babyrok
|
Jutro, midva sva danes vstala ob 7.30 in pojedla, potem pa je okrog pol devetih zaspal in še traja. Zdaj bo verjetno vsak čas slišati kakšne nove glasove iz njegove sobice. Včeraj zvečer in danes zjutraj je sicer popil AM po flaši, samo ga je treba kar neki animirat. Pa božat po rokicah, pa peti itd. Včasih sva se stisnila in po 3 min. konec, zdaj pa takšna procedura. Pa dobro, samo, da ne bo nehal mleka pit. Spali smo še kar, sicer slabše kot prejšnji 2 noči. Slabo se je začelo že zvečer -očka mu je dal po flaši pit vodo, ko je bil Rok že v postelji in nesreča...ni dobro zatisnil flaške in polil Rokca...bogec mali. Potem sva ga preoblačila in sušila vrečo in vse skupaj se je podaljšalo. Ponoči se je zbudil 2x, da sem mu dala pit in parkrat je nekaj jamral, pa nisem vstala. Zdaj že malo ločim, kdaj bo sam od sebe nehal, kdaj pa ne...no, ja recimo, da ločim, saj je vsak dan še kaj novega, ki itak še ne obvladam . Še vedno spi v spalni vreči. Do zdaj sem imela eno bolj toplo za ponoči in eno tanko za podnevi, ki bo ob toplejših dneh kar za noč in dan. Uspavanje - na rokah ne zna zaspat. Položimo ga v posteljico in potem je zelo različno. Od tega, da kdaj sam zaspi, do tega, da ga tapkamo po ritki celo uro...no, to je najbolj extremno, ampak se tudi zgodi. Največkrat ga pa pustimo en čas samega in ko začne z mamamammm, pridem s flaško, da malo popije, se obrene, se še malo se poigra z mojimi prsti, ga potapkam po ritki in to je to.
|