bamby
|
suzi, jaz sem mireno dobila 4. dan menstruacije. Po vstavitvi se je menstruacija praktično zaključila. Čez 2 ali 3 dni mi je začelo malo packat in je trajalo 2 dni, potem pa se je to nehalo in zaenkrat je mir. Kakšnih reakcij ni bilo, napihnjenosti tudi ne. Zdaj čakam, kako bo izgledala menstruacija z vstavljeno mireno . Baje so krvavitve čisto majhne ali pa jih sploh ni. Se sprašujem, če bom sploh vedela, da jo imam . mary lou, ne vem sicer kako je z rentnim računom, z varčevalnim vem da je tako, da imajo vsako leto eno nagrado. Letos je ta vlakec, ki se ga sestavi iz enih kock na klik. Nagrada pa pripada, čim se otroku položi 25€, ko se mu pa položi 150€, pa gre v žrebanje, ki je po 15. decembru,l za kolo. zarečenega kruha se največ poje . Boš že kaj povedala, če sta si premislila , čez par let . Sicer pa, kdo pa pravi, da ne more imeti otrok vsega, če sta dva ali pa trije? Ni važno, da ga materialno zasipaš, važna je ljubezen! lilči, če bosta dvojčka, pač bosta, a ne? Menda ne bo preblem . Anaja je malo prej komaj 50 pojedla in zdaj pet spi. Preveč ji ne upam silit, ker potem naredim kontra učinek in mi bruhne ven. Verjetno bolje, da vsaj nekaj poje in v njej ostane, kot pa da se nekaj matram in potem bruhne več ali manj vse ven. To bo po moje trajalo par dni, dokler se malo prehlad ne umiri. Bom videla, če je ne bom nesla jutri celo k zdravniku pokazat . Vročine nima, ker sem ji prej merila, tako da.... Počakajmo, da mine. Ni pa nič čudnega, da je tudi ona prehlajena, če smo že vsi. Jaz sem prejšnji teden še vročino imela eno noč .
|