it nazaj v šolouser posted image (za obe pravim)

user posted image  Ja ma to pretvarjanje meni res ni všeč.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 193
9.4.2008 15:18:38   
Anonimen
Lemavrica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vrtenje!!! Jaz sem vesela, ko slišim tak napredek. user posted image  A te Lumpi puzzle so cenejše?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 194
9.4.2008 15:18:40   
NalLa
Sandra, ko mu narediš kašico jo zvagi pa je

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 195
9.4.2008 15:19:09   
Anonimen

pustmo te grame

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa mene grami zanimajo!!!!!

Mene tudi. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 196
9.4.2008 15:19:30   
sandra85

Sandra trenutno ni nič vneto,

waw!!! sem ful vesela, da nima več teh problemov: ker je bil prav bošček, če ga je to skozi srbelouser posted image

tianna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 197
9.4.2008 15:19:48   
Anonimen

Ja sej jaz jo, ma me zanima koliko ml pride. user posted image

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 198
9.4.2008 15:20:24   
Anonimen

Sandra trenutno ni nič vneto,

waw!!! sem ful vesela, da nima več teh problemov: ker je bil prav bošček, če ga je to skozi srbelouser posted image

Jaz tudi. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 199
9.4.2008 15:20:37   
sandra85

user posted image user posted image user posted image ma js kr pri ml ostajamuser posted image ker dam vedno najprej v aventov lonček za shranjevanje-tako izmerim in pol mu dam v krožniček

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?