|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
7.4.2008 22:06:28   
Laubica
Grem spat-nočko

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
7.4.2008 22:12:13   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: stephany

.. sem mislila, da bom lahko kaj napisala, pa ne bo nič. Spet jok. Že tretjič v eni uri. Verjetno sluti, da bo jutri drugačen dan...
Spomnite se kaj na naju in držite pesti, da ne bo prehudo!

Naj vama čim bolj mirno mine prvi in vsi naslednji dnevi-tud jaz mislim na vaju user posted image user posted image user posted image

Lahko noč user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
7.4.2008 22:12:28   
julci
hana bom pol nalimala slikce-še ne spiuser posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
7.4.2008 22:14:03   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci
hojla naša mala se je odločla ,da bo nočni tič ratalauser posted image je še pokonciuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ima še od včeraj v dobrem user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
7.4.2008 22:21:43   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

hojla naša mala se je odločla ,da bo nočni tič ratalauser posted image je še pokonciuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ima še od včeraj v dobrem user posted image user posted image user posted image user posted image

zgleda-že spiuser posted image
a si ti pod kamuflažouser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
7.4.2008 22:27:51   
hanna1
a si ti pod kamuflažouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image sam zdaj pa res grem,ker še sam z enim učkom gledam...ko moj hrček,sroti,ki mu teče z očke,da nč ne vidi,sem mu dons z kamilicami malo čistila--čeprav ne vem točno,kolko je star,živijo pa okrog 2 leti--se mi smili,ko si še sam tako čisti s šapicami učko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
7.4.2008 22:34:31   
julci
evo slikce z današnjega kafetkanja-ostale pa bom dala v albumuser posted image
user posted image

evo moja malenkost z najinimi navihankamiuser posted image
user posted image

pa Hana z malikamauser posted image
user posted image

Hanina režulika
user posted image
in moja režulika

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
7.4.2008 22:55:17   
julci
tk slikce dodane valbumu,geslo isto kot vedno

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
7.4.2008 23:18:41   
julci
evo še neki za lahko nočuser posted image

Ob jutranji kavici se Lojzka, Mara in Štefka pogovarjajo o svojih
možeh.
Nanese tudi tema na sex. Pa reče Lojzka:
"Veš včeraj sem ga svojem Franetu božala in sem ugotovila da ima ful
Mrzla jajca."
"Zanimivo", reče Mara,:"tud' jaz sem pri svojem Juretu zadnjič opazla,
da ma mrzla jajca."
Štefka posluša in nič ne reče.
Naslednji dan se Štefka pojavi na kavici totalno razbita, polna
potplutb, modro oko,...
"Ježeš, Štefka, ja kaj se ti je pa zgodilo?" sta ju vprašali.
Štefka reče:"Sinoči sem svojemu dedcu fafala. Ko sem ga prijela za
jajca sem ga vprašala...Kako to, da imaš ti tako topla jajca, Frane in
Jure pa imata mrzla?user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
8.4.2008 8:18:40   
viator
Živjo mladenke,

a sem prva?
Včeraj sem pozno v noč pripravljala gradivo za naš prvomajski izlet - običajno še z dvema prijateljicama združimo moči in napišemo nekaj o cilju našega potovanja - nekakšen mini vodič. Jaz v glavnem kaj napišem, ena potem uredi, sprinta itd...skratka cela akcija. No zdej sem to zrihtalauser posted image , yeeeeh...ena skrb manj!

Samo sem pa mal povožena danes....sem visela pres zaslonom do 1 zjutraj - kar je zame čisto nemogoča ura.

Julci - dober štos, tudi za zjutraj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ampak kolk so pa slike luštneuser posted image user posted image user posted image user posted image - sploh tele režulike - pa zobki majceni - pa učke, plave....ahhh. Srčka. Mamice pa tuduser posted image user posted image user posted image user posted image

Stephany- drži se danes. Upam, da bo čim manj joka in da ti ne bo prehudo. Sej se bosta navadila, samo prvi dan je res mal morastuser posted image user posted image

Laubica -
a ti imaš tud probleme z dostopomuser posted image user posted image user posted image user posted image - jebela, a si bomo mogle lastne privat računalnike omislit, al kaj.

Danes je pa dež napovedan - pa bomo doma z Laro - no ob 14.00 pa spet zobar in ortodont - tokrat s starejšo....user posted image . Ma bo že...

Lep pozdravček vsem, aja pa še kava - da še jaz enkrat častimuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
8.4.2008 8:47:30   
Laubica
Laubica - a ti imaš tud probleme z dostopom - jebela, a si bomo mogle lastne privat računalnike omislit, al kaj.
user posted image user posted image user posted image ja če bi imela denar bi si že prenosnega kuplauser posted image user posted image user posted image
HANA-JULCI-Super lušne punce ste sploh pa male lepotičke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi pa prestavljamo ograjo -smo dobili 1.5m zemlje nazaj tak da bom zdaj lahko parkirala avto -ko imamo ful malo parcelouser posted image user posted image user posted image user posted image smo 2 leti čakali na papirjeuser posted image no zdaj pa jeuser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
8.4.2008 8:59:00   
Laubica
JULCI-SUPER vic in uboga revicauser posted image -slikce sem pogledala in so zelo lepeuser posted image user posted image user posted image
Jaz pa kašlam kot slon -celo noč sem se davlauser posted image zgleda da sem od malčka dobla ko je skozi kašlal pa saj se še zdaj tu in tam daviuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
8.4.2008 9:12:32   
Anonimen
Dobro jutro.

Evo mene - pri prvi kavi.

Hanna in Julči - zelo lepe slike deklic in mamic. Ostale bom pa pogledala v albumu.

Laubica mi smo kupili najcenejši prenosnik kaj so jih imeli lani (za 491 €) in je bomba. V glavnem je kar v kuhinji na mizi tako, da imam pregled nad čvekanjem.user posted image user posted image user posted image  Pa ti lahko prenosnik vzameš celo na s.p. (saj si s.p. ali se motim) pa ti gre v strošek. Ker če je pod 500 € ne rabiš dat kot osnovno sredstvo.

IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

IZVIRNO SPOROČILO: stephany

.. sem mislila, da bom lahko kaj napisala, pa ne bo nič. Spet jok. Že tretjič v eni uri. Verjetno sluti, da bo jutri drugačen dan...
Spomnite se kaj na naju in držite pesti, da ne bo prehudo!

ŠTEFKA SEVEDA BOMO MISLILI NA VAJUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

štefka - user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz imam še zmeraj Žano doma. lahko bi že šla  v šolo, ampak imajo športni dan in bodo tekali na atletskem stadionu.Tako prehlajena pa ni ravno za tekanje..... Bova doma šivale Ninice.

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4788
8.4.2008 9:13:37   
makala
Jutro.
Naš sonček je ponoči kuhal, tku, da smo čule od polnoči do dveh, pol ji je pa sirup proti vročini prijel, je pa zaspala. P asploh ni bla dosti sitna. Ma res je pravi cukr.
Še dobr, da je slabo vreme, da me ven ne vleče. Pa upam, da bo do sobote Lana zdrava, ker imamo krst in da bo lepo vreme.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
8.4.2008 9:23:30   
Laubica
Boga LANAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Duška-mamo zdaj druge stroške bomo mansardo delali tak da ni evrov za take hece-evo alarm že letim

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
8.4.2008 9:48:19   
hanna1
Šment,makala,da je pa res ravno zdaj vse prišlo-najboljš,da sta res kar noter,da se čim prej vse umiri,ker vročina kaže na to,da se nekje nekaj kuha-kako pa je z ušeskom,kaj pa če je reakcija na vse skupaj.Ti bom kasnej poslala slike po mailu-moram še julci vprašat,a je kakšen drugačen način pošiljanja,kot vsako slikco posebej,če si jih češ shranit user posted image .se priporočam za nasvete tud od drugih,ki to bolj obvladate,mi je včeraj 7  slik že tako dolgo pošiljalo k bratu user posted image ,da bi jih peš prej dostavila.

dons pa skoz mislim na stephany,nam se pa zelo hitro bliža...upam,da Klemnu čim lažje minejo ti prvi dnevi,pol bo pa malo lažje,ko bo videl,da mamica vedno pride ponj-se mi oba smilita user posted image user posted image user posted image

julci,dobre slikce,sem se morala nasmejat,posebej tistemu klovnu brez kape,ki sem ga vidla na zadnji sliki user posted image -še Zali ni bilo smešno user posted image ,Hana se je pa tako nasmejala,kot da nas hoče prestrašit user posted image

viator,to je pa zelo fajn,da se tako organizirano lotite,pol je veliko manj nejevolje,ker se že vse malo vnaprej predvidi,pa fajn,da se tako dobro razumete,men je bil zadnji dopust tud tako fajn,ker smo se našle 3 družine s podobno starimi otroci in smo se meli mi fajn,ker so otroci bili polno zaposleni sami s sabo,mi smo se pa tud veliko bolj sprostiliin se krasno zabavali,veliko smo si pogledali in najbolj fajn je blo,ker smo bili vsi vedno takoj za to.Uživajte user posted image user posted image user posted image user posted image --eeeee,hvala za kavico,si jo grem zdaj skuhat,tako dobro zgleda user posted image

Laubica,pozdravi se,pa Žana in vsi bolančki,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -mogoče bo pa kaj od tega pomagalouser posted image

Gorenjke,kje ste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
8.4.2008 9:49:08   
julci
Jutro

Viator hvala za kavico-mjami je bla dobra.user posted image

Makala user posted image user posted image user posted image user posted image za Lano da se pozdravi čimprej,pa da bo krst tk ko more bit.

Laubicauser posted image user posted image user posted image user posted image tud tebi in  da ti čimprej mine zoprn kašelj.

Duško saj prenosnik ni slaba ideja.čeprav jaz nimam problemov z dostopomuser posted image Ma Miha omejen dostop do njega.Smo meli namreč pred tremi leti probleme,ker je prvo ko je prišeliz šole sedel za računalnik in igral vojaške igrce.Paje prišel prvi,pa drugi,........podpis da ni naloge.Pa kamorkoli smo šli je samo streljal in mi je dopizdlo,ker se z njim nisi mogel več pogovarjat,je bil čisto v drugem svetu.Tako me prepovedane vojaške igrce,za računalniku pa je lahko samo petek in soboto,razen če more kaj za šolo naredit.Tako da se tega dogovora drži že 3 leta ,pa mislim da mu samo dobro delam ne slabo.Ker ko vidim druge otroke,ko so po cele popoldneve gr,groza.boge oči.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
8.4.2008 9:51:44   
julci
Gorenjke,kje ste
verjetno na mamiuser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
8.4.2008 9:56:33   
julci
Hana čez dan vse slike tk počasi pošilja-tud meni,ker je net bolj zaseden.Tk da kaj drugega kot čičat in čakat,ti ne preostane.

sem preverla,če se da iz albumashranit,gre sam ni ostrine ampak zmazek.user posted image

< Sporočilo je popravil julci -- 8.4.2008 10:01:05 >

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
8.4.2008 10:01:48   
julci
zdaj pa že solo tolčemuser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
8.4.2008 10:21:47   
hanna1
julci-tu in tam user posted image --sem tudi jaz gor,sva ravno malicali s Hano.Bom najbrž morala res potrpet zraven slikc user posted image .
Sem pa pozabla včeraj povedat user posted image user posted image user posted image user posted image -maš res fajn frizuro-teb to tako paše,veliko bolj,kot tista,ki si jo mela v bolnci--dolžina mislim,gnezda smo mele kar vse na glavah takrat user posted image ..se jes tud pripravljam,da bom obiskala frizerja in imam v planu,da bi mela ful kratke...ima pa Hana tud zelo švoh lase,čist po meni in ne vem,vedno bolj razmišljam,da ko bo mene imela frizerka v delu,bova še malo njo,naslednjo rundo,ker ima nekaj daljših in tako tankih laskov in ji štrlijo na vse konce--bom morala kako špangico nabavit,sam ne bo mela kaj držat skupaj user posted image

< Sporočilo je popravil hanna1 -- 8.4.2008 10:24:32 >

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
8.4.2008 10:23:41   
Anonimen
Jaz sem tukaj.user posted image

Samo vmes pospravljam. Midva pa sva vzela prenosnik, da ga lahko vzameva med drugim tudi na dopust, ker ima moj user posted image  tako delo, da mora včasih imet dostop do računalnika. Zdaj smo to reševali tako, da je ene 2x šel v ta internet kafič. Je pa vseeno lažje, da imaš svoj prenosnik. pa še jaz lahko v miru delam za službo, če je treba tudi na dvorišču.user posted image user posted image user posted image  To je bila šala. Čeprav ni daleč od resnice.

Makala - user posted image user posted image user posted image

Julči si šla pogledat na on forum za ustvarjanje. Midve z Žano bova šivali te:
http://weewonderfuls.typepad.com/
to so objemčki, ki so otrokom všeč:
http://www.flickr.com/groups/weewonderfulswees/pool/with/2256338209/

To pa je Žanin prvi izdelek - jaz sem ga samo sešila. Ona pa ga je narisala (v celoti) in izrezala.
user posted image

Sta pa bila z Juretom včeraj v formi in sta mi narisala medvedka, metuljčka, želvico, hobotnico, mobitel,..user posted image

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4797
8.4.2008 10:24:16   
Laubica
Ja JULCI-super frizurco imašuser posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
8.4.2008 10:26:39   
Laubica
BRAVO-ŽANA IN JURE super sta naredilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
8.4.2008 10:38:39   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

BRAVO-ŽANA IN JURE super sta naredilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sta pa res ustvarjalna--saj se veliko igračk da naredit doma,sam jes mam tako borno domišljiji-hvala duskamb,si jih bom dala k zaznamkom,ker raznorazne flikce mam doma,sam zravn se morm spravit user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?