Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Katera je pa zdaj na vrsti? Čmrlika ali Trnuljčica? Trnuljčica, ker je frajerka, pa približno ve, kdaj bo spoznala svojga , jaz pa itak da bom rodila na rok... Nikoli se ne ve. To je vse kar bom rekla. prav imaš, se bomo že nekak zmenli,ne? Čmrlika ti le upaj, da boš dobila EA upaš lahko... dobila pa je itak neboš Pa saj pa ni noben bav bav porod. Jaz sem brez kake EA rodila, pa je bila moja miška težka 3900 g in velika 52 cm pa ni bilo grozno Boš videla, ko dobiš potem štručko na prsi, nekaj najlepšega kar se ti lahko zgodi v življenju...joj, ko se spomnim na to... kako je lepo imeti otročka.... sej je blo vse v hecu napisano...pa smo že enkrat imele debato o tem, in sem že takrat rekla, da sploh ne računam na to...poleg tega niti ne vem, kaj me čaka...če sem pa prvič noseča in si govorim, mogoče pa sploh ne bo tako kudo, čeprav se zavedam, da brez matranja in bolečin ne bo šlo... Sem pa vseeno vesela, da sem bila pri dr zabavniku in da zdaj vem o epiduralni iz prve roke, ne pa nekaj prebereš tukaj tak nekaj tak, ene reče tak , pa druga ne ni tak... tam p je nekaj mamic povedalo svoje izkušnje pa on dejanske zadeve in trenutno dosegljivost v Mariboru, tako da....Sem pa jo odmislila, že davno, če pa bo...pa hvalabogu,ne?
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|