bamby
|
Včeraj sem bila celo dopoldne v zdravstvenemu domu (zase), tako da se nisem mogla nič oglašati. Mama mi je prišla pa otroke popaziti. itata, čeprav je najbolj pametna in se ji ne da ravno preveč ukvarjat z otroci mi ne ostane drugega, kot da jo prosim, da mi jih malo pomerka. Tašča je na žalost še v delovnem razmerju, tako da nanjo ne morem preveč računat. Tale vaša zadeva je pa ena sama velika zmešnjava . Meni je to res čisto mimo, da ona hodi k njegovim na kosilo in on tudi verjetno istočasno . Imam občutek, da iz tega kar razberem iz tvojih postov, da se vama najbrž ne bo obneslo . Mislim, da je on še preveč navezan nanjo in ona nanj, otrok in njegovi starši so pa idealno okolje, da lahko prideta nazaj skupaj. Njegovi starši pa najbrž sploh delajo na tem . Saj se lahko motim, ampak iz tega zna kaj ratat . Pa brez zamere! tuna, naša Anaja po Aptamilu tudi kaka le 1x ali 2x na dan, lahko pa sploh ne , čisto odvisno. In tudi res veliko prdi. elma, čestitke za 1 mesec ! maruša, , čestitke za 2 meseca! ella, ja tale tvoja Zoja je pa res pridna punčka. Tako pridno spančka, da je kaj! Pa še pridno papca povrhu, da je veselje kaj takega slišat. Kar tako naprej !Tole s pivom pa baje res drži, da je več melka po njem! Punce, kar na pivo pejte, namesto vode . mojani, kaj pa pravzaprav ti lahko sploh še ješ . Ma si prav ena uboga mamica! Morda ni pa iz te hrane prav nič krivo, ali pa le kakšna od naštetih . suzi, jaz otrok na pregled nisem s sabo jemala. Sem imela srečo, da je bil mož doma. Čeprav je bil v nočni in je dopoldne spal, je vseeno poahtal Anajo, Tim je pa itak že toliko star, da zanj ni problema. Se zna sam zamotit, čeprav ravno najbolj za zaupat mu tudi še ni . Če pa ne bi bilo njega, potem bi klicala mamo,da bi prišla za tisti čas povarovat. pina, kje pa kupuješ Mustelo??? Zaenkrat mi še nimamo temenc, ampak se je treba vseeno malo pripravit na to . buči, jaz sem vodo za mleko vedno prekuhavala. Morda od 6 ali 9 meseca naprej februarka, pri nas ogrevamo stanovanje od 7h-16h na 21°, potem pa do 22h na 22°. Vendar sedaj kadar je lepo sončno vreme in gremo ven, peč sklopim in jo vžgem, ko se vrnemo in je tudi takoj toplo, ker zunaj ni mraza. lilči, welcome back . Z Justom komot osvežiš prostor. Po moje nima Lukcu kaj biti. Nos pa jaz Anaji čistim tako, da jo najprej s fiziološko zalijem, pol pa s pumpico posrkam gnojček ven. Pa vsako nosnico posebej zalivam. mesečnica, jaz sem kupila pumpico MAM kar v Tušu. Baje pa v lekarni prodajajo ene pumpice na baterijo, ki jih zelo pohvalijo, da je odlična. Stane pa okrog 40 €. Fiziološke je treba v nosek kar precej dat. Jaz imam pol litra fiziološke in jo kar v injekcijsko brizko nalijem in ji to v nosek spuščam (ne brizgam) enih 10 ml ziher in to večkrat zapored ponovim (2-3x). Ni pa nujno, da boš zmerom posrkala gnojček inz nosa. Lahko pride tudi le sluznica odebeljena, pa težje diha. Samo fiziološka vseeno pomaga. Kolikokrat na dan?? Pač delaš po občutku, ko veš,da otrok spet težje diha zaradi nosa. Jaz to delam zjutraj, čez dan 1-2x, zvečer, pa tudi ponoči, če je potreba, ko se zbudiva za jest. Pri nas je spet malo slabše zaradi zamašenega noska, vendar se stanje izboljšuje. Posledično je Anaja manj jedla, pa tudi v jutranjih urah po obroku bruhnila ven. Res predvsem zaradi noska. Danes je že bolje, pa tudi jedla je že več kot včeraj. Ponoči je pridno spala. Ob 22h sva nazadnje jedli, pa se je zbudila šele ob 5.20, ko je ati vstal za na šiht, sva popapcali in nos spucali in šli spat do 9h . No, vmes mi je Tim že pred 8h prinesel telefon (sem imela že dva zgrešena klica), pol sem poštaraja počakala, da mi je dostavil paket (so bili njegovi klici), čez čas je že Tim kričal iz WCja "rito obrisati" in tako sem komaj dobila še par minut noter . Le Anaja si je danes res privoščila spanja . Mi je pa prej pridno papcala 105 ml, vendar sva res jedli mililiter za mililitrom. Upam, da bomo počasi že šli na bolje, samo da se prehlad poštima.
|