ninocka
|
Da nadaljujem: Cetsitke vsem mesecnikom Pavlyna, cestitke Larisi za zobke MI jih se nimamo, jih niti ne pricakujem pred 10 mesecem. Sej ce bi jih zdej dobil, bi me kr kap BrinaS, nismo dobili Tevic, ker jih ni blo. JSt sem pa prepozno pol vidla, da bi lahko kr direkt v hotel narocil. BO pa drugic, ko bo sel, drugac bom pa dala teh 30 EUR pr nam (matr jim cigansko... ) Oranza, kako je blo v minimudusu oz. arboretumu? A se splaca it? ker jst sem tud hotlanasga tavelzga pelat gledat. A ze smucate? Nas pa zdej lezi pod gymom, ze spet protestira. Se je pa vceraj obrnu na trebuh in pol je kr vztrajal in ni nic jokal. Se je pa cist pravilno obrnil - na stegnjene rokice Drugac jih ma vedno nekje pod sabo, pol jih pa ven vlece, pa se zjezi in se zacne uzaljeno dret. Sem pa opazila, da preprime stvari iz ene rokice v drugo Zdej bomo pa se pincetni prijem zacel trenirat, pa navadt ga moram hisnih opravil, pa racunat in abecedo, da bo naredu sistematiko pr 6 mescih Vceraj pa jeva vecerjo - kasico- in drzim posodico in me tamali gleda (direkt v oci) in se smeji, kr naenkrat pa z roko udra po skodelci in polije pol kase - je slo vse po hlacah, pa majcki in lezalniku Sem se ful ustrasla in tko zavzdihnem, Ruben me pa gleda in se zacne tolk smejat, pol pa se jst in recem Joj, kaj si naredu, tamal pa aaa, joj, aaa NO, nas ze govori In sem ga mogla it 1 uro pred kopanjem komplet preoblect oz. sem ga pol pustila samo v bodiju in zabicah, pa se tko lepo je bil vceraj oblecen - za h mas Pa ful je taka mala jezica, ko kaj ne doseze, se zacne uzaljeno dret in potem ko ga dvignes, se mal zarenci, pol pa utihne in potem se ene 3x tko en uzaljen AAAAAAAAAAAAAAAAAA spusti, kao se zmeraj sem uzaljen, ceprav si me dvignila AAAAAAAAAAAAAAAA Drugac se pa ful k men stiska, me objame z rokicami, licek nasloni na moj obraz, z drugo roko se me pa prime za lase in me cuka . Zadnjic me je tolk povleku, in jst mojmu AU, AU, moji lasje, on mi pa Rubna iz narocja vzame, tamal me pa se zmer za lase drzi...fak, kolk je bolelo.... Eno vprasanje - aje 28 EUR za pedikuro z no masazo velik? Tko, zdej grem pa njegove oblekce zlagat. Vceraj sem vse kar mu je premajhno dala ven iz omare, stem a moram locit na 100 kupom - edne za eno kolegico, eden za drugo, potem eden za eno znanko in tam morjo bit nevtralne in punckaste stvari in potem se edne k so ful tipicno fantovske stvari not DA se ti zmesa. Pol sem mogla it pa se spet cez vse tavelke cunje, da sem pobrala ven do st. 74 in moram zdej to se zlozit, ker sem samo na en kup zmatal. IN ko bom koncala za Rubna, me isto caka se pri Evanu Nc, grem pospravljat, mejte se na ta dezeven dan...