|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  253 254 [255] 256 257   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
7.4.2008 14:03:28   
sončnica24
Hojla čvekice, no danes bo očitno tukaj bolj mirno, ker ancice ni tany tudi nima interneta jaz pa sem tako prehlajena da adijo, mi tako z nosa teče, očitno me nekaj mora mantrat ampak saj bo samo da me slabosti ne bi več mučle pa bi bla čisto srečna.

No če se katera kaj javi se lahko tipkamo drugače pa boma potem z ancico jutri nadoknadleuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6351
7.4.2008 14:42:45   
NAJBOLJŠA
Sončnica, zdravo.
Jaz sem bla do sedaj tud leteča....Sem imela G, ki je v Ljubljani, pa sem šele prejle dam pršla. Ta večja hči mi je zbolela, mislim, da ima angino, k jo full grlo boli..
Zdej pa šibam po sineta, pa kuhat in kaj  še....ah se bo že kaj najdlo..
Pa ti?Kje so ostale?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 6352
7.4.2008 14:45:33   
sončnica24
Ancica je napisala da je ne bo ker njen popoldne dela, tany se seli in še nima interneta, spps dela za ostale pa ne vem.

Saj jaz sem tudi prehlajena upam da me ne zakuha se mi zdi da je full virusov v zraku upam da se hčera hitro pozdravi

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 6353
7.4.2008 14:53:41   
NAJBOLJŠA
Mam občutek, da ji kar paše, da jo crkljamo...user posted image .k jo drugače premalo. Ma je res, k je najstarejša, pa jo včasih-nehote- zanemarjamo...user posted image user posted image Bo nadoknadla, ha ha.

Life is short..enjoy it.
N.

Neposredna povezava do sporočila: 6354
7.4.2008 16:14:18   
sončnica24
Ja saj zdaj jo res lahko malce cartate če je revica bolana user posted image , kolko pa je stara najstarejša hči? Upam da se hitro pozdravi.

Neposredna povezava do sporočila: 6355
7.4.2008 17:41:51   
NAJBOLJŠA
Osem let.Sine 6, mala pa 2...
Pestro, a ne?Ravno delam omakomza puranov file...user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

Neposredna povezava do sporočila: 6356
7.4.2008 17:54:58   
sončnica24
Uf to pa je res kar pestro. Tudi večerja se sliši dobra jaz pa ne vem kaj bi danes jedla pa še bom nekaj mogla čene se mi zdi da mi bo spet slabo 

Neposredna povezava do sporočila: 6357
7.4.2008 19:44:38   
sončnica24
Očitno bo to vse za danes user posted image . Jaz sem zdaj malo oddremala zdaj pa se bom tudi počasi tako prav v postlo spravlauser posted image .

Upam pa da bomo jutri bolj klepetali pa da se nam tany hitro nazaj pridruži.

Lahko noč vsem skupaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6358
7.4.2008 20:52:04   
NAJBOLJŠA
Jaz sem vmes še mal user posted image user posted image , tko, da sem čist prenovljena..user posted image user posted image user posted image
No, pa lohko...

Life is short..enjoy it.
N.

Neposredna povezava do sporočila: 6359
7.4.2008 21:07:48   
Šarki
sej sm vedla da mi boste vse ušleuser posted image
men je pa dons ratal da že obe spitauser posted image sta se kar preveč razvadleuser posted image ta večja je hodila ob 23h spatuser posted image , mene je že ob ene 21h zmankaluser posted image poj sta bla pa z mojmu user posted image čukca tok cajt pokonc, zjutrej pa ne vstat ko je treba v vrtec. ne ne, sej je nika full pridna ko je treba v vrtec it, jo morm mal pohvalituser posted image

no, če bo kera še kej napisala prav, če ne pa baj baj, se pišemo drugič

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

Neposredna povezava do sporočila: 6360
8.4.2008 7:53:31   
spps
jutro punceuser posted image user posted image user posted image user posted image jaz delam ta teden popoldan,za to sem samo zjutraj aktivna na RRuser posted image user posted image user posted image user posted image in kaj pri vas dogaja?jaz se otrpam nahoda s vsemi 4-imi-se ne damuser posted image user posted image user posted image moja mala je vedno boljša,tako,da še malo pa boma kozice poslale na pašouser posted image user posted image user posted image drugače pa pri meni ni nič novega.komaj čakam,da bo ponedeljek,da se grem k G pokazat,da vidi če sem tehnično brezhibna al pa bo potreben kakšen servisuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 6361
8.4.2008 11:43:23   
NAJBOLJŠA
Spps, jaz sem bla tud včeri na Remontu....ha ha. user posted image user posted image user posted image
No, jaz sem prejle pršla z Emo domov od zdravnika...Ima škrlatinko.user posted image user posted image
Sem šla brat o tem vse možno, pa Ema tričetrtbol.znakov nima.user posted image user posted image No, edino test pa je pokazal, da je.Tko, da bom kar 14 ali več dni doma????....No, vmes bom šla delat nočne, ker je mož ponoč doma, pa tud sestr nimamo in moram...
Kaj delate na tkole turoben dan?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6362
8.4.2008 12:52:17   
Šarki
user posted image slaba novicauser posted image
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2646540&mpage=1&#2646549

wanted cash.

Neposredna povezava do sporočila: 6363
8.4.2008 12:57:18   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi

user posted image slaba novicauser posted image
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2646540&mpage=1&#2646549

no jauser posted image upam,da se bo poštimalo.na kak način je pa zbolela???

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 6364
8.4.2008 13:06:59   
NAJBOLJŠA
Tanchi, kam si šla?
Kje se je pa okužila, ter kako je?
Upam, da boljš.

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6365
8.4.2008 13:32:08   
sončika84
Oo,boogaa!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Držim pesti,da bo vse v redu!

Jaz pa sem prej preuredila cunjice. Sem jih mogla dati po velikosti,k so ble premešane malo. Joj,tolko imam enih štumfkov pa majčk pa vsega!! Prov lepo mi je blo gledat,zlagat,tipat! Komaj čakam julij,da pride dete na svet,da ga /jo bom lahko oblačla.user posted image  Me je pa vseen mal stisnlo,če bom js sploh znala oblečt dojenčka! Mal me je zaskrbel,da ne bom sposobna. Za nič. user posted image  Drgač pa rit oz. trtica me še zmer boli. tko da ne vem če si bom upala pomit kopalnico pa to. bom vidla. ful bi jo rada,ker je res umazana. sej zato se bom vrjetn potrudla pa mal potrpela. Čeprav me je mal strha,da ne bo kaj narobe. Bomo vidli. Še kuhat morm,pa sploh n vem kaj naj. mam zrezke pa n vem kako naj jih prpravm. Pa kaj zravn. čist sem brez idej. Pa tko se mkomaj čakala tole bolniško,da bom kuhala in pekla in oh in sploh. Zdej pa kr nč iz mene! Groza! Ma mislim,d me mal zrd riti teži. pa še vreme je nikakvo. č ne bi šla na en sprehod. pa bi prec dubla idejo. ampak ker je dež,ap ker me rit boli,se kr smilm neki sama sebi! No ja bo že! in kaj ve kej? kako ste kej?

Neposredna povezava do sporočila: 6366
8.4.2008 13:40:38   
NAJBOLJŠA
Sončika, vidim, da si čist v krizi...user posted image
Veš kaj, prid k k meni, pa bom ti dala samo otroke za pazit...user posted image vse drugo bom jaz..user posted image .Pa ti brezdelje nau več po glavi hodu..ha ha.
Mal te hecam.user posted image
Jaz sem pa v nosečnosti vse živo delala, prekipevala sem od energije...Je blo fajn.Še dons, k bi lohk mal počila, sem sedaj drgnila kuhinjo , z pečico vred, pa takle, namest, da bi knjigo v roke vzela.user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 6367
8.4.2008 13:45:10   
sončika84
Ah sej energije mi ne manjka! Sploh ne!!! Jaz bi vse pospravla pa vse,sam rit/trtica mi ne pusti! Me tko boli,da ne morem normalno se sklont pa se usest pa vstata pa nič. Bom drugič malo manj pazla po stopnicah! hahauser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 6368
8.4.2008 14:22:31   
sončnica24
Hojla, meni pa je danes spet slabouser posted image pa res ne vem kdaj me bo to spustlo sem čisto adio. Sma pa bla danes z mojim user posted image v trgovini pa sem si ene lepe čevlje kupla jih bom rabla na spomlad. Zdaj še moram samo ene pametne hlače najt ker mama kar nekaj rojstnih dnevov še skozi za dat do oktobra.

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 6369
8.4.2008 14:49:53   
Šarki
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Tanchi, kam si šla?
Kje se je pa okužila, ter kako je?
Upam, da boljš.

sm mogla it po ta veliko v vrtec pa na zavod za zdravstveno varstvo, pa čakam da nam svak zdravila prinese. so rekli da je verjetno dobila od nekoga ki je bil samo prenašalec. je bla pa full panika. poj je pa še user posted image bl paničar da je vse zdravnike okol klical kaj pa kako... tko da... sam upam da bo vse ok, pa da ne bo še kdo zbolel.

wanted cash.

Neposredna povezava do sporočila: 6370
8.4.2008 15:50:36   
_ancica_
Ojla punce moje user posted image

Sem danes spet ful zgodaj vstala...ze ene 4 dni sploh ne morem spat user posted image se kar naprej zbujam ponoci, joske me tud tok bolijo, da sploh ne vem kaj bi z njimi. Si bom mogla par sportnih modrckov kupit za spat user posted image Drugace pa sem se kar ok...na momente mi je malo slabo, ponavadi dopoldne, drugace sem pa ok. user posted image

soncnica...ti si pa se kar bogica. Upam, da bojo tvoje slabosti minile po prvem tromesecju (ce ze ne kaj prej) user posted image

spps...kozice bos kmalu lahko peljala na paso, pregled pri g bo zdaj zdaj tukaj, potem pa AKCIJA!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tanchi...joooj, bogica mala user posted image , upam, da bo vse vredu z njo in z ostalimi. user posted image user posted image user posted image

NAJBOLJSA...super da si imela toliko energije med nosecnostjo. Jaz ne verjamem, da bom tako aktivna user posted image

soncika...kako si pa padla po stopnicah??? Si kar predstavljam to bolecino user posted image upam, da bos kmalu boljse user posted image

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 6371
8.4.2008 15:57:02   
sončnica24
Hojla ancica no potem zdaj že verjameš da boš decembra mamicauser posted image . Ginekologinjo si že klicala? jaz sem danes spet čist adijo ja sploh ne vem kam naj se dam, res upam da to ta mesec mine ker drug mesec bo kar naporen 2 birmi pa en rojstni dan okrogel pa potem se skozi celo poletje nadaljujejo rojstni dnevi pa ne bi rada nonstop sitnarla da mi je slabo ker potem me bodo vsi skupaj nekam poslali, še dobro da mam tako mamo kot imam pa da nič ne gnjavi ker res nič ne morem narestuser posted image

Upam da naša tany ni tako boga pa da hitro internet dobi, ji je verjetno že pošteno dolgčas

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6372
8.4.2008 16:18:00   
_ancica_
ojla soncnica...jaz bom verjetno danes poklicala G in se narocila. user posted image Se vedno kar ne verjamem da sem user posted image  user posted image Najraje bi sla se po en test, pa se mi na momente zdi brezveze user posted image kaj pa vem. Mogoce ker me je strah, da ni kaj narobe z malo pikico. Tukaj na RR-ju vsak dan preberes kaksno zgodbico o SS-ju, pa o srckih ki ne bijejo vec itd. user posted image user posted image Me je res ful strah! Tudi povedala se niva nobenemu (razen vam tukaj gor)...bi se rada dokoncno prepricala, da je res user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6373
8.4.2008 16:19:50   
sončnica24
Saj probaj čim manj te zgodbe zdaj spremljat pa brez grdih misli in bo, ker se meni zdi da če slabo misliš je potem vse skupaj še slabe, lepo pozitivne zgodbice brat pa bouser posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6374
8.4.2008 16:29:27   
_ancica_
ja, sej imas prav...samo je kar tezko user posted image

sem si dala trakec gor, pa ne vem tocno v kerem tednu sem user posted image glede na prvi dan zadnje M sem ze v 6., ampak se mi zdi da je bila O ful pozna, tako da sem mogoce sele v 5. user posted image user posted image user posted image jaz bi sicer raje bla ze v 6. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  253 254 [255] 256 257   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  253 254 [255] 256 257   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?