|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
8.4.2008 13:31:44   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Janey, se te pozabila vprašat: a Novalac v A tudi prodajajo samo v lekarnah? Ti najbrž uporabljaš avstrijske Pamperske? Tele naše (najbrž iz Mercatorja) so res user posted image !

mesečnica, jaz čistim s fiziološko, potem imam pa ročni respirator: stisneš respirator, držiš, vtakneš v nosnico, drugo nosnico zamašiš s prstom, spustiš respirator, spustiš nosnico. Ponoviš z drugo nosnico. Ampak to spuščaš na hitro. No, ne znam ti drugače opisat.

ja samo v lekarni prodajajo novalac. pamperske mam pa ene iz leclerca pa nimajo niti raztegljivih trakov nič...so res bol tak, a so pa superca. Mater jim da je taka razlika. Naši user posted image isto lulajo in kakajo ko nihoviuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
8.4.2008 13:34:37   
bamby
Včeraj sem bila celo dopoldne v zdravstvenemu domu (zase), tako da se nisem mogla nič oglašati. Mama mi je prišla pa otroke popaziti.
itata, čeprav je najbolj pametna in se ji ne da ravno preveč ukvarjat z otroci mi ne ostane drugega, kot da jo prosim, da mi jih malo pomerka. Tašča je na žalost še v delovnem razmerju, tako da nanjo ne morem preveč računat.
Tale vaša zadeva je pa ena sama velika zmešnjava user posted image . Meni je to res čisto mimo, da ona hodi k njegovim na kosilo in on tudi verjetno istočasno user posted image . Imam občutek, da iz tega kar razberem iz tvojih postov, da se vama najbrž ne bo obneslo user posted image . Mislim, da je on še preveč navezan nanjo in ona nanj, otrok in njegovi starši so pa idealno okolje, da lahko prideta nazaj skupaj. Njegovi starši pa najbrž sploh delajo na tem user posted image . Saj se lahko motim, ampak iz tega zna kaj ratat user posted image . Pa brez zamere!

tuna, naša Anaja po Aptamilu tudi kaka le 1x ali 2x na dan, lahko pa sploh ne user posted image , čisto odvisno. In tudi res veliko prdi.

elma, user posted image čestitke za 1 mesec user posted image !

maruša, user posted image user posted image , čestitke za 2 meseca!

ella, ja tale tvoja Zoja je pa res pridna punčka. Tako pridno spančka, da je kaj! Pa še pridno papca povrhu, da je veselje kaj takega slišat. Kar tako naprej user posted image !Tole s pivom pa baje res drži, da je več melka po njem! Punce, kar na pivo pejte, namesto vode user posted image user posted image .

mojani, kaj pa pravzaprav ti lahko sploh še ješ user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image . Ma si prav ena uboga mamica! Morda ni pa iz te hrane prav nič krivo, ali pa le kakšna od naštetih user posted image .

suzi, jaz otrok na pregled nisem s sabo jemala. Sem imela srečo, da je bil mož doma. Čeprav je bil v nočni in je dopoldne spal, je vseeno poahtal Anajo, Tim je pa itak že toliko star, da zanj ni problema. Se zna sam zamotit, čeprav ravno najbolj za zaupat mu tudi še ni user posted image . Če pa ne bi bilo njega, potem bi klicala mamo,da bi prišla za tisti čas povarovat.

pina, kje pa kupuješ Mustelo??? Zaenkrat mi še nimamo temenc, ampak se je treba vseeno malo pripravit na to user posted image .

buči, jaz sem vodo za mleko vedno prekuhavala. Morda od 6 ali 9 meseca naprej user posted image user posted image user posted image

februarka, pri nas ogrevamo stanovanje od 7h-16h na 21°, potem pa do 22h na 22°. Vendar sedaj kadar je lepo sončno vreme in gremo ven, peč sklopim in jo vžgem, ko se vrnemo in je tudi takoj toplo, ker zunaj ni mraza.

lilči, welcome back user posted image . Z Justom komot osvežiš prostor. Po moje nima Lukcu kaj biti. Nos pa jaz Anaji čistim tako, da jo najprej s fiziološko zalijem, pol pa s pumpico posrkam gnojček ven. Pa vsako nosnico posebej zalivam.

mesečnica, jaz sem kupila pumpico MAM kar v Tušu. Baje pa v lekarni prodajajo ene pumpice na baterijo, ki jih zelo pohvalijo, da je odlična. Stane pa okrog 40 €.
Fiziološke je treba v nosek kar precej dat. Jaz imam pol litra fiziološke in jo kar v injekcijsko brizko nalijem in ji to v nosek spuščam (ne brizgam) enih 10 ml ziher in to večkrat zapored ponovim (2-3x). Ni pa nujno, da boš zmerom posrkala gnojček inz nosa. Lahko pride tudi le sluznica odebeljena, pa težje diha. Samo fiziološka vseeno pomaga. Kolikokrat na dan?? Pač delaš po občutku, ko veš,da otrok spet težje diha zaradi nosa. Jaz to delam zjutraj, čez dan 1-2x, zvečer, pa tudi ponoči, če je potreba, ko se zbudiva za jest.

Pri nas je spet malo slabše zaradi zamašenega noska,  vendar se stanje izboljšuje. Posledično je Anaja manj jedla, pa tudi v jutranjih urah po obroku bruhnila ven. Res predvsem zaradi noska. Danes je že bolje, pa tudi jedla je  že več kot včeraj. Ponoči je pridno spala. Ob 22h sva nazadnje jedli, pa se je zbudila šele ob 5.20, ko je ati vstal za na šiht, sva popapcali in nos spucali in šli spat do 9h user posted image . No, vmes mi je Tim že pred 8h prinesel telefon (sem imela že dva zgrešena klica), pol sem poštaraja počakala, da mi je dostavil paket (so bili njegovi klici), čez čas je že Tim kričal iz WCja "rito obrisati" in tako sem komaj dobila še par minut noter user posted image . Le Anaja si je danes res privoščila spanja user posted image . Mi je pa prej pridno papcala 105 ml, vendar sva res jedli mililiter za mililitrom. Upam, da bomo počasi že šli na bolje, samo da se prehlad poštima.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
8.4.2008 13:41:08   
mary_lou
Ej BABMY da se tebe vprasam a te kej moti trakec od mirene? A ful ven gleda? Kako pa to zgleda med kuhanjem jote a kej moti? Jest se cakam na menstro je kr ni in ni.....

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
8.4.2008 13:44:14   
MetiLu
Dan punce, mi je mali končno zaspal, da lahko kaj napišem user posted image  Danes sva zjutraj po osmi potegnila še eno rundo do destih, ker se mami ni dalo vstat, potem se je pa tudi dopoldansko spanje prestavilo...

Krčki - jaz sem ad3 kar nehala dajat 1 teden nazaj, pa je malo boljše, sab simplex mu pa pomagajo da se sprdi, čeprav mu je tudi to včasih tako težko, da se zjokca šele potem,ko je že mimo. Bošček, ga tako težko gledam, ko se matra. Sva pa tudi probala ukinit te kapljice proti krčem, pa je bilo noro hudo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  tko, da malo že ublažijo krče, povzročajo pa napenjanje user posted image  sem zdej mal zmanjšala dozo, pa bomo videli...

Sem pa jezna ko user posted image , od včeraj so nam papmerske 3x premočile, od tega 1x ponoči, da je bil čist moker od pasu do podpazduhe, sem ga mogla celega preoblečt... Sploh ne najdem plenic, ki bi nam ustrezale... Bom probala še huggies. A še kakšne predlagate? Tudi müllerjeve so nam premočile user posted image

februarka, mi imamo v stanovanju 22°C, v spalnici pa 20°C.

Suzi, jaz sem malega vzela sabo na pregled, s tem da je šla še moja mami z nama in sta počakala v avtu.

Mojani, nič ti ne zavidam tele diete user posted image  user posted image  user posted image  Jaz čedalje manj pazim na prehrano oz. na to kaj smem in kaj ne smem jest.

Misar, ti si si pa jagode privoščila user posted image  Pa pravijo, da glih tega ne smeš jest, ker so baje ful alergene. Jaz jih imam noro rada, pa se jih kar otepam. Zadnjič na očetovi žurki so bile direkt pred mano na mizi postavljene, take sočne rdeče, pa so se vsi z njimi basali, jaz sem jih pa samo žalostno gledala user posted image  user posted image   user posted image

Kdaj se potem dobimo na Rudniku? Okol enajstih? Koliko nas pa bo pa katere mislite iti po trgovinah kupovat?

zdele pa alelujo slišim user posted image , zadnje čase je to bolj poredko user posted image  grem izkoristit

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu mojani)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
8.4.2008 13:47:42   
mary_lou
Aja BAMBY smo bli mi vcer na obisku pri tašči v idriji in sva sva z user posted image tud odpret racun varcevalni pri nkbm in je dobil Tai 60 evrov darila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
8.4.2008 13:58:56   
larisa
Meti tole glede plenic tud mene zanima. Nam tud vsako noč (od cca.20ih do cca.1h) premočijo. Pa sem poskusla večje, pa manjše pa take in onake, pa je vedno isti šmorn.
Kako veš kdaj so plenice premajhne? Ker če prodajajo velikost 2 ki je od 3-6 kg, pa pol št 3 ki je od 4-9kg, otroček pa ima 5 kg, a so potem oboje kul user posted image ???

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
8.4.2008 14:03:02   
itata
bamby: ja sej to sem tud že jaz gruntala, sam mislim mislim, da to ne bo čist tko. sej ona ima že tud novega fanta že nekaj časa in vse in ta stari njegovi se načeloma ne vmešavajo, sam za vnukinjo se jim ful gre... k sem že enkrat z mamo od mojga govorila tko "po ovinkih" okol tega pa je rekla, da sej ve, da ji gredo preveč na roko pa se ji nič ne reče pa tak, sam da se ji noben ne upa zamerit, da ne bo kej problem pri stikih s tamalo... pol ji pa vsi raj v rit lezejo - je sama priznala, da je to bolj kot ne tko. ker ona jo tud kliče vsake 2 dni - tko kot mene - da vpraša kako je vnukinja pa tko. dejansko kar se tega tiče ne delajo razlik med mano in njo - sej men je to bedno, sam kaj naj... na kosilu je bla pa kaj vem zakaj... da so na prijateljskih odnosih. moj pa kaj naj nardi kak dan. on ni mogu po tamalo (pa mu je ta vikend "pripadala"), je rekel mami, pol je bla ona tud tam in če hoče otroka videt, mora prit zraven... name se pa znaša vsake tolk, ker pač nima prijateljev več in nima nobenmu drugmu za jamrat. men je bad, pokličem par prijateljic, napišem vam kaj je narobe, pa sem dokler se on primaje že ful bolš. danes ima uno zadevo v službi, tko da bo pol mal bolš, ker je itak že čist zmozganuser posted image  sej pride tašča v čet na obisk do mene pa da vidmo če bo kej povedala na to temo... jaz je že ne mislim spraševat. se mi zdi neumno pa itak nimava istega mnenja okol tega, tko da brezveze drezat.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
8.4.2008 14:03:49   
itata
larisa: jaz sem imela točno tako situacijo: sem vedela, ker so mu tamale premočile ponoč, ta velke pa ne.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
8.4.2008 14:07:23   
itata
drugače sva bila pa danes že spet mal po obiskih:) ponoč me je pa mal jezil, ker ni hotel ta drugo rundo hranjenja takoj nazaj zaspat pa sva bila pokonc od 3:15 do 4:15... mi ga je moj pol iz naročja vzel preden je šel (ob 5h ker ni mogu nazaj zaspat) v službo in dal v svojo posteljo. pa sva pančkala do 8:30... kar uredu.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
8.4.2008 14:07:35   
larisa
Ej Itata, btw. sam eno ?.  A tašča povabi njega in njo, tebe pa ne, al kako da gre on sam k svojim na kosilo vidva z jakobom pa ne?user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
8.4.2008 14:23:39   
itata
mojani: jaz že mesa ne jem si kar težko predstavljam tole tvojo dieto...
meti: to pa ni glih fajn s temi krčki pa kapljicami. AD3 sem pa tudi jaz skenslala in je fuuuul bolš zdej.
suzi, pina: naš tud še zmer tolk poliva... sam ne več vedno. če se ful naje se ga ne sme niti preveč premetavat al pa obračat kaj šele ležat dat. včeri je blo sploh čudn k je jedel popoldne pa je že doma dvakrat (meni) čez ramo ven vrgel mleka, pa sem mislila ok sej bo, prideva do sosede (10 min stran) je bil čist moker po majici spredaj, pa še ko sva prišla nazaj (skor 2 ure po dojenju) je še zmer med previjanjem ven vrguuser posted image  pol pri večernem hranjenju nič, danes pa tudi še nič... jaz glih ne razumem tegauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
8.4.2008 14:30:08   
itata
larisa: najprej je bilo zmenjeno, da gre tašča po tamalo in jo pripelje sama k sebi domov in pride moj pol tja na kosilo in zvečer tamalo vrne bivši... pa sem se jaz mislila z jakobom gor pripeljat, da bomo skupaj. to je blo en večer prej. pa je moj svoji mami rekel, da najbolš da se slušta pa se same zmenta kako in kaj si bosta otroka predale. no in pol naslednje jutro (moj je šel itak spat in ni vedel kaj sta se zmenile), pa mene tašča kliče, da mi pove, da pride bivša kar gor s tamalo in bo tam na kosilu ostala. kako sta do tega prišle pa ne vem... moj pa je pol tud prišel, da je tamalo videl... pač se moji tašči to ne zdi nič nenormalnega, da mamo od svoje vnukinje tudi kdaj na kosilo povabi... očitno. moj nima kle glih prava na glasanje - če ne bi šel v službo in bi šel sam po tamalo do tega sploh ne bi prišlo. jaz pa nisem tko da bi zraven se rinla... se mi ne da tega prenašat tko roko na srce. če se pa njej tud ne zdi to nič posebnega pol pa tud ne vem kaj naj rečem a ne?? sem sam jaz med njimi s tem mnenjem, ker jaz pač k bivšim taščam ne hodim... sej je zadnjič bivša od mojga celo za jakoba neke rutke kupil k jo je moj spraševal kje jih ona za tamalo kupi - tko da je premirje zdej na celi črti! pa ker je ona v zdravstvu jo je klical tud zarad tamalga že večkrat pa je pomagala in dala še celo neke svečke pa pumpice pa tak... tko da se ne morem čez njo kej pritoževat preveč, sam teh kosil pa pač ne štekam...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
8.4.2008 14:42:35   
larisa
Itata, vse jasno....
Ma veš kaj, ko so v vezah enkrat vmes tudi otroci, se zadeve zelo spremenijo, konec koncev, če gresta dva narazen, še ne pomeni da more cela familija nekoga skenslat, sej starši se nekak tud navežejo na naše partnerje, pol pa če gremo narazen, pa da jih kar odtrgamo od njih tud ni fer. Če nekoga sprejmejo, potem imajo vso pravico imet tud stike z njimi če mi prekinemo vezouser posted image .   Če imate vi vse pošlihtano, pol itak ni panike, vsaj otrok najmanj trpi! Verjamem pa da te včasih kaj pogreje, to pa je čisto človeško.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
8.4.2008 14:43:42   
itata
sej brezveze, da še "težim" s to temo - itak so to njihove zadeve... raj pogledam mojga jakoba kako še kar pančka v lupinci čist zmatran od obiskauser posted image  

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
8.4.2008 14:48:00   
itata
larisa: no sej do takih zaključkov tud jaz pridem zmeri pol, ker to moj ne organizira, ampak vedno starši se sami zmenijo... sej to je bolj poredko, sam pač tko je... tud on jim ne more rečt niti noče, da naj nehajo. tud on se hoče z njo dobr razumet, da nima težav z otrokom in do zdej jo je zmeri dobil tud če je bila kej prehlajena pa zamenjal dan če je blo treba... tko da sej za tamalo je to pač res najbolš. se moram kle podredit nimaš kje. pa na njo so sigurno navezani - sej sta skupaj bla prej 8 let...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
8.4.2008 14:51:40   
Sooncek
Sam na hitro o plenicah: tudi nam so 'kao' premočile user posted image ... Pa sem kasneje ugotovila, da jih premali zatisnem. Še posebej čez noč jih morate malo bolj 'zategnit'. Preverjeno!! Probaj MetiLu.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
8.4.2008 15:01:11   
lillchy123
itata, sej te čist razumem, ampak verjem, da je boljš tko, ko pa da bi meli ogenj v strehi... Mi mormo 3 dni prej najavt, da dobimo otroke, pa še to ni nujno, vikendov sploh menjati ne mormo, ta velka je mela dons pregled za ščitnico, pa se njeni mamici ne zdi vredno o tem obvestiti očeta, če je ktera bolana, je sploh vidit ne mormo, ker ne smemo na obisk... user posted image user posted image  Pa mi ni čist jasno, zakaj je tko. In bi raj mela kakšno skupno kosilo kokr tole sranje. Tvoj dragi je pa tko dokazal, kdo je zanjga prvi, ne? tko da se nimaš česa bat. Je pa tko, da če so otroci zraven, potem ne moreš kar pretrgati stikov z bivšimi partnerji. In je boljše, da so dobri, kot pa slabi ali pa da jih sploh ni.

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Sooncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
8.4.2008 15:03:15   
lillchy123
Še enkrat? Kaj je to mirena? user posted image  

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
8.4.2008 15:04:31   
Lanchy
Ojla punce!
Rabim vas nasvetuser posted image .... Men bo moja tasca zivce pozrlauser posted image . Gospa se je odlocila, da se pac ni potrebno najavljati na obiske in se zdaj po ta novem kar narise pred vratuser posted image .... MISLIM TOO MUCH!!!!!
Prvic je bila se vljudna in poklicala kako urco prej, da bo prisla, zdaj pa samo zvrcne pa rece" Sem pred vrati. A bos odprla?"... Se moja mami, ki je BTW lastnica tega stanovanja v katerem ziviva, vedno in vsakic poklice in napove sleherni obisk.  Pol pa tasca prbije, sej sem vedla da bosta doma ker dezuje... ja OK, ampak, kaj ce imam pa druge plane, pa mogoce ze kake druge obiske, al sem pa slucajno pod tusem, al pa enostavno nisem pripravljena na kakrsen koli obisk...user posted image . Prejsnji teden je zenska spet uletela, ampak na sreco (njeno zalost) nisem slisala telefona in je zastonj prevozila 20 km, da bi videla svojo vnukinjo...ampak je to ni izucilo, saj je bila danes spet tukaj (NENAPOVEDANO)...
Imate kak fajn nasvet, kako zenski cim bolj jasno, pa vseeno taktno dopovedat, da se pac prej poklice in dogovori za uro obiska....Jaz tut k njim ne uletavam kar tako mal po svoje...

Drugace sva pa z malo super in je res superpridna puncka, lepo spi in je in se ze na veliko pogovarja. Res je zlata princeska in nimamo nikakrsnih tezav z njouser posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
8.4.2008 15:04:54   
lillchy123
Pa kako je s srečanjem? Kdaj in kje?

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
8.4.2008 15:08:24   
MetiLu
Itata, jaz bom rekla, 100 ljudi, 100 čudi. Jaz bi takšno situacijo težko prenašala, samo po svoje pa bivša tudi ni tako slaba žensak. Konec koncev je tukaj le otrok in po svoje tudi taščo razumem. Sicer smo pa vsi odrasli in se znamo s takšnimi situacijamo kar dobro spoprijeti. Jaz sem recimo pred enim tednom imela na kavi žensko, ki bi jo (oprostite izrazu) pred enim letom v žlici vode utopila user posted image  user posted image gre pa za bivšo "prijateljico" (sej veste kakšno user posted image ) od mojga. No, onadva sta še vedno kolega, kar sem zelo težko sprejela, ko pa končno sem, mi je punca kar všeč ratala user posted image  Prišla pa je seveda našga mulčka pogledat. No, pa tud od najine poroke naprej je čist druga pesem, prej sva si mal nagajale (tiste trapaste fore), zdej znamo pa za isto mizo sedet in poklepetat user posted image  Sicer pa je kako že pravijo: imej prijatelje blizu, sovražnike pa še bližje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  no, zdej že mal preveč nakladam user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
8.4.2008 15:15:54   
mary_lou
Mirena- maternicni obrocek- kontracepcija- vstavi ti ga G. in je lahko notr 5 let

Srecanje rudnik-supenova-16.4. ure pa se jest ne vem???

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
8.4.2008 15:21:47   
MetiLu
Soonček, jaz uporabljam št. 3 in mu jo fajn zategnem, tisti trakci za zalimat na vsaki strani malo prekrijejo slikico, ki je na sredini pleničke. Se mi zdi, da če bi mu jo še bolj, da bi ga tiščalo user posted image  že tako se mu elastika od pleničk v stegenčka zažira in se mu skoz črte poznajo user posted image  res ne vem, pomojem mu enostavno ne sedejoo na rito, da ne govorim o kakcih, če ga takoj letim preoblečt, ko se pokakca, kakec vseeno ven prileze al pri strani al pa na hrbtu user posted image

Itata, jaz bi se na tvojem mestu bolj vklopila v skupno druženje, tudi če bo bivša zraven. Ne takrat doma ostajat! Ti si zdej del te družine in spadaš zraven h kosilom, tudi če bivša pride.
Tvoj Jakob jim je enakovreden vnuček, jaz bi še zanalašč šla zraven na kosilo, da vidiš pri čem si oz. kako njegovi tastari tej stvari strežejo.

Lanchy, jaz k sreči teh težav nimam. Tudi moja mami se mi vedno najavi, če ne drugega preveri, če smo doma. Pa ima še celo svoj ključ, pa se vedno najavi. Najlažje je tle men pametovat, samo ji boš mogla povedat, da ti tole njeno uletavnaje prov nič ne paše.

Lillchy, srečanje je 16.4. v supernovi na rudniku, toče ure in lokacije( kavarnice) pa še nismo izbrale user posted image  načeloma se dobimo enkrat v dopoldanskem času.
Mirena je pa hormonski vložek v obliki črke t, ki ti ga vstavijo v maternico in zadostuje za 5 let, ker počasi dozira hormon, ki ne vem že kako preprečuje zanositev. Če hočeš pa prej zanosit, ti ga pa brez težav odstranijo. Dobiš ga tako, da ti G predpiše recept, greš Mireno iskat v lekarno, pa nazaj z njo do G, da ti jo vstavi. Več pa tudi jaz ne vem user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
8.4.2008 15:22:14   
itata
lilči, meti: sej mi ni nikol žal, da vam tkole mal pojamramuser posted image  meti ne bi se mogla s tabo bolj strinjat. no točno tko zdej jaz gledam na to, ker pač men kej ne paše al pa pač kakih odnosov in obiskov ne razumem, še ne pomen, da je z njimi kej narobe. bolš da se štekajo kot ne. itak pa karkol rečem jaz "ta kratko" potegnem v tem pogovoru, ker se predvideva, da bom razumevajoča in ona je pač na boljšem, ker so vsi super do nje, da da otroka. zmeri pa še pol ugotovim na konc, da ni blo tko grozn kokr je men zgledal ta prvi moment... tko da bolj kot sem razumevajoča, bolš je zame - tud moj hitrej ušteka pol zadeveuser posted image  celo sam kej pogrunta čez čas... sej tud on ne more vsem ustrežt pa še otroc so mejhni...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
8.4.2008 15:23:02   
lillchy123
Mary lou, hvala! Kako pa to, da te tolko odločate za mireno in ne za inekcijo?
Plenice pa drugače za ponoči pohvalijo ene fixies, ki so super upojne ampak so baje tudi najdražje! Majo pa samo od številke 3 ali 4 naprej! (so vijolične barve) Jst jih bom sproala, ko mali še malo zraste. Zdej imava te pamperske iz Muellerja, ki so prov za ponoč, pa so kar ok, sam meni pamperske smrdijo za znoret!

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?