Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 8.4.2008 18:22:56
|
|
|
|
arabela*
|
pozdravljene punce. Se najprej opravičujem,ker me ni bilo nič na forumu.Sem bila polno zasedena .sem pa zato tak malo površno preletela vaše poste . Pri nas nič novega.Še vedno čakamo prve brcike,ki pa jih ni in ni.Trebuh pa je že ogromen.Vreme je danes res fajn za lenarjenje.Jutri pa imam organizirano varstvo za tamalo,z namenom,da bom pospravljala. Me res zanima,kako. Trnjulčica,vidim da si še doma.Pa saj po eni strani je bolje,da je čim dlje časa na toplem otroček. K&M,glede našega spanca ti povem,da bi naša Aneja vsak dan spala do desetih,jo moram včasih budit.Je pa res,da gre zelo pozno zvečer v posteljo.Tako dolgo gleda risanke,da imamo potem vsak večer ceremonije okoli spanja.Je pa že od drugega meseca naprej spala celo noč nekje od devetih zvečer,pa zjutraj do devete,desete.Je bolj po meni Vidim.da se punce pogovarjajo,kako niso imele svojih popadkov.Jaz sem jih imela prvič dva dni zapored,sicer rahle.V porodnišnico pa sem odšla,ko sem bila že 7 cm odprta.Sem čist do konca čakala,ker mi ni bilo not za ležat.Pa sem se preden sem šla še lepo navečerjala,stuširala.Nato pa v kopalnici zapazim malo krvi,tako da sem bila pa potem prisiljena it not.Kako pa bo sedaj pa nevem.Upam da podobno,čeprav bom sedaj imela malo več vožnje do porodnišnice.Bomo morali it kakšno urco prej
< Sporočilo je popravil Saraya -- 8.4.2008 18:24:58 >
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 8.4.2008 19:27:55
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Čestitke strokovnjakinji Bubi!!! Jutri bova pa napisali kar predlog za deložacijo, a velja? Trnuljčica, samo a niso ti popadki, ki minejo, eno veliko sr...? Meni gredo tako na živce, najprej nastane panika, potem pa vse mine. Ko pa bo šlo zares, si bom pa mislila - ja, ok, spet lažni... Na koncu bom pa kar doma rodila. Danes sem šla kupit čaj iz malinovih listov - pa ga nimajo.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 8.4.2008 19:54:01
|
|
|
|
trnuljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca Trnuljčica, samo a niso ti popadki, ki minejo, eno veliko sr...? Meni gredo tako na živce, najprej nastane panika, potem pa vse mine. Ko pa bo šlo zares, si bom pa mislila - ja, ok, spet lažni... Na koncu bom pa kar doma rodila. Ma jaz sem dobila kar sem iskala . Sem včeraj popoldan ravno razmišljala kako ne bom nikoli vedela kakšni so popadki potem pa... . Mene lažnost toliko ne moti kot to, da bi sedaj res prišel, ko je moj zopet v službi. Saj veš iz Lj ne more ravno prileteti. Sploh če bo dežuren. Tako da v četrtek bolje, da ne bo nič(dežuren), 13.4. imava pa obletnico ( bova vedno izvisela pri praznovanju , saj bo RD imel prednost).
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 8.4.2008 19:55:38
|
|
|
|
trnuljčica
|
Čestitke Bubi Frutka imaš zs- upam dati bo sploh kaj jasno
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 8.4.2008 20:36:23
|
|
|
|
mehurčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka Ime bo padlo na porodni, predvidevam? Navijam za O! A ti tudi navijaš z O? Sem mislila, da sem samo jaz bila bolj za to ime. Ampak mislim, da se je Trnuljčica že odločila za S. K&M, stavim na 12.4. ....ne vem zakaj. Me je prešinilo.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 8.4.2008 22:13:26
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Mehurčica, definitivno si bolj prijazna do mene, kot sem bila jaz do tebe. Ti bi mi dala en dan prej, jaz pa sem tebi trdila, da boš rodila 30. oktobra, je tako? Mogoče bo pa res 12. Bomo videli. Za kaj že staviš?
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 8.4.2008 22:23:59
|
|
|
|
*bubi*
|
Hvala. Ja, res sem srečna, da sem to porihtala, v jeseni me čaka še en strokovni . Še ta mesec pa upam na pogodbo za NDČ. Pogoje imam
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 8.4.2008 22:36:52
|
|
|
|
arabela*
|
Bubi,čestitke
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 8.4.2008 22:48:45
|
|
|
|
Janey
|
Čer KM še malo...najbž po prej kot 12 ful se prepričaj da zdaj pa boš rodila in pošlji signal malemu da zdaj pa sta pripravljena sicer pa jaz ti nebom dajala nasvetov...,nisem kompetentna za to lepo bodite papa
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 8.4.2008 23:28:04
|
|
|
|
trnuljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica IZVIRNO SPOROČILO: frutka Ime bo padlo na porodni, predvidevam? Navijam za O! A ti tudi navijaš z O? Sem mislila, da sem samo jaz bila bolj za to ime. Ampak mislim, da se je Trnuljčica že odločila za S. Meni sta obe imeni všeč! Tako bo moj izbral, ko vidi. Še zlasti, če bom dobila popadke sredi noči , saj bo potem splošna in bo moj videl prvi (in tudi edini dokler bo mamica zadeta). Je pa res, da je S. njegova izbira.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 8.4.2008 23:43:43
|
|
|
|
kekec in mojca
|
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica Ma jaz sem dobila kar sem iskala . Sem včeraj popoldan ravno razmišljala kako ne bom nikoli vedela kakšni so popadki potem pa... . Mene lažnost toliko ne moti kot to, da bi sedaj res prišel, ko je moj zopet v službi. Saj veš iz Lj ne more ravno prileteti. Sploh če bo dežuren. Tako da v četrtek bolje, da ne bo nič(dežuren), 13.4. imava pa obletnico ( bova vedno izvisela pri praznovanju , saj bo RD imel prednost). Še predobro vem, kaj pomeni ta strah. Trenutno me daje panika, kaj če do 24. še ne bom rodila, pa bo moj moral v LJ na strokovnega, jaz pa v P rodit? Saj sploh ne bo prišel pravi čas sem. No, saj bom že rodila sama, ampak vseeno si želim, da bi bil on zraven. V četrtek zvečer bo pa taka panika, da bo joj. Celo dopoldne in popoldne bom hodla okol, na sprehode, zvečer se bom šla kopat, potem pa še pride na vrsto ... Edino čaj iz malinovih listov ne najdem. Fajn bi bilo, da bi rodila v petek, potem imamo porihtano varstvo za malega, pa še skrbi s službo ne bi imeli...
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 8.4.2008 23:44:35
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Glede imen pa... jaz navijam za S.!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 8.4.2008 23:51:40
|
|
|
|
trnuljčica
|
K&M pa saj ne bo šele 24.4. Sem skoraj 100% prepričana ( intuicija, kosti... ). Saj si drugorodka. Pa šravfa te že vsaj 1 teden... Pa do 13.4. je še 5 dni... Da ne bo na koncu 15.4.? Saj veš, da si pred 2 mesecema rezervirala za obe na 15.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 9.4.2008 0:00:35
|
|
|
|
trnuljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca Glede imen pa... jaz navijam za S.! Saj ni čudo, če si pa tršica. Vsi moji 4 prijatelji navijajo za S (tršice in prfoksi)+ moj (uradno tudi šolnik). Res ne vem kaj je tem šolnikom. Jaz sem pa naivno mislila, da ste prfoksi konzervativni pri imenih.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 9.4.2008 0:00:51
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Jah, 15.4.... to je bilo takrat, ko me še nič ni bolelo. Zdaj pa hodim kot ena raca na široko, pa zibam se, kot bi bila pijana. In za mojega tud nisem vedla, da bo tako kmalu strokovnega dobil.
< Sporočilo je popravil kekec in mojca -- 9.4.2008 0:02:37 >
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 9.4.2008 0:01:39
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Ma ne, nismo konzervativni! Ravno v tem je finta, da slišimo toliko novih imen, da enostavno moramo bit napredni.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 9.4.2008 0:03:09
|
|
|
|
trnuljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca Ma ne, nismo konzervativni! Ravno v tem je finta, da slišimo toliko novih imen, da enostavno moramo bit napredni. A tako je s tem. Poklicna deformacija.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 9.4.2008 9:27:33
|
|
|
|
Ro-La
|
obveščam vas, da je KM šla rodit upam, da bo hitro in čimmanj boleče opravila in kmalu cartala zdravega otročka
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 9.4.2008 9:32:38
|
|
|
|
Čmrlika
|
obveščam vas, da je KM šla rodit upam, da bo hitro in čimmanj boleče opravila in kmalu cartala zdravega otročka AAaaaaaaa, a res, ni to kak hec s strani njenega , no saj si mislim da ne...Hvala za info... K&M drži se, me smo z vami...!!! Veliko sreče, pa da bo čimprej v tvojih rokah....
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 9.4.2008 9:50:56
|
|
|
|
mehurčica
|
Navijamo!!!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 9.4.2008 10:19:08
|
|
|
|
Janey
|
Pa nebo treba čakam...KM naj vam bo lepo drži se, mislimo na tebe
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 9.4.2008 11:19:40
|
|
|
|
trnuljčica
|
En expresni čim manj boleč porod K&M. Čmrlika hvala, da si javila info na aprilčicah, jaz sem bila pri gin zj in se je malo zavleklo do doma.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 9.4.2008 11:50:36
|
|
|
|
arabela*
|
K&M,drži se
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 9.4.2008 12:36:14
|
|
|
|
*bubi*
|
Dihaj, Mojca, dihaj!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 9.4.2008 12:36:49
|
|
|
|
*bubi*
|
Zdaj lahko še hitro stave pobiramo - bo ali ? Jaz že od začetka pravim, da bo !
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?