|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pogovori o spontanem splavu
3.4.2008 12:35:21   
janja*
Detelja ta tvoja sedelovka je malo čudna in sploh se ne sekirat.To so taki ljudje ki žal nimajo občutkov.Tudi meni se je pred kratkim zgodilo ,da ko sem srečala eno bivšo kolegico,ki je tudi noseča me je pozdravljala kot da sem njena najboljša prijateljica in mi kazala njen velik trebušček.Noro škoda ,da se ne zaveda, da je lahko jutri ona na mojem mestu.Ah pustimo pri miru take ljudi,ker za vsakega raste palica.

Tane hvala ,ker si mi povedala kje je moj sonček,ker sploh ne morem nehati  misliti nanj.Pa že čisto okej sem bila ,zdaj pa me zvija z dneva v dan.Moj je malo sodeloval pri tej moji bolečini, zdaj pa kadar slučajno opazi moje solzne oči (kar je redko,da jih opazi) mi reče a že spet.Ne morem verjet.Tako bi mu rada povedala svoje občutke pa kar nočem,da mi nebi spet rekel,da morim vse okoli sebe.Ko se tako obnaša me mine ,da bi sploh še kdaj probala kar se tiče user posted image .Pa tako si želim.Enkrat bo sijal tudi samo nam sonček,ki moramo tako trpeti.user posted image Vsem skupaj pošiljam topel objemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
3.4.2008 18:36:32   
detelja
janja žust zelo mi je težko, da te tvoj noče poslušat...ampak jaz bi mu na tvojem mestu nekako probala dopovedat, da ti naj prisluhne kaj čutiš, kako se počutiš...povej mu, da ti bo le tako lažje in boš le tako lahko šla dalje...povej mu, da naj tudi on pove svoje občutke...joj, so moški čudni...se delajo, da jih nič ne prizadane itd...trpijo pa 5x..10x bolj kot me...janja zberi pogum pa mu povej...jaz vedno ko imam krizo pa je moj doma mu govorim...sicer moj me tolaži, kar pa v sebi misli pa ne vem...niti me ne zanima...v glavnem, da mi prisluhne...

danes me je spet skoraj kap...že cel teden opazujem, da se je pač v bližini stanovanja zaprla ena trgovina, včeraj opazim, da se prostor renovira in danes ko grem domov vidim "Trgovina za bodoče mamice"...počutila sem se kot da bi mi kdo primazal klofuto...

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
3.4.2008 20:15:55   
TODY78
janja in tane user posted image user posted image user posted image user posted image  ko sem brala vaše besede sem jokala...jaz sem pikico igubila v 12 t in je bilo hudo, ne predstavljam pa si vajine zgodbi....
Detalja pusti tisto tvojo sodelavko pri meru, taki ljudje si ne zaslužejo tvojo pozornost. Škoda besed, sicer pa za vsakega obstaja palica (user posted image daleč od tega da ji bi to privoščila). Jaz sem pa bila razočarana nad mojo taščo in tastom: na dan ko sem bila na čiščenju so kupovali darilo za dojenčka (sina od najinih prijateljev), no naslednji dan me je klicala, kdaj pridemo po darilo, da jim bomo nesli. Dva dni zatem ko smi bili na obisku pa mi je tisti plavi paket postavila pred oči:" to pa je naš darilce za fantka od Tinčke in Matjažka". Moj je rekel, da če lahko umakne darilo njena izjava pa :" punca mora živet dalje, to so življenjske stvari, nič se ni tragično zgodilo". Halo dva dni po ss?????? No sicer škoda besed, ker jih ni vredna.....
Takih zgodbic bi lahko še naštevala pa ne samo od nje, pač na svetu je toliko dobrih ljudi in tolik "hudobnih" oz. neumnih ljudi. Taki kot je tvoja sodelavka ti ne preželijo nič dobrega, veseli so, če ti gre slabo, škoda je vlagat energijo v njo in pustit, da ti jo črpa. To so negativni ljudje, ki srkajo tvojo voljo in energijo-ne dovoli tega.

Upam, da nisem preveč zatežila...lahko noč punce, user posted image vsem!!!!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
4.4.2008 11:13:14   
tane
detelja, si že slišala za 'ko ima hudič ta mlade...' skratka ko je štala se vse nabere, ampak potem pa vedi, da posije sonček in z avse nas bo posijal...vzunaj je že, še v naših srčkih mora.

tody78, ah, te tašče...jaz imam srečo zdaj, sta oba skulirana, se tudi nič preveč ne vmešavata, včasih ko povabita na kosilo, ni nič narobe če jaz ne grem (se mi ne ljubi vedno iti)...
ampak tale izjava od tvoje me je pa vrgla...vemo, da moramo naprej, ampak ali imamo lahko malo časa za žalovanjeuser posted image , pa tudi to je tragično, ne more nihče reči, da ni zato me take izjave res razjezijouser posted image  .
na žalost nič ne moreš reči svoji tašči, v bistvu si lahko samo misliš, pa kot si napisala detelji, da takim hudobnim in brezobzirnim ljudem ne pustiš, da ti srkajo energijo in tvoj čas.

(odgovor članu TODY78)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
4.4.2008 11:14:33   
RDEČA VRTNICA
TODY78, tvoja tašča pa tast sta pa res nesramno naredla, sploh pa ta njena izjava. Me pa res zanima, če je pa mogoče ona dala kaj podobnega skoz, če je že tako pametna in ve kako to gre.
Ne obremenjuj se z njo pač nimajo kaj bolj pametnega za delat.

Ja, res je na svetu veliko takih ljudi, ki ti želijo samo slabo. Tudi njih bo enkrat doletelo.

Janja Žust, žal mi je, da moraš to prenašat glede svojega. Res ni lepo, da se tako obnaša do tebe. Te razumem, da ti mine, da bi še delala na user posted image , ampak pomisli koliko veselja te čaka, če se ti posreči, v kar sploh ne dvomim.
Vedi, da smo tukaj punce, ki ti stojimo ob strani in če te kaj muči veš, da nam lahko zaupaš. Rada pomagam. Pa naj bo karkoli.
Držim pesti, da se čimprej pobereš. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TODY78)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
4.4.2008 16:02:12   
janja*
Punce res hvala vsem za lepe besede in misli.Naj bo že poletje in posije sonce.user posted image

(odgovor članu RDEČA VRTNICA)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
4.4.2008 23:50:48   
Mavrica32
user posted image ja ko bi nam vsaj že posijalo sonce.
Ej, punce dost mam že karnaprej nekaj ugibanj....tolikokrat sem že dala kri.. pa niso še nič ugotovili kaj je z mano. Za tisti mozaicizem nizke stopnje, ki ne vpliva na rezultat moje nosečnosti...ma larifari.
Pa spet šćitnica nič..pokazlo...zdej grem še na test za antifosfolipidnio sidnrom...pismo na koncu bom več vedela kot vsi ti naši cenjeni ginekologi...
izgubljam vero v našo zdravstvo sto na uro...
zakaj moram vse dat to skoz... tri abarazije....enim je pa tako lahko....pok pa imajo zdravega otroka... jz pa takole.. user posted image
ni fer... sori punce ampak jaz že nekaj časa ne verjamem več v boga....če bi on obstajal.. jaz ne bi prestajala vsega tega... res ne...z ničemre si tega nisem zaslužila..
spet čakat, da pridem na vrsto za revmatologa....
drugič bom teta... dvakrat bo moj mož stic jz bom pa po treh letih še vedno takole... sori, to ni fer...
mož me sekira sto na uro... imam inšpekcijo naslednji teden v službo, občasno zelo sitne službe... teta depra pogosto na obisku...preprosto bi se najraje zarznila in me ni bi blo.-...
vse tiste, ki dajete to prvič skozi.... ne pomilujte se preveč----kaj če vas doleti to kar je doletelo mene.... nikomur ne privoščim.....
res ne.... bodite srečne --

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
5.4.2008 7:01:25   
novo
Mavrica32, preden sem se odpravila na seminar, sm se odločla mal pogledat, pa me je kr zadelo naravnost v srce, ko sm prebrala, kaj pišeš.  Tud js mam take momente, ko se ti zdi, da nič ne deluje(zdravstvo, ljudje okoli tebe)..
Močno vdihni in ne bit tako črnoglede. Nekje, nekdaj bo prišel čas, da tudi za tebe.
Saj veš:"Za dežjem vedno posije sonce"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne vem točno, kaj se dogaja s tabo, da hodiš na toliko raziskave, ampak sm se po  2ss odločila zaradi, psihološkega pritiska, da ne grem na nobeno.
Če mi je usojeno imetiuser posted image , bom imela.
Razmišaljanje je skoraj vedno tako: Če ti ugotovijo, da je vse ok, se sprašuješ zakaj pa je prišlo do tega, če pa ni ok, pa se sekiraš, kako bodo naredili in kaj te vse čaka. V obeh primerih se sekiraš.
Tak, da roko na srce, ne se sekirat, bo že čas prinesel svoje. Enim je dano prej enim pa kasnej.user posted image user posted image user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil novo -- 5.4.2008 7:06:07 >

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu Mavrica32)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
5.4.2008 7:56:27   
detelja
ja psiha je res največji problem in največja bolezen...od mojega sestra dela na gin.oddl.za neplodne pare pa pravi, da je popolnoma zdravih parov, kateri ne morejo imeti otrok največ...ker enostavno v nič ne verjamejo, nimajo volje, so psihično hin, ker jim pač ne rata...za tiste, ki pa imajo res zdravstvene težave pa je rekla, da je dosti takih, da ko dobijo termin pa čakajo, da bo umetna oploditev potem pa jim po čudežu rata doma...

tudi nam bo vsem ratalo....čudeži se dogajajo...

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
5.4.2008 10:50:39   
TODY78
drage punce, vse ste zlate, zaslužite si veliko srečo v prihodnosti, zdarvo user posted image  in veliko user posted image . Verjetno se danes vam oglašam zadnjič, no če bom imela volja vas bom še obiskovala. Danes sem se odločila za eno potezo, ne vem če je to dobro ali slabo zame, ampak v tem trenutku najboljša stvar ki ji lahko naredim zase. Pred tednom se mi je v službi ponudila možnost, da gre za 2 leti v tujino, seveda s prva sem si  rekla, da ne: želim si družino, pomeni mi dosti več ljubezen,....zdaj pa sem prepričana, da moram it stran od vseh teh ljudi, predvsem pa od user posted image . Večkrat sem vam pojamrala nad mojim, nikoli me ni stisnil k sebi in rekel saj bo bolje, tudi midva bova imela kmalu user posted image . ne daleč od tega njegove izjave so vedno bolj podobne taščim izjavam. Obnaša se kot njegov brat (24 let star), govori da za otroke še par let je čas, on hoče uživat poletje, pa hišo skončat,...bla bla bla. Po ss nimam pravice se jokat, on ima enolično življenje, najbolj trpi, moji starši so najbolj slabši na svetu (nikoli mu niso rekli žal besede), on v vsaki besedi od moje mame išče slabe stvari, vsak stavek ki ga moja mama izreče je narobe-njegi starši pa so super. Po enem mesecu od ss smo šli na smučanje, zraven smu vzeli tudi očeta njegoveha, na žalost tretja oseba sem bila jaz, cel teden sem poslušala jaz in M...greva tja, jaz in M,,,bova to, vi ostali pa kokor želite. Vse skupaj se mi je nabralo, presglo je vse meje: če mi ni v težkih trenutkih pomagal kdaj pa mi bo, če me ni zdaj razumel kdaj me bo?????6 let sva skupaj,30 let imava, zdaj pa bi on pivo s prijatelji, začel je ponovno kadit,....skratka 15 letnik. Ker njegov brat ima punco 20 let staro in ni še čas 5 let za otroka, tudi za naju ni sile????????????
Včeraj sva user posted image in je pazil, ko sem ga vprašala zakaj, mi je izjavil, da sem obsedena s tem (kot punca od njegovega brata, ki ima 20 let in si ji ne ljubi delat, ker je faks zarila pa bi imela raje otroka), potem zaspal! On me primerja z njo, njo, ki mi je v nosečnosti (ko je bilo vse vredu) prežela, da se otrok ne bi nikoli rodil??? Zdaj pa smi šmrklja potom mojega opravičuje, da ni mislila tako???? Izjava mojega pa je: zato ker si trmasta jaz nimam brata. Namreč jaz z njo nočem imet nobenega stika.
Po vsem tem in še marsi kaj (nočem vas moriti) sem se odločila, da grem za 2 leti stran in začnem ustvarjati kariero in seveda, da pozabim na vse to. Sedej se moram izpisati iz aprilskih bork.
Punce fanj bodte, za vse držim pesti-vi pa zame, da pozabim na vse to, daleč stran od Slovenije in da se bo sončke posmehnilo tudi zame....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vsem  na tem forumu!!!
Hvala za vse, edine ste ki ste me razumele!!! 

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
5.4.2008 15:34:29   
Ringarajčka
Živjo, Tody!
Čestitam za pogum in ti želim veliko uspeha. Sama sem 7 let preživela v tujini in ni mi žal. Tudi jaz sem po 2. SS razmišljala o selitvi - s fantom sva želela iz Ljubljane -, ravno danes pa sem prebrala, da sva dobila najemno neprofitno stanovanje. Pred dvema tednoma bi bila vsa iz sebe, zdaj po 2. SS pa še žalujem, razmišljam, kako bi bilo, če bi bila še vedno noseča, skrbi pa me tudi, da bom imela zaradi spremenjenega števila članov (s potrdilom o nosečnosti smo bili trije) težave oz. da nama stanovanje ne bo dodeljeno.
Kam pa se boš odselila? Jaz sem živela v Avstriji in Nemčiji. 
Vse dobro in pogumno naprej!

(odgovor članu TODY78)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
5.4.2008 16:33:29   
janja*
Mavrica32 res to naše zdravstvo je v totalni riti.Jaz sem tudi jezna na svojo ginekologinjo, ki nima pojma.Končno sem našla drugega in upam ,da bo ta boljši.Ko sem prebirala kaj pišeš sem si mislila kaj sploh jamram, ko pa se mi je to zgodilo samo enkrat pa še imam doma 3 zdrave otroke.Ampak želja po tem otročku je bila velika in mi je tako hudo za njim ,da ne morem opisati.Jaz sem prepričana ,da ti bo uspelo res bom držala pesti zate.Vsaj probaj misliti malo bolj pozitivno.vem lahko govorim, ko tega nisem dala skozi,samo ti
želim veliko otrok ne samo enega.Prejmi en topel user posted image

TODY 78 jest tudi mislim ,da si se pravilno odločila .Če jaz nebi že imela mojih otročkov bi tudi kar nekam izginila.Tudi moj dragi me  ne razume popolnoma.No razumel me je kakšen teden pol bi pa jest vse skupaj mogla to pozabit.On mi pravi življenje gre naprej .Pa sej po eni strani ima prav samo jaz moram to žalost dati skozi.Imam pač dneve ,ko jokam in jokala tudi bom.Če je meni hudo bom pač žalostna.Punce moje enkrat bo ta huda bolečina mimo,pozabile pa ne bomo nikoli .Tody veliko sreče ti želim.user posted image

(odgovor članu TODY78)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
5.4.2008 17:35:33   
Mavrica32
oj,
poskušam delat za službo, ker imam ta teden inšpekcijo, pa urejam papirje in mi gre tako zelo počasi....nimam energije...
obiskala sem revmatološko stran in videla, da čakaš na pregled 9. MESECEV.
Saj boste rekle, enkrat pa bo... Če bi vsaj dobila odgovor na to.
Na umetno itak ne pridem, ker zlahka zanosim. Danes sem 30. dan in ne duha ne sluha o moji user posted image .   Ker mi nikoli ne pride čez ta dan... me še to žuli. V ponedeljek grem verjetno kupit test in klicat drugi G. za mnenje. Morda gre pa samo za živce.
Meni ni težko probat še enkrat, sam pismo...ne bi dala še četrto A. skoz. Res ne. Zaenkrat mam srečo, da so me vedno dobro zrihtali... Samo vseeno. Hrasta ostane na duši.
Tody , mislim, da si se prav odločila. Tudi jaz bi se, če ne bi bila poročena. Tako pa se bom posvetila službi, hribom , kolesu, petju kot vedno in seveda vrtu. Sanjam pa še vedno o user posted image . Potrebujem življenje okoli sebe, če ga že sama v sebi ne moram obdržati.
Veste ne verjamem, da je vse skupaj slučaj in ne verjamem, da bi blilo to rezultat podzavesti v treh primerih. Nikoli se nisem preveč obremenjevala... samo skrb in strah pa ostajata moja sopotnika. Pa še vedno bolj postajam živčna...kar ste lahko začutile tudi iz zadnjega pisma. Ker mi mož po spisku očita, vse kar ne naredim. Včasih tako težko zberem voljo in moč, da se lotim pospravljanje moje zlate kletke.
user posted image user posted image  vsem

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
5.4.2008 18:34:26   
janja*
Mavrica32 kakšne težave pa imaš ,da bi mogla na revmatološko.Jaz sem tudi bila ,ker me je bolela rama(in me še boli) in pa kolena.No kolena so zdaj okej.Na revmatološki mi niso ugotovili nič,samo rekli so če nebo bolje čez eno leto nazaj.Pa tudi za ščitnico sem dala kri in je vse okej.Za ščitnico pa sem šla zato, ker se redim.Nad našim zdravstvom sem obupala.Raje grem k bioenergetiku,ker on mi pomaga.Veš kaj kar se tiče pa user posted image bi pa jest kar vztrajala.Zakaj pa nebi imela tisto kar si želiš.A nisi trpela dovolj,da bi te tvoj lahko razumel.Mene ,ko ni razumel par dni po SS sem čisto znorela pa moram priznati ,da je bilo bolje.Ne tako kot bi si želela,samo je pomagalo.Želim ti,da bi bila zdaj srečka user posted image in boš videla se ti bo vse obrnilo na bolje.Kar se pa tiče hribov in kolesarjenja pa tudi jaz komaj čakam ,ker se tam ful sprostim.Mavrica32 bodi močna saj si fejst punca.Pošiljam ti en topel user posted image ,če ti bo kaj pomagal.

(odgovor članu Mavrica32)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
6.4.2008 9:57:42   
detelja
TODY78 mislim, da si se prav odločila...tudi jaz tako mislim, da če te partner v takih časih ne podpira kdaj te bo potem...jaz te čisto podpiram...upam, da boš to stran zgodbe čimprej končala in boš začela lepšo, srečnejšo...ampak kljub temu, da boš odpotovala  daleč stran se nam vseeno lahko javiš in poveš kako živiš, kako je kaj  z tabo...drži se...

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
7.4.2008 8:11:46   
RDEČA VRTNICA
Tudi jaz sem pridružujem mnenju ostalih TODY78, da si se pravilno odločila.
Veš, zaslužiš si boljšega partnerja, takega, ki bi te razumem in tis tal ob strani, sploh v težkih trenutkih. Ni te vreden in poplnoma te podpiram......
No , tukaj imam pa jaz srečo, da me moj razume in podpira. Čeprav od njih ne moremo pričakovati, da se bodo ob takih trenutkih ponežili in pokazali, da so ranljivi.
Veliko moških to skrije in drži v sebi, kajti moški ni moški, če joče. Takšno mnenje pač imajo nekateri.

No, tudi iz tujine se lahko kaj javiš in poveš sčasoma kako živiš.
Želim ti srečno življenje in čimprej pozabi oz. poskušaj pozabiti kaj se ti je zgodilo.
Držim pesti zate.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
7.4.2008 9:52:40   
tane
Tody78, saj veš kaj pravijo poslušat moraš svoje srce, upam, le , da se nisi na vrat na nos odločila v trenutku slabosti, če temu ni tako, ti seveda iz srca želim, da ti uspe, da greš stran pozabiš na vse in zaživiš novo življenje, in verjamem, da te čaka srečauser posted image user posted image user posted image .

pa morda nam čez nekaj časa, ko se ustališ le napišeš kako si kaj.

< Sporočilo je popravil tane -- 7.4.2008 9:53:16 >

(odgovor članu RDEČA VRTNICA)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
8.4.2008 6:34:42   
detelja
eno vprašanje...v pet. je bilo 2 tedna od abrazije in v petek sem dobila neke čudne pekoče, zbadajoče bolečine spodaj po trebuhu pa jajčnika me tako bolita...včasih ko grem sploh ne morem dalje, ker tako zelo boli...ko grem na fiziološke potrebe si moram kar trebuh skup tiščat, da lahko potrebe opravin, ker drugače mislim, da bom umrla od bolečin...vam je to kaj znano?
sem povprašala dr. pušenjaka in on trdi, da kao glede na čas bi se lahko pripravljala ovulacija...ok...ampak on vedno trdi, da če ni menstruacije ni ovulacije...kako pa je potem zdaj lahko??? plus tega, da bi imela take bolečine...

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
8.4.2008 10:58:43   
Ringarajčka
Od moje abrazije je poteklo 11 dni, zdaj (od nedelje ponoči) pa imam bolečine pri odvajanju urina. Sumim, da gre za kakšno vnetje ali bakterije, zato sem se naročila pri osebni zdravnici, saj sem podobne težave že imela. Pri meni je težava povezana z ohladitvijo; ponoči me je enkrat zazeblo, potem pa so prišle bolečine. Zdaj pijem čaje (brusnični) in je malo boljše, bom pa vseeno šla še na pregled. V nedeljo ponoči so med urinom bile tudi "krvave nitke", za katere pa ne vem, ali so še od abrazije (še vedno malo krvavim) ali gre za težavo, povezano z urinom.  

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
8.4.2008 17:24:42   
novo
detelja. kaj si kaj bila bolj fizično aktivna, ker meni se je v lažji obliki pojavljajo podobno, še posebej, ko sem odšla na daljše sprehode.
Bodi pozorna na temperaturo ampak js bi na tvojem mestu odšla, če bi se mi to dogajalo v normalnih okoliščinah vsaj 3 dni.
Ne trpi bolečin in naj ne boli saj si že dovolj!!!!
Upam, da ni nič resnega.user posted image Ampak vseeno, če ti ni še za hodit k g. vsaj pokliči in vprašaj, morda boš pa dobila kakšno uporabno inf.

(odgovor članu Ringarajčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
8.4.2008 18:32:36   
detelja
novo jaz sem zadnje čase bolj neaktivna kot pa aktivan...grem do službe, po nakupih, do pošte, banke...in to je od mojega športa v zadnjih dneh vse...npr. če grem po stanovanju, v službi in si vsedem jaz moram ful pazit kako si vsedem, ker me tako bolita jajčnika, ko grem na fiziološke potrebe, če ležim, če spim, če se najem, če sem lačna...non stop boli...ta teden itak moram klicat gin. da se naročim za prvi pregled po abraziji...joj, upam, da bo vse ok...aja, pa nobeno protibolečinsko zdravilo ne pomaga...

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
8.4.2008 18:52:19   
novo
detelja, kako dolgo pa že to traja?user posted image
aja, moja napaka, sj sm vidla da že od petka. Kr porihtaj pri g. in upam, da bo vse ok
držim pestiuser posted image !!!!!!!!!!!!!!

< Sporočilo je popravil novo -- 8.4.2008 18:56:24 >

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
8.4.2008 20:04:19   
janja*
detelja tudi mene je močno špikalo v desnem jajčniku, samo se je bolečina umirila.12.04 bo en mesec od SS.bolelo pa me je kakšnih 14 dni poSS.Nikakor te ne sme tako boleti .Jaz bi na tvojem mestu šla na urgenco.Lahko da niso dobro naredili abrazije.Ko je mene bolelo in sem klicala na urgenci so mi tam rekli naj se pridem pokazat,da ne sme boleti.Počakala sem do naslednjega dne pa se je umirilo.Res ne čakat,ker nikoli ne veš......Držim pesti da dobro opravišuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
8.4.2008 20:30:30   
detelja
ja definitivno nekaj ni v redu, da to tako boli...samo meni so rekli, da če ne bi bila dobro ščiščena, da bi potem imela vročino...jaz pa je nimam...boli pa ko sam hudič...a je vaju janja in novo bolelo tudi, če sta si samo otipali trebuh, predel kjer so jajčniki...to boli že od petka...mal me je strah, ker sem imela v petek tako naporen dan v službi in sem imela toliko stvari za prenašat, sem, tja, gor, dol, da ni slučajno zaradi tega kaj narobe...ker od takrat naprej tako boli...
novo ti si potem šla gin. ko si imela podobne težave kot jaz? če ja, kaj so ti rekli?
jaz se itak moram ta teden naročit za prvi pregled tako, da bom jutri poklicala in povedala za težave...upam, da je vse ok...

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
9.4.2008 5:55:05   
novo
ajuser posted image detelja,mene je pikalo po službi, ker sem fizično aktivna (delam v vrtcu, jasli) najbolj 31 teden, vendar bolečina mi bila tako močna kot pripveduješ ti. Tako, da bi js na tvojem mestu nič ne čakala. res pa je, če te niso dobro ščistili dobiš vročino, pojav se ti sveža kri, ki naj bi trajala največ cc 14 dni in če imaš močen vonj izcedka(tako so mi dali navodila v bolnici). KR idi na pregled, saj nimaš kaj za zgubit!!
lpuser posted image
aja, js nisem šla takoj k g., ker sem čutila bolečino ob večji fizični napornost.

< Sporočilo je popravil novo -- 9.4.2008 5:56:19 >

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......