TODY78
|
drage punce, vse ste zlate, zaslužite si veliko srečo v prihodnosti, zdarvo in veliko . Verjetno se danes vam oglašam zadnjič, no če bom imela volja vas bom še obiskovala. Danes sem se odločila za eno potezo, ne vem če je to dobro ali slabo zame, ampak v tem trenutku najboljša stvar ki ji lahko naredim zase. Pred tednom se mi je v službi ponudila možnost, da gre za 2 leti v tujino, seveda s prva sem si rekla, da ne: želim si družino, pomeni mi dosti več ljubezen,....zdaj pa sem prepričana, da moram it stran od vseh teh ljudi, predvsem pa od . Večkrat sem vam pojamrala nad mojim, nikoli me ni stisnil k sebi in rekel saj bo bolje, tudi midva bova imela kmalu . ne daleč od tega njegove izjave so vedno bolj podobne taščim izjavam. Obnaša se kot njegov brat (24 let star), govori da za otroke še par let je čas, on hoče uživat poletje, pa hišo skončat,...bla bla bla. Po ss nimam pravice se jokat, on ima enolično življenje, najbolj trpi, moji starši so najbolj slabši na svetu (nikoli mu niso rekli žal besede), on v vsaki besedi od moje mame išče slabe stvari, vsak stavek ki ga moja mama izreče je narobe-njegi starši pa so super. Po enem mesecu od ss smo šli na smučanje, zraven smu vzeli tudi očeta njegoveha, na žalost tretja oseba sem bila jaz, cel teden sem poslušala jaz in M...greva tja, jaz in M,,,bova to, vi ostali pa kokor želite. Vse skupaj se mi je nabralo, presglo je vse meje: če mi ni v težkih trenutkih pomagal kdaj pa mi bo, če me ni zdaj razumel kdaj me bo?????6 let sva skupaj,30 let imava, zdaj pa bi on pivo s prijatelji, začel je ponovno kadit,....skratka 15 letnik. Ker njegov brat ima punco 20 let staro in ni še čas 5 let za otroka, tudi za naju ni sile???????????? Včeraj sva in je pazil, ko sem ga vprašala zakaj, mi je izjavil, da sem obsedena s tem (kot punca od njegovega brata, ki ima 20 let in si ji ne ljubi delat, ker je faks zarila pa bi imela raje otroka), potem zaspal! On me primerja z njo, njo, ki mi je v nosečnosti (ko je bilo vse vredu) prežela, da se otrok ne bi nikoli rodil??? Zdaj pa smi šmrklja potom mojega opravičuje, da ni mislila tako???? Izjava mojega pa je: zato ker si trmasta jaz nimam brata. Namreč jaz z njo nočem imet nobenega stika. Po vsem tem in še marsi kaj (nočem vas moriti) sem se odločila, da grem za 2 leti stran in začnem ustvarjati kariero in seveda, da pozabim na vse to. Sedej se moram izpisati iz aprilskih bork. Punce fanj bodte, za vse držim pesti-vi pa zame, da pozabim na vse to, daleč stran od Slovenije in da se bo sončke posmehnilo tudi zame.... vsem na tem forumu!!! Hvala za vse, edine ste ki ste me razumele!!!
|