![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.4.2008 16:39:29
|
|
|
|
sončnica24
|
Ja ancica saj te še kar nekaj čaka, jaz še tudi na momente sploh ne verjamem da v meni nekaj raste. Zdaj naprimer pa malo vožičke gledam pa bi že kar doma rada mela pa ga okrog vozla . Je pa res da mi razpoloženje tudi full niha, včasih bi se sam kregala potem sem spet vsa raznežena sem prava vremenska muha
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.4.2008 16:44:17
|
|
|
|
tany83
|
hola kako ste kaj cvekice... koncno mam internet... vidim, da veselo klepetate... nisem se brala za nazaj, ker se mi ne da ... bom raj mal poklepetala, ce je katera tle .... kako ste kaj punce moje???
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.4.2008 16:55:08
|
|
|
|
_ancica_
|
ojla tany!!!! kako si? kako je kaj v novem stanovanju??? za nazaj pa niti ni dosti za brat (mogoce par strani), ker smo bile vse bolj zaposlene soncnica...tvoje razpolozenje je potem kot spomaldansko vreme..
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.4.2008 16:57:36
|
|
|
|
sončnica24
|
Tany , kako se kaj imaš v novem stanovanju? Upam da lepo če ne drugo mi lahko eno slikico z razgledom pošlješ. Ti je že kaj slabo jaz ti z veseljem danes svoje počutje pošljem
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.4.2008 16:59:04
|
|
|
|
tany83
|
ojla ancica... v novem stanovanju je lepo, ceprav sem jaz fuuul zanic, mi dela precej slabo ko jem, pa tud zjutraj spim dolgo, ker tko vsaj slabost prespim... pa moje razpolozenje tud niha tko kot pr soncnici, en cas se jocem, da jaz ne bi bla tukaj, pol mi je kull... v glavnem moj dragi neve vec kaj bi... aja pa cakam da se narocim na pregled, ta teden se bom verjetno... ti kako si??? ti ze kaj nagaja tvoj ???
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.4.2008 17:04:24
|
|
|
|
sončnica24
|
No tany midve sva očitno približno na istem glede slabosti in razpoloženja , še res dobro da naju najini prenašajo, jaz sem mojemu rekla naj me proba čim bolj na miru pustit še posebej če bom sitna ker ko sem dobre volje je vse v najlepšem redu pa me kar uboga in me včasih kar presliši al pa se mi samo smeji
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.4.2008 17:06:38
|
|
|
|
tany83
|
haha... pol smo si podobne, jaz sem se v nedeljo jokala kot dz... ce sem kaj sitna, me moj tud pusti in se smeje... pa o tocno doloceni hrani skoz sanjam, dolocena pa mi ne gre za jest... moj se mi ponavad tud sam smeje, al pa rece sej vem, da ne si in si zato tako, ko se kej jezim... aja pa skoz bi spala jaz...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.4.2008 17:11:16
|
|
|
|
_ancica_
|
jaz sem pa za 1x se kar vredu. Edino kar je so prsi...auuuuuuuu!!!! ful me bolijo, se posebaj bradavicke so obcutljive. Drugace mi je pa samo na momente slabo (ampak mine po parih minutah). Bo verjetno hujse cez kak teden dva Aja, pa cez dan sem ful zaspana, ponoci pa ne spim dobro Bolecine tam spodaj so se pa malo umirile. Me se vedno spikne na vsake tolk casa, pa v krizu me se vedno malo boli. Jaz samo upam, da bo vse ok
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.4.2008 17:15:10
|
|
|
|
sončnica24
|
Mene pa prsi sploh več nena fejst bolijo tako da s tem nimam nekih problemov je to že minlo, čeprav moj pravi da so malo večje , samo do pa mi sploh ni ne vem ali zaradi slabosti No upam da me vse to skupaj hitro mine ker sem že sama sebi tečna in nadležna pa se mi zdi da še samo jamram Hočem svojo staro dobro voljo in počutje nazaj!!! In to zahtevam
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.4.2008 17:19:13
|
|
|
|
_ancica_
|
soncnica...a pa prsi so te bolele na zacetku??? ker mene bolijo za znoret...se posebi ta desna, ker me je ze prej ful bolela pred M. Mi hormoncki fajn nagajajo Glede slonckanja...midva se nisva odkar sva zagledala ...me je vse bolelo, pa nisva zaradi tega. Kaj pa vidva tany???
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.4.2008 17:22:32
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ soncnica...a pa prsi so te bolele na zacetku??? ker mene bolijo za znoret...se posebi ta desna, ker me je ze prej ful bolela pred M. Mi hormoncki fajn nagajajo Glede slonckanja...midva se nisva odkar sva zagledala ...me je vse bolelo, pa nisva zaradi tega. Kaj pa vidva tany??? Ja mene je na začetku predvsem tista na kateri strani sem spala ker spim na boku, in zjutraj je bila ponavadi katastrofa pa moj se jih sploh ni smel dotaknit zdaj pa se je malce umirilo, čeprav bradavice če si jih malo stistnem še bolijo ampak glede na začetek se lahko vse skupaj skrije
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.4.2008 17:23:24
|
|
|
|
venezuela
|
ola punce! ancica čestitam!!!!!! in kako ste kaj drugače? jst sem prec bolše, samo da je malo narava že zelena, pa da je dan do osmih zvečer jst sem mela pa prejšnji tedn, samo tko čudno samo ene 2-3 dni, pa še to ni bla čista kri, bolj rjavo....mi se to še ni nikol zgodilo... ponavadi me tud joškice po nehajo bolet, zej mam pa vse napeto, pa nekaj mi že od nedelje ni dobro v želodcu+občasno bolenje trebuha....sem mojmu rekla nej mi test prinese, k mam še dva na zalogi pri njemu doma, k mi je to mal hecno, sploh ker je bla menza tko čudna....mislte da sem ? apetita sploh neki nimam, ful mi je čudno, da mi čokolada ne paše, k drugače mi zmeraj tko da....ne vem....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.4.2008 17:33:05
|
|
|
|
sončnica24
|
Venezuela jaz sem dva dni po tistem ko bi mogla dobit , na wc papirju opazla kri pa je bila očitno O bolj pozno in zgleda da sem takrat imela vgnezditveno krvavitev, tako da bi jaz rekla da bi znalo bit tudi to, no mogoče.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.4.2008 17:40:46
|
|
|
|
_ancica_
|
venezuela....hojla, se pa ze dolgo nismo tipkale...hvala za cestitke ti pa le hitro naredi testek...mogoce se nam bos pa kmalu pridruzila drzim pesti!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.4.2008 17:44:42
|
|
|
|
venezuela
|
saj komaj čakam, da naredim test, upam da bo moj jutri ga prinesel, da se rešim dvomov...sem pa danes čisto hecna, kr spala bi, pa na bruhanje mi tud skos hodi....bomo vidli.. si sedaj po sobi prah brišem, pa bom vmes še kaj napisala.... tany, ancica kaj kuhata danes?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.4.2008 17:52:59
|
|
|
|
_ancica_
|
venezuela...bom drzala pesti jutri, da pokaze Jaz za 1x se nic ne kuham, je se prezgodaj pa tudi se ne vem kaj bi jedla kasneje. tany...ja kje pa si? a ti je slabo???
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.4.2008 17:54:26
|
|
|
|
sončnica24
|
Ja venezuela mogoče pa bo kaj, pa bomo lahko spet ploskale, samo malo čudno mi je da se binica nič več ne oglasi? Jaz sem zdaj tako kašlala da sem mislila da bom mogla bruhat se mi je nekaj v grlu vstavlo, pa je na srečo zdaj vse ok. Mi smo pa danes jedli zelenjavno juho pa rižoto z gramok in s korenčkom njami, zdaj pa ne vem kaj bom za večerjo jedla, moram še nekaj pogruntat, študiram če bi si šla palačinke pečt pa mi ni najbolj mogoče pa si še premislim, zdaj ko sem tako nonstop dvojne volje . Kam pa je tany pobegnila? Lahko da ji je spet net odpovedal, upam da ne pa da se še kaj oglasi
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.4.2008 18:53:58
|
|
|
|
_ancica_
|
moj se je tudi nekaj prehladil, zdaj se me pa ful izogiba, da se ne bi se jaz kaj nalezla jaz se bom sla pa zdaj stusirat, potem moram pa nekaj tukaj na racunalniku narest, za jest pa ne vem kaj bom imal. Sem se tok nazrla prej, da sem se vedno vsa polna in mi nic ne pase Punce, kaj pravit, naj grem se po en test v lekarno? Zadnjic ko sem ga delala (drugic) je bla crtica se vedno bolj bleda, sicer ze malo bolj mocna kot dva dni pred tem, ampak mene se vedno skrbi
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.4.2008 19:13:33
|
|
|
|
venezuela
|
ancica pa pejd v lekarno, pa najboljš da si clear blue kupiš, če ga tam maste, ker je najbolj zanesljiv. mi je to moj g reku. boš bolj ziher, tko da ga zase kupi, čeprav si sigurno sam da boš bolj mirna jst bom tud verjetna 2x delala, sploh če bo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.4.2008 19:26:59
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela ancica pa pejd v lekarno, pa najboljš da si clear blue kupiš, če ga tam maste, ker je najbolj zanesljiv. mi je to moj g reku. boš bolj ziher, tko da ga zase kupi, čeprav si sigurno sam da boš bolj mirna jst bom tud verjetna 2x delala, sploh če bo sej jaz sem ga ze dvakrat nardila. Prvega v petek, drugega v nedeljo, pa se kar ne morem verjet po eni strani mi ej skoda zapravljat denar za se en test, po drugi bi se pa se enkrat rada prepricala ... mah, sploh ne vem!!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.4.2008 20:14:35
|
|
|
|
_ancica_
|
ja kje pa ste vse??? tany, soncnica, venezuela,...???? Jaz sem se lepo stusirala, pa lase oprala, zdaj bom sla pa malo pred tv se tipkamo se kasneje
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.4.2008 20:25:03
|
|
|
|
sončnica24
|
Jaz sem se tudi zdaj najedla pa še malo kokice grickam pa tv gledam. Tany pa se meni zdi da internet jezi al pa elektrike nima upam no da je kaj od tega da ji ni slabo. Mi smo še neke obiske dobli pa ati je hodo k zdravniku ma probleme z odvečno vodo, pa spet ni vse tako kot bi moglo bit upam da se hitro popravi me je malo strah.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.4.2008 20:40:58
|
|
|
|
_ancica_
|
joj, se mi zdi da sem ravnokar dobila prvi mocnejsi napad slabosti ko sem se sla tusirat se mi je zdelo, da ful nimam nobenih znakov vec, razen bolecih prsi, zdaj ko sem pa mail pisala prijateljici, mi je pa ful ratal slabo!!! Res ni fajn, se bo treba kar mal dol vlezat ja tany pa ocitno spet nima elektrike oz ji inetrnet nagaja oz ji je slabo in pociva. upam, da bo tvoj ati kmalu ok
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.4.2008 20:45:22
|
|
|
|
sončnica24
|
Ga bomo že malo bolj čuvali zdaj, da bo vnuka ali vnukico cartal. No saj jaz se bom tudi počasi poslovila grem še malo tv gledat pa upam da bom jutri kaj boljša in da bo tany tudi tukaj če je ne bo spet kaj jezlo, tako da vam vsem želim lep preostanek dneva in se jutri spet kaj tipkamo upam da malce bolj kot danes. pa pa in lepe sanje ko boste pač šle spat
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.4.2008 20:46:07
|
|
|
|
sončnica24
|
Pa ancica upam da te ne bodo te slabosti kaj preveč jezle jima morata z tany povedat da so mene dovolj mučle oz. me še mučijo in naj vaju pustijo na miru
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.