muki1
|
Pozdravljene. Mi smo zboleli. V četrtek popoldan smo šli v vrtec, ker je Neža imela zaključni nastop, je hodila na tečaj. Zgledalo je tako . Ko smo prišli domov, jo je nabasalo in v roku pol ure je zakuhala na 39. Potem vročina v petek, včeraj zvečer ni šlo čez 38,0 danes je brez. Sem kar vedela, da ta sreča ne more dolgo trajati. Smo bili zdravi skoraj dva meseca. Včeraj se je sprosila k tastu in tašči, midva pa sva izkoristila to priložnost in se odločila, da pičimo mi trije v Grac v Toysa, nabavit darilo za RD. Ko smo odhajali, je Iva videla svojo kolesarsko čelado in začela težiti, da bo imela pako ( kapo ). No, pa smo ji dali pako na glavo in taka se je peljala potem z nami v avtomobilu. Med potjo je zaspala in je prav hecno zgledalo, ko smo prišli k tašči in tastu, pa je spala v sedežu s čelado na glavi. Pa se je zbudila in se začela pakirati ven iz avta, pa sem jo prepričevala, naj gre z nama, a ni hotela slišati in sva tako šla sama. No, potem sva si pa kar privoščila. Sva bluzila po trgovinah, posedala na kavi, šla jest...prav pasalo je. Se nama ni nič mudilo domov . Nabavila pa sva ji seveda barbi hišo, pa nekaj oblačilc za poletje, ker sem spet nagazila na razprodajo, so imeli po 5 in 10 eurov stvari v H&M. Se je še kar našlo, neke 3/4 hlače, majčke s kratkimi rokavi, oblekce, pa srajco za Ivo, nekaj bodijev v Toysu.... ko sva prišla po punci je Iva spet vztrajala pri nošenju čelade, je kapo dala z glave in rekla, ne to pako mela, dlugo, pa si je spet izborila čelado - torej smo se tudi domov pripeljali tako, da je na glavi imela kolesarsko čelado . Danes pa sva z Nežo izdelovali vabila za rojstni dan in zdaj čakamo, da se zbudi Iva, da gremo rezervirat prostor v gostilni. Sva se z možem zmenila, da je brezveze imeti 2x praznovanje, če lahko vsi skupaj gremo v gostilno, pa opravimo vse naenkrat. Cenovno pa tudi ne bo toliko več zneslo, saj vedno ko imamo piknik kupimo vsega preveč, delam še to solatko in ono solatko, pa za otroke zraven vsega še kakšen čips, pa smoki, pa take kozarčke, pa one krožničke..... potem pa ostane hrane, da jo na koncu stran mečem. No, letos bomo probali to varianto, pa da vidimo, kako se bo obneslo. Bomo pa praznovali naslednjo soboto 12. april, tak da sem 19. april za ZOO prosta .