Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 12:00:05
|
|
|
|
Tanayya29
|
nas ima atopični dermatitis,bogo kožo,in mi je P. odsvetovala,že tako se lahk kopa sam v oljni kopeli,saj ste vidle zadnjič pri gruški
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 12:01:39
|
|
|
|
Tanayya29
|
s tem da nimamo nobenih pametnih izvidov na kaj je alergičn,zato moram biti še tok bolj previdna.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 12:03:42
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pavlyna so pa nam že na materinski rekli,pa tud nafax smo se o btem pogovarjali,da bazen ke do 6.-7. maseca ni najboljši,sploh če je v njem sladka voda,saj je nevarno za okužbe sečil,oči,ušes,pa za prenos glivic,k majo taki mali še slabi imunski siatem. tko da se jst pol sploh nisem odličla za plavanje. bomo že poleti v morju pa bazenih ko bomo mal večji.pa bomo vse nadoknadli,...ane je pa seveda odločitev vsakega posameznika--nikogar ne obsojam,da se nebi narobe razumeli Sej so nam tud razložili tle na predavanju....drugač pa največji problem predstavljajo toplice, ko je ful topla voda pa ful ljudi. Tuki k imamo pa mi plavanje, so pa ful hudi kriteriji glih zarad dojenčkov. Pa še ob ponedljkih ko jst hodim je res voda čist frišna, ker smo prva skupina . Sicer je pa tko kt praviš, kakor komu. So nam pa tud na predavanju rekli da tud kasneje otroke ni prav pametno ''namakat''(beri pol ure) v morju , ker si lahko prehladijo notranje organe, kjub poletju in malo višji starosti. A vidiš Tanayya, tzud jst sem poslušala, pa še clo zapomnla sem si kaj? Imam selektiven spomin
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 12:07:09
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica Timon-poljubcki in objemcki od Kaje za 4 mesece Vračava poljubčke in objemčke Hvala
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 12:21:23
|
|
|
|
pavlyna
|
ja normalno da neboš cel dan pustu v vodi.vse ma svoje meje sej še jst poleti sm 15 min v vodi pa sm čist premražena ko miš.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 12:29:20
|
|
|
|
sonchek
|
se vidi da je danes slabo vreme in smo vse doma in klofamo ..jaz pa sploh odkar imam ta rač., pa še nov je in vsako novo stvar je treba do konca izkoristit..hihiii fulll fajn..vreme pa za en k... Martita, če mata čas pa pridta z majo na kakšno kavico...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 12:32:25
|
|
|
|
pavlyna
|
no saj zaradi atopičnega dermatitisa sta pol še bolj sovzetna za bakterijske,virusne in glivične okužbe. tanyya jst bi kar ubogala p. odločitev pa je seveda tvoja
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 12:39:39
|
|
|
|
barika
|
Tist pinternet jev bil pa od barike a spet al kaj??? pa a si prepričana Tanayya, ubogi rajš, dane bo še slabše
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 12:43:17
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: barika Glede darila pa đe ta ideja: naročite lahko časopis, ki je bil izdan istega leta in dne, kot je bila oseba rojena (večer, delo....) Kje se pa to da naročiti? IZVIRNO SPOROČILO: sonchek IZVIRNO SPOROČILO: barika Glede darila pa đe ta ideja: naročite lahko časopis, ki je bil izdan istega leta in dne, kot je bila oseba rojena (večer, delo....) Kje se pa to da naročiti? najboljđe, da pokličeđ kakđno časopisno hiđo. to sem zasledila 1x na pinternetu, pa se mi zdi ful fajn ideja Tanayya
< Sporočilo je popravil barika -- 8.4.2008 12:44:22 >
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 12:49:08
|
|
|
|
scubadiver
|
A so vaši tud tko tečni ko je tako vreme? Nama z Lano se bo obema zmešalo. Sama se ne zamoti čisto nič, mojih animacij pa se blazno hitro naveliča. Tko da greva kr nekam ven.. Še dobro da imam avto. Tanayya po mojem tud bolš da poslušaš pediatrinjo . Joj ful škoda no
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 12:49:21
|
|
|
|
sonchek
|
barika, kaj se pa ti tako smeješ????????
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 12:51:47
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver A so vaši tud tko tečni ko je tako vreme? Nama z Lano se bo obema zmešalo. Sama se ne zamoti čisto nič, mojih animacij pa se blazno hitro naveliča. Tko da greva kr nekam ven.. Še dobro da imam avto. tudi ja..tečna pa zaspana...ampak jaz jo imam tako radaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ..jo zdele že ene četrtič uspavam... ..upam da mi bo tokrat ratal,...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 12:53:04
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 kdaj pa nam vzame bris debeluška?naš ginko? Bom vprašala Andrejo ! Telefonska št. od plavanja 041 338 131 (Urša). Debeluška jst za četrtek še nisem 100% da pridem. Oranža, zakaj ne, saj si obljubila da prideš zadnjič na kavici! Vasja in Timon ČESTITKE TUDI VAMA !
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 12:54:46
|
|
|
|
pavlyna
|
larisa je pa donc čist vremenska--sam spi pa papa in to je to.nč ne praznuje. aja ajtak novi podatki za na seznam larisa --5.mesec 7200g in 66cm aja pa 2 zobka
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 12:56:54
|
|
|
|
sonchek
|
Tanayya..jaz bi na tvojem mestu jo tudi poslušala....kaj pa več, če še kaj faše, pol si boš pa očitala... Jaz sem pa včeraj naši kupila un fredov obroč..en dan ga bomo sprobal k v naši veliki banji... Aja punce dejte mi mal povedat kakšne vaje kaj delate v bazenu? ..če bom lohk kej za vami ponovilaaa..haha no zde pa spi jaz pa tud grem mal pospravt..papa
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 12:57:15
|
|
|
|
martita
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek se vidi da je danes slabo vreme in smo vse doma in klofamo ..jaz pa sploh odkar imam ta rač., pa še nov je in vsako novo stvar je treba do konca izkoristit..hihiii fulll fajn..vreme pa za en k... Martita, če mata čas pa pridta z majo na kakšno kavico... Sonchek, a prideta vedve z Neli mimo, k mam še malo "tortice od Gruške"?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 12:57:48
|
|
|
|
sonchek
|
Tanayya..jaz bi na tvojem mestu jo tudi poslušala....kaj pa več, če še kaj faše, pol si boš pa očitala... Jaz sem pa včeraj naši kupila un fredov obroč..en dan ga bomo sprobal k v naši veliki banji... Aja punce dejte mi mal povedat kakšne vaje kaj delate v bazenu? ..če bom lohk kej za vami ponovilaaa..haha no zde pa spi jaz pa tud grem mal pospravt..papa
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 12:59:36
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: sonchek se vidi da je danes slabo vreme in smo vse doma in klofamo ..jaz pa sploh odkar imam ta rač., pa še nov je in vsako novo stvar je treba do konca izkoristit..hihiii fulll fajn..vreme pa za en k... Martita, če mata čas pa pridta z majo na kakšno kavico... Sonchek, a prideta vedve z Neli mimo, k mam še malo "tortice od Gruške"? mi je pa glih zaspala tko da...hmmmmmmmmm
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 13:01:06
|
|
|
|
martita
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: sonchek se vidi da je danes slabo vreme in smo vse doma in klofamo ..jaz pa sploh odkar imam ta rač., pa še nov je in vsako novo stvar je treba do konca izkoristit..hihiii fulll fajn..vreme pa za en k... Martita, če mata čas pa pridta z majo na kakšno kavico... Sonchek, a prideta vedve z Neli mimo, k mam še malo "tortice od Gruške"? mi je pa glih zaspala tko da...hmmmmmmmmm sej lahko tud čez kako urco, ko se zbudi
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 13:02:46
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama11 IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Scuba imaš ZS, ki se glasi: Ne pozabi prinesti..... šala.... Haha se bom probala spomnit na kaj da ne izpadem SPET kmet Lahko tud kondome Saj sem čisto zmešana, ker toliko klofate, ampak Debeluška, a nisi ti rekla, da boš imela Mireno? Lahko pa tudi kondome prinesemo. To je bila samo šala s Scubo ! Drugače pa so mi kondomi bljek, bljek , midva to po varni poti , dokler se ne prime ! Ob prvi menstri, si dam pa res Mireno!!! Dajica, moj je šel pod nujno (danes) k neurokirurgu, tko da bomo videli kaj bo ? Oranža, daj pridi ti kar danes na kofi, k je tak smotan dan, pa na Gruškino torto, je dobra ratala , pa še Eneja pripelji, imam Emmo doma !
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 13:08:24
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: sonchek IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: sonchek se vidi da je danes slabo vreme in smo vse doma in klofamo ..jaz pa sploh odkar imam ta rač., pa še nov je in vsako novo stvar je treba do konca izkoristit..hihiii fulll fajn..vreme pa za en k... Martita, če mata čas pa pridta z majo na kakšno kavico... Sonchek, a prideta vedve z Neli mimo, k mam še malo "tortice od Gruške"? mi je pa glih zaspala tko da...hmmmmmmmmm sej lahko tud čez kako urco, ko se zbudi ok..te pokličem
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 13:16:10
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek barika, kaj se pa ti tako smeješ???????? ker vodim v oni igri..kdo se največkrat zmoti...pinternet Scuba, Martin je tečka ja, čeprav sem ga dala na balkon (oblečenega pa zadekanega) samo to ni to , pa ful spi dans Drugače pa so mi kondomi bljek, bljek , midva to po varni poti , dokler se ne prime ! se podpišem
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 13:19:21
|
|
|
|
Dajica
|
debeluška-ravno ko sem ti poslala zs, sem videla tvoj post. Dej povej, kaj bo zrihtal, drugace pa tko kot sem ti napisala v zs.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 13:22:02
|
|
|
|
Tanayya29
|
No,sem se odločila,da ne,saj ima še vedno rdeče flekce,še nepozdravljene. Pa še mal sem pobrskala po googlu vtipkala Dermatitis in bazen,pa so bli sami negativni odgovori.No,nebi tvegala... Naš je sitn ko hudič,sem šla kar z njim v sobo ležat in je zaspal. A vi čez dan dajete tamalčke spat v sobo? Jaz sem sedaj začela,ker tle v dnevni se takoj zbudi. Debeluška super!Veš,sem pa včeraj izvedela eno žalostno zgodbo o Jurci,ki ni ukrepal in punco ni poslal rodit..ti povem je dolgo zapisat. lp.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 13:25:28
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
DAJICA, hvala zlata si !!!! Ravno klical me je moj, pravi, da že od 10-e ure čaka in da je dežurni zdravnik na operaciji in da pride predvidoma okoli 14-e ure ! Je že čist napsihiran od tega čakanja ! Ti sporočim, ko bo kaj več vedel!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......