|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
9.4.2008 13:51:09   
ursikazala
Vrečo pa mi kar še uporabljamo in jo mislim še naprej. Ker se je drugače z nogami pririnila čisto do stranice od glave... Tako pa je na istem mestu zjutraj, kakor zaspi. Ok, ko bo vroče, jo bom samo s čim lahkim pokrila.

Mi imamo krst 20.4., samo v krogu najožjih (starši, bratje/sestre, nečaki). Je moj enkrat zadnjič ujel 6kg zobatca (ful lovi velike ribe) in nam ga bodo v eni gostilni lepo spekli za pojedinouser posted image
Upam, da bo tamala pridna... no sej je itakuser posted image

NIKA 21.9.2007
http://www.moj-album.com/uredi/ayatutaya/9506966/

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 151
9.4.2008 13:51:59   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Carmy lepo vabilo. Boste imeli velik krst? Mi bomo imeli majhnega.

krst so imeli v sobotouser posted image

annie lep avataruser posted image user posted image user posted image Eneju je včasih pogosteje "stal" lulček med previjanjem, zdaj manj. no pol se takoj polula in padeuser posted image

grem, mu kuham kosilo

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 152
9.4.2008 14:05:45   
dorotea
VAS LEPO POZDRAVLJAM! Se me se kera spomne? Ne bi zamerila , ce se ne bi, k se vam pa tok dolgo nisem javila...sem imela tolko problemov, da raje niti ne nastevam...ma pustmo to...nasa Patricija je zdrava in srecna...pri 6 mesecih je imela 6900g okol 68 cm...se vedno ima veliko las in nic zobuser posted image user posted image user posted image .

Sej sem se oglasla samo da vas pozdravim, da vidim kako so vasi soncki mali in ce ze kera nacrtuje bratca al sestricouser posted image user posted image user posted image . Al pa ce ga je celo ze nastimala?user posted image user posted image user posted image

Bodte pridne...poljubcke malckom...in predvsem, da bi bili vsi zdravi!
Mejte se radi...z vasimi user posted image inuser posted image , ker zivljenje je tako nepredvidljivo, da je treba uziti vsako minuto dneva !!!

dorotea

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 153
9.4.2008 14:20:18   
dorotea
aja, jst tud ne bom nic uzaljena , ce me brisete...saj vem kako dolg ratuje tisti seznamcek
bodte pridne!user posted image

pozdravcek tianna, vidim da si na temi...kako si?

< Sporočilo je popravil dorotea -- 9.4.2008 14:21:02 >

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 154
9.4.2008 14:24:16   
Anonimen
Ooooooo Dorotea!!!! user posted image user posted image user posted image
Ma kdo bo tebe brisal?! Jaz se večkrat spomnem nate veš. user posted image  Kako si me za porod desni prehitela. user posted image  Upam, da ti problemi niso bili tako zelo hudi in da ste ok. Pa oglasi se še kaj, ko boš lahko. Jaz te bom vesela. user posted image

Objemček od naju!

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 155
9.4.2008 14:25:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dorotea

pozdravcek tianna, vidim da si na temi...kako si?

Ja in sem prav vesela, ker sem videla tvoj post. user posted image

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 156
9.4.2008 14:26:47   
Anonimen
Aja, kako sem... Zdaj malo boljše, ker sem sita, pa mišek mi je zaspal in imam malo časa zase. Drugače smo ok. Rastemo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 157
9.4.2008 14:28:18   
NalLa
O, Dorotea jest se tud ful velikrat spomnim nate. Sem ti hotla že zs pisat, pa sem mislila, da bom preveč vsiljiva. Upam, da si kljub problemom, ki si jih imela sedaj o.k.. Pa javi se še kdaj, te pogrešamo!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 158
9.4.2008 14:31:30   
dorotea
Oj!Hvala tianna!
Ves, z veseljem bi rekla, da niso bili hudi problemi, pa ne moremuser posted image .
Ko sem vas tako malo brala, mi je slo kar na jok, ko sem se spomnila, kako brezskrbna sem bila takrat, ko sem tu za pcjem sedela in cvekala...ampak Bog nam ne nalozi vec kot lahko nesemo, kajne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 159
9.4.2008 14:35:21   
dorotea
NaiLa pozdravcek tudi tebi...vidim da veselo cvekate...in kar veliko vas je ostalo tu...pridne! ti pa bi sploh mogla biti pred nama s tianno,pa si nekaj strajkala, kajne?user posted image user posted image user posted image

tud moja mala zdej spancka...je pa tecka k zobe dela

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 160
9.4.2008 14:35:39   
Anonimen

Oj!Hvala tianna!
Ves, z veseljem bi rekla, da niso bili hudi problemi, pa ne moremuser posted image .
Ko sem vas tako malo brala, mi je slo kar na jok, ko sem se spomnila, kako brezskrbna sem bila takrat, ko sem tu za pcjem sedela in cvekala...ampak Bog nam ne nalozi vec kot lahko nesemo, kajne?

user posted image user posted image user posted image

Ne vem kaj naj rečem. Bi te potolažila, pa te ne morem. Drži se, prav? In če kadarkoli rabiš nekoga za pogovor, mi piši. Lahko ti tudi gsm dam, če hočeš. Rada volje te bom poslušala in ti pomagala, če bo le šlo.

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 161
9.4.2008 14:36:33   
Anonimen

ti pa bi sploh mogla biti pred nama s tianno,pa si nekaj strajkala, kajne?user posted image user posted image user posted image

Na koncu sta me obe prehiteli. user posted image

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 162
9.4.2008 14:38:50   
dorotea

ti pa bi sploh mogla biti pred nama s tianno,pa si nekaj strajkala, kajne?user posted image user posted image user posted image

ja ja saj res imas prav...ti si bla ta zadnja!user posted image user posted image user posted image Ampak pocasi se dalec pride!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 163
9.4.2008 14:40:18   
Anonimen

ja ja saj res imas prav...ti si bla ta zadnja!user posted image user posted image user posted image Ampak pocasi se dalec pride!

Zadnja ja. user posted image  Ma sej je bilo ql, samo da ni bil oktober. user posted image  user posted image

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 164
9.4.2008 14:40:41   
dorotea

Ne vem kaj naj rečem. Bi te potolažila, pa te ne morem. Drži se, prav? In če kadarkoli rabiš nekoga za pogovor, mi piši.

Mogoce te pa res primem za besedo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 165
9.4.2008 14:44:21   
Anonimen

Ne vem kaj naj rečem. Bi te potolažila, pa te ne morem. Drži se, prav? In če kadarkoli rabiš nekoga za pogovor, mi piši.

Mogoce te pa res primem za besedo...

Ti kar. Če hočeš seveda. Nočem biti vsiljiva, tako da... Če hočeš torej. Jaz ti rade volje pomagam. Veš kje me najdeš. user posted image

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 166
9.4.2008 14:44:33   
lemavrica
Dorotea res te je lepo spet brati user posted image  user posted image zate in upam da si rešila probleme oz. da je sedaj bolje. Tako kot na Tianno se lahko tudi name vedno obrneš za pogovor. RAvno par dni nazaj sem študirala o tebi in zakaj se nam jič več ne javiš.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 167
9.4.2008 14:46:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

Carmy lepo vabilo. Boste imeli velik krst? Mi bomo imeli majhnega.

krst so imeli v sobotouser posted image

Ups, sem spregledala tisti stavek. user posted image

Annie, našemu se tudi včasih dvigne. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 168
9.4.2008 14:50:17   
dorotea
Joj kako lepo je slišat, da se še spomnete name...pa saj nočem tu zdaj kvarit razpoloženja...hvala res, da ste tako prijazne.
Nisem vam mogla pisat, ker mi je blo preveč hudo in preveč drugih stvari mi je hodilo po glavi, ki pa niso ravno za ta forum...sem vesela, da lepo rastete in da so vaši malčki zdravi in veseli.

Se vam še kaj oglasim ko bom lahko!!! Pa LEPO LEPO BODTE!

< Sporočilo je popravil dorotea -- 9.4.2008 14:52:33 >

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 169
9.4.2008 14:52:03   
sandra85
o dorotea!!!!! glih včeraj sem pisala o tebi tukiuser posted image nekje na 2. strani
upam da ste zdaj ok in da ne bo več kakih problemov user posted image user posted image user posted image

Eneju sem skuhala brokoli+korenček+krompirček in čisto malo malo govejega mesa, pa sem ga mogla prisilit da je pojedel 130ml (nevem kaj mu je, da neki štrajka že 3 dni noče jest zelenjaveuser posted image )

zdaj kuham sebi, enej pa spančka!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 170
9.4.2008 14:55:07   
NalLa

Oj!Hvala tianna!

Ne vem kaj naj rečem. Bi te potolažila, pa te ne morem. Drži se, prav? In če kadarkoli rabiš nekoga za pogovor, mi piši. Lahko ti tudi gsm dam, če hočeš. Rada volje te bom poslušala in ti pomagala, če bo le šlo.

Točno moje misli. Če karkoli rabiš, se javi!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 171
9.4.2008 14:55:17   
Anonimen

Se vam še kaj oglasim ko bom lahko!!! Pa LEPO LEPO BODTE!

user posted image  Enako. user posted image

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 172
9.4.2008 14:55:24   
sandra85
aja, pa seveda sem ti tudi js na voljo, če karkoli rabišuser posted image

za ta forum pa je čisto vse, pišemo o user posted image o user posted image o user posted image o user posted image o user posted image ..........user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 173
9.4.2008 14:56:43   
sandra85
tianna, NaILa, lemavrica, škorpion (ki ste online) kaj boste povedale??? user posted image

taček sem šele zdaj utegnila pogledat album. kaki dobrovoljček in kake vlke ukiceuser posted image

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 9.4.2008 14:58:49 >

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 174
9.4.2008 14:58:01   
Anonimen
Taček, lepe slikice! user posted image user posted image user posted image

PBJ, tvoja Ana je tudi cukr, pa Zoja od Pikice Pokice. Ma lepi septembrčki no.

A Sandra torej si mu le dala goveje meso. Mogoče pa mu ni všeč, kaj veš. Ma ti g in ml. Joj, pretvarjanje mi nikoli ni šlo. user posted image  Koliko g je npr. 200 ml?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?